2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
haydaaa gereksız yere ıste bu eslerın ınsanların doldurusuna gelmelerınden nefret edıyorum benım esımınde bu huyları var maalsef uzulme kımse ıcın alıcaksın tabıkı heves edıyorsun ablası ruhsuzsa o senın sorunun degıl

ok bebiş bı bakayım

ayy canımm benim dediğin gibi bişey olsa
sankii almayınca dahamı az uzuleceksın
yada 8. ayda alınca son bır ayda bısey olmayacağının garantısımı var
bızım tüp bebekle hemde 4. denemde ancak oldu
bızım pımpırığımız onun için biraz
ama bu kadar ugrasmasak bukadar korkmazdıkda
benım eşimde karnıma dokunmuodu sevmıodu
deımkı daha mı az uzuleceksın biey oldugunda pekı dedım, hayır dedi
hatta dedım ben daha cok uzulurumkı varlıgında dokunup sevmedim die dedim
sonra oda anladı..
erkekler aılesı konusunda oyle maalesef
eşim bı gun sey demıstı:
ben senın haklı oldugunu bılıorum aılem konusunda yaptıkalrı kabalık konusunda
ama sen soyleyınce ben sana karsı doluorum,ve sana onları savunuorum
senın haklı oldugunu bılmeme ragmen demişti,
sen kendını nasıl iyi hissedıosan oyle yap cnm can da senın bebek de senin hayat da...

Canım haklısın, ben erkeklerin şu dolduruşa gelmelerine fena halde gıcık oluyorum. Normalde aklına bile gelmeyecek bişey annesi, ablası yada kuzeni söyleyince hemen doğru kabul ediliyor.
Aranızdaki ilişki nasıldır, kavgalarınızı uzatırmısınız ya da sonunda oturup tatlıya mı bağlarsınız bilemediğimden tavsiyede bulunup gaza getirmek istemem ama eğer eşinin senin düşüncelerine değer verdiğini, konuşunca anlayacağını düşünüyorsan önce tribini at sonra da aldıklarının bebeğini beklerken önemli bi motivasyon olduğunu, seni çok mutlu ettiğini anlat..
Hatta onunla da ufak tefek ihtiyaçlarına bakın ki, o da yaşasın o heyecanı..

Şu eski kafalı insanların olumsuzluk üstüne kurulmuş batıl inançlarından öyle çokkk nefret ediyorum ki anlatamam, zaten bizim stresmiz bize yeter.
bana birinin çıkıp bebeğimin ölebilme ihtimalini hatırlatmaya hiç hakkı yok..
Aslında o kuzen de güzel bir ağzının payını almalı ama neyse!!! (bana söylenmiş gibi sinirlendim)

Son düzenleme:

günaydın canım benim böyle birşey için neden kendini üzüyorsun ,yazık ağlama bir daha

istemişsin almışssın güle güle giysin çok tatlılar netten mi aldın bu arada

yanlız bende doğum yaklaşmadan birşey almayı düşünmüyorum

ama bizim geç geldi falan ya dedik çıplak kalsın ondan yani :) sağ salim doğsun yeter :)

eşinde kendince haklı seni kırmak istememiştir emin ol

canım ocağın 2. haftası yaptırcam bende o testi.. bide dr 1 hafta ilerde dedi tetenoz iğnesi ile ayrıntılı ultrasonu ona göremi hesaplamam lazım acaba..

canım ocağın 2. haftası yaptırcam bende o testi.. bide dr 1 hafta ilerde dedi tetenoz iğnesi ile ayrıntılı ultrasonu ona göremi hesaplamam lazım acaba..

haklısın tabi. herkes kendine yakın olduğu kişiyle paylaşır.ben de sinir olurum böyle sen-ben yapanlara.herkes birbirini rahat bıraksın. hem senden niye bekliyo ki, o yanaşsın senin bu döneminde.hayret bişey.valla benim kuzenler her aradıklarında canının istediği birşey var mı diye soruyorlar. eşim tarafında tık yok... çok da tın valla...

iyi de sen onun kuzeniyle gorusmek zorunda degilsin ki illa canciger kuzu sarmasi mi olacakmissin sacma bence hastasi olur birseyi olur gelir gidersin o kadar kayinvaliden gorumcen olsa neyse.kiyafeti de bazilari ugursuzluk diyo ona inanmiyorum ama cinsiyetini ogrensem bende alirim ufak ufak ama 7.den sonra ciddi almayi dusunuyorum esime de dedim beyaz birsey alalim cocugumuz ciplak mi kalacak diye cinsiyeti belli olunca diyor.Allah gostermesin olu olarak dogan var dogduktan sonra hemen olen var.o zaman doguma kadar da alinmasin.Allahin takdiri oyle birsey olsa da yapacak birseyimiz yok.esin farketmemistir doldurusa geldigini.guzelce konus sen doldurusa getir:))

biraz trip atıcam kızlar, ama benim kocam da nazlıdır
önceden olsa dayanamaz konuşurdum ama artık o hallerimi geride bıraktım
nedense bebeğimden çok güç aldım ben
gerçekten anne olmakla baba olmanın arasında dağlar kadar fark varmış, çok çok iyi anladım
kendisi o kuzeni için o kadar olumsuz şey söyleyip sonra onun lafına dolduruşuna gelip bana laf söylemesi çok sinir etti beni

sometimes kız dedi sen erkek..aslında kemik yapısı falan bana da erkek gibi geliyor ama bakalım..20 gün kaldı öğrenmemize..ondan sonra ben de bebişimi bir sürü şeyler alacağım..

canım kemik yapısına göre nasıl değerlendirdin bana da anlatsana bi ben de bebikimin cinsiyetini çok merak ediyoruuuuuuuuuummmm...

Sonuna kadar haklısınn ama kuzeni içinde birbirinizi kırmayınn küsmeyinn
Zaten makul ve cok mantıklı cevaplar vermişin eşine canım
Ama bu eşler aileleri olduğu zaman mantıklarıyla değilde totolarıyla dinledikleri içinn her daim dolum dolum piknik tüpü olup geliyorlarr
Bende dün eşime artık dedim babaanneside sagolsun bir kere aramadı dedim ne testte ne bişeyde diye
Oda anlamaz testten mestten dedii
Ben illa test için mi arayacakk, hadi hepsini geçtimm gelin sen nasılsınn yemek yapıyormusun oğlumu doyururyormusun yemek koyuyormusun önüne diye bir kere aramıyorlar dedim
Beni düşünmez anlarım hadi karnımdakinide düşünmüyor ama kusura bakma kimse senide düşünmüyor dedim
Ortanca ve küçük görümcem, kaynım aramaz, ki birinin cocuğu var anlar dertten, ve face paylaştığım bebek haberini onlar beğenmedi fellik fellik facedeyken dedimm
Amaaann derdimiz o mu oldu dedi faceden beğenmemiş bende neyse boşver dedimm ama suratıda düştüü mutfakta yardım ediyordu bıraktı gitti oturma odasına oturduu
Yaniii aslında biliyor ne kadar haklıyım ama ilerde ona kullanmayım diye mi asla yorum yapmıyorlar
Onlarında aileleri kıymetli iştee böyle düşünüp kendimizi yıpratmamak lazım canım

Son düzenleme:

ayrıca eşinin kuzeni çatlayıp patlasın. aldıkların öyle güzel ki güle güle giydir miniğine , görünce gaza geldim. hemen bende alcam oğluşuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…