2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Allah iyiliğini versin ya. çok güldüm. bir de göbek kaşırken fotoğraf çekilin de buraya koy emi:)) bende göbekte kıllanma yok ama. diğer kılların uzamasına yetişemiyorum.maşallahı var..

Allah iyiliğini versin ya. çok güldüm. bir de göbek kaşırken fotoğraf çekilin de buraya koy emi:)) bende göbekte kıllanma yok ama. diğer kılların uzamasına yetişemiyorum.maşallahı var..

Bakma böyle esprili anlattığıma dert oldu içime
Hele öteki yerlerin açmayım konusunu
Ama onlara alışık olduğum için bukadarrr dert etmedim deee kadınında göbeğindee kıl çıkarmıymışş yahuu diyip diyip içleniyorum

merhaba anne adayları işallah hepiniz iyisinizdir.2 hafta önce 2 li test sonucu almak için hast.gittik,çok şükür sorun yok.doktoruma bişey sormak istiyorum dedim oda sor dedi.2li teste göre cinsiyet tahmini yapılabiliyormuş doğrumu dedim.bana inanma böyle şeylere dedi,1 ay sonraya gün verdi çok uzun oldu.2.hamileliğim olmasına rağmen hareketleri hissetmiyorum aslında 1 haftadır hissetiyorum nedense.o yüzden deli gibi merak ediyorum o zamana kadar çatlarım artık.

Kızlar son adet tarihimi bilemediğim için aslında muhtemel doğum tarihimi de bilemiyorum,temmuzun son haftası sanırım,bir de biraz erken doğum yapacağımı düşünürsek sanırım nisan annesi olacağım,oğlum da biraz erken doğmuştu çünkü maalesef.Sağlıklı olsunlar da,gerisi önemli değil.Allah hepimize sağlık,mutluluk ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah

canım ya bende çok tüyleniyorum zaten tüylüyümdür

köklü köklüde değil ama vardır şimdi orman oldum ormann

dr normal dedi göbekte zaten olur , hormonlardan dolayı dedi

doğumdan sonra artık lazer tüy azaltıcı ne varsa kullanacağız

bende aynı durumdayım canım ama bana kimse alma demediği için alıyorum

tünaydın annişler:))
bugün bi rüya gördüm doğum gelmiş hastaneye gidiyorum 15 kişi falan var doğum yapcak:)
ben ısrarla normal doğum istiyorum hemşire diyo ki sizin doktor hep sezeryan yapar normal doğum riske atmaz nasıl üzülüyorum sonra bizim kanlarımızı alıyolar biz bekliyoz:)
bekledik bekledik ama nasıl stresli anlatamam hemşireye soruyom ne zaman başlıcaksınız diye kanlarınızın koyulaşmasını bekliyoruz koyulaşırsa normal doğum koyulaşmazsa sezeryan olcak diyo:)
inş hepimizi hayırlı kolay normal doğum yaparız çok istiyorum normal doğum yapmak hiç korkmuyorum normal doğumdan

erkekler çoğalıyor :) bende çok merak ediyorum dua edin göstersin bugün akşam bende paylaşayım

kızlar sizde geçici doğum çizgisi belirgin bir şekilde çıktı mı
bende çok hafif görünüyor ama normali nasıl bilmiyorum

aynı durumdayız :)

bizimde senle herşeyimiz aynı bebişlerin cinsiyeti aynı olacakmı bakalım :)

bu arada beni açlık sorunum yaklaşık 1 haftadır düzeldi

normal insanlar gibi 3-4 öğün yiyorum canım çok mutluyum allahım neydi o sürekli aç aç dolanıyorum şimdi daha iyiyim :)

kızlar sizde geçici doğum çizgisi belirgin bir şekilde çıktı mı
bende çok hafif görünüyor ama normali nasıl bilmiyorum

Evet çıktı sanırım 5.ayda tam göbk çizgisinin oraya gelmesi lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.İlk doğumumdan sonra bir süre sonra da kaybolmamıştı o çizgiler.Gamzelim senin ilk doğumun sanırım kormuyorum filan diyorsun da :) Açıkcası ben de normal istiyorum ama korkuyorum

heyecanla ve merakla bekliyorum o günleri

teyzeleri, biz 3 buçukta doktora gideceğiz. geçenki gidişimizde pek kıpırdaktı, bakalım bu kez nolcak. bugün 3lü test yapcak galiba, dua edin bize. ya ben hala kıpırtılarını hissedemiyorum. ben çok hissizim heralde kızıyorum kendime...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…