- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.981
aayyyy inss cnm simdi cok Heycanlandimm:))2 hafta sonra Doktor randevumuz var bakalim Hayirlisin diliyorum Rabbimden Allaha sukurLer olsun cnm
Sen kacinci haftandasin?? kac haftalikken ilk tekmeleri hissetin bende hissetmek istiyorum artik yavas yavas:))
Erkek anneleri, geleceğin cevval kayınvalideleri :))) bunlara bayılacaksınız :)))))
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.289349451184251.68036.289321051187091&type=1
evet canım önemli olan sağlıklı olmasıcanım ben ilk 12+5 haftada hissettim tekme değilde pıt pıt etti sol tarafımda kntroldede kafası sağ kasığımda ayakları sol taraftaydı mutlaka sendede oluyordur, dikkat ettinmi sende hissedebilirsin
çok sağol canım, Inşallah giydirip resimlerini sizlerle paylaşmak nasip olur
canım fb de şık bebek diye bir sayfa var ordan aldım
GAP 35 di botlar da 30
evet canım kız bekliyoruz, pembeleri de çok güzel zaten içim gıdıklanıyor, almamak için zor tutuyorum kendimi
bakalım belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, alırım
Erkek anneleri, geleceğin cevval kayınvalideleri :))) bunlara bayılacaksınız :)))))
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.289349451184251.68036.289321051187091&type=1
dur dur, seni gaza getirmek için söylemedim :) bence aynı şeyin 2 rengini alma, zaten ne kadar giyebiliyorlar ki, hemen büyüyor bebekler.. hem sevecek mi, rahat mı bilmiyorsun, bunu giysin eskitsin, pembe de spor ayakkabı alırsın :)
canım doktorlar bazen garantici davranıp 20. haftayı bekliyor ama hamilelik takviminde de kitaplarda da yazan ortak bişey var o da 4. ayda cinsiyet organları gelişiyor. istersen başka bir dr a gidip öğren drim ben onun dışında bir yardım istiyorsan pekbicici den tahmin isteyebilirsin, arkadaş tersini tutturmada doktorasını yapacak yakında :)))
slm kizlar nasilsinizzz bugun? biz bugun 16ci haftamiza girdik Sizlerin hamileligi nasil ilerliyor?
Neler yasiyorsunuz bu haftalarda cinsiyeti bilenlen varmi bu haftada benim Dok 20 ci haftada anca demisti...
yardimci olursaniz sevinirim.
canım doktorlar bazen garantici davranıp 20. haftayı bekliyor ama hamilelik takviminde de kitaplarda da yazan ortak bişey var o da 4. ayda cinsiyet organları gelişiyor. istersen başka bir dr a gidip öğren drim ben onun dışında bir yardım istiyorsan pekbicici den tahmin isteyebilirsin, arkadaş tersini tutturmada doktorasını yapacak yakında :)))
Çok şükür iyiyiz bizler
Hoşgeldin aramıza
Doktorun cok garanticiymiş :44: 20. haftada ben tutsam usgye ben anlarım ayol
Ben sana kız hissettim ama sen sünnetlik hazırla canımm
Teveccühünüzz
Reklam sloganı hazırladım kendimee
Çinin takvimi varsa
Rusun Takvimi varsa
Pekbicininde tersi var
Firesiz, usgsiz, acısız, hemen tahmin , %100 garanti
hmm anliyorumda cnm ben cok Memlunum aslinda doktorumdan cok iyi biliyor herseyi yeni geldi zaten praksise garantisi icin demistir bencede 20 diye:)
pekbicici kim cnm??? Sormak isterdim:))
Çok şükür iyiyiz bizler
Hoşgeldin aramıza
Teveccühünüzz
Çinin takvimi varsa
Rusun Takvimi varsa
Pekbicininde tersi var
Çok şükür iyiyiz bizler
Hoşgeldin aramıza
Teveccühünüzz
Çinin takvimi varsa
Rusun Takvimi varsa
Pekbicininde tersi var
ALLAH iyiliğini versinkuzular ben kaçtım sizi bebişlerinizi öpüyoruz ben ve kızım ALLAHa emanet olun
- Hsb cnm eeth doktorum cok garanticidiryalnis birsey sölemek istemiyor umarim anliyorum onlarida hayal kirikligina belki ugratmak istemiyor
ama benim icin kiz erkek fark etmez yeterki sagliklli olsun cnm:)) bakcaz artikksünnletlikmi pembesi esyalarmi süprizz:)
2 hafta sonra tekrar randevum var bbakalim. Sizlerin hamileligi nasil gidiyor insallah???????????
ben pek inanmiyorum bu cin Takvimlerine yada Rus;D cikaran varmiki gercekten??ben denemistimm bir kere ama inanmiyorum pek bakalim
Rabbim Hayirlisini versiin,, Ins
:))))
valla benimkini çin de tutturamadı rusta, ben sabırsızlık edip söylemeseydim sen tuttururdun eminim :)) onların sonucunu övenlere beni örnek gösterebilirsin :))
doktordan gelıyorum kızlar
tahlıllere baktı bır oncekı aydan cok daha ıyı sonuclar
kolestrol hamılelıkte yukske cıkar bu normalmıs
saglıklı beslendıgın bellı dedı ordakı bı test sonucunu gosterdı sonucu cok ıyı
abur cubur yıyenlerde farklı cıkıyormus
ıdrar tahlılıde duzeldı cok sukur:) yanlız kafayı kan tahlılıme taktı doktor
zatı aıle hekımıme guvenmıyorum ıkı kere tahlıle gıttgımde bırınde bırının kan tupunu dusurmuslerdı
galıba boyle gonderskemı dıye tartısıyorlardı labaravatuara bırındede kız oyle hızlı cıktıkı odadan ıgne ucları yere dustu
bır ayda bu kadar kan degerın dusemez dedı ama demır eksıklıgım varmıs haftada 2 et sart bende etı hıc sevmıyorum
normaldede yemem velhasıl ultrasona gırsem bebegıme yıne baksanız cınsıyetıne dedım ıstersen gırelım ama ses dalgası ıyı degıl bukada rısk dedı
ve zatı buraya not dustum net erkek Rabbım sasırtmasın ama emınım dedı bızden bukadar kızlar :)
bırde yurudugum ıcın doktora kadar aksam yurumu dedı cok usuyorum ya bogazlı kazak hırka ustune pardesu oyle cıktım evden :)
doktordan gelıyorum kızlar
tahlıllere baktı bır oncekı aydan cok daha ıyı sonuclar
kolestrol hamılelıkte yukske cıkar bu normalmıs
saglıklı beslendıgın bellı dedı ordakı bı test sonucunu gosterdı sonucu cok ıyı
abur cubur yıyenlerde farklı cıkıyormus
ıdrar tahlılıde duzeldı cok sukur:) yanlız kafayı kan tahlılıme taktı doktor
zatı aıle hekımıme guvenmıyorum ıkı kere tahlıle gıttgımde bırınde bırının kan tupunu dusurmuslerdı
galıba boyle gonderskemı dıye tartısıyorlardı labaravatuara bırındede kız oyle hızlı cıktıkı odadan ıgne ucları yere dustu
bır ayda bu kadar kan degerın dusemez dedı ama demır eksıklıgım varmıs haftada 2 et sart bende etı hıc sevmıyorum
normaldede yemem velhasıl ultrasona gırsem bebegıme yıne baksanız cınsıyetıne dedım ıstersen gırelım ama ses dalgası ıyı degıl bukada rısk dedı
ve zatı buraya not dustum net erkek Rabbım sasırtmasın ama emınım dedı bızden bukadar kızlar :)
bırde yurudugum ıcın doktora kadar aksam yurumu dedı cok usuyorum ya bogazlı kazak hırka ustune pardesu oyle cıktım evden :)
Güle güle gidin canlarr
Kendine ve kızımıza iyi bak
En önemlisi ve en güzeli hayırlı ve sağlıklı evlatlarr
3 tane oğlum yok ki kız isteyim, 5 tane kızım yok ki erkek olsun diyimm
İlk aşk bu, cinsiyetine ad takmamak lazımm
Rabbim evladını sağlıkla kucağını aldırmayı nasip etsin seninde
Bu ilk deneyim ve ilk tecrübemiz keyfini çıkarıyoruz bizlerdee
Rabbim bilir en hayırlısınıda çine bende pek inanmıyorum çünkü kim bilir o tarihte, o yaşta kaç insan hamile kalıyor
Eeee %50 tutturma şansı varsa mutlaka birilerine tutuyor işte
Çinde rusda tutmadı mı :44:
İlk defa şahit oldum böylesine
Benimde çinde rusda kız diyorr
Erkek olursa külliyen yalan bu takvimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?