2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bebek hazırlıgında söz hakkının annede oldugunu düşünüyorum
o nasıl rahat edecekse oyle yapmalı,
gebeliğin bütün stresi ve zorlugu ağırlıgı, kaygısı yetio anneye zaten
benim kaç zamandır ağrılarım halsizliğim mide bulantım vardı ve yasıodum bu sekıldede
dun esım bıraz usutmus hafifi halsızdı..allahım dunyalar durdu hiç kalkmadan yattı:)
dedim iyi ki benim canım varmış...
gebeliğin bütün sıkıntılarını onlar cekse dusunemıorum kı zatenn allah da kadına vermiş anneliği..
bunun için baba fikir beyan edebilir ancak illa şöyle yap diyemez kusura bakmasın:)
ama benım kayınvalıdem gibide daha cocuk 8 haftalıkken ben ruyasını gördum
erkek olucak diyip mavı hastane cıkısı alacaktı zor tuttum oylede yapılmasın tabii:)kızmıs bakın bebeğim:)

Canım bosver takma kımseyı bana da bırsey almırmıyorlar neymıs ugursuzluk olurmus dedım hıc umrumda degılsınız cocugumun odasını yapsam 2gun sonra olse ne olacak. Herkes konusuyor aklınca en ıyısını sen bılırsın gordukce ufak ufak alıyorum ben de esıme de sagdan soldan ugursuzzlk olur almayın demısler dedım hıc umurumda degıl gonlum oldukca alırım

kızlar bende 20. hafta diye biliyorum benim eltimde hamile o 15. haftada yaptırmış oda haftasonu bana dedi hemen yaptır geç kalmışsın falan filan bende bi size sorayım dedim

Benim etrafımda cok bebekli olduğu için cok gözlem yapma imkanı buldum canımm
Bana en baştan beri gerekli geldii
Çünkü anne sallamaktan kolları agrıyor 2 dakika oturamıyor cocuk düz yatınca durmuyor böyle biraz havada kalıncada rahat ediyorlar
Ama bilemezsin belkide yatıramıcaz içinde hiç istemicek cocuk
Ben ucuzunu bulmuşken kacırmayım dedim

ben yapmacık davranamıyorum o yüzden o kuzeniyle tek başıma görüşmüyorum
ortak hiçbir şeyimiz yok, benim 16 yaşındaki kuzenim bile ondan daha olgun inanın

eşim tarafından bana da kimse sormuyor bişey istiyormusun bir şeye ihtiyacın var mı diye
anacım gittiğimiz zaman ellerimiz kollarımız dolu gönderir, teyzelerim kuzenlerim arar sorar ama onlardan tık yok
ama eşim bi dişine dolgu yaptırsın 7 sülalesi arar nasıl oldun? gelin hanıma söyle şöyle yapsın böyle yapsın diye

norma degerler 250 410 bende 239 cıktı canım
pekmezım geldı bır anda herkes almıs bana kecıboynuzu uzum ve dut pekmezı ozel yapım hepsı
koydende yumurtam gelıyor doktor yumurta ye demır ıcın dedı et tuketmedıgm ıcın oluyor bu haftada 2 et sart
kuru erık falan var evde cevızle beraber tuketırım onuda sagol canım

hızlı yurumedıgımı dedım sadece
zatı aylar ılerledıkce hızımız azalıcak 5.5 km sadece arada 1 dk falan yapıyorum kendıne yuruyusu yaparken bı bak zorlandıgını anlayınca hafıflet canım
ben olurda duserım dıye Allah muhafaza tutunarak yuruyusu yapıyorum ne olur ne olmaz

canım bende 7. aydan önce bırsey almaya karsıyım hem olurda cınsıyet doktorlar net desede karısabılıyor
daha gecenlerde ıkı tanıdıgımda bunu yasadık sok oldular dogumdan kız beklıyen erkek erkek beklıyen kız sahıbı oldu :)
velhasıl ama esının bunu sana boyle yansıtması yanlıs oldu kuzenınınde fesatlıgı ayrı bı konu
emınım esın yanlıs yaptıgnı anladı canım dıs kapının dıs mandalları ıcın kendınıde yavrunuda uzme olurmu

kızlar bende 20. Hafta diye biliyorum benim eltimde hamile o 15. Haftada yaptırmış oda haftasonu bana dedi hemen yaptır geç kalmışsın falan filan bende bi size sorayım dedim

cnm boşver takılam sen
asıl olunması gereken 20. Hafta
bebeğin önde veya ilerde olması önemli değil
tüm tahlil ve aşılar sat tarihine göre hesaplanıyor

Kızlar dün size önemli bir şeyi demeyi unuttum kı aferım bana :)
doktora saga yatısı sordu mzararlımı dıye 7. aydan sonra senı uyarıcam dedı saga yatmıcaksın
sımdı sadece sag sol yat sırt ustude uzanma dedı uzanıcaksamda hanı koltukta arkaya yaslanır gıbı yastıklarla destek
yarı uzanır gıbıbılgınıze kızlar
arkadasa gıdıyorum gec kalmıs kahvaltıya aksmaa gorusuruz kızlar öpüldünüz :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaar oğluşum geliyomuş. bugün öğrendim. pekbicici mi tebrik ediyorum bana kız demiştiiiiiiiiiiiiiii:119:

Merhaba arkadaşlar ne güzel hazırlıklara başlamışız, tetanoz aşısı 20. haftada oluyor diye biliyorum ben de .Şu aralar vajinal ağrı çekiyorum otururken ağrıyor, ayağa kalkarken zorlaniyorum sizde de oluyor mu böyle?

kızlar bende 20. hafta diye biliyorum benim eltimde hamile o 15. haftada yaptırmış oda haftasonu bana dedi hemen yaptır geç kalmışsın falan filan bende bi size sorayım dedim

canım tetanoz aşını soruyorsan dr bana 20 haftalarda yapacaz dedi

sağlık ocağı 17 haftalıkkken dedi
dr hayır erken olur 20. haftalarda dedi :)

Kızlar sizler böyle cinsiyetleri öğrendikce beni iyice heyecan basıyorrr
Bende bir öğrenebilseydik sağlıkla inşAllahh

Bidee bişey soracağım benim göbiş cookk kıllandıı yemin olsun maymunun evrimini tamamlamamış hali gibiyimm
Alma diyorlar ama kocamda hemcinsi sanacak benii, adamda kıl nasılsa bende de öylee
Birlikte çizgili pijama giyip göbişleri acıp kaşıyacak kıvamdayız yanii
Sizlerde var mı böyle kıllanma ve varsa ne yapıyorsunuzz

ergenlik dönemlerinden itibaren salak gibi sapsarı tüylerimi cımbızla yolduğum içi zaten ağda yaptırıken göbeğimi de aldırırdım..şimdi benim de öyle çok rahatsız oluyoru..biri göbeğini aç da bakalım dese rezillik:) ben yapıştırcam ağdayı vallahi böle olmaz..

ben bugun tetenoz asısı vuruldum canım..sağlık ocagındaki hemsire gecen hafta söylemişti müsait oldugunda gel diye.bende bugun gittim.birde 1ay sonra vurulcak bi tane..aşı kartı verdi.gelirken bunu getir dedi.. :18:

Sakın canımm
Ben geçen doktora gideceğim diye öyle bir hata yaptımm
Kadın kıl yumağı görüpte iğrenmesin diyee
Göbeğim isilik cıkarmış gibi kıl kökleri kırmızı kırmızı olduu şimdi benek benek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…