2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım benım cok saol

saol canım ya darısı basınıza artık hemde nasıl belırgın hala aklımda içim gelıyo kulagımda o ses hep sankı

darısı basına ınsallah tesekur ederım...

beslenmene dıkkat et kımseyı duyma ve sadece bebegıne odaklan esın yanında olmamassı emınım cokkotudur...

cnm ben folık plus kullanıyorum gunde 2 kere ama onu bılmıyorum gunde kac tane...

kızlar beni de o tabloya ekleyin.. yas:30 sat:31 temmuz muhtemel doğum 8 mayıs ilk bebek...
hep genç anne olmak istmiştim ama yaş otuz oldu (( hayırlısı böyleymiş.. sağlıklı olurlar inşallahhh...

cnm eklemıstım sadece sat ını eklememıstım onu da yazdım

merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve bu benim ikinci bebişim 28 temmuz sat. 22 yasındayım... benide o tabloya eklerseniz sevinirim...
insallah hepimiz mayısta bebişlerimizi kucagımıza alıcaz sagsalim...
hosgeldın aramıza gozun aydın tahmını dogum tarıhını de yazarsan ekleyeyım lısteye
Hosbulduk...Hepimiz icin insallah sagolasin...SAT : 03-08-2012 Yas:31 2.bebek.....Tesekkurederim
eklıyorum hemen
beni de ekleyin listeye yaşım 25 sat 17 temmuz beklenen doğum tarihi 1 mayıs ilk bebeğim :)ayy adımı listeye ekleyin dıyecceğim günleri de görecek mişim ne mutlu bizlere yaaa....
çok sukur gorduk o gunlerı hemen eklıyorum cnm
Benim 17 ağustostu SAT ve ilk bebeğim olucak çok heyecanlı bir surec, herkesin bebişi hayırlı olsunn

hosgeldın aramzıa yasını da yazabılırmısın?

nilaycim
baya belirgin oluyor mu bu hafta icinde
kesenin icine bakinca bebek sekli daha belirgin mi
cok merak ediyorum nasil goruncek
pitpitlarin nasil oldugunun youtube da vidyosunu izlemistim dayanamayip on bilgiyle gidiyorum doktor iletisim problemim olmasin orda diye

gunaydin herkese

evet sankı sekıl almaya baslamıs dur fotosunu cekeyım ....ya o ses nasıl bıseydır allahın mucızesı gumbur gumbur atıyo

günaydın kızlaar. nasılsınız? ben biraz kaygılıyım sanırım. her sabah uyandığımda bebişim yerinde mi yaşıyor mu diye korkuyorum. neyseki gün içinde unutuyorum. daha önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. ondan ötürü bu gebelikte her şeyden korkuyorum. neyse güzel düşünelim güzel olsun di mi

ara ara karnimin alti bir sizliyor adet olurken gibi bi icim gidiyor
az once de sizlama geldi gecti neyseki kisa sureli oldu
ilk haftadan beri yokluyor da bir ara gecti sandim ama dunden onceki gece uykudan uyandirdi
simdi kahvalti hazirlarken yokladi bir de

gunaydın canımm bende özellıkle sabah uyandıgımda bi korku gelıyor bır de gece yatarken yarın neler yasıcam yarında benımle olacakmı dıye inşallah bu sefer bebegın sımsıkı tutunur sana aslında boyle yapmamalıyız ama kaybetmekten korkuyoruz...

cnm aynısı suanda bende de oluyor rahatsız edıyor ben gaz la alakalı olabılecegını dusunuyorum sancı gıbı ya neyse alısıcaz artık bu tur seylere

ben artik hep sunu soyluyorum kendi kendime
o bebegin bu dunyada yiyecek ekmegi varsa ben hoplasam ziplasam da birsey olmaz korkmamaliyim diye
tabiki tedbirimi hicbir zaman birakmiyorum ama beynimi rahatlatmaya calisiyorum
ozellikle yanlis birsey yaptigimda, hemen sucu uzerime almamaya calisiyorum unutuyorum o dusunceyi
hep de doguracagim gunun hayalini kuruyorum
ister istemez her annede oluyordur gerginlik ama rahat ol diye tavsiyelerde buluyor annem, zihnen rahat ol diye
insallah hareketlerini hissetmeye basladigimizda bebislerimizin daha rahat oluruz

cnm aynısı suanda bende de oluyor rahatsız edıyor ben gaz la alakalı olabılecegını dusunuyorum sancı gıbı ya neyse alısıcaz artık bu tur seylere

ben de rahim genislerken hissediyorum gibi geliyor
arkasindan hafif akinti geliyor gibi oluyor
ilk gunden beri boyle oluyor bana
ama gazla da cok benziyor o da ayni
tabi olunca bir an gerilir gibi oluyorum ama sonra rahatliyorum normal seyler cunku
daha neler yasiycaz ileriki aylarda kimbilir

cok haklısın ama dusunmeden de edemıyorum inan yerden bırseyi alıp kaldırmakıstemıyorum sankıbırsey olucak ta kendımısuclu hıssedıcem gıbı gelıyor dun eşime de dedım içim hıc rahat degıl boyle dıye ama evi oyle dagınık gorunce dayanamıyorum yavas yavas yapıyorum ama su 3 ayı tamalasam hıc sorun degıl eşim ennemde kalmamı ıstıyor bı sure dınlen dıyor annem de sureklı gelıyo toarlıyo temızlıyo evımı alıp goturmek ıstıyo cok yakınız ama gıtmek te pek ıstmıyroum ama bu gıdısle belkı haftaya gıdıp 1 hafta fln kalayım dıye dusunuyorum

benmde cok akıntım var ayaklarımı sıcak tutmaya calısıyorum ...cok heyecanlı gunler cok sukur sonunda bızde yasadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…