- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.081
Canım soylenenlere gore tatlı yersen kızın olurmus ... Benım bunyem cok tuhaf bı tatlı bı eksı bı acı,, Bi anı bir anıma tutmuyor bu yuzden cınsıyet konusunda kararsız kalıyorum
bence senin bebegin erkek cunku ayni seyler bende de oluyodu
birgun cikolatayi severdim ertesi gun midem bulanirdi gorunce
birgun eksi cok severdim ikinci gun hayatta yiyemem
bi eksi bi tatli yiyip gidiyorum
bu arada yemeklerde aciya bayiliyorum
yemeklere karsi istahli degilim bir ogun yesem daha yemesem acikmam
ve simdi canim tatli seyler istiyo kalkip sutlac yapcam
Eki Görüntüle 561358 Eki Görüntüle 561359
teyzeleri bakın beyzadem size el sallıyor
dr.dan geliyoruz..herşey yolundaymış Allaha şükür...
3lü taramayı benim isteğime bıraktı çünkü 2li gayet iyi dedi..ben de istemedim..ne gerek var durduk yerde kafa karıştırmaya? zaten ultrasonda herşey yolunda görünüyor...
bi de tekmeleri hissetsek artık
neyse....gördünüz potansiyel damadınızı..
bu arada ben yokkren şu kv.delerin erkek düşkünlüğünden bahsedilmiş galiba...bu tarz kv.lerin cevabını vermekten sakın çekinmeyin sonra daha da başınıza üşüşürler..ama cevap verirken de onların çoookkkk sevdiğiniz kocacıklarınızı doğuran analar olduğunu unutmadan hareket etmek lazım...sadece bu yüzden bile saygı göstermek lazım...yani biraz saygılı davranarak azarlayın ..pardon...ağızlarının payını verin diyorum
3lü taramayı benim isteğime bıraktı çünkü 2li gayet iyi dedi..ben de istemedim..ne gerek var durduk yerde kafa karıştırmaya? zaten ultrasonda herşey yolunda görünüyor...
bu arada ben yokkren şu kv.delerin erkek düşkünlüğünden bahsedilmiş galiba...bu tarz kv.lerin cevabını vermekten sakın çekinmeyin sonra daha da başınıza üşüşürler..ama cevap verirken de onların çoookkkk sevdiğiniz kocacıklarınızı doğuran analar olduğunu unutmadan hareket etmek lazım...sadece bu yüzden bile saygı göstermek lazım...yani biraz saygılı davranarak azarlayın ..pardon...ağızlarının payını verin diyorum
Maşallah Canım RABBİM saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .. bu arada oglusunun yumurtalıklerı bıle belırgın subhanallah :) bu gırdıgın ultrason 4 boyutlu dimi..? Evet ıse ıstege goremı yapılıyor ve ek ucret ıstıyorlarmı..?
selam kızlar patoloji sonucum geldiii temiz çıkmış ama kontrol altında olacakmışım suanlık bebeğe zarar verecek durumda değilmiş emzirmeyi bıraktıktan sonra da alacakmışlar gögsümdeki tümoru
Canım çok geçmiş olsun, senin için hep dua ediyorum, Allah'ın izniyle her şey iyi olacak, sen Rabbimden ümidini kesme.
Ay maşallah yaaabu ne güzel bi usg, bayıldım. Hakkaten yiğidin malı meydanda olur diye boşa dememişler. Bide kalbi mi o ortadaki? Yerim ben bu oğlanı
kızlar bizim bugün dr. amcamızla randevumuz var bize şans dileyin....bakalım bebişim size slm söyleyecek miama önce kardiyolojiye bi gideyim diyorum..benim çarpıntılarım geçmedi hala çünkü..sizden de aynı durumda olan var mı?
bakam benim esim de kiz istiyor gonlunde ama dillendirmiyor,ama dogduktan sonra kiz erkek diye aramayacaklar bak nasil el ustunde tutacaklar bebeklerimiziselam kızlar..uzun zamandır giremiyordum..perşembe günü olan kazadan sonra uzun uzun dinlenmeye çalıştım..cumartesi günü tekrar kontrole gittim..bebiş çok komikti sürekli kendi etrafında dönüp duruyodu bi de dalgalanıyodu..bu hareketlerini hissedemiyor olmam hakikaten şaşırtıcı..(ama bu sabah minik bi kıpırtı hissettim çok hoşuma gitti, beni işe o uyandırdı) bi de iyice kemikleri oluşmuş iskelet gibiydi bilmiyorum doktor mu öyle çekim yaptı yada normalde mi öyle görünmesi gerekiyor bilmiyorum baya bi kemikli iskelet gibi göründü bu arada size hiç oldu mu bilmiyorum cumartesi günü çamaşırıma biraz su gelmişti..sonra takip ettim tekrar gelmedi, doktoru aradım bi gel bakalım bebeğin suyu mu başka birşey mi dedi ama bilmiyorum bi daha gelmedi gitmesem mi diyorum..
bu arada kızlar ikili testteki tahminler doğru çıktı..oğluşum olacakmış..Rabbime hep hayırlı bir evladım olsun cinsiyeti hiç farketmez diye dua ettim erkek evlat verdi demekki erkek evlat benim için daha hayırlı olacak..kızım olsun hayal ederdim bana arkadaş olsun diye ama oğlum olunca bunu dile getirmedim o da benim canım sonuçta..ama geçen eşim arkadaşına ben hep kız istedim içimden öyle geçerdi deyince çok üzüldüm..o da ilk kez dile getirdi çünkü cinsiyeti yeni kesinleşti. bende misafir gidince sen böyle söyledin bebeğimizde bunu duydu üzüldü dedim..hem bunu senden gelen kromozom belirliyor, sende erkek kromozomu varmış demekki bu benim istememle olcak birşey değil falan dedim..o da yok olur mu öyle şey benim içime öyle doğuyordu..o bi gelsin bak gör onu hiç bırakmıcam çok sevicem dedi..neyseki içim biraz rahatladı öyle söyleyince ama yukarıda bir arkadaş bahsetmiş onun da kızı varmış erkek bekliyormuş kayınvalidesi onu iyi anlıyorum insan çok kırılıyor biri böyle söyleyince..Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, salih evlatlar nasip etsin, gerisi boş.miniğim doğunca herkes onu çok sevicek en çok da ben..
iyi aksamlar kızlar bugun dr gıttım kontrole cınsıyetımız bellı oldu kızmıs.)bu benım 6.gebelıgım 1 tane kızım var k.valıdem kızacak sehzade doguramadın dıye ama rabbım hayırlısını saglıklısını versın 4 tane dusuk yaptım agrısını acısını ben bılırım rabbım olmayanlarada versın ınsalah ben anlamıstım zaten asırı mandalınaya dusmustum.....yazılarınızı hep okuyorum gırıp yazamak bugune kısmetmışşşş....
Tetonoz aşısını yaptıran 1...2 arkadas var canım .. Bana 20. haftada gel dedıler ... ve bıldıgım kadarıyle 20. haftada yapılıyor tatanoz aşısı....
Bebeğinizin saç modeli bugün ortaya çıktı. Bebeğinizin bağırsaklarında mekonyum (ilk dışkı) oluştu. Bu ay artık daha az meme hassasiyeti ve memelerinizde daha az karıncalanma hissetmelisiniz. Anne adayları genelde ikinci trimester da (4,5 ve 6. aylar) kendilerini daha rahat hissederler...
Bebegımın sac modelı bugun ortaya cıkmıs...:)))
Dilerimki ALLAH'tan kız ise sac Regi Sarı,, hafif dalgalı alt kısımları bukle bukle olur
Erkek isede dolgun ve dalgalı olsun ...
Sipariş gibi oldu sankı..
neler aldın merak ettim şimdi, ekledikten sonra buraya link eklersen sevinirim, ben hala kolay bulamıyorum o topikleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?