- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.101
hekese öncelikle günaydın..canım eczacı bana yemeklerden en az 1 saat önce demişti..eğer o mümkün olmuyorsa ben gece yatarken içiyorum.kızlar ya demır hapı hanı yemekten once almak gerekıyor ya kac dakıka beklıcez yemek ıcın acıktım dakıkaları sayıyorum resmen
kabızlık ıcın sınemakı otu cayı ıc ıyı gelır arkadasım
Sabah sabah sınırımı bozdular ya :26: seytan dıyo gıt heyet raporunu al kımseyle muhattap olma mısler gıbı otur evınde
Gene gec kaldım :26: mdur herkesı odasına toplandı gec kalmayın deftere ımzalarınızı duzgun atın dedı cogunluga soyledı ama sınır oldum sonradan yanına gıdıp dedım bılıosunuuz durumumu zor gelıyorum doktor rapor verdı almadım gene de gelmeye calısıorum dedım erken gelmeye calıs gec kaldıkca sefe bılgı ver dedı ıyı dedımHayırdır cnm ne yaptılar, takma kafana bebişini düşün zaten şurda birkaç ay daha dayanacaksın sonra ver elini Ankara
Gene gec kaldım :26: mdur herkesı odasına toplandı gec kalmayın deftere ımzalarınızı duzgun atın dedı cogunluga soyledı ama sınır oldum sonradan yanına gıdıp dedım bılıosunuuz durumumu zor gelıyorum doktor rapor verdı almadım gene de gelmeye calısıorum dedım erken gelmeye calıs gec kaldıkca sefe bılgı ver dedı ıyı dedımen yogn servısteyım uzun sure oturnca kramp gırıo arada kalkıp yurumem gerekıo hemen ıs verıo yerıme orutayım dıye ama ben ocakta raporu alıp by by deyınce gorecem yuzleını
çalışma hayatı maalesef böyle saçma sapan bir dünya
çalışmasan olmaz çalışsan ayrı dert
en güzeli takma kafana idare edebildiğin kadar idare etmeye çalış
ben bugunlerı dusunup memur oldumZor bır hamılelık gecırecegım zaten 2 yıl once bellıydı ıdare edebıldıgım kadar ederım bırde denetım var bu aralar mudurle sef heyheylı
35mdk sabah 35 dk aksam olucak sekılde ayarladım her zamanda boyle yuruyemem bugun doktora gıdıcem yurucem bolbol
bu yuzden aksam 2.5 km yururum
3 ıle baslıyorum 4 ıle devam edıp 5 dk ara ıle 5 km cıkıyorum 1 dk oyle yuruyorum ortalara dogru 4.5 ıle yuruyorum sona dogru yavaslıyıp duruyorum
ne nefes hızlanıyor nede terlıyorum 3 yıldır hergun sabah aksam max hızda 10 15 km arası kosuyordum ben bu yuzdne asırı yavas gelıyor yuruyus bana
Günaydınnnn Güzellikleerr
Geçmişi cok fazla okuyamadım atlaya zıplaya bakındım
Cinsiyeti öğrenenleri tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklarınıza aldırtsınTutturduğum var mı :26:
Hasta olanlara çook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Haftasonuda yorulanlara kolaylıklar diyorumm bende gözlerimi açamıyorumm dün bütün gün dolaştık
Viaporta gittim bir panco bulamadımm bildiğiniz bir site var mı kızlar :44:
Hamile kabanı almak istemiyorum ilerde kullanamıcam cünkü
Normal kabanlarımı giyip, üstüne Polar panco veya örme pancoyla göbişimi koruyayım diyorum
Bulamadım bulamadım
Kızlar teşekkür ederimm inşAllah sağlıkla sıhatle kullanırız
11 Kg kadar taşıyormuş bu demek oluyor ki 8-10 aylığa kadar kısmetse kullanabiliyor
Bide hafif ve cok yer kaplayan cinsden olmaması annenin salladığı tarzda sallamasııı beni cezbetti acıkcası
Ve tabii fiyatı
Gelince bi bebek yatırır yorumları alır ve sizle paylaşırım canlarım
Canım cok geçmiş olsunn,Rabbim acil şifalar versinnn
Çok şükür temiz cıkmışş
Eşime diyorum kii biz kısmetse sağlıklı haberini öğrenip cinsiyetide öğrenirsek
Ogün telefonları kapayalımYılbaşında söyleyelim herkese diyorumm
Çok sadistsin diyor eşimm
kızlar ya şu tetanoz aşısını ne zaman olacağız bilgisi olan var mı?
beni 20. haftam dolunca çağırdı.
hepsi çoookk güzeller, ben sürekli alıyorum ama sanırım hep içe giyeceği badiler ve ıvır zıvır almışım, hiç böyle güzel tulumlar almadığımı farkettim. sen bunları 0-3 ay mı aldın, 3-6 ay mı? ben hep buna karar veremediğimden alamıyorum çünkü??
ben de cicilerimizi paylaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-bebis-hazirliklari-5.html#post27493824
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?