- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.181
kızlaaaaaaaaaaaaaaar oğluşum geliyomuş. bugün öğrendim. pekbicici mi tebrik ediyorum bana kız demiştiiiiiiiiiiiiiii:119:
Kızlar sizler böyle cinsiyetleri öğrendikce beni iyice heyecan basıyorrr
Bende bir öğrenebilseydik sağlıkla inşAllahh
Bidee bişey soracağım benim göbiş cookk kıllandıı yemin olsun maymunun evrimini tamamlamamış hali gibiyimm
Alma diyorlar ama kocamda hemcinsi sanacak benii, adamda kıl nasılsa bende de öylee
Birlikte çizgili pijama giyip göbişleri acıp kaşıyacak kıvamdayız yanii
Sizlerde var mı böyle kıllanma ve varsa ne yapıyorsunuzz
Allah iyiliğini versin ya. çok güldüm. bir de göbek kaşırken fotoğraf çekilin de buraya koy emi:)) bende göbekte kıllanma yok ama. diğer kılların uzamasına yetişemiyorum.maşallahı var..
Allah iyiliğini versin ya. çok güldüm. bir de göbek kaşırken fotoğraf çekilin de buraya koy emi:)) bende göbekte kıllanma yok ama. diğer kılların uzamasına yetişemiyorum.maşallahı var..
Bidee bişey soracağım benim göbiş cookk kıllandıı yemin olsun maymunun evrimini tamamlamamış hali gibiyimm
Alma diyorlar ama kocamda hemcinsi sanacak benii, adamda kıl nasılsa bende de öylee
kızlaaaaaaaaaaaaaaar oğluşum geliyomuş. bugün öğrendim. pekbicici mi tebrik ediyorum bana kız demiştiiiiiiiiiiiiiii:119:
kızlar sizde geçici doğum çizgisi belirgin bir şekilde çıktı mı
bende çok hafif görünüyor ama normali nasıl bilmiyorum
Evet çıktı sanırım 5.ayda tam göbk çizgisinin oraya gelmesi lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.İlk doğumumdan sonra bir süre sonra da kaybolmamıştı o çizgiler.Gamzelim senin ilk doğumun sanırım kormuyorum filan diyorsun da :) Açıkcası ben de normal istiyorum ama korkuyorum
Evett aaaaa yakaladıkk der gibi olmuşşş
Maşşallah sıpaya
Ozaman kız
benimki 1 haftadır belirgin. göbek deliğimden aşağıya kadar açık kahverengi bir çizgi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?