- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.501
insAllah guzelim insallah kendimi dinlemeye ve beklemeye aldim beklemek ve dua etmekten baska carem yok
cnm isvicrede insallah oledir guzelim deli gibydimdr onu hic sevmedim gel sali gel
cnm hadi yeniden gozun aydin guzelimm Allahim saglicakla nasip etsin kucagina
hosgeldin
benim de kan testim bu degerdi
sonra bir daha tekrarlamadik
9 gun sonra keseyi gordum
gozun aydin canimcok sevindim masallah minigine simdi fotoda daha belirginlesmistir benim de yarindan sonra insallah ben de gorurum duyarim pitpitlari harika bir duygudur tahmin ediyorum
Maşallah duymuşsun bebişinin minnak kablini, bu arada listeye eklenmem için gerekli bilgilerim yaş 31, sat 9 ağustos, 2. gebelik ama ilk bebek olacak inşallah.
Arkadaşlar bu arada ilk bebeğimde olduğu gibi çok zor dönemlerden geçiyorum.evlenince izmire taşındım. memur olarak ist a atandım ailem istanbulda yaşıyor ama eşim izmirde ben ailemle kalıyorum onlarlada sıkıntılarım var her gün ağlıyorum, korkuyorum ilk bebeğim gibi dayanamayacak diye üzüntüden fazla beslenemiyorumda..Dua edin bana ne olur..
Çalıştığım için daha doktorada gidemedim henüz. folicode kullanıyorum ama günde 1 mi yoksa 2 mi alıcam bilmiyorum..Bir de çok üşüme tutuyor beni ne yapmak lazım acaba? ay ne çok dert yandım size kusura bakmayın..
Sağlıkla kalın..
kızlar beni de o tabloya ekleyin.. yas:30 sat:31 temmuz muhtemel doğum 8 mayıs ilk bebek...
hep genç anne olmak istmiştim ama yaş otuz oldu(( hayırlısı böyleymiş.. sağlıklı olurlar inşallahhh...
hosgeldın aramıza gozun aydın tahmını dogum tarıhını de yazarsan ekleyeyım lısteyemerhaba arkadaşlar bende hamileyim ve bu benim ikinci bebişim 28 temmuz sat. 22 yasındayım... benide o tabloya eklerseniz sevinirim...
insallah hepimiz mayısta bebişlerimizi kucagımıza alıcaz sagsalim...
eklıyorum hemenHosbulduk...Hepimiz icin insallah sagolasin...SAT : 03-08-2012 Yas:31 2.bebek.....Tesekkurederim
çok sukur gorduk o gunlerı hemen eklıyorum cnmbeni de ekleyin listeye yaşım 25 sat 17 temmuz beklenen doğum tarihi 1 mayıs ilk bebeğim :)ayy adımı listeye ekleyin dıyecceğim günleri de görecek mişim ne mutlu bizlere yaaa....
Benim 17 ağustostu SAT ve ilk bebeğim olucak çok heyecanlı bir surec, herkesin bebişi hayırlı olsunn
gunaydin herkese mutlu bir gun olmasi dilegiyle
evet sankı sekıl almaya baslamıs dur fotosunu cekeyım ....ya o ses nasıl bıseydır allahın mucızesı gumbur gumbur atıyonilaycim
baya belirgin oluyor mu bu hafta icinde
kesenin icine bakinca bebek sekli daha belirgin mi
cok merak ediyorum nasil goruncek
pitpitlarin nasil oldugunun youtube da vidyosunu izlemistim dayanamayip on bilgiyle gidiyorum doktor iletisim problemim olmasin orda diye
gunaydin herkese
günaydın canımm nasılsınnn
evet sankı sekıl almaya baslamıs dur fotosunu cekeyım ....ya o ses nasıl bıseydır allahın mucızesı gumbur gumbur atıyo
iyiyim su ara iyi hissediyorum dr bana gezmeyi yasakladiancak aralikta imis neyse iste evdeyim surekli ayaklari uzatip yatiyorum tv izliyorum baska da bisey yapmiyorum
günaydın kızlaar. nasılsınız? ben biraz kaygılıyım sanırım. her sabah uyandığımda bebişim yerinde mi yaşıyor mu diye korkuyorum. neyseki gün içinde unutuyorum. daha önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. ondan ötürü bu gebelikte her şeyden korkuyorum. neyse güzel düşünelim güzel olsun di mi
ara ara karnimin alti bir sizliyor adet olurken gibi bi icim gidiyor
az once de sizlama geldi gecti neyseki kisa sureli oldu
ilk haftadan beri yokluyor da bir ara gecti sandim ama dunden onceki gece uykudan uyandirdi
simdi kahvalti hazirlarken yokladi bir de
gunaydın canımm bende özellıkle sabah uyandıgımda bi korku gelıyor bır de gece yatarken yarın neler yasıcam yarında benımle olacakmı dıye inşallah bu sefer bebegın sımsıkı tutunur sana aslında boyle yapmamalıyız ama kaybetmekten korkuyoruz...
cnm aynısı suanda bende de oluyor rahatsız edıyor ben gaz la alakalı olabılecegını dusunuyorum sancı gıbı ya neyse alısıcaz artık bu tur seylere
ben artik hep sunu soyluyorum kendi kendime
o bebegin bu dunyada yiyecek ekmegi varsa ben hoplasam ziplasam da birsey olmaz korkmamaliyim diye
tabiki tedbirimi hicbir zaman birakmiyorum ama beynimi rahatlatmaya calisiyorum
ozellikle yanlis birsey yaptigimda, hemen sucu uzerime almamaya calisiyorum unutuyorum o dusunceyi
hep de doguracagim gunun hayalini kuruyorum
ister istemez her annede oluyordur gerginlik ama rahat ol diye tavsiyelerde buluyor annem, zihnen rahat ol diye
insallah hareketlerini hissetmeye basladigimizda bebislerimizin daha rahat oluruz
ben de rahim genislerken hissediyorum gibi geliyor
arkasindan hafif akinti geliyor gibi oluyor
ilk gunden beri boyle oluyor bana
ama gazla da cok benziyor o da ayni
tabi olunca bir an gerilir gibi oluyorum ama sonra rahatliyorumnormal seyler cunku
daha neler yasiycaz ileriki aylarda kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?