- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.061
kabızlık ıcın sınemakı otu cayı ıc ıyı gelır arkadasım
selam kızlar..uzun zamandır giremiyordum..perşembe günü olan kazadan sonra uzun uzun dinlenmeye çalıştım..cumartesi günü tekrar kontrole gittim..bebiş çok komikti sürekli kendi etrafında dönüp duruyodu bi de dalgalanıyodu..bu hareketlerini hissedemiyor olmam hakikaten şaşırtıcı..(ama bu sabah minik bi kıpırtı hissettim çok hoşuma gitti, beni işe o uyandırdı) bi de iyice kemikleri oluşmuş iskelet gibiydi bilmiyorum doktor mu öyle çekim yaptı yada normalde mi öyle görünmesi gerekiyor bilmiyorum baya bi kemikli iskelet gibi göründü bu arada size hiç oldu mu bilmiyorum cumartesi günü çamaşırıma biraz su gelmişti..sonra takip ettim tekrar gelmedi, doktoru aradım bi gel bakalım bebeğin suyu mu başka birşey mi dedi ama bilmiyorum bi daha gelmedi gitmesem mi diyorum..
bu arada kızlar ikili testteki tahminler doğru çıktı..oğluşum olacakmış..Rabbime hep hayırlı bir evladım olsun cinsiyeti hiç farketmez diye dua ettim erkek evlat verdi demekki erkek evlat benim için daha hayırlı olacak..kızım olsun hayal ederdim bana arkadaş olsun diye ama oğlum olunca bunu dile getirmedim o da benim canım sonuçta..ama geçen eşim arkadaşına ben hep kız istedim içimden öyle geçerdi deyince çok üzüldüm..o da ilk kez dile getirdi çünkü cinsiyeti yeni kesinleşti. bende misafir gidince sen böyle söyledin bebeğimizde bunu duydu üzüldü dedim..hem bunu senden gelen kromozom belirliyor, sende erkek kromozomu varmış demekki bu benim istememle olcak birşey değil falan dedim..o da yok olur mu öyle şey benim içime öyle doğuyordu..o bi gelsin bak gör onu hiç bırakmıcam çok sevicem dedi..neyseki içim biraz rahatladı öyle söyleyince ama yukarıda bir arkadaş bahsetmiş onun da kızı varmış erkek bekliyormuş kayınvalidesi onu iyi anlıyorum insan çok kırılıyor biri böyle söyleyince..Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, salih evlatlar nasip etsin, gerisi boş.miniğim doğunca herkes onu çok sevicek en çok da ben..
Oglusun hayırlı olsun canım ... Son zamanlarda bende hep kız hıssedıyorum ve kızım dıye sevıyorum ..Sonra erkek olabılme ıhtımalını goz onunde bulundurup Sadece bebegım dıye sevıyorum :)
Merhaba arkadaşlar benimde yarın kontrolüm var inşallah cinsiyetini öğreniriz :)
tetanoz aşısı yaptıranlar var mı
benim ilk gebeliğimde doktorum gerek yok demişti ama ben yaptırmak istiyorum sizin doktorlarınız önerdi mi
Tetonoz aşısını yaptıran 1...2 arkadas var canım .. Bana 20. haftada gel dedıler ... ve bıldıgım kadarıyle 20. haftada yapılıyor tatanoz aşısı....
ben haziran topiğindenim canlar.doğum tarihim ilk 01.06.2013 denmişti ama son gidişimde 28.05.2013 çıkınca buraya da bir uğrayayım dedim.topiğinizin geçmişine hiç bakamadım kusura bakmayın.arasıra uğrarım buraya da tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.şimdiden minşleriniz hayırlı olsun sağ sağlim hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah minşlerimizibu arada biz de cinsiyetimizi öğrendik kızçem var
Çok teşekkür ederim canım geç kalmamışım sevindim benim 2 li testim biraz geç kalmıştı sonucu yarın göstericez şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor biliyomusun?
sağol tatlım..bence de üzülmesin ufaklık bebeğim de kızım deme :) hiç belli olmuyor..ben hep ekşi ve acı yedim ama erkek çıktı
Ben ıkılı testı yaptırmak ıstemedım Canım ... Şeker yuklemesı kacıncı haftada yapıldıgını bılmıyorum malesef ... netten arastırırsan bulursun :))
yani 2 li test yüsksek çıksa aminiyosentez yapılıyormuş sonrasında yine bişey yok sadece takip ediliyormuş kafa karıştırmaktan başka bişey değil
seninde ikinci gebeliğin galiba ilkinde tetanoz yaptırmışmıydın
hee heee PekCİcCİ'nin aksıne Gülsevdam haricinde tahmın ettıgım herkeste tahmınlerım tuttuGulsevda cım sen bence doktora bırdaha gorun bı terslık var bu işte ​Bu arada melek'cım kızın hayırlı olsun..Darısı biz cınsıyetını ogrenemıyenlerın basına ...:)
Merhaba arkadaşlar benimde yarın kontrolüm var inşallah cinsiyetini öğreniriz :)
tetanoz aşısı yaptıranlar var mı
benim ilk gebeliğimde doktorum gerek yok demişti ama ben yaptırmak istiyorum sizin doktorlarınız önerdi mi
selam kızlar..uzun zamandır giremiyordum..perşembe günü olan kazadan sonra uzun uzun dinlenmeye çalıştım..cumartesi günü tekrar kontrole gittim..bebiş çok komikti sürekli kendi etrafında dönüp duruyodu bi de dalgalanıyodu..bu hareketlerini hissedemiyor olmam hakikaten şaşırtıcı..(ama bu sabah minik bi kıpırtı hissettim çok hoşuma gitti, beni işe o uyandırdı) bi de iyice kemikleri oluşmuş iskelet gibiydi bilmiyorum doktor mu öyle çekim yaptı yada normalde mi öyle görünmesi gerekiyor bilmiyorum baya bi kemikli iskelet gibi göründü bu arada size hiç oldu mu bilmiyorum cumartesi günü çamaşırıma biraz su gelmişti..sonra takip ettim tekrar gelmedi, doktoru aradım bi gel bakalım bebeğin suyu mu başka birşey mi dedi ama bilmiyorum bi daha gelmedi gitmesem mi diyorum..
bu arada kızlar ikili testteki tahminler doğru çıktı..oğluşum olacakmış..Rabbime hep hayırlı bir evladım olsun cinsiyeti hiç farketmez diye dua ettim erkek evlat verdi demekki erkek evlat benim için daha hayırlı olacak..kızım olsun hayal ederdim bana arkadaş olsun diye ama oğlum olunca bunu dile getirmedim o da benim canım sonuçta..ama geçen eşim arkadaşına ben hep kız istedim içimden öyle geçerdi deyince çok üzüldüm..o da ilk kez dile getirdi çünkü cinsiyeti yeni kesinleşti. bende misafir gidince sen böyle söyledin bebeğimizde bunu duydu üzüldü dedim..hem bunu senden gelen kromozom belirliyor, sende erkek kromozomu varmış demekki bu benim istememle olcak birşey değil falan dedim..o da yok olur mu öyle şey benim içime öyle doğuyordu..o bi gelsin bak gör onu hiç bırakmıcam çok sevicem dedi..neyseki içim biraz rahatladı öyle söyleyince ama yukarıda bir arkadaş bahsetmiş onun da kızı varmış erkek bekliyormuş kayınvalidesi onu iyi anlıyorum insan çok kırılıyor biri böyle söyleyince..Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, salih evlatlar nasip etsin, gerisi boş.miniğim doğunca herkes onu çok sevicek en çok da ben..
iyi aksamlar kızlar bugun dr gıttım kontrole cınsıyetımız bellı oldu kızmıs.)bu benım 6.gebelıgım 1 tane kızım var k.valıdem kızacak sehzade doguramadın dıye ama rabbım hayırlısını saglıklısını versın 4 tane dusuk yaptım agrısını acısını ben bılırım rabbım olmayanlarada versın ınsalah ben anlamıstım zaten asırı mandalınaya dusmustum.....yazılarınızı hep okuyorum gırıp yazamak bugune kısmetmışşşş....
Bende bu ara tık yok 2 hafta önce bi kıpırtı hissediyor gibiydim şuan pek sessiz sakiniz ne olduysa doktorum bu haftalarda imkansız diyor ikincilerde 18 hafta ilk bebekte 20 hafta diyor
bebek çok küçük olduğundan rahim duvarına çarpıp hareket hissettiremez diyor bende diyorum ilk bebeğimde hareket etiğinde böyle olmuyordu kafam karıştı yarın görücem bakalım
Yokk canım yaa benim için büyük gün 8 Aralık
Öncelikle sağlıklı sıhatli olsun meleğimmama kız olabilir dedi doktor
kızlar bizim bugün dr. amcamızla randevumuz var bize şans dileyin....bakalım bebişim size slm söyleyecek miama önce kardiyolojiye bi gideyim diyorum..benim çarpıntılarım geçmedi hala çünkü..sizden de aynı durumda olan var mı?
Canım beklentileri olsa ne yazar cinsiyet kromozomu oğullarından geliyobizde xx var kardeşim kız istiyolarsa x, erkek istiyolarsa y göndersinler
ben en fazla 15 20 dk beklıorm cnm kahvaltı hazırlamadan ıcıorm sabh kahvltı hazırlıyrm yemek yıorm hemen faazla duramıorm mıdem bulanıo bı sakıncası olrmu acaba aslnda 30dk beklemek gerek dıe bılıormda
evet cnm hemorid olunuyormus bebege zarari varmiki zorlayinca bilmiyorum:S
korkuyorumda zaten kuru kayisiya yeni basladim cnm onu bi uygulamak istiyorum
olmassa mecbur alcam artik ilacii. Ins yardimciiisi olur bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?