- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.001
Çinde rusda tutmadı mı :44:
İlk defa şahit oldum böylesine
Benimde çinde rusda kız diyorr
Erkek olursa külliyen yalan bu takvimler
kızlar 1500 sayfa yapmışız...
ya bu arada aklıma aralık 2012 anneleri geldi şimdilerde doğumlar başlamıştım merak ettim azcık takılayım diye... form birbirine girmiş 2 grup olmuşlar gibi herkes birbirine tepki göstermiş...
inşallah biz öyle olmayız...
kıslarrr slm nasılsınızz
nasıl gıdıo bakalımm
benım burnum tıkanıo gıbı oluo daralıorum ama usutmeye yada nezleye baglı değil tıkanma
gebeliğe bağlı..
bu arada alımı karnıma koyunca bebeğin kıpırtılarını hıssedıorum
yemekelrden sonra daha yoğun oluo geellıkle
bukadarda bagırsak hareketı olaamz heralde:)
bu arada pekbcici snden bı cınsıyet yorumu alayım cnm
persembe gıtcem ilaç yazdırmaya cınsıyette kesınlesır belkı ama
senden alım once :)
Benimde tıkanıyorr
Hemen hamilelik takvimini okudum ve tıkanıklıktan bahsediyor
Çok tutturuyor bu takvimde
Sana doktor erkek demişti sanki canım :44::44:
Uff ayaklarım buz oldu
iş çıkışı izmite gidip ayak ısıtıcılarından almalıyım
kullanan varmı direkt ayak altında olanlardan
canım çok yeni hissetmeey başladım ben son 3 4 gündür böyle net.selam cnm önceliklew bebegin hayirli olsun ins ben suan 16 ci haftamdayim ve daha birsey hissetmiyorumsen kacinci haftanda hissetin cnm ???
Güle güle gidin canlarr
Kendine ve kızımıza iyi bak
En önemlisi ve en güzeli hayırlı ve sağlıklı evlatlarr
3 tane oğlum yok ki kız isteyim, 5 tane kızım yok ki erkek olsun diyimm
İlk aşk bu, cinsiyetine ad takmamak lazımm
Rabbim evladını sağlıkla kucağını aldırmayı nasip etsin seninde
Bu ilk deneyim ve ilk tecrübemiz keyfini çıkarıyoruz bizlerdee
Rabbim bilir en hayırlısınıda çine bende pek inanmıyorum çünkü kim bilir o tarihte, o yaşta kaç insan hamile kalıyor
Eeee %50 tutturma şansı varsa mutlaka birilerine tutuyor işte
Çinde rusda tutmadı mı :44:
İlk defa şahit oldum böylesine
Benimde çinde rusda kız diyorr
Erkek olursa külliyen yalan bu takvimler
Merhaba arkadaşlar, uzun süre giremedim, ama içim çok dolu. doktor sıkıntısı çektim, kısaca anltıcam, gittiğim hastanedeki bayan doktroum muayenehane açtı ve ayrıldı. Kpederim de muayenhane gidemezsin başka bayan doktora dewam et dedi, başka bayan doktor da yok mu hastanede, ozaman başka hastaneye git, üfff nasıl mide bulandırıcı mevzular, sen ne karışırsın adam başına dimi! neyse eşim son noktayı koydu çok şükür önceki hastanemde erkek doktora dewam ediyorum, doğuma da Allah kerim, bayan doktor girer belki
Perşembe günü kontorole gittik, ultrasonu karnıma koyar koymaz dr progesteron kullanıyodun dimi dedi, hayırdır kanama mı olmuş dedim,
hayır dedi, kesenin içinde vücudun oluşturduğu bir tümsek oluşmuş, bebek içerde çok rahat değildi, mutlaka vajinal progtrna dewam ve dikkat et dedi, buyüzden cinsiyeti de göremedik, bebeğim içerde sıkışmıştı resmen, bacaklarını açamadı. ilacıma çok dikkat ediyorum, inş en kısa sürede geçer biter, aklınıza geldikçe dua edin bana da
Merhaba arkadaşlar, uzun süre giremedim, ama içim çok dolu. doktor sıkıntısı çektim, kısaca anltıcam, gittiğim hastanedeki bayan doktroum muayenehane açtı ve ayrıldı. Kpederim de muayenhane gidemezsin başka bayan doktora dewam et dedi, başka bayan doktor da yok mu hastanede, ozaman başka hastaneye git, üfff nasıl mide bulandırıcı mevzular, sen ne karışırsın adam başına dimi! neyse eşim son noktayı koydu çok şükür önceki hastanemde erkek doktora dewam ediyorum, doğuma da Allah kerim, bayan doktor girer belki
Perşembe günü kontorole gittik, ultrasonu karnıma koyar koymaz dr progesteron kullanıyodun dimi dedi, hayırdır kanama mı olmuş dedim,
hayır dedi, kesenin içinde vücudun oluşturduğu bir tümsek oluşmuş, bebek içerde çok rahat değildi, mutlaka vajinal progtrna dewam ve dikkat et dedi, buyüzden cinsiyeti de göremedik, bebeğim içerde sıkışmıştı resmen, bacaklarını açamadı. ilacıma çok dikkat ediyorum, inş en kısa sürede geçer biter, aklınıza geldikçe dua edin bana da
Kızlar biz gecen hafta carsamba gunu ıkılı testımız ıcın kan vermıştık c tesı gunu sonucumuzu aldık ve dr.umuza gosterdık sonuçlarımız ıyı bır sorun yok dedi dr.umuz bunada sukur bunuda atlattık onumuzdekı maçlarda neler olacak acaba
Kızlar biz gecen hafta carsamba gunu ıkılı testımız ıcın kan vermıştık c tesı gunu sonucumuzu aldık ve dr.umuza gosterdık sonuçlarımız ıyı bır sorun yok dedi dr.umuz bunada sukur bunuda atlattık onumuzdekı maçlarda neler olacak acaba
ben rus takvimini yapmasini bilmiyorum ama cin takvimi kiz dedi
canım çok yeni hissetmeey başladım ben son 3 4 gündür böyle net.
17 + 0 falan ken başladı canım ınsallah heycanla bekle valla böyle duyardım ımrenırdım amaa hepımız yasıyoruz zamanı gelınce ınsallah :)
.. Ben de denemek için bi tane bundan alabilirim, anne sütü konusunda takıntılıyım, inşallah emer yavrucum..
Oyyy nasıl güzel bir duygudur kimbilir, ben de sabırsızlıkla bekliyorum..
Kızlar ben gibi su içmeyi unutan var mıı
Şu saate kadar 1 bardak su içtimm
Normalde zaten hiç içmiyordum hatta öyle ki 3 gün saf su içmesem aklıma gelmezdii
Ama hamilelikle yinede 6-8 bardak içiyordum ilk zamanlarda
Şu bir kaç gündür resmen yine aklıma gelmiyorr
Şimdi içtim kana kana
Nasıl suya alıştırcam kendimi ben :44:
Google Translate
Bu linkten yapabiliyorsun canım pe ile başlayan yere tıklıyorsun maynk erkek, aboyka kız demekmiş
Birde atıyorum doğum tarihin 03 veya doğum günün 03 diye başlıyorsa sıfırı koymuyorsun direk 3 olarak yazıyorsun
Bak bakalım onda ne diyorr
Gerçi bunlar eğlence doğruyu ve gerçeği yalnız ve yalnız Rabbim bilir ....
canım ben masama sürahiyle bardağımı koyuyorum. saat başı 1 bardak içiyorum. akşama kadar 10 bardak ediyor zatenKızlar ben gibi su içmeyi unutan var mıı
Şu saate kadar 1 bardak su içtimm
Normalde zaten hiç içmiyordum hatta öyle ki 3 gün saf su içmesem aklıma gelmezdii
Ama hamilelikle yinede 6-8 bardak içiyordum ilk zamanlarda
Şu bir kaç gündür resmen yine aklıma gelmiyorr
Şimdi içtim kana kana
Nasıl suya alıştırcam kendimi ben :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?