2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
offffff çok salağım ben yaaaaaakucucuk böcekten korkuyorum bı lokma nerden geldıyse pc nın ustunde gordum bı fırladım kokudan karnıma kramp gırdı cok korkuyorummmani hareket yapmamam lazmdı

heyecanla ve merakla bekliyorum o günleri

Hem bekliyorum hem korkuyorum offf bilemiyorum.Bir filmde vardı kadın hapşiriyordu aynı zamanda da doğum yapıyordu.Öyle kolay olsun inşallah bizimkiler de :) Oğlum için doğuma gittiğimde 12:30da hastaneye girmiştim 20:30'da doğum yapmıştım :) Eşim "bu sefer sezeryan ol olmazsa" diyor ama ne biliyim Allah nasip kısmet ederse normal doğum yapmak istiyorum.Eve geldiğimde gelen misafirleri ben karşılamıştım çaylarını ben ikram etmiştim hiç yatmamıştım yani çabuk toparlamıştım kendimi.Siz doğum konusunda neler düşünüyorsunuz kızlar?

Çok teşekkür ederim canım geç kalmamışım sevindim benim 2 li testim biraz geç kalmıştı sonucu yarın göstericez şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor biliyomusun?
cnm ben şeker yüklemesini 24-26 haftalar arsı diye biliyorum:44:
hoşbuldum cnm gel tabi ya komşuyuz şurda bide minşlerin ne zaman geleceğini tam olarak bilsek çok iyi olcaktı
ben hamileliğimden önce de hamilelik başladıktan sonra da hep tuzlu ve ekşi yedim hala daha aynıyım ve kızım geliyor inşallah.kocakarı rivayetleri buraya kadar tutuyodu bende.ama şu söyleyeceklerim de erkek bebeğe hamileyken olması gerekenler:10. haftada göğüs uçlarım koyulaştı ve genişledi, aynı haftada göbeğim çıkmaya başladı ve şimdi hiçkimseden saklayamıyorum bide kız çocukta çok kilo alınır popo çıkar diyorlardı ama ben şu an ne kilo aldım ne de totom çıktı

ay cnm benim ya kuzucuk sermiş herbişeyini meydanemaşallah erkek adam işte dimi ama

hayırlı olsun oglusun canımmmm sasırmamıssındır cıcının tahmınınden sonra

Zaten canım doktorların dediklerine şaşırcak artık herkes
Ben şaşmadım buzamana kadar

PEKBİCİCİ canım herhalde bi bana cinsiyet tahmininde bulunmadın. bana da bi tahmin yürütsene...

Sana doktor kız demişti sanırım canımm
Doktor söyledikten sonra tahmin etme şansım azalıyor

senin icinden ne geciyo :)

Ben nubu görmedim ama erkek gibi geldi banada
Oyüzden kız dedimm

Allah kısmet ederse ben de normal istiyorum. Ancak çok yakın bir arkadaşımın başına gelen şeyi düşünüce korkuyorum. O da normal istiyordu ve normal olsun diye 14 saat doğum ağrısı çekti hastanede ama açılmadı deyip sezeryana aldılar. Çekilen acıya sancıya bile razıyım da, sonunda bir de ameliyat ağrısı çektirmesin güzel yarabbim..

kızlaaaaaaaaaaaaaaar oğluşum geliyomuş. bugün öğrendim. pekbicici mi tebrik ediyorum bana kız demiştiiiiiiiiiiiiiii:119:

hayirli olsun canim oglusun ben o kadar uzuluyodum ki bebegim cinsiyetini gostermiyo diye
halbu ki pekbicici bana kiz demisti. onun tersi erkek olacagi icin keske o kadar merak etmeseydim
uc cesit ultroson vardir
1. ultrason= ultrason aleti
2. ultrason= guvenlik gorevlilerinin elle bakip tahmin ettikleri
3. ultrason= pekbicicinin tersini tutturmasi

Doğumun başlaması için 10 cm açılma olması gerekiyor.Eğer korkarsanız rahim açılmayı bırakıyor,böylece doğum gecikiyor hem de uzun süre sancı çekmiş oluyorsunuz.1 cm açılma ile hastanede kaç saat acı çekeni gördüm Ama sezeryanda çocuğunuzun doğumuna tanıklık edemeyeceksiniz ne biliyim karında az da olsa izi kalır o izin olduğu yerler sızlama yapar iyileşme geç olur ne biliyim.

bence bu sefer tutturucan cunku bende erkek dedim

Ben deli gibi tatlı seven biriyken hamilelikle birlikte tatlı yiyemez oldum. Önceden eşim kendine sigara alırken bana da çikolata alırdı ve istisnasız her gece yerdim bayıla bayıla hamilelikte çekmecede birikmeye başladılar, gözümün önündeyken bile yiyemiyorum yani.

Ekşiyi severek yiyorum bu kız belirtisi olarak kocakarıları doğruluyor.
Sadece 1 kilo aldım ama belim odun gibi kalınlaştı ve karın çevresindeki simitim çook belirginleşti. hatta popom bile büyüdü. göbeğim hala belirgin değil. tüm bunlar kız belirtisi diye duymuştum.

12. haftamda dr kız dedi. Eğer bebeğimin cinsiyeti gerçekten kızsa kocakarılar bende tutturdu :)))

Benim kadar şu belirti işine, koca karı benzetmelerine gıcık olan biri yoktur hatta ffee bu konudaki tavrım ve bilimsel yaklaşımlarımla dalga geçiyordu. Sırf ben inanmıyorum diye tuttu sanki :)))

Kızlar birşey sorucam dün belime birşey oldu sağ ayağımla yere basınca belime acayip sancı giriyor belimin ortasından aşağıya doğru sizde de böyle şeyler oluyor mu?

Güle güle gidin güle güle gelin canımm
Güzel haberlerini bekliyoruz

offffff çok salağım ben yaaaaaakucucuk böcekten korkuyorum bı lokma nerden geldıyse pc nın ustunde gordum bı fırladım kokudan karnıma kramp gırdı cok korkuyorummmani hareket yapmamam lazmdı

Korkma annesi bişey olmazz
Dünde ben boş bulunup bir hapşırdımm koltuğa zor attım kendimi sancıdan hemen uzandım biraz ayaklarımı bükdüm filan kendime geldimm
Sanırım bebişim uyuyodu ve cok korktuu dün hiç hareketini hissetmedim meselaa
Ama bugün yine kayıp duruyor kaydırağında pıtırcann

Okadarrr coookk güldümm kiii ne yazacağımı bilemiyorummm
Rabbim senide güldürsün heepp inşAllahh

Kızlar birşey sorucam dün belime birşey oldu sağ ayağımla yere basınca belime acayip sancı giriyor belimin ortasından aşağıya doğru sizde de böyle şeyler oluyor mu?
canım ben de uzandığım yerden kalkarken kalça kemiklerim ve belimde resmen tutulma oluyodu, iki büklüm kalkıp sonra düzeliyodum. dr um magnezyum verdi bugün. sen de dr una bahset bence durumundan.

güneşli ama soğuk bir izmir sabahından günaydınn kızlar hepinize...
cnm ben de izmirliyim neresindesin hangi doktora gidiyosun?

hakkaten senin nerdeyse hepsi tutuyo, sanırım bu durmda ben ve kızım istisna oluyoruz.

kizlar bebegim kipirdadikca oyle hosuma gidiyoki oyle seviyorumki karnimi guluyorum kendime bazen bebek karsimdaymis gibi seviyorum yerim seni diyorum sonra saka bebegim saka korkma yemicem seni cok sevicem diyorum cocuk korkar morkar maaz Allah

bi ara kabızlıktan dert yanmışsınız siz de bizim topikteki kızlar gibi.orda paylaşmıştım bunu sizle de paylaşaym dedim umarım yardımcı olur

kızlar ebru şallı hamileliklerinde bunu uygulamış malum kadın hala taş gibi ama tabi bunda sporun da büyük etkisi var.
-1 yemek kaşığı fındık yağına 1 tatlı kaşığı kayısı yağı.
göbek, belin yan kısımları, basenler ve iç bacağa masaj yaparak uygulayın.özellikle banyolardan sonra sürerseniz gözenekler açık olduğu için hem emilimi daha hızl olur hem de elastikiyeti artırır.

aynı benim belirtilerim:)

bir erkek annesi adayı olarak gel şu kocakarı meselesini çürüteyim:

bir kavanoz turşuyu sadece su içmek için ara vererek yiyebilirim ancak tatlıya, hamur işine ve ete de çok düştüm. birazcık zayıflamışım 4 kilo artıdayım şu anda, ama daha birkaç haftalıkken o simit bende oluşuverdi ki belimin inceliğini çok severdim şimdi tanıyamıyorum kendimi ve alışamadım hala daha o derece.. arka taraf ise ön tarafta çıkan göbeği var gücüyle dengelemek amacıyla dışarı fırlattı kendini, S çiziyorum önden arkadan... ayrıca bebek sağdaydı soldaydı diye konuşuluyordu, kız bebek solda olurmuş benim oğlum da soldaydı. yüzük hariç bütün batıl deneyler erkek, çin rus takvimleri erkekti. gebe kaldığımı tahmin ettiğim güne göre kızım olması gerekiyordu........ bedensel ve hurafesel tüm verileri teraziye koysam eşit çıkar herhalde :)

ahhhh ahhhhhh aynı dertten muzzaribim... göbeğim göğsüm offff.. kocam diyor ki sende bizden oldun 3 erkek yaşıcaz dior,boğasım geliyor bacağımda tuyler bile arttı...

ahhhh ahhhhhh aynı dertten muzzaribim... göbeğim göğsüm offff.. kocam diyor ki sende bizden oldun 3 erkek yaşıcaz dior,boğasım geliyor bacağımda tuyler bile arttı...

Benim bide kızım olursaa yazık babası taşıdı sanacak kendini, senin ki yine erkek

Cinsiyetleri öğrenenler anlatıyor şu tuttu bu tuttu diyee, kızlar bencede biz öğrenemeyenler içinde fikir verin ve anlatın
Ne sevdiniz ne sevmediniz, kocakarı tezlerimi tutuyor, takvimler mii? Kendi terslerimi söylemiyor zaten
Mesela şuan okuduğum kadarıyla kızada giriyorum erkeğedee
Yok benim bebem cok inatcıı hiç acık vermiyor :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…