2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bence senin bebegin erkek cunku ayni seyler bende de oluyodu
birgun cikolatayi severdim ertesi gun midem bulanirdi gorunce
birgun eksi cok severdim ikinci gun hayatta yiyemem
bi eksi bi tatli yiyip gidiyorum
bu arada yemeklerde aciya bayiliyorum
yemeklere karsi istahli degilim bir ogun yesem daha yemesem acikmam
ve simdi canim tatli seyler istiyo kalkip sutlac yapcam

Hayırlısı canım ..Annem ve cevremdekılerde tam tersı dıyor... Annemın benle bırlıkte 3 kızı var :) kızlarda önce eksıye sonra tatlıya aşerırdım ve canım sureklı bır sey ısterdı dedı ..Tıpkı bende oldugu gıbı .. normalde 14 aralık gitmem gerekıyor ama ben arastırma hastanesıne bı bahaneyle gıdıyım bakalım .. merakım gıt gıde artıyor helekı foruma gırısımde :))))))))))))))

teyzeleri bakın beyzadem size el sallıyor
dr.dan geliyoruz..herşey yolundaymış Allaha şükür...
3lü taramayı benim isteğime bıraktı çünkü 2li gayet iyi dedi..ben de istemedim..ne gerek var durduk yerde kafa karıştırmaya? zaten ultrasonda herşey yolunda görünüyor...
bi de tekmeleri hissetsek artık
neyse....gördünüz potansiyel damadınızı..
bu arada ben yokkren şu kv.delerin erkek düşkünlüğünden bahsedilmiş galiba...bu tarz kv.lerin cevabını vermekten sakın çekinmeyin sonra daha da başınıza üşüşürler..ama cevap verirken de onların çoookkkk sevdiğiniz kocacıklarınızı doğuran analar olduğunu unutmadan hareket etmek lazım...sadece bu yüzden bile saygı göstermek lazım...yani biraz saygılı davranarak azarlayın ..pardon...ağızlarının payını verin diyorum

Maşallah Canım RABBİM saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .. bu arada oglusunun yumurtalıklerı bıle belırgın subhanallah :) bu gırdıgın ultrason 4 boyutlu dimi..? Evet ıse ıstege goremı yapılıyor ve ek ucret ıstıyorlarmı..?

Servis: KADIN HAST. VE DOĞUM - 1
Randevu Tarihi: 28.11.2012
Randevu Saati: 14:24

Bu arada randevumu almıs bulunmaktayım .... İnşallah bu gidişimde cınsıyetını ogrenmıs olurum .. :)) Çarşamba gunu görüşmek dilegiyle ...GİTTİM

anam yıgıdın malı ortada :) teyzesı yer onu ya ne guzel doktor yakalamıs cok guzel ya bak bak doyma

bak ben bunu yeni farkettim :) kordonu falan zannetmiştim ben onu...
evet canım 4 boyutlu..yoo benim muayene ücretime dahil ultrason...başka yerde nasıl bilmiyorum canım...aynı makineyle önce normal siyah beyaz bakıyo sonra kısa bi süreliğine renkliye geçiyo foto falan çekiyo...

selam kızlar patoloji sonucum geldiii temiz çıkmış ama kontrol altında olacakmışım suanlık bebeğe zarar verecek durumda değilmiş emzirmeyi bıraktıktan sonra da alacakmışlar gögsümdeki tümoru

Canım çok geçmiş olsun, senin için hep dua ediyorum, Allah'ın izniyle her şey iyi olacak, sen Rabbimden ümidini kesme.

Ay maşallah yaaa bu ne güzel bi usg, bayıldım. Hakkaten yiğidin malı meydanda olur diye boşa dememişler. Bide kalbi mi o ortadaki? Yerim ben bu oğlanı

bu gülüyor yaaaaa Allah nazarlardan saklasın nazar değecek çırpı bacağa

çok saol canım ALLAH razı olsun senden

Iyı sabahlar kızlar aksam 7 gıbı bıraz uzanayım demıstım ıste nasıl yorulduysam artık deılksız uyumusum az once uyandım :26: sabaha da cok varmıs ıns yenıden uyuyabılırım sabaha gorusuruzz

Yatakta donup duruyorum bır turlu uyuyamadım :26: emınım saat 7olacak tam ben kalkarken uykum gelecek :26: uyumam lazım yoksa ıs yerınde sersem gıbı dolanırım

gunaydin herkese

bakam benim esim de kiz istiyor gonlunde ama dillendirmiyor,ama dogduktan sonra kiz erkek diye aramayacaklar bak nasil el ustunde tutacaklar bebeklerimizi

Sağlıklı olsun daha ne isteriz canımbenim, ben öyle ayrım yapan insanların istediği yönde olmadığında seviniyorum. bnim kv.de kız olacağını duyunca, napalım sağlıklı olsunda falan demiş eşime, bunu duyunca iyiki de kız olmuş dedim. Bu arada ben kız kardeşlerin dayanışmasına bayılırım. Belki de kızının şansıdır bebeğinin de kız olması, onlar birbirlerine nasıl can yoldaşı olacaklar bunu düşün ve mutluluğuna mutluluk kat derim :))

Benim eşim de kız arkadaşımın kız bebeğinin bıcır bıcır konuşmalarını falan gördükçe hep kız olsun bizimki de der dururdu. sonra büyük ihtimal kız dedi doktor, daha ksin değil die mi anlamadım gitti alışverişe çıkıyoruz sürekli erkek kıyafetlerine bakıyor.

Bazen düşünüyorum acaba benim kendimi kıza kaptırdığımı düşünüp doktor yanılmışsa diye beni frenlemeye mi çalışıyor acaba diye. ben çok duygusalım, annesinin öyle söylediğini duyunca ayrım yapmasına çok üzülmüştüm, eşim de erkek olursa da üzüleceğimi düşünüyor herhalde. Hamilelik normalden de beter yaptı ama ne olursa olsun o benim evladım hiç üzülür müyüm erkek olsa kız olsa ne fark eder.

Tetonoz aşısını yaptıran 1...2 arkadas var canım .. Bana 20. haftada gel dedıler ... ve bıldıgım kadarıyle 20. haftada yapılıyor tatanoz aşısı....

beni de sağlık ocağındaki ebe 20. haftam dolunca çağırdı. o zaman yaptırcam.

:))) Burda daha önce de konuşulmuştui sipariş vermeyi birçok kişi onaylıyor :)) sonuçta dilemiş oluyorsun, olursa ne ala, olmazsa zaten doğdktan sonra ben böyle istemiştim diye itiraz etme hakkın yok :))) kimsenin de aklına bile gelmez zaten..

ben de kızım olursa bembeyaz olsun, renkli gözlü olsun istiyorum, saçı sarı kumral farketmez :)) bebek saçlarını kesmeyip uzatırsan onlar çok ince olduğu için uzadıkça uçları bukle oluyor, saçı büyüdüğünde dalgalı olmasa bile birçok bebekte bunu gördüm.

Son düzenleme:
günaydın tatlı yeğenlerimin güzel anneleri

umarım keyifler yerindedir, sabah sabah biraz yaramazlık yaptım ben
dün akşam eşimle süper kuzeni yüzünden tartıştık ofise gelince onun siniri ile bir sürü alışveriş yaptım
kızıma bişeyler aldım
bebek hazırlıkları sayfamıza ekleyeceğim ordan bakabilirsiniz zilli kızımın cicilerine

neler aldın merak ettim şimdi, ekledikten sonra buraya link eklersen sevinirim, ben hala kolay bulamıyorum o topikleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…