- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.021
gecmis olsun bebek ve sen iyisin gerisi hallolur insallah,benim dr bayan rahatim cok ama erkek olsa da rahat olurdum sonucta dr kac tane sey goruyorlar gunde kimbilirMerhaba arkadaşlar, uzun süre giremedim, ama içim çok dolu. doktor sıkıntısı çektim, kısaca anltıcam, gittiğim hastanedeki bayan doktroum muayenehane açtı ve ayrıldı. Kpederim de muayenhane gidemezsin başka bayan doktora dewam et dedi, başka bayan doktor da yok mu hastanede, ozaman başka hastaneye git, üfff nasıl mide bulandırıcı mevzular, sen ne karışırsın adam başına dimi! neyse eşim son noktayı koydu çok şükür önceki hastanemde erkek doktora dewam ediyorum, doğuma da Allah kerim, bayan doktor girer belki
Perşembe günü kontorole gittik, ultrasonu karnıma koyar koymaz dr progesteron kullanıyodun dimi dedi, hayırdır kanama mı olmuş dedim,
hayır dedi, kesenin içinde vücudun oluşturduğu bir tümsek oluşmuş, bebek içerde çok rahat değildi, mutlaka vajinal progtrna dewam ve dikkat et dedi, buyüzden cinsiyeti de göremedik, bebeğim içerde sıkışmıştı resmen, bacaklarını açamadı. ilacıma çok dikkat ediyorum, inş en kısa sürede geçer biter, aklınıza geldikçe dua edin bana da
dr gibisin masallaHbundan sonra (öğrenmeyenler için) cinsiyet netleşecek, yaptırmak isteyenler 4lü test yaptıracak, sonra 5. ayda ayrıntılı usg ile bebişlerin iç organları falan görüntülenip sağlıkları kontrol edilecek. sonra da şeker yüklemesi var. Allah kısmet ederse ondan sonra tek derdimiz doğum olacak :))) azcık kalmış di mi :)))
Kızlar ben gibi su içmeyi unutan var mıı
Şu saate kadar 1 bardak su içtimm
Normalde zaten hiç içmiyordum hatta öyle ki 3 gün saf su içmesem aklıma gelmezdii
Ama hamilelikle yinede 6-8 bardak içiyordum ilk zamanlarda
Şu bir kaç gündür resmen yine aklıma gelmiyorr
Şimdi içtim kana kana
Nasıl suya alıştırcam kendimi ben :44:
Google Translate
Bu linkten yapabiliyorsun canım pe ile başlayan yere tıklıyorsun maynk erkek, aboyka kız demekmiş
Birde atıyorum doğum tarihin 03 veya doğum günün 03 diye başlıyorsa sıfırı koymuyorsun direk 3 olarak yazıyorsun
Bak bakalım onda ne diyorr
Gerçi bunlar eğlence doğruyu ve gerçeği yalnız ve yalnız Rabbim bilir ....
sen nerde yaşıosun kiii????
kızlar ben gibi su içmeyi unutan var mıı
şu saate kadar 1 bardak su içtimm
normalde zaten hiç içmiyordum hatta öyle ki 3 gün saf su içmesem aklıma gelmezdii
ama hamilelikle yinede 6-8 bardak içiyordum ilk zamanlarda
şu bir kaç gündür resmen yine aklıma gelmiyorr
şimdi içtim kana kana
Nasıl suya alıştırcam kendimi ben :44:
google translate
bu linkten yapabiliyorsun canım pe ile başlayan yere tıklıyorsun maynk erkek, aboyka kız demekmiş
birde atıyorum doğum tarihin 03 veya doğum günün 03 diye başlıyorsa sıfırı koymuyorsun direk 3 olarak yazıyorsun
Bak bakalım onda ne diyorr
Gerçi bunlar eğlence doğruyu ve gerçeği yalnız ve yalnız rabbim bilir ....
ben hiç dikkat etmiyorum canım buna :) bi sorun da yaşamadım. ama 2 saate kadar çay gibi demir emilimini engelleyen şeyler tüketmemek gerekiyor.kızlar ya demır hapı hanı yemekten once almak gerekıyor ya kac dakıka beklıcez yemek ıcın acıktım dakıkaları sayıyorum resmen
kızlar ya demır hapı hanı yemekten once almak gerekıyor ya kac dakıka beklıcez yemek ıcın acıktım dakıkaları sayıyorum resmen
gölcükteyim cnm
ben daha öncede sormuştum sana şimdi hatırladım :) başka biri daha var kocaeliden sandım :)) gölcükten izmit ne kadar mesafede? Ben derincedeyim. Istanbul buluşmasına gidemezsek biz de ikimiz buluşup göbek tokuşturalım :)))
Canım sana doktor erkek demişti sanırım :26:
Yada ben erkek hissettim
Rabbim bana bu güzelliği yaşatmayı nasip etmişş
Uğraştırmamışş aratmamışş
Sen kim oluyorsun kii burun büküyorsun demek istiyorum böyle kız erkek ayrımı yapanlara!!!
Bide kız olursa kv mırın kırın yaparsa anne cinsiyet babadan kaynaklı oluyormuş,annenin faktörü yokmuş biliyormusun diyeceğim
Vallahide diyeceğim billahide diyeceğimm uyuzz etmesin beni
kızlar ya demır hapı hanı yemekten once almak gerekıyor ya kac dakıka beklıcez yemek ıcın acıktım dakıkaları sayıyorum resmen
forumu da takıp edemıyorum off yaa kızlar nolr kusuruma bakmayın... Gezmeden gelıyormm tabkları hazırladm bgn cayları doldurdum bosalanları tazeledm kendımde bır bardak acık cay ıctım sogudu tabı bıtane kete yedm. otbsten ınıpte yuruoz bıraz uzak dizlerim cok fena agrıyo bgn ayakta durmaktan yurumekten agrı kesıcı alcm brazdn eve yenı gırdık ve yemek yk evde veeeee esım gelck bırazdn.. kmse bgn elıne sğlık da demedı.. buraya yaznca braz rahatladım ve dua okudum ıcımden sureklı sakınlestım bıraz.. omuzlarım kopuyo sırtım dizlerim ayaklarm agrıyo hakkımı kım ödeyecekse ödesn bakalm.. yarn gene gzme varms bıde prşmbe gunu varms düşünün artıkkk!!!cnm sıkkın ya cok sıkkın hemde kızlar yarn arkdşmı cagrdm oturalm kmseyı takmycam artk esımede bıse demıcm gıtmıyom ben anne gule gule dıcemm.. k.v gerçekten samimi yakn ii niyetli olsa benim bu ii niyetimi suistimal edio bide.. mesela teyzesini cok sverm esimin ablalarını cok severm onlarda benm ıcın ölr bıterler severler benıı demekkı sorn bende degll.. aynı evn ıcınde nekdr da ıı olsanz olmuyo.bgn bı gelın vardı dayısınn oğlunun karısı eşimn yenı evlendlr kolunda bıton altın bılezk kunye boynunda çifter set yuzukler kendıme baktm sdce alyans ben bıse ıstemıyom yerı gelıo ac kalıosn evde herevde olan seyler görgusuzluk yapmann alemı ne kıyfet degstrdı kız ıkı kere ben bıraydr aynı pntlnu gıyıyorm yıkayıp neden cunku hamıleym eskıler olmuyo bıtek bu bol bu olyo bısey de alamadm cok borc ıcındeyz dıle bıle getırmedm smdıye kdr bgn otrp anlatıolr sunu sunu aldk dıe ben bısey demıorm esıme durumu bıldıgm ıcın bısey ıstemıyorm ama anlayslı olsnlr kendımı bgn ezık gıbı hıssettm fakir gibi hissettm iki maaş girio eve nasl parasız olablrkı ınsan umarm anlatablmısımdr ben kotu nıyetlı deglm gycek bıseym bıle yok göserişide sevmem zaten bana yetcek kdr kıyafetm olsn ytr benm ıcın gezmeye dıe ayrı kıyaft mı alıcm.. ufff diyorumya tek istedigim anlayışşşşşşşşşşşşşşşşş. kv bizi bornzla bıle yakaladı yaa dusunun okdr aynı evn ıcındeyz dusuncesz ya daha neler nelerrr
uzun oldu ama ıcımı dokmek ıstedım okuyanlara teskkr ederm
en kısa zmnda normal konulardan bebeklermzden bahsederz ınsalah buaralar keyfm hıc yok
uff iş yogunlugu nedenıyle tel den forumu takıp edemedim bir suru sayfa birkmiş :26:
artık okuyacaz hepsini
eşim de gelip yatmış bende burada takılayım biraz
vicdan yapa yapa kendıme cips aldım bır taraftan da onu yıyecem ama en kucuk boyu 50kuruşluk olanından
ben aksam yemekten sonra aliyom nedense dr ole dedi bana da:44:
cnm aç karnına 2-3 tane kuru kayısı ye. üstüne de ılık su iç. çok iyi geliyor.selam kizlar iyi Aksamlar sizlere bir sorum olacakti
suan tam 16 haftaligiz ve Wc gititgimde Kabizlikla karsilasiyorum artik Wc sanki bana Kabuz
gibi geliyor korkudan gidesim bile gelmiyor sizler nasil geciyor Hamisliginiz??
Ne yapmam lazim bu durumda bilmiyorum "Kuru Kayisi yiyorum kizlar bu yardimci olurmu sizce"??
Cevaplariniz icin simdiden tsk ettmmm..!!!!
15-20 dakika
istanbula da gideriz izmittede tokuştururuz cnm :)
cnm aç karnına 2-3 tane kuru kayısı ye. üstüne de ılık su iç. çok iyi geliyor.
selam kizlar iyi aksamlar sizlere bir sorum olacakti
suan tam 16 haftaligiz ve wc gititgimde kabizlikla karsilasiyorum artik wc sanki bana kabuz
gibi geliyor korkudan gidesim bile gelmiyor sizler nasil geciyor hamisliginiz??
Ne yapmam lazim bu durumda bilmiyorum "kuru kayisi yiyorum kizlar bu yardimci olurmu sizce"??
Cevaplariniz icin simdiden tsk ettmmm..!!!!
summ sakin ol canım, bebeğini düşün, stres bebeğini de huzursuz eder..artık onlar bizi duyuyorlar, bunu aklından çıkarma.. dua et, bebeğinle dertleş ve umut dolu cümleler kur bebeğinle konuşurken. güzel şeyler düşünmek iyidir, moralini yükseltir, sorunları daha kolay atlatmana yardımcı olur... burda dertleş ama günlük yaşantında bunları sürekli düşünüp kendini üzme.. ben senden 9 yaş büyüğüm ve seni kardeşim gibi düşünüp yazıyorum, noluur yanlış anlama, iyi ol istiyoruz hepimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?