2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam kızlar..uzun zamandır giremiyordum..perşembe günü olan kazadan sonra uzun uzun dinlenmeye çalıştım..cumartesi günü tekrar kontrole gittim..bebiş çok komikti sürekli kendi etrafında dönüp duruyodu bi de dalgalanıyodu.. bu hareketlerini hissedemiyor olmam hakikaten şaşırtıcı..(ama bu sabah minik bi kıpırtı hissettim çok hoşuma gitti, beni işe o uyandırdı) bi de iyice kemikleri oluşmuş iskelet gibiydi bilmiyorum doktor mu öyle çekim yaptı yada normalde mi öyle görünmesi gerekiyor bilmiyorum baya bi kemikli iskelet gibi göründü bu arada size hiç oldu mu bilmiyorum cumartesi günü çamaşırıma biraz su gelmişti..sonra takip ettim tekrar gelmedi, doktoru aradım bi gel bakalım bebeğin suyu mu başka birşey mi dedi ama bilmiyorum bi daha gelmedi gitmesem mi diyorum..
bu arada kızlar ikili testteki tahminler doğru çıktı..oğluşum olacakmış..Rabbime hep hayırlı bir evladım olsun cinsiyeti hiç farketmez diye dua ettim erkek evlat verdi demekki erkek evlat benim için daha hayırlı olacak..kızım olsun hayal ederdim bana arkadaş olsun diye ama oğlum olunca bunu dile getirmedim o da benim canım sonuçta..ama geçen eşim arkadaşına ben hep kız istedim içimden öyle geçerdi deyince çok üzüldüm..o da ilk kez dile getirdi çünkü cinsiyeti yeni kesinleşti. bende misafir gidince sen böyle söyledin bebeğimizde bunu duydu üzüldü dedim..hem bunu senden gelen kromozom belirliyor, sende erkek kromozomu varmış demekki bu benim istememle olcak birşey değil falan dedim..o da yok olur mu öyle şey benim içime öyle doğuyordu..o bi gelsin bak gör onu hiç bırakmıcam çok sevicem dedi..neyseki içim biraz rahatladı öyle söyleyince ama yukarıda bir arkadaş bahsetmiş onun da kızı varmış erkek bekliyormuş kayınvalidesi onu iyi anlıyorum insan çok kırılıyor biri böyle söyleyince..Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, salih evlatlar nasip etsin, gerisi boş.miniğim doğunca herkes onu çok sevicek en çok da ben..

Oglusun hayırlı olsun canım ... Son zamanlarda bende hep kız hıssedıyorum ve kızım dıye sevıyorum ..Sonra erkek olabılme ıhtımalını goz onunde bulundurup Sadece bebegım dıye sevıyorum :)

ben haziran topiğindenim canlar.doğum tarihim ilk 01.06.2013 denmişti ama son gidişimde 28.05.2013 çıkınca buraya da bir uğrayayım dedim.topiğinizin geçmişine hiç bakamadım kusura bakmayın.arasıra uğrarım buraya da tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.şimdiden minşleriniz hayırlı olsun sağ sağlim hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah minşlerimizibu arada biz de cinsiyetimizi öğrendik kızçem var

sağol tatlım..bence de üzülmesin ufaklık bebeğim de kızım deme :) hiç belli olmuyor..ben hep ekşi ve acı yedim ama erkek çıktı

Tetonoz aşısını yaptıran 1...2 arkadas var canım .. Bana 20. haftada gel dedıler ... ve bıldıgım kadarıyle 20. haftada yapılıyor tatanoz aşısı....

Tetonoz aşısını yaptıran 1...2 arkadas var canım .. Bana 20. haftada gel dedıler ... ve bıldıgım kadarıyle 20. haftada yapılıyor tatanoz aşısı....

Çok teşekkür ederim canım geç kalmamışım sevindim benim 2 li testim biraz geç kalmıştı sonucu yarın göstericez şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor biliyomusun?

Hoş geldın Komsu topıkten gelen arkadas :))) Benımde 23 mayıs olarak belırlenmıstı dogum tarıhım lakın son gıttıgımde 29 mayıs dedı doktorum .. sanırım benımde ara sıra sızın topıge ugramam gerek

Çok teşekkür ederim canım geç kalmamışım sevindim benim 2 li testim biraz geç kalmıştı sonucu yarın göstericez şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor biliyomusun?

Ben ıkılı testı yaptırmak ıstemedım Canım ... Şeker yuklemesı kacıncı haftada yapıldıgını bılmıyorum malesef ... netten arastırırsan bulursun :))

sağol tatlım..bence de üzülmesin ufaklık bebeğim de kızım deme :) hiç belli olmuyor..ben hep ekşi ve acı yedim ama erkek çıktı

Canım soylenenlere gore tatlı yersen kızın olurmus ... Benım bunyem cok tuhaf bı tatlı bı eksı bı acı,, Bi anı bir anıma tutmuyor bu yuzden cınsıyet konusunda kararsız kalıyorum

Ben ıkılı testı yaptırmak ıstemedım Canım ... Şeker yuklemesı kacıncı haftada yapıldıgını bılmıyorum malesef ... netten arastırırsan bulursun :))

yani 2 li test yüsksek çıksa aminiyosentez yapılıyormuş sonrasında yine bişey yok sadece takip ediliyormuş kafa karıştırmaktan başka bişey değil
seninde ikinci gebeliğin galiba ilkinde tetanoz yaptırmışmıydın

Aynen canım ... Doktorum anlattı herhangı bı sorun cıktıgında bebege yapabılıcegımız bır sey yok sadece aldırma hakkın doguyor yasal olarak... Benımde oyle bır nıyetım olmadıgına gore RABBIM'den Ne gelırse kabulumdur Diyerekten Yaptırmak ıstemedım .. hastanede bu konuyu başka bır hastayla konustuk .. '' benım yengeme ıkılı teste rısk yuksek Aldıralım demısler aldırmak ıstememıs cocuk cok saglıklı bır sekılde dogmus'' Dedi... bu yuzden dedıgın gıbı kafa karıstırmaktan baska bır sey degıl ...Tabıkı bazıları kafam rahat olsun dusuncesınde yaptırabılırler o ayrı bı konu :))) Hayır canım benım3. gebelıgım ılk Dogumumda dogumdan sonra yapılmıstı .. dogumda önce daha önce yaptırmamıstım ....

Canım bugun doktordaydım ne tkesın dedı Rabbım sasırtmazsa :)
korkutma benı bakım :)

20. haftada aıle hekımındekı hemsırem cagırıcak canım herkesı zatı o donem cagırıyorlar yaptırıcam ben

abımde kız ıstıyor yengem erkekcı doktor kız demesıne ragmen erkek ıcın umut beslıyor hala ..
bende sasıyorum erkeklerın kız ıstemesıne okadar cevremızde erkek baskısı varkı kac kuma geldı kac aıle dagıldı bu yuzden
ne cahıllık.. bence sevın canım esın erkekcı degıl ılerde kızın olursa cok sevınıcek benımkıde erkek olcak ya ayagı yere basmıyor
uzuluyorum kız erkek fark edermı nefret edıyorum bu ayrımdan

kabızlık ıcın sınemakı otu cayı ıc ıyı gelır arkadasım

normalde bıle bu bıtkı tuketmek ıyı degıl bagırsakları tembellestırıyor
hamılelıkte doktorlar bıtkısel seyelrden uzak durun dıyor denenmıs degılzararı yararı yokmu bellı degıl
doktora danısmadan boyle seyler tuketılmemelı bence ...

Bende bu ara tık yok 2 hafta önce bi kıpırtı hissediyor gibiydim şuan pek sessiz sakiniz ne olduysa doktorum bu haftalarda imkansız diyor ikincilerde 18 hafta ilk bebekte 20 hafta diyor
bebek çok küçük olduğundan rahim duvarına çarpıp hareket hissettiremez diyor bende diyorum ilk bebeğimde hareket etiğinde böyle olmuyordu kafam karıştı yarın görücem bakalım

Bebeğinizin saç modeli bugün ortaya çıktı. Bebeğinizin bağırsaklarında mekonyum (ilk dışkı) oluştu. Bu ay artık daha az meme hassasiyeti ve memelerinizde daha az karıncalanma hissetmelisiniz. Anne adayları genelde ikinci trimester da (4,5 ve 6. aylar) kendilerini daha rahat hissederler...

Bebegımın sac modelı bugun ortaya cıkmıs...:)))

Dilerimki ALLAH'tan kız ise sac Regi Sarı,, hafif dalgalı alt kısımları bukle bukle olur

Erkek isede dolgun ve dalgalı olsun ...

Sipariş gibi oldu sankı..

allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin onemli olan o. hayirsiz evlat olsa kotu olsa daha mi iyi bence hayirli evlat olsun 1 tane olsun kiz erkek farketmez kayinvaliden kendisi ne erkek mi sanki. o da bayan demekki kizlarada ihtiyac var. kiz olmazsa erkek cocugu ne yapacaksin ki.............

Sizi bılmemde 3. gebelıgını yasayan bırı olarak ben uzun zamandır harekerlerı hıssedıyorum ... tabı onları ben bagırsak hareketlenmelerıyle karıstırmıyorsam :))))))))

Yokk canım yaa benim için büyük gün 8 Aralık
Öncelikle sağlıklı sıhatli olsun meleğimm ama kız olabilir dedi doktor

aynı gün kontrole gideceğiz canım ben de bilmiyorum cinsiyetini...

benim bulantılarım çok fazlayken doktoruma sölemiştim çarpıntı çok diye..vücut susuz kaldığında olur demişti.serum felan yedim o ara tiroidim de çok çalışıyordu ondan da olurmuş.şimdi onun için de ilaç kullanıyorum..bu ara sadece çok ayakta kalırsam oluyor..

Canım beklentileri olsa ne yazar cinsiyet kromozomu oğullarından geliyo bizde xx var kardeşim kız istiyolarsa x, erkek istiyolarsa y göndersinler

sen çok yaşa emiii..

ben bulantı yapar die yatmadan hemen önce içiyorum..doktor genelde kuşluk vakti öneriyoz ama sen gece içerim dersen nie gece içtin demeyiz demişti..

evet cnm hemorid olunuyormus bebege zarari varmiki zorlayinca bilmiyorum:S
korkuyorumda zaten kuru kayisiya yeni basladim cnm onu bi uygulamak istiyorum
olmassa mecbur alcam artik ilacii. Ins yardimciiisi olur bakalim.

ben kabızlıktan çok çektim..doktorum bi toz ilaç verdi..gerekli gördükçe birbardak suya katıp içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…