- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.041
dr unla paylaş cnm surup verecektir
hamilelikteki kabızlık bildiğimiz yöntemlerle tamda geçmiyor
sabah daha iyi olur sanıyorum canım ben pek dikkat etmedim ona. sadece sorunum olduğunda karnım açken yiyorumEVET CNM hem sabah hem aksam basladim bakalim bugun kayisiya doktor ilac yazdi ama ilaci kullanmak
istemiyorum dogal yollardan yapmak istedim cnm tsk ederim tavsiyen icin SabaHlari ac karnami uygulicam cnm bunu??
doc olan yere tahmini doğum tarihini mi yazıyoruz, son adet tarihini mi?
canım ben masama sürahiyle bardağımı koyuyorum. saat başı 1 bardak içiyorum. akşama kadar 10 bardak ediyor zaten
yanina bir litre su al zaten gordukce icersin
valla ben güzel içiyordum normalde çalışırken ama
bugün soğuktan bende unuttum
kızlar ya demır hapı hanı yemekten once almak gerekıyor ya kac dakıka beklıcez yemek ıcın acıktım dakıkaları sayıyorum resmen
Son adet tarihini canım
Ben ferrum fort kullanıyorum yemekten en az 2 sonra alıyorum ve akşamları alıyorumm
Şuana kadar da herhangi bir şikayetim olmadı canımKabızlık gibi
konustum cnm bana surup yazdi hamilelikte ala bilirmisim ama ben zaten 2 tane hap atiyorum
hamilelikte dogal yolalrdanda denemek istedim cnm evt malesef tamda gecmiyor kabizlik..doguma kadar gidecek sanirim!
sabah daha iyi olur sanıyorum canım ben pek dikkat etmedim ona. Sadece sorunum olduğunda karnım açken yiyorum
malesef bnm normaldede vardı yani bi rahatsızlığım tetikliyodu
şimdide hamilelik..
Ama ilaç kullanmıycam diye kendini zorlama bide hemoroid coçar pişman olursun cnm
zaten o surup çocuklarada veriliyo
bide her yemekten sonra bıkmadan usanmadan wc ye gitmeliymişiz
kayısıyıda sabah aç karınla ye ve ılık su iç üstüne
merhaba hanımlar nasılsınız
keyifler yerindedir inşallah
bebeğim meleğim artık iyice ben buradayım annecim diyor hergün hissettiriyor o güzel v arlığını (maşallah subhanallah :)
kızlar inanılmaz bir duygu anlatamam hakkaten yaşamak gerekmiş ifade edilemezmiş
içimde bana tık tık seslenıyor hissettiğim an hemen ellerimi karnıma koyuyorm ve 3 4 kez hissediyorum aynı kıpırtıyı ınanılmaz bişi bu yaaa artık elim oramda gezicem utanmasan :)
yasayan arkadaşlar bilir heycanımı yaşamayanlarda bir an önce hissettmelerini diliyorum:)
ben bu anı bekledım hep 3 4 gündür bizde durum bu şekilde bekledin annecim bak hergün artık hissettiriyorum diyor :)
oy nasıl keyifliyim anltamam belirsiz zamanlarda hissetmeye başladım rastgele bişiler yediğimde yada yemediğimde gibi ayrımlara bakaamadım henüz.
gözümüz aydın canımselam kızlar patoloji sonucum geldiii temiz çıkmış ama kontrol altında olacakmışım suanlık bebeğe zarar verecek durumda değilmiş emzirmeyi bıraktıktan sonra da alacakmışlar gögsümdeki tümoru
Merhaba arkadaşlar, uzun süre giremedim, ama içim çok dolu. doktor sıkıntısı çektim, kısaca anltıcam, gittiğim hastanedeki bayan doktroum muayenehane açtı ve ayrıldı. Kpederim de muayenhane gidemezsin başka bayan doktora dewam et dedi, başka bayan doktor da yok mu hastanede, ozaman başka hastaneye git, üfff nasıl mide bulandırıcı mevzular, sen ne karışırsın adam başına dimi! neyse eşim son noktayı koydu çok şükür önceki hastanemde erkek doktora dewam ediyorum, doğuma da Allah kerim, bayan doktor girer belki
Perşembe günü kontorole gittik, ultrasonu karnıma koyar koymaz dr progesteron kullanıyodun dimi dedi, hayırdır kanama mı olmuş dedim,
hayır dedi, kesenin içinde vücudun oluşturduğu bir tümsek oluşmuş, bebek içerde çok rahat değildi, mutlaka vajinal progtrna dewam ve dikkat et dedi, buyüzden cinsiyeti de göremedik, bebeğim içerde sıkışmıştı resmen, bacaklarını açamadı. ilacıma çok dikkat ediyorum, inş en kısa sürede geçer biter, aklınıza geldikçe dua edin bana da
ben hiç yemem ve aramam cips, hamilelik nasıl bişeyse bi gece tv de soğanlı acılı cips yiyolardı, gece yarısı aklıma takıldı, nefret ederim soğan kokusundan ama bayıla bayıla yedim :))
walla bişeyler yazdm ama benı topicten atıcaksınız dıye abartmayayım dedım gerı sildim afedersiniz beni affedin :):):)
en kısa zmnda normal konulardan bebeklermzden bahsederz ınsalah buaralar keyfm hıc yok topici bile takp edemiormgörüşmek üzere hanımlar ve bebişler
cay ıcmıyorum Allahtan ama yemek yemeye korkuyorum sorun olurmu dıyeben hiç dikkat etmiyorum canım buna :) bi sorun da yaşamadım. ama 2 saate kadar çay gibi demir emilimini engelleyen şeyler tüketmemek gerekiyor.
bende 45 dk beklenıcek dıye bılıyorum eczacı oyle yazmıs kutu ustuneben en fazla 15 20 dk beklıorm cnm kahvaltı hazırlamadan ıcıorm sabh kahvltı hazırlıyrm yemek yıorm hemen faazla duramıorm mıdem bulanıo bı sakıncası olrmu acaba aslnda 30dk beklemek gerek dıe bılıormda
aksam yemegı oncesı ama elevıtle arasında vakıt olsun demıstı doktorum hepımıze ayrı bısey denmıs:)ben aksam yemekten sonra aliyom nedense dr ole dedi bana da:44:
cnm aç karnına 2-3 tane kuru kayısı ye. üstüne de ılık su iç. çok iyi geliyor.
çok sağol canım biliyorumm tabkı hepmz brbrımzn ıı olmasını ıstıyorz ama ben dayanamıyormm artık okdr bıktımkı ya anlatamam esım ne var gıt dıo nevarkı bunda basıt bısey gıbı gelıo ama hayır basıt degl benı anlamamaları zoruma gıdıo ben kötu bırı deglmkı yaa ınanın degılm karsındakı ıı olursa sennde ıı olman ona ıı davranman gerekmzmı ? gerekır ama bu k.v tam tersını yapıo bana
iyi aksamlar kızlar bugun dr gıttım kontrole cınsıyetımız bellı oldu kızmıs.)bu benım 6.gebelıgım 1 tane kızım var k.valıdem kızacak sehzade doguramadın dıye ama rabbım hayırlısını saglıklısını versın 4 tane dusuk yaptım agrısını acısını ben bılırım rabbım olmayanlarada versın ınsalah ben anlamıstım zaten asırı mandalınaya dusmustum.....yazılarınızı hep okuyorum gırıp yazamak bugune kısmetmışşşş....
iyi aksamlar kızlar bugun dr gıttım kontrole cınsıyetımız bellı oldu kızmıs.)bu benım 6.gebelıgım 1 tane kızım var k.valıdem kızacak sehzade doguramadın dıye ama rabbım hayırlısını saglıklısını versın 4 tane dusuk yaptım agrısını acısını ben bılırım rabbım olmayanlarada versın ınsalah ben anlamıstım zaten asırı mandalınaya dusmustum.....yazılarınızı hep okuyorum gırıp yazamak bugune kısmetmışşşş....
Yaa bu su içme sıkıntısı bende de var..Öncedende aklıma gelmezdi zaten son 1 yıldır alışmaya başlamıştım günde 1.5 lt filan içmeye ki hamilelikle tiksinti geldi pufffyeni yeni başladım yine içmeye bu saat sonuç=1.5 bardak su
Kızlar malum gribim geceleri çok fena oluyorum tıkanıyorum.. gripten önce uykumda nefes darlığı başlamıştı zaten dayanamayıp burun spreyi kullandım 2 gecedir bugün arkadaşımın sözlüsü kadın doğumcu ona sormuş aradı sakın kullanmasın demiş bebeğin kalbinde probleme sebep olabiliyormuş..tuzlu yada okyanus suyu çeksin burnuna demiş..ufff bu spreyi sağlık ocağındaki dr vermişti ve daha hamile olduğumu öğrenmeden de kullanmıştım yaaa tedirgin oldum ben sakın burun spreyi kullanmayın zaten çok sağlıklı bişey olmadığını biliyordum da işte nefes alamamak kötü bişey malum
selam kizlar iyi Aksamlar sizlere bir sorum olacakti
suan tam 16 haftaligiz ve Wc gititgimde Kabizlikla karsilasiyorum artik Wc sanki bana Kabuz
gibi geliyor korkudan gidesim bile gelmiyor sizler nasil geciyor Hamisliginiz??
Ne yapmam lazim bu durumda bilmiyorum "Kuru Kayisi yiyorum kizlar bu yardimci olurmu sizce"??
Cevaplariniz icin simdiden tsk ettmmm..!!!!
canlarım cumartesi saat 2 de dr randevumuz vardı
ama bana aşılama yapan dra gittik (kendisi prof)
ense kalınlığı için riske atmadık iyi bi dr çünkü
neyse uzatmıyım gitmeden önce muzlar çikolatalar doldurdum çantama
sıramı beklerken bi güzel indirdim mideye
sonra sıra bize geldi çok hareketliydi yavrum durmadı yerinde
kuş gibi kanat çırpıyodu
biraz bekledik dr ancak ensesini ölçebildi
1.9 çıktı ensesi boyu 7 cm kilosunu söylemedi
ama haftasıyla uyumlu dedi önemli olan kısımlar bitince
bende hocam cinsiyetini öğrenebiliyormuyuz diye sordum drum genelde bu haftalarda hastalarıma söylüyorum
%80 doğru çıkıyo ama sizin bebek senin sırtına bakıyo dedi
bi kaç defa vurdu göbüşüme salladı falan bacağını açtı kapadı sıpa
sonra yan durdu veeee % 75 kız dedi[/QUOTEhee heee PekCİcCİ'nin aksıne Gülsevdam haricinde tahmın ettıgım herkeste tahmınlerım tuttu Gulsevda cım sen bence doktora bırdaha gorun bı terslık var bu işte ​Bu arada melek'cım kızın hayırlı olsun..Darısı biz cınsıyetını ogrenemıyenlerın basına ...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?