2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gecmis olsun bebek ve sen iyisin gerisi hallolur insallah,benim dr bayan rahatim cok ama erkek olsa da rahat olurdum sonucta dr kac tane sey goruyorlar gunde kimbilir
dr gibisin masallaH sana sorayim herseyi artk

yanina bir litre su al zaten gordukce icersin

sen nerde yaşıosun kiii????

gölcükteyim cnm

valla ben güzel içiyordum normalde çalışırken ama
bugün soğuktan bende unuttum

kızlar ya demır hapı hanı yemekten once almak gerekıyor ya kac dakıka beklıcez yemek ıcın acıktım dakıkaları sayıyorum resmen

walla bişeyler yazdm ama benı topicten atıcaksınız dıye abartmayayım dedım gerı sildim afedersiniz beni affedin :):):)

en kısa zmnda normal konulardan bebeklermzden bahsederz ınsalah buaralar keyfm hıc yok topici bile takp edemiorm görüşmek üzere hanımlar ve bebişler

Son düzenleme:
kızlar ya demır hapı hanı yemekten once almak gerekıyor ya kac dakıka beklıcez yemek ıcın acıktım dakıkaları sayıyorum resmen
ben hiç dikkat etmiyorum canım buna :) bi sorun da yaşamadım. ama 2 saate kadar çay gibi demir emilimini engelleyen şeyler tüketmemek gerekiyor.

ben en fazla 15 20 dk beklıorm cnm kahvaltı hazırlamadan ıcıorm sabh kahvltı hazırlıyrm yemek yıorm hemen faazla duramıorm mıdem bulanıo bı sakıncası olrmu acaba aslnda 30dk beklemek gerek dıe bılıormda

15-20 dakika
istanbula da gideriz izmittede tokuştururuz cnm :)

sana aynen katılıyorum canım.başkalırı çocugu olsun diye uğraşırken bize verilen mucizenin kıymetini bilmeyenler utansın..gerçi benimkiler hiç öyle bi ayrım içinde değiller ama böyle okuyunca başkalarını sinir oluyorum.eşimin bi arkadaşının çocugu olmuyomuş.kıymetini iyi bilin demiş eşime.çok duygulandımm.allah aratmasınn..

uff iş yogunlugu nedenıyle tel den forumu takıp edemedim bir suru sayfa birkmiş :26:
artık okuyacaz hepsini

eşim de gelip yatmış bende burada takılayım biraz
vicdan yapa yapa kendıme cips aldım bır taraftan da onu yıyecem ama en kucuk boyu 50kuruşluk olanından

summ sakin ol canım, bebeğini düşün, stres bebeğini de huzursuz eder..artık onlar bizi duyuyorlar, bunu aklından çıkarma.. dua et, bebeğinle dertleş ve umut dolu cümleler kur bebeğinle konuşurken. güzel şeyler düşünmek iyidir, moralini yükseltir, sorunları daha kolay atlatmana yardımcı olur... burda dertleş ama günlük yaşantında bunları sürekli düşünüp kendini üzme.. ben senden 9 yaş büyüğüm ve seni kardeşim gibi düşünüp yazıyorum, noluur yanlış anlama, iyi ol istiyoruz hepimiz..

ben hiç yemem ve aramam cips, hamilelik nasıl bişeyse bi gece tv de soğanlı acılı cips yiyolardı, gece yarısı aklıma takıldı, nefret ederim soğan kokusundan ama bayıla bayıla yedim :))

selam kizlar iyi Aksamlar sizlere bir sorum olacakti
suan tam 16 haftaligiz ve Wc gititgimde Kabizlikla karsilasiyorum artik Wc sanki bana Kabuz
gibi geliyor korkudan gidesim bile gelmiyor sizler nasil geciyor Hamisliginiz??
Ne yapmam lazim bu durumda bilmiyorum "Kuru Kayisi yiyorum kizlar bu yardimci olurmu sizce"??
Cevaplariniz icin simdiden tsk ettmmm..!!!!

cnm aç karnına 2-3 tane kuru kayısı ye. üstüne de ılık su iç. çok iyi geliyor.

15-20 dakika
istanbula da gideriz izmittede tokuştururuz cnm :)

yalnız olunca gidemezdim cnm, korkuyorum açıkçası.. hamile olduğumu öğrendiğim hafta arkadaşlarımla buluşmaya gittim istanbula, bulantım falan da yoktu kendimi hamile gibi hissetmediğim için dikkat etmedim herhalde, ertesi gün kanamam oldu. şimdi otobüse binmeye korkar oldum. beraber gidersek belki :))

cnm aç karnına 2-3 tane kuru kayısı ye. üstüne de ılık su iç. çok iyi geliyor.

EVET CNM hem sabah hem aksam basladim bakalim bugun kayisiya doktor ilac yazdi ama ilaci kullanmak
istemiyorum dogal yollardan yapmak istedim cnm tsk ederim tavsiyen icin SabaHlari ac karnami uygulicam cnm bunu??

dr unla paylaş cnm surup verecektir
hamilelikteki kabızlık bildiğimiz yöntemlerle tamda geçmiyor

çok sağol canım biliyorumm tabkı hepmz brbrımzn ıı olmasını ıstıyorz ama ben dayanamıyormm artık okdr bıktımkı ya anlatamam esım ne var gıt dıo nevarkı bunda basıt bısey gıbı gelıo ama hayır basıt degl benı anlamamaları zoruma gıdıo ben kötu bırı deglmkı yaa ınanın degılm karsındakı ıı olursa sennde ıı olman ona ıı davranman gerekmzmı ? gerekır ama bu k.v tam tersını yapıo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…