2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Sabah sabah sınırımı bozdular ya :26: seytan dıyo gıt heyet raporunu al kımseyle muhattap olma mısler gıbı otur evınde

kızlar ya demır hapı hanı yemekten once almak gerekıyor ya kac dakıka beklıcez yemek ıcın acıktım dakıkaları sayıyorum resmen
hekese öncelikle günaydın..canım eczacı bana yemeklerden en az 1 saat önce demişti..eğer o mümkün olmuyorsa ben gece yatarken içiyorum.

kabızlık ıcın sınemakı otu cayı ıc ıyı gelır arkadasım

bu ot hamilelikte zararlı diye biliyorum..normal şartlarda bile bir kez içip sabaha kadar wc den çıkamamıştım..Allah muhafaza vücudundaki tüm suyu atar..

Sabah sabah sınırımı bozdular ya :26: seytan dıyo gıt heyet raporunu al kımseyle muhattap olma mısler gıbı otur evınde

Hayırdır cnm ne yaptılar, takma kafana bebişini düşün zaten şurda birkaç ay daha dayanacaksın sonra ver elini Ankara

Günaydınn yavrukuşlaaarr
Dün gece yine bir krampla uyandım, geçenkini doktora söylemiştim o hamilelikten değildir, henüz cok erken dedi
Şimdi içinde diyecek mi bakalım :44:
Ben az geçmişe göz atıp geleyim

Günaydın kızlarrr....

yeni bir gün bebeklerimizle birlikte... dün yorgunluktan erken saatte uyudum ama sabahta çok erken saatte kalktım...

Hayırdır cnm ne yaptılar, takma kafana bebişini düşün zaten şurda birkaç ay daha dayanacaksın sonra ver elini Ankara
Gene gec kaldım :26: mdur herkesı odasına toplandı gec kalmayın deftere ımzalarınızı duzgun atın dedı cogunluga soyledı ama sınır oldum sonradan yanına gıdıp dedım bılıosunuuz durumumu zor gelıyorum doktor rapor verdı almadım gene de gelmeye calısıorum dedım erken gelmeye calıs gec kaldıkca sefe bılgı ver dedı ıyı dedım en yogn servısteyım uzun sure oturnca kramp gırıo arada kalkıp yurumem gerekıo hemen ıs verıo yerıme orutayım dıye ama ben ocakta raporu alıp by by deyınce gorecem yuzleını

çalışma hayatı maalesef böyle saçma sapan bir dünya
çalışmasan olmaz çalışsan ayrı dert

en güzeli takma kafana idare edebildiğin kadar idare etmeye çalış

geçmişi okuyamıycam arkdaşlar malsef çok birikmiş herkes iyidir inşallah
gülsevdam demirin kaç çıkmıştı? kuru üzüm kuru eriği unutma demir eksikliği için çok önemli
bide doktorumda hareketszlik pıhtı vs. anlatılıyo imknı olanlar izlersin gerekli

çalışma hayatı maalesef böyle saçma sapan bir dünya
çalışmasan olmaz çalışsan ayrı dert

en güzeli takma kafana idare edebildiğin kadar idare etmeye çalış

Ben bugunlerı dusunup memur oldum zor bır hamılelık gecırecegım zaten 2 yıl once bellıydı ıdare edebıldıgım kadar ederım bırde denetım var bu aralar mudurle sef heyheylı

Günaydın kızlar ben de yarın doktora gitcem ama çok heyecanlıyım cinsiyeti kesin öğrenirmiyim artık sizce 14. Haftamın içindeyim şu an inş söyler...

ben bugunlerı dusunup memur oldum Zor bır hamılelık gecırecegım zaten 2 yıl once bellıydı ıdare edebıldıgım kadar ederım bırde denetım var bu aralar mudurle sef heyheylı

canım senin doğum ne zamandı bu arada öğretmen misin canım izin rapor olayını nasıl ayarlıcan ben de rehber öğretmenim de bilemedim nasıl yapayım sanırım bir tek eylül ayını izinle geçircem

ben yürüyüş bandına çıktığımda annemlere gidince 5.5 bulduğum oldu çokmu acaba bende eskiden 6-7 kmyle yürürdüm devamlı değil ama aralarda 1-2dk koşardım kalbimi yormamak adına sen doktora sordunmu kaç km hızla yürümeliyim diye

kabanın üzerinde nasıl durur bilemedim ama ben bunu aldım LCWden. Bunu giyip üzerine de ince kaşe bi pançom var, onu giyerim diye düşünüyorum.Bu arada tayt ya da dr paça pantolonla da çok şık duruyor

Son düzenleme:

ya bişey sorucam kızlar pekbici gülegüle kullanın öncelikle şimdi bu anakucağı tamam bebek arabalarındaki 3lü 4lüler var fln falan çok karışıyo benim bu konuda kafam illa böyle bişeyde alınmalımı yoksa onlarda aynı şeye geliyomu ara ara uğraşıyorumda kolayına kaçıyım papalagi kesin bizi şimdi bilgilendirir dedim bi yardım istiyim dedim

kızlar ya şu tetanoz aşısını ne zaman olacağız bilgisi olan var mı?

beni 20. haftam dolunca çağırdı.

hepsi çoookk güzeller, ben sürekli alıyorum ama sanırım hep içe giyeceği badiler ve ıvır zıvır almışım, hiç böyle güzel tulumlar almadığımı farkettim. sen bunları 0-3 ay mı aldın, 3-6 ay mı? ben hep buna karar veremediğimden alamıyorum çünkü??

ben de cicilerimizi paylaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-bebis-hazirliklari-5.html#post27493824

eveeet bende yaaa hangisini kaç aylık alıcam almalıyım çok karışıkkk yani gelişimi inşallah nası olucak hemen büyürmü v.s. v.s. diye düşünürken kışdı yazdı derken :44::44:

kıslarr biz geldikk teyzoşlar:))))))
dun burnum cok kötü tıkandı nefes zor aldım
onun ıcın bugun gittik dra hoş bahane arıorum gitmeyede:))
bu doktorumuzda kız dediii:))))))
ama nasıl hareketlıydı teyzeelri bı gorsenız
eşim agzını açmış izlıodu:)
resmen bağdaş kurmus gibi oturdu epey bi açmadı bacakları
sonra araladı bı ara:)ıkı ayrı dr kız demiş oldu
bence kızımız geliyor:)
kendimi zor tutuorum şirin şirin elbişler almamak için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…