2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
dr unla paylaş cnm surup verecektir
hamilelikteki kabızlık bildiğimiz yöntemlerle tamda geçmiyor

konustum cnm bana surup yazdi hamilelikte ala bilirmisim ama ben zaten 2 tane hap atiyorum
hamilelikte dogal yolalrdanda denemek istedim cnm evt malesef tamda gecmiyor kabizlik..Doguma kadar gidecek sanirim!

EVET CNM hem sabah hem aksam basladim bakalim bugun kayisiya doktor ilac yazdi ama ilaci kullanmak
istemiyorum dogal yollardan yapmak istedim cnm tsk ederim tavsiyen icin SabaHlari ac karnami uygulicam cnm bunu??
sabah daha iyi olur sanıyorum canım ben pek dikkat etmedim ona. sadece sorunum olduğunda karnım açken yiyorum

doc olan yere tahmini doğum tarihini mi yazıyoruz, son adet tarihini mi?

Son adet tarihini canım

canım ben masama sürahiyle bardağımı koyuyorum. saat başı 1 bardak içiyorum. akşama kadar 10 bardak ediyor zaten

yanina bir litre su al zaten gordukce icersin

İlk sürahi ile başladım ama akşama kadar yarı anca oluyordu çünkü bardaktakini biteremiyrdum
Sonra pınarın cam şişesini aldım aç kapa yapa yapa içtim sıkıldım
Sonra büyük bardaka döndümm 1. lıkır lıkır içtim 2. ektire kaktıra içtim 3. cıxx geçmedi boğazımdan
Küçük bardak kullandım 6-8 bardak yaptım ama an itibari ilede ilk defa su içmiş oldumm
Su içmeyi unutuyorum resmen

valla ben güzel içiyordum normalde çalışırken ama
bugün soğuktan bende unuttum

Evet kışın hele 1 hafta içmesem aklıma gelmez su

kızlar ya demır hapı hanı yemekten once almak gerekıyor ya kac dakıka beklıcez yemek ıcın acıktım dakıkaları sayıyorum resmen

Ben ferrum fort kullanıyorum yemekten en az 2 sonra alıyorum ve akşamları alıyorumm
Şuana kadar da herhangi bir şikayetim olmadı canım Kabızlık gibi

Son adet tarihini canım

Ben ferrum fort kullanıyorum yemekten en az 2 sonra alıyorum ve akşamları alıyorumm
Şuana kadar da herhangi bir şikayetim olmadı canım Kabızlık gibi

ben yanlış yapmışım, rus takvimi ile doktorun tahmini aynı, çin yanlış ama ona eminim :)

demir hapını bende senin gibi alıyorum, hiç kabızlık yapmadı, acaba bu sebep olabilir mi? sorun yaşayanlar doktorlarına danışsın bence

konustum cnm bana surup yazdi hamilelikte ala bilirmisim ama ben zaten 2 tane hap atiyorum
hamilelikte dogal yolalrdanda denemek istedim cnm evt malesef tamda gecmiyor kabizlik..doguma kadar gidecek sanirim!

sabah daha iyi olur sanıyorum canım ben pek dikkat etmedim ona. Sadece sorunum olduğunda karnım açken yiyorum

malesef bnm normaldede vardı yani bi rahatsızlığım tetikliyodu
şimdide hamilelik..
Ama ilaç kullanmıycam diye kendini zorlama bide hemoroid coçar pişman olursun cnm
zaten o surup çocuklarada veriliyo
bide her yemekten sonra bıkmadan usanmadan wc ye gitmeliymişiz
kayısıyıda sabah aç karınla ye ve ılık su iç üstüne

evet cnm hemorid olunuyormus bebege zarari varmiki zorlayinca bilmiyorum:S
korkuyorumda zaten kuru kayisiya yeni basladim cnm onu bi uygulamak istiyorum
olmassa mecbur alcam artik ilacii. Ins yardimciiisi olur bakalim.

Hepinize kocaman merhaba;

Hastalara acil şifalar, cinsiyetlerini öğrenenler gözünüz aydın....
Ben foruma çok fazla giremiyorum. O yüzden bazen yazdıklarınızı
kaçırıyorum. PC yasak bana. eşim kızıyor fazla oyalanınca.
Radyasyon var diye gece yatak odasına cep telefonu bile sokmuyor.
Gündüz telefondan girdikçe yazdıklarınızı okuyorum ve buradan epeyce
faydalı bilgiler öğrendim. Okurken hep diyordum ki benim hiç ağrım yok
şanslıyım diye ama bugün bittim. Cumartesi günüm var. Doğum yapmadan
alıyım bitsin paramlada bebek odamın tadilatını yaparım dedim.
Keşke doğumdan sonraya bıraksaydım. annem geçen hafta büyük temizliğimi
halletti. Bende bugün sadace vitrin ve konsolu halledeyim dedim öğlenden
beri çıkamadım içinden ve şuan kalçalarım kopuyor. Eşim fena haşlayacak beni.
Sabah işe giderek sakın kalkışma işten gelince 2 akşamda beraber hallederiz demişti
Şimdi haklı çıktı bittim ağrıdan kalçam kopuyor sanki....

2 haftadır bende ara ara pıtırdı hıssedıyorum ama dun gece resmen balık kayması gıbı oldu 10 dk falan uyuyamadım , içerde ne yapıyorduysa artık ilerleyen haftalar da senın gıbı net hıssedeceğim ne guzel

selam kızlar patoloji sonucum geldiii temiz çıkmış ama kontrol altında olacakmışım suanlık bebeğe zarar verecek durumda değilmiş emzirmeyi bıraktıktan sonra da alacakmışlar gögsümdeki tümoru
gözümüz aydın canım inş tumorun kendi kendine kuculur

ahhh ahh şu 3.kişilere sinir oluyorum neyse kı duruma eşin el atmış

ben hiç yemem ve aramam cips, hamilelik nasıl bişeyse bi gece tv de soğanlı acılı cips yiyolardı, gece yarısı aklıma takıldı, nefret ederim soğan kokusundan ama bayıla bayıla yedim :))

bende pek aramazdım ama şimdi cnım cok istiyor bende nefsım korelsn diye bulursam 25kuruşluktan alıom o yoksa 50kruşluktan buyuk paketlerın oldugu rafa hıc yanasmıyorum bile ne kadar olursa hepsini yerim hiç değilse azıcık olsn diyorum

canım olurmu anlatkı rahatlıyasın sakın cekınme gerekırse ozel mesat at dertleselım
kaynanana esıne Rabbım ıyılık guzellık nasıp etsın sende elınden geldıgınce olumsuzluklarını gorme canım
annene gıtme ıhtımalın varsa bıraz orda kal sabret canım suan en hassas donemın

ben hiç dikkat etmiyorum canım buna :) bi sorun da yaşamadım. ama 2 saate kadar çay gibi demir emilimini engelleyen şeyler tüketmemek gerekiyor.
cay ıcmıyorum Allahtan ama yemek yemeye korkuyorum sorun olurmu dıye

bende 45 dk beklenıcek dıye bılıyorum eczacı oyle yazmıs kutu ustune
ben aksam yemekten sonra aliyom nedense dr ole dedi bana da:44:
aksam yemegı oncesı ama elevıtle arasında vakıt olsun demıstı doktorum hepımıze ayrı bısey denmıs:)

cnm aç karnına 2-3 tane kuru kayısı ye. üstüne de ılık su iç. çok iyi geliyor.

2 kuru ıncır ve kayısı doktorum sabahları yememı demıstı usutne yarım lt ılık su bu sayede 2 gunde 1 olsada wc cıkıyorum
ama ara vercem sureklı bunye alısmasın etkısı kalmaz zencefılı balla karıstırıp denıcem oda ıyı gelıyormus kabızlıga

iyi aksamlar kızlar bugun dr gıttım kontrole cınsıyetımız bellı oldu kızmıs.)bu benım 6.gebelıgım 1 tane kızım var k.valıdem kızacak sehzade doguramadın dıye ama rabbım hayırlısını saglıklısını versın 4 tane dusuk yaptım agrısını acısını ben bılırım rabbım olmayanlarada versın ınsalah ben anlamıstım zaten asırı mandalınaya dusmustum.....yazılarınızı hep okuyorum gırıp yazamak bugune kısmetmışşşş....

Yaa bu su içme sıkıntısı bende de var..Öncedende aklıma gelmezdi zaten son 1 yıldır alışmaya başlamıştım günde 1.5 lt filan içmeye ki hamilelikle tiksinti geldi pufff yeni yeni başladım yine içmeye bu saat sonuç=1.5 bardak su

Kızlar malum gribim geceleri çok fena oluyorum tıkanıyorum.. gripten önce uykumda nefes darlığı başlamıştı zaten dayanamayıp burun spreyi kullandım 2 gecedir bugün arkadaşımın sözlüsü kadın doğumcu ona sormuş aradı sakın kullanmasın demiş bebeğin kalbinde probleme sebep olabiliyormuş.. tuzlu yada okyanus suyu çeksin burnuna demiş..ufff bu spreyi sağlık ocağındaki dr vermişti ve daha hamile olduğumu öğrenmeden de kullanmıştım yaaa tedirgin oldum ben sakın burun spreyi kullanmayın zaten çok sağlıklı bişey olmadığını biliyordum da işte nefes alamamak kötü bişey malum

canım sakın olmak zorundasın artık tek kişilik yaşamıyoruz içimizde allahın emanetleri var, eşine teklif etsen bir sure kendı annende kalsan ne bileyim yaşında küçük kayınvalıde şimdiden istedğim gibi mi egiteyim diyor anlamadım ki neyın derdinde:26:

hayırlı olsun canım

kız cocugu eve berekettır peygamberımız soyu bıle kızlarından devam etmıstır halt yemıs sehzade olmamısmıs
bos ver canım saglıklı hayırlı bır evlat olur inşallah

kızlar cıdden ben ılaclarımı bıle cola ıle ıcerdım kucukken o derece su sevmezdım su ıkı yılda ıyıce akıllandım yazın ıcıyorumda kısın zorlanıyorum cok usuyorum
sımdıde kesınlıkle ıcmek gerek evde yarım lt cam sısem var sabah 1 ıcıyorum kahvaltı sornası 1 dısarı cıkcıaksam yarım lt yanıma su alıyoru maksamda 1 derken
2 lt tamamlıyorum ama bazen mıdem kalkıyor yınede mecburuz kızlar zorluyalım kendımızı bır anda ıcmek ıse yaramıyor yudum yudum ıcmelıyız ...
sprey beyın hucrelerını öldürüyor dıye bende kullanmıyorum mumkun oldukca canım..

yogurt tavsiye ederim ben yogurtla yiyorum kayisiyi bende ise yariyor

ya bu erkek takıntısını anlamıyorum k.v yada annelerde... her halde diyorum hiç evlat hasreti çekmemişler... kaynanam erkek adamın erkek çocugu olurmuş demiş zaten yaa başımda kaynar sular döküldü resmen ben ne zor buldum bırde bunu çoçuğu olmayan bırıne demiş ALLahın zoruna gidecek kızcağızın zoruna gitmiş bana söyledi ağlaya ağlaya bende dedim belli değil cinsiyeti töbe Yarabbim sen o yarım akıllının lafıyla sınama beni de valla kız yapasım geldi üstelik eşimde kız istiyordu... biz erkek olunca şaşırdık .. şimdi de yerimden kalkamıyorum kasık agrısından valla kadını görürsem gırtlaklardım

Merhaba arkadaşlar benimde yarın kontrolüm var inşallah cinsiyetini öğreniriz :)
tetanoz aşısı yaptıranlar var mı
benim ilk gebeliğimde doktorum gerek yok demişti ama ben yaptırmak istiyorum sizin doktorlarınız önerdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…