- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.121
Slm milletyoğun bi gün başaldı
ve çok yorgunum şimdiden
ya bişey sorucam kızlar pekbici gülegüle kullanın öncelikle şimdi bu anakucağı tamam bebek arabalarındaki 3lü 4lüler var fln falan çok karışıyo benim bu konuda kafam illa böyle bişeyde alınmalımı yoksa onlarda aynı şeye geliyomu ara ara uğraşıyorumda kolayına kaçıyım papalagi kesin bizi şimdi bilgilendirirdedim bi yardım istiyim dedim
kolay gelsin canım..
yazmıyorum bişeyhem sen pekbiciciye sormuşsun, her lafa atlıyosun demek istedin sanki bana :)))
beni 20. haftam dolunca çağırdı.
hepsi çoookk güzeller, ben sürekli alıyorum ama sanırım hep içe giyeceği badiler ve ıvır zıvır almışım, hiç böyle güzel tulumlar almadığımı farkettim. sen bunları 0-3 ay mı aldın, 3-6 ay mı? ben hep buna karar veremediğimden alamıyorum çünkü??
ben de cicilerimizi paylaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-bebis-hazirliklari-5.html#post27493824
kıslarr biz geldikk teyzoşlar:))))))
dun burnum cok kötü tıkandı nefes zor aldım
onun ıcın bugun gittik dra hoş bahane arıorum gitmeyede:))
bu doktorumuzda kız dediii:))))))
ama nasıl hareketlıydı teyzeelri bı gorsenız
eşim agzını açmış izlıodu:)
resmen bağdaş kurmus gibi oturdu epey bi açmadı bacakları
sonra araladı bı ara:)ıkı ayrı dr kız demiş oldu
bence kızımız geliyor:)
kendimi zor tutuorum şirin şirin elbişler almamak için:)
Günaydınn yavrukuşlaaarr
Dün gece yine bir krampla uyandım, geçenkini doktora söylemiştim o hamilelikten değildir, henüz cok erken dedi
Şimdi içinde diyecek mi bakalım :44:
Ben az geçmişe göz atıp geleyim
inşallah doktorun garantici bi tip değildir de öğrenirsin canım..Günaydın kızlar ben de yarın doktora gitcem ama çok heyecanlıyım cinsiyeti kesin öğrenirmiyim artık sizce 14. Haftamın içindeyim şu an inş söyler...
hımm ne sormuşum pekbciye :44: herkese sormak istedim ben ama sende araştırıcı bi kişilik olarak cevap verirsin diye ummuştumöyle bişeyde demek istemedim hem ben
ayyy kendimi zor tutuorumm cnmhayırlı olsun canım, al tabi güzel ciciler kızına :) kim tutar seni, tam tersine gaz veririz biz :)))
geçmiş olsun canm, inşallah önemli bişey değildir.
inşallah doktorun garantici bi tip değildir de öğrenirsin canım..
canım biz sana anca alman için gaz veririz
eğer 2 doktor da kız dediyse kız dır
bu arada benim de üst solunum yolu enfeskiyonum var, doktorum hamilelerin kullanabileceği pastil yazdı bana;
propolets tadı biraz diğer pastillerden farklı ama iyi geliyor gibi
kocaman geçmiş olsun canım, burun tıkanıklığından nefes alamamayı çok iyi bilirim
Duz devlet memuruyum canım heyet raporu olunca maas falan kesılmıyormus bır abla var o 3 aydır gelmıyor ıse suan 8aylık hamılecanım senin doğum ne zamandı bu arada öğretmen misin canım izin rapor olayını nasıl ayarlıcan ben de rehber öğretmenim de bilemedim nasıl yapayım sanırım bir tek eylül ayını izinle geçircem
cok guzel cnm bız e bebek te bunu 499 a gormustuk hatta esım bayılmıstı suranın lınkını bı atsana bakayım:)Kızlar 5-6 aya kadar bişey almayacağım dedim ama bugün unnadodaki ana kucağına dayanamadım
Çünkü aynısını biz e-bebekte görmüştük ve cok beğenmiştikk ozaman 279 tl demişlerdii bide indirimli fiyatı öyleymiş
Aynı ürün aynı marka ana kucağı bugün unnadoda vardı ve eşime söyledim al kaçırmayalım dedii
Sonucta alacağım birşeydii ilk siftahımızı yapmış olduk vatana millete hayırlı olsun
Eki Görüntüle 561049
çok sukur cnm gounaydınselam kızlar patoloji sonucum geldiii temiz çıkmış ama kontrol altında olacakmışım suanlık bebeğe zarar verecek durumda değilmiş emzirmeyi bıraktıktan sonra da alacakmışlar gögsümdeki tümoru
yaaa bende alıcammm harıka seyelr varrkızlar kuzuma iki tane cici aldım
botların bej'ini aldım herşeyle giysin diye
Eki Görüntüle 561127 Eki Görüntüle 561126
çok gecmıs olsun cnm ınsallah cok onemlı degıldır hemen gecer gıderMerhaba arkadaşlar, uzun süre giremedim, ama içim çok dolu. doktor sıkıntısı çektim, kısaca anltıcam, gittiğim hastanedeki bayan doktroum muayenehane açtı ve ayrıldı. Kpederim de muayenhane gidemezsin başka bayan doktora dewam et dedi, başka bayan doktor da yok mu hastanede, ozaman başka hastaneye git, üfff nasıl mide bulandırıcı mevzular, sen ne karışırsın adam başına dimi! neyse eşim son noktayı koydu çok şükür önceki hastanemde erkek doktora dewam ediyorum, doğuma da Allah kerim, bayan doktor girer belki
Perşembe günü kontorole gittik, ultrasonu karnıma koyar koymaz dr progesteron kullanıyodun dimi dedi, hayırdır kanama mı olmuş dedim,
hayır dedi, kesenin içinde vücudun oluşturduğu bir tümsek oluşmuş, bebek içerde çok rahat değildi, mutlaka vajinal progtrna dewam ve dikkat et dedi, buyüzden cinsiyeti de göremedik, bebeğim içerde sıkışmıştı resmen, bacaklarını açamadı. ilacıma çok dikkat ediyorum, inş en kısa sürede geçer biter, aklınıza geldikçe dua edin bana da
çok sukur cnm gozun aydınKızlar biz gecen hafta carsamba gunu ıkılı testımız ıcın kan vermıştık c tesı gunu sonucumuzu aldık ve dr.umuza gosterdık sonuçlarımız ıyı bır sorun yok dedi dr.umuz bunada sukur bunuda atlattık onumuzdekı maçlarda neler olacak acaba
hayırlı haberlele gel cnm doktorumm 20. haftada yaptırmamı soyledı asının cnmMerhaba arkadaşlar benimde yarın kontrolüm var inşallah cinsiyetini öğreniriz :)
tetanoz aşısı yaptıranlar var mı
benim ilk gebeliğimde doktorum gerek yok demişti ama ben yaptırmak istiyorum sizin doktorlarınız önerdi mi
oyyy maşallahhhEki Görüntüle 561358 Eki Görüntüle 561359
teyzeleri bakın beyzadem size el sallıyor
dr.dan geliyoruz..herşey yolundaymış Allaha şükür...
3lü taramayı benim isteğime bıraktı çünkü 2li gayet iyi dedi..ben de istemedim..ne gerek var durduk yerde kafa karıştırmaya? zaten ultrasonda herşey yolunda görünüyor...
bi de tekmeleri hissetsek artık
neyse....gördünüz potansiyel damadınızı..
bu arada ben yokkren şu kv.delerin erkek düşkünlüğünden bahsedilmiş galiba...bu tarz kv.lerin cevabını vermekten sakın çekinmeyin sonra daha da başınıza üşüşürler..ama cevap verirken de onların çoookkkk sevdiğiniz kocacıklarınızı doğuran analar olduğunu unutmadan hareket etmek lazım...sadece bu yüzden bile saygı göstermek lazım...yani biraz saygılı davranarak azarlayın ..pardon...ağızlarının payını verin diyorum
kızlar ya şu tetanoz aşısını ne zaman olacağız bilgisi olan var mı?
:)))
trip atmış oldum ama alınganlığım tuttu sanırım canım, merak etme, benim içimdeki içimdedir :)) gerçekten her lafa atlıyomuyum diye düşündüm birden.
Canım araba olaylarında 5li seti de gördüm dün ve yuhh dedi, içine port bebesini de koymuşlar oto koltuğunu da, puseti de... nasıl 5 parça olduğunu anlatmak istemiyorum çünkü çok saçma geldi bana..
araba koltuğunu evde ana kucağı olarak kullanmak mümkün olabilir canım ama bildiğim kadarıyla sallanmıyor onlar. ana kucağı biraz daha rahat ve sallanması falan çocuğu oyalayabiliyor, uyuturken kullanan arkadaşım da vardı. Çok fazla ıvır zıvır olacağını düşünüyorsan ana kucağını bebek olduktan sonra da alabilirsin bence, hem bebeğin oto koltuğunda durmayı seviyor mu görmüş olursun.. hediye olarak bile gelebilir..
ayy pekbicicişş sende almıssın bişilerGünaydınn yavrukuşlaaarr
Dün gece yine bir krampla uyandım, geçenkini doktora söylemiştim o hamilelikten değildir, henüz cok erken dedi
Şimdi içinde diyecek mi bakalım :44:
Ben az geçmişe göz atıp geleyim
Eki Görüntüle 561358 Eki Görüntüle 561359
teyzeleri bakın beyzadem size el sallıyor
dr.dan geliyoruz..herşey yolundaymış Allaha şükür...
3lü taramayı benim isteğime bıraktı çünkü 2li gayet iyi dedi..ben de istemedim..ne gerek var durduk yerde kafa karıştırmaya? zaten ultrasonda herşey yolunda görünüyor...
bi de tekmeleri hissetsek artık
neyse....gördünüz potansiyel damadınızı..
bu arada ben yokkren şu kv.delerin erkek düşkünlüğünden bahsedilmiş galiba...bu tarz kv.lerin cevabını vermekten sakın çekinmeyin sonra daha da başınıza üşüşürler..ama cevap verirken de onların çoookkkk sevdiğiniz kocacıklarınızı doğuran analar olduğunu unutmadan hareket etmek lazım...sadece bu yüzden bile saygı göstermek lazım...yani biraz saygılı davranarak azarlayın ..pardon...ağızlarının payını verin diyorum
kabanın üzerinde nasıl durur bilemedim ama ben bunu aldım LCWden. Bunu giyip üzerine de ince kaşe bi pançom var, onu giyerim diye düşünüyorum.Bu arada tayt ya da dr paça pantolonla da çok şık duruyor
Eki Görüntüle 561614
ya bişey sorucam kızlar pekbici gülegüle kullanın öncelikle şimdi bu anakucağı tamam bebek arabalarındaki 3lü 4lüler var fln falan çok karışıyo benim bu konuda kafam illa böyle bişeyde alınmalımı yoksa onlarda aynı şeye geliyomu ara ara uğraşıyorumda kolayına kaçıyım papalagi kesin bizi şimdi bilgilendirirdedim bi yardım istiyim dedim
geçmiş olsun canm, inşallah önemli bişey değildir.
cok guzel cnm bız e bebek te bunu 499 a gormustuk hatta esım bayılmıstı suranın lınkını bı atsana bakayım:)
kızlar dün eşimle tartışmamızın konusunu anlatayım da haksız mıyım diyin Allah aşkına
eşim dün akşam kuzeniyle buluştu, her zaman kendisi o kuzeninin ne kadar bilmiş ve kendini beğenmiş olduğunu söylüyordu
hiç bir zamanda ben bu konu ile yorum yapmadım evet öyle veya değil diye
neyse eşim dün eve geldi, hoşgeldin dedim, garip bir ifadeyle hoşbulduk napıosun dedi
o ses türkiye yi izliyorum dedim
üzerini değiştirdi geldi oturdu
hiç konuşmuyor, naptın dedim
hiiiiiç yemek yedik sohbet ettik geldim işte gördüğün gibi dedi
:44:
sonra dedi ki, sen bebeğe bişey mi aldın? evet dedim bi görsen çok tatlı bot ve bitane tulum
....... ablam dedi ki 8 aydan önce bişey alınmaz mış. o iki çocuğunda da 8 aydan önce bişey almamış
neden dedim? bişey olursa daha fazla üzülürsün dedi
bende Allah korusun, öyle bişey olursa 3 kuruşluk çaputa mı ağlarım sanıyorsun yoksa yitirdiğim yavruma mı dedim
yinede bundan sonra alınmayacak hiçbişey dedi
öyle gücüme gitti ki anlatamam, gittim duşa girdim ağladım ağladım sonra kendime süt ısıtıp yatağa yattım
geldi yanıma yattı, niye astın suratını dedi
yine başladım ağlamaya biraz gönlümü almaya çalıştı ama yok çok üzüldüm çok kırıldım
hep böyle kuzeninin dolduruşuna geliyor, meğersem öncesinde hanımefendi içindekileri kusmuş
yok ben çok uzakmışım, hiç onu arayıp akıl danışmıyormuşum o eşim evlenmeden önce böyle hayal etmemiş miş
hep kendi arkadaşlarım ve aileme yakınmışım
dedim normal değil mi? o nasıl seninle oturup dertleşiyorsa benimle dertleşmiyorsa bende beni tanıyıp anlayan insanlarla dertleşirim
hala aklıma geldikçe sinir oluyorum eşimle bir süre konuşmayı düşünmüyorum telefonumu kapattım
bu arada kusura bakmayın biraz uzun oldu ama moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?