- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.161
Canımm unnadodan aldımm
150 tl
http://www.unnado.com/kampanyalar/detay/MzcxMA--
E-bebekte gereksiz pahalıı yaa bizde bakmıştık
kızlar dün eşimle tartışmamızın konusunu anlatayım da haksız mıyım diyin Allah aşkına
eşim dün akşam kuzeniyle buluştu, her zaman kendisi o kuzeninin ne kadar bilmiş ve kendini beğenmiş olduğunu söylüyordu
hiç bir zamanda ben bu konu ile yorum yapmadım evet öyle veya değil diye
neyse eşim dün eve geldi, hoşgeldin dedim, garip bir ifadeyle hoşbulduk napıosun dedi
o ses türkiye yi izliyorum dedim
üzerini değiştirdi geldi oturdu
hiç konuşmuyor, naptın dedim
hiiiiiç yemek yedik sohbet ettik geldim işte gördüğün gibi dedi
:44:
sonra dedi ki, sen bebeğe bişey mi aldın? evet dedim bi görsen çok tatlı bot ve bitane tulum
....... ablam dedi ki 8 aydan önce bişey alınmaz mış. o iki çocuğunda da 8 aydan önce bişey almamış
neden dedim? bişey olursa daha fazla üzülürsün dedi
bende Allah korusun, öyle bişey olursa 3 kuruşluk çaputa mı ağlarım sanıyorsun yoksa yitirdiğim yavruma mı dedim
yinede bundan sonra alınmayacak hiçbişey dedi
öyle gücüme gitti ki anlatamam, gittim duşa girdim ağladım ağladım sonra kendime süt ısıtıp yatağa yattım
geldi yanıma yattı, niye astın suratını dedi
yine başladım ağlamaya biraz gönlümü almaya çalıştı ama yok çok üzüldüm çok kırıldım
hep böyle kuzeninin dolduruşuna geliyor, meğersem öncesinde hanımefendi içindekileri kusmuş
yok ben çok uzakmışım, hiç onu arayıp akıl danışmıyormuşum o eşim evlenmeden önce böyle hayal etmemiş miş
hep kendi arkadaşlarım ve aileme yakınmışım
dedim normal değil mi? o nasıl seninle oturup dertleşiyorsa benimle dertleşmiyorsa bende beni tanıyıp anlayan insanlarla dertleşirim
hala aklıma geldikçe sinir oluyorum eşimle bir süre konuşmayı düşünmüyorum telefonumu kapattım
bu arada kusura bakmayın biraz uzun oldu ama moralim çok bozuldu
canım yaa bunu kaç aylığa kadar kullanabiliriz acaba??? gerçekten gerekli bişey mi yanii.. boş yere de masraf çıkarmayalım kendimize.ama çok güzel görünüyo gerçekten..gülel güle kullansın inşallah..
günaydın canım benim böyle birşey için neden kendini üzüyorsun ,yazık ağlama bir daha
istemişsin almışssın güle güle giysin çok tatlılar netten mi aldın bu arada
yanlız bende doğum yaklaşmadan birşey almayı düşünmüyorum
ama bizim geç geldi falan ya dedik çıplak kalsın ondan yani :) sağ salim doğsun yeter :)
eşinde kendince haklı seni kırmak istememiştir emin ol
haklısın tabi. herkes kendine yakın olduğu kişiyle paylaşır.ben de sinir olurum böyle sen-ben yapanlara.herkes birbirini rahat bıraksın. hem senden niye bekliyo ki, o yanaşsın senin bu döneminde.hayret bişey.valla benim kuzenler her aradıklarında canının istediği birşey var mı diye soruyorlar. eşim tarafında tık yok... çok da tın valla...
Sonuna kadar haklısınn ama kuzeni içinde birbirinizi kırmayınn küsmeyinn
Zaten makul ve cok mantıklı cevaplar vermişin eşine canım
Ama bu eşler aileleri olduğu zaman mantıklarıyla değilde totolarıyla dinledikleri içinn her daim dolum dolum minik tüpü olup geliyorlarr
Bende dün eşime artık dedim babaanneside sagolsun bir kere aramadı dedim ne testte ne bişeyde diye
Oda anlamaz testten mestten dedii
Ben illa test için mi arayacakk, hadi hepsini geçtimm gelin sen nasılsınn yemek yapıyormusun oğlumu doyururyormusun yemek koyuyormusun önüne diye bir kere aramıyorlar dedim
Beni düşünmez anlarım hadi karnımdakinide düşünmüyor ama kusura bakma kimse senide düşünmüyor dedim
Ortanca ve küçük görümcem, kaynım aramaz, ki birinin cocuğu var anlar dertten, ve face paylaştığım bebek haberini onlar beğenmedi fellik fellik facedeyken dedimm
Amaaann derdimiz o mu oldu dedi faceden beğenmemiş bende neyse boşver dedimm ama suratıda düştüü mutfakta yardım ediyordu bıraktı gitti oturma odasına oturduu
Yaniii aslında biliyor ne kadar haklıyım ama ilerde ona kullanmayım diye mi asla yorum yapmıyorlar
Onlarında aileleri kıymetli iştee böyle düşünüp kendimizi yıpratmamak lazım canım
geçmişi okuyamıycam arkdaşlar malsef çok birikmişherkes iyidir inşallah
gülsevdam demirin kaç çıkmıştı? kuru üzüm kuru eriği unutma demir eksikliği için çok önemli
bide doktorumda hareketszlik pıhtı vs. anlatılıyo imknı olanlar izlersin gerekli
ben yürüyüş bandına çıktığımda annemlere gidince 5.5 bulduğum oldu çokmu acaba bende eskiden 6-7 kmyle yürürdüm devamlı değil ama aralarda 1-2dk koşardım kalbimi yormamak adına sen doktora sordunmu kaç km hızla yürümeliyim diye
kızlar dün eşimle tartışmamızın konusunu anlatayım da haksız mıyım diyin Allah aşkına
eşim dün akşam kuzeniyle buluştu, her zaman kendisi o kuzeninin ne kadar bilmiş ve kendini beğenmiş olduğunu söylüyordu
hiç bir zamanda ben bu konu ile yorum yapmadım evet öyle veya değil diye
neyse eşim dün eve geldi, hoşgeldin dedim, garip bir ifadeyle hoşbulduk napıosun dedi
o ses türkiye yi izliyorum dedim
üzerini değiştirdi geldi oturdu
hiç konuşmuyor, naptın dedim
hiiiiiç yemek yedik sohbet ettik geldim işte gördüğün gibi dedi
:44:
sonra dedi ki, sen bebeğe bişey mi aldın? evet dedim bi görsen çok tatlı bot ve bitane tulum
....... ablam dedi ki 8 aydan önce bişey alınmaz mış. o iki çocuğunda da 8 aydan önce bişey almamış
neden dedim? bişey olursa daha fazla üzülürsün dedi
bende Allah korusun, öyle bişey olursa 3 kuruşluk çaputa mı ağlarım sanıyorsun yoksa yitirdiğim yavruma mı dedim
yinede bundan sonra alınmayacak hiçbişey dedi
öyle gücüme gitti ki anlatamam, gittim duşa girdim ağladım ağladım sonra kendime süt ısıtıp yatağa yattım
geldi yanıma yattı, niye astın suratını dedi
yine başladım ağlamaya biraz gönlümü almaya çalıştı ama yok çok üzüldüm çok kırıldım
hep böyle kuzeninin dolduruşuna geliyor, meğersem öncesinde hanımefendi içindekileri kusmuş
yok ben çok uzakmışım, hiç onu arayıp akıl danışmıyormuşum o eşim evlenmeden önce böyle hayal etmemiş miş
hep kendi arkadaşlarım ve aileme yakınmışım
dedim normal değil mi? o nasıl seninle oturup dertleşiyorsa benimle dertleşmiyorsa bende beni tanıyıp anlayan insanlarla dertleşirim
hala aklıma geldikçe sinir oluyorum eşimle bir süre konuşmayı düşünmüyorum telefonumu kapattım
bu arada kusura bakmayın biraz uzun oldu ama moralim çok bozuldu
kızlar bende 20. Hafta diye biliyorum benim eltimde hamile o 15. Haftada yaptırmış oda haftasonu bana dedi hemen yaptır geç kalmışsın falan filan bende bi size sorayım dedim
kızlaaaaaaaaaaaaaaar oğluşum geliyomuş. bugün öğrendim. pekbicici mi tebrik ediyorum bana kız demiştiiiiiiiiiiiiiii:119:
kızlaaaaaaaaaaaaaaar oğluşum geliyomuş. bugün öğrendim. pekbicici mi tebrik ediyorum bana kız demiştiiiiiiiiiiiiiii:119:
nedne sasırmadım acaba :) hayırlı olsun canımmmmmmmmm
kızlar bende 20. hafta diye biliyorum benim eltimde hamile o 15. haftada yaptırmış oda haftasonu bana dedi hemen yaptır geç kalmışsın falan filan bende bi size sorayım dedim
Kızlar sizler böyle cinsiyetleri öğrendikce beni iyice heyecan basıyorrr
Bende bir öğrenebilseydik sağlıkla inşAllahh
Bidee bişey soracağım benim göbiş cookk kıllandıı yemin olsun maymunun evrimini tamamlamamış hali gibiyimm
Alma diyorlar ama kocamda hemcinsi sanacak benii, adamda kıl nasılsa bende de öylee
Birlikte çizgili pijama giyip göbişleri acıp kaşıyacak kıvamdayız yanii
Sizlerde var mı böyle kıllanma ve varsa ne yapıyorsunuzz
Merhaba arkadaşlar ne güzel hazırlıklara başlamışız, tetanoz aşısı 20. haftada oluyor diye biliyorum ben de .Şu aralar vajinal ağrı çekiyorum otururken ağrıyor, ayağa kalkarken zorlaniyorum sizde de oluyor mu böyle?
ergenlik dönemlerinden itibaren salak gibi sapsarı tüylerimi cımbızla yolduğum içi zaten ağda yaptırıken göbeğimi de aldırırdım..şimdi benim de öyle çok rahatsız oluyoru..biri göbeğini aç da bakalım dese rezillik:) ben yapıştırcam ağdayı vallahi böle olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?