2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Slm milletyoğun bi gün başaldı
ve çok yorgunum şimdiden

kolay gelsin canım..

yazmıyorum bişey hem sen pekbiciciye sormuşsun, her lafa atlıyosun demek istedin sanki bana :)))

kolay gelsin canım..

yazmıyorum bişey hem sen pekbiciciye sormuşsun, her lafa atlıyosun demek istedin sanki bana :)))

hımm ne sormuşum pekbciye :44: herkese sormak istedim ben ama sende araştırıcı bi kişilik olarak cevap verirsin diye ummuştum öyle bişeyde demek istemedim hem ben

karışık aldım canım
0-3 ay da aldım 3-6 ay da aldım
artık hangisi ne zaman olursa

senin aldıkların da çok şekermiş, güle güle giysin minik kuzumuz

hayırlı olsun canım, al tabi güzel ciciler kızına :) kim tutar seni, tam tersine gaz veririz biz :)))

geçmiş olsun canm, inşallah önemli bişey değildir.

Günaydın kızlar ben de yarın doktora gitcem ama çok heyecanlıyım cinsiyeti kesin öğrenirmiyim artık sizce 14. Haftamın içindeyim şu an inş söyler...
inşallah doktorun garantici bi tip değildir de öğrenirsin canım..

günaydın kızlar,
geçen hafta salı günü dra gitmiştim,13+4 olmuştuk,bugün 14+4 olduk,
dr erkeğe benzetti,ama küçük olduğu için yanılma olabilir dedi,bir sonraki gidişimde pozisyonu uygun olursa görebileceğimizi söyledi,
ben 2 li testi yaptırmamıştım,belki önümüzdeki hafta 3 lü test bahanesiyle gidebilirim dra..

canım biz sana anca alman için gaz veririz
eğer 2 doktor da kız dediyse kız dır

bu arada benim de üst solunum yolu enfeskiyonum var, doktorum hamilelerin kullanabileceği pastil yazdı bana;
propolets tadı biraz diğer pastillerden farklı ama iyi geliyor gibi

kocaman geçmiş olsun canım, burun tıkanıklığından nefes alamamayı çok iyi bilirim

hımm ne sormuşum pekbciye :44: herkese sormak istedim ben ama sende araştırıcı bi kişilik olarak cevap verirsin diye ummuştum öyle bişeyde demek istemedim hem ben

:)))
trip atmış oldum ama alınganlığım tuttu sanırım canım, merak etme, benim içimdeki dışımdadır :)) gerçekten her lafa atlıyomuyum diye düşündüm birden.

Canım araba olaylarında 5li seti de gördüm dün ve yuhh dedi, içine port bebesini de koymuşlar oto koltuğunu da, puseti de... nasıl 5 parça olduğunu anlatmak istemiyorum çünkü çok saçma geldi bana..

araba koltuğunu evde ana kucağı olarak kullanmak mümkün olabilir canım ama bildiğim kadarıyla sallanmıyor onlar. ana kucağı biraz daha rahat ve sallanması falan çocuğu oyalayabiliyor, uyuturken kullanan arkadaşım da vardı. Çok fazla ıvır zıvır olacağını düşünüyorsan ana kucağını bebek olduktan sonra da alabilirsin bence, hem bebeğin oto koltuğunda durmayı seviyor mu görmüş olursun.. hediye olarak bile gelebilir..

Son düzenleme:
ayyy kendimi zor tutuorumm cnm
aldıkların cok seker bayıdlım fırfırlı donununa:)
rabbım gıydırmeyı de nasıp etsın cnm
cok saol öğrendık merakımız gitti en azından:)

ayy mec bayıldım alldıklarına ağzımın suyu aka aka baktımm
aldıklarınaa :)))
ben usutmedımde cnm ama kalorıferlerden dolayı sanırım odaın havası kuruo
tıkanıo
serum fızyolojik damlat dedi dr
iyi gelır umarım:)

canım senin doğum ne zamandı bu arada öğretmen misin canım izin rapor olayını nasıl ayarlıcan ben de rehber öğretmenim de bilemedim nasıl yapayım sanırım bir tek eylül ayını izinle geçircem
Duz devlet memuruyum canım heyet raporu olunca maas falan kesılmıyormus bır abla var o 3 aydır gelmıyor ıse suan 8aylık hamıle

Gozun aydın canım

cok guzel cnm bız e bebek te bunu 499 a gormustuk hatta esım bayılmıstı suranın lınkını bı atsana bakayım:)
selam kızlar patoloji sonucum geldiii temiz çıkmış ama kontrol altında olacakmışım suanlık bebeğe zarar verecek durumda değilmiş emzirmeyi bıraktıktan sonra da alacakmışlar gögsümdeki tümoru
çok sukur cnm gounaydın
kızlar kuzuma iki tane cici aldım

botların bej'ini aldım herşeyle giysin diye

Eki Görüntüle 561127 Eki Görüntüle 561126
yaaa bende alıcammm harıka seyelr varr
çok gecmıs olsun cnm ınsallah cok onemlı degıldır hemen gecer gıder
çok sukur cnm gozun aydın
hayırlı haberlele gel cnm doktorumm 20. haftada yaptırmamı soyledı asının cnm
oyyy maşallahhh
kızlar ya şu tetanoz aşısını ne zaman olacağız bilgisi olan var mı?

cnm normalde 16. haftadan sonra yapılıyormus ama doktorum 20. hafta yaptırmam gerektıgını soyledı

yok gerçekten sormak istediğim için sordum laf atma fln derdinde değilim
port bebe puseti oto koltuğu kullanış olarak farkları ne sence peki bide bu anakucağı doğumdan itibaren kullanılabiliyo heralde ama oto koltukları çok mantıklımı doğumdan itibaren kullanmak bide doğumdan itibaren kullanılabiliyosa oto koltuğu kaç yaşına kadar kullanılabiliyo benm kuzenler 4 yaşa kadar kullandı ama onlar sonra almıştı galiba bu travel sistemlerinkide o kadar kullanılabiliyomu bilginiz varmı

hayirli sabahlar annecikler.sali gunu isbasi.bende bu arada bebegime yelek ormeye basliyorum yesil renkte.malum cinsiyetini gostermedi bizim velet:)) anneannemizde babaannemiz de orgu bilmiyor ancak satin alabilirler

kızlar dün eşimle tartışmamızın konusunu anlatayım da haksız mıyım diyin Allah aşkına
eşim dün akşam kuzeniyle buluştu, her zaman kendisi o kuzeninin ne kadar bilmiş ve kendini beğenmiş olduğunu söylüyordu
hiç bir zamanda ben bu konu ile yorum yapmadım evet öyle veya değil diye
neyse eşim dün eve geldi, hoşgeldin dedim, garip bir ifadeyle hoşbulduk napıosun dedi
o ses türkiye yi izliyorum dedim
üzerini değiştirdi geldi oturdu
hiç konuşmuyor, naptın dedim
hiiiiiç yemek yedik sohbet ettik geldim işte gördüğün gibi dedi
:44:
sonra dedi ki, sen bebeğe bişey mi aldın? evet dedim bi görsen çok tatlı bot ve bitane tulum
....... ablam dedi ki 8 aydan önce bişey alınmaz mış. o iki çocuğunda da 8 aydan önce bişey almamış
neden dedim? bişey olursa daha fazla üzülürsün dedi
bende Allah korusun, öyle bişey olursa 3 kuruşluk çaputa mı ağlarım sanıyorsun yoksa yitirdiğim yavruma mı dedim
yinede bundan sonra alınmayacak hiçbişey dedi

öyle gücüme gitti ki anlatamam, gittim duşa girdim ağladım ağladım sonra kendime süt ısıtıp yatağa yattım
geldi yanıma yattı, niye astın suratını dedi
yine başladım ağlamaya biraz gönlümü almaya çalıştı ama yok çok üzüldüm çok kırıldım
hep böyle kuzeninin dolduruşuna geliyor, meğersem öncesinde hanımefendi içindekileri kusmuş
yok ben çok uzakmışım, hiç onu arayıp akıl danışmıyormuşum o eşim evlenmeden önce böyle hayal etmemiş miş
hep kendi arkadaşlarım ve aileme yakınmışım
dedim normal değil mi? o nasıl seninle oturup dertleşiyorsa benimle dertleşmiyorsa bende beni tanıyıp anlayan insanlarla dertleşirim

hala aklıma geldikçe sinir oluyorum eşimle bir süre konuşmayı düşünmüyorum telefonumu kapattım

bu arada kusura bakmayın biraz uzun oldu ama moralim çok bozuldu

ayy pekbicicişş sende almıssın bişiler
ınsan dayanamıo demi:)
bende 20.haftaya kadar dayancam ayrıntılı usg ye kadar
sonra nefsimi körleyeeck kadar bişiler alcam ınsallh:)

ayyyy allahım sen ne buyuksun şunun haline bakk
takım taklavat hersey meydanda:)))
maaşallah cnm sağlıcakla doğsun ınsallah potansıyel damat:))))))

Evet evet işte böyle üçgen istiyorum benn
Çok çook teşekkür ederimm
Gerçi bu makina örgüsü açılımı ve sıcaklığı nasıl olur bende bilemedim
Ama heryerde lcw var deneriz bizde

Canımm araba koltuğuda misafirlikte adı üstünde arabada lazım oluyor
Ki onların böyle otomatik sallama özelliği yokk
Elle sallıcaksınn
Benim kuzenimin kızı araba koltuğunda uyuyor sadece sallayarak sonra yatağına yatırabiliyor
Bu kendi başına sallanıyor ebebekte de sallama şeklini görmüştüm hoşuma gitmişti ama pahalı gelmiştii
Böyle fiyata anca elle sallama alırdımm iyi düştü fiyatı

Sağlıkla al meleğinii canımm kucağına
Edepli kızz acmaz öyle
Yorum yapmışmıydım sana

geçmiş olsun canm, inşallah önemli bişey değildir.

Canım hamilelikte oluyormuş oyüzden bende pek önemsemedimm
Doktora söyleyeceğim ama
Belki magnezyuma başlatır

cok guzel cnm bız e bebek te bunu 499 a gormustuk hatta esım bayılmıstı suranın lınkını bı atsana bakayım:)

Canımm unnadodan aldımm
150 tl
http://www.unnado.com/kampanyalar/detay/MzcxMA--
E-bebekte gereksiz pahalıı yaa bizde bakmıştık

en nefret ettiğim şey erkeklerin annesinin ablasının vs ağzıyla hareket etmesi..öyle de çabuk anlaşılıyor ki kendi fikirleri olmadığı daha çok sinir oluyorum..benim eşim de yapıyor bazen..istediğim nişan kıyafeti biraz pahalıydı çekine çekine söyledim..yeter ki sen beğen aşkım git al hemen dedi..akşamına ablamlar diyor ki o paraya gelinlik alınır ne gerek var neden senin bütçene göre hareket etmiyor vs..o nişanlık alınmadı ve benim içimde uhde kaldı..hala nişanda giydiği iğrenç tuvaletten nefret ediyorum..o yüzden düğünde hiç karıştırmadım..glinliğimi düğün gününe kadar sadece ben ve yakın bir arkadaşım gördü..boşver sen de takma erkeklr böyle işte bilgisiz oldukları konularda başkalarının fikirlerine çok güvenirler ama o kişi hiçeşleri olmaz maalesef..birçoğumuz bunu yaşıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…