- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.201
heyecanla ve merakla bekliyorum o günleri
cnm ben şeker yüklemesini 24-26 haftalar arsı diye biliyorum:44:Çok teşekkür ederim canım geç kalmamışım sevindim benim 2 li testim biraz geç kalmıştı sonucu yarın göstericez şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor biliyomusun?
hoşbuldum cnmHoş geldın Komsu topıkten gelen arkadas :))) Benımde 23 mayıs olarak belırlenmıstı dogum tarıhım lakın son gıttıgımde 29 mayıs dedı doktorum .. sanırım benımde ara sıra sızın topıge ugramam gerek
ben hamileliğimden önce de hamilelik başladıktan sonra da hep tuzlu ve ekşi yedim hala daha aynıyım ve kızım geliyor inşallah.kocakarı rivayetleri buraya kadar tutuyodu bende.ama şu söyleyeceklerim de erkek bebeğe hamileyken olması gerekenler:10. haftada göğüs uçlarım koyulaştı ve genişledi, aynı haftada göbeğim çıkmaya başladı ve şimdi hiçkimseden saklayamıyorumCanım soylenenlere gore tatlı yersen kızın olurmus ... Benım bunyem cok tuhaf bı tatlı bı eksı bı acı,, Bi anı bir anıma tutmuyor bu yuzden cınsıyet konusunda kararsız kalıyorum
Eki Görüntüle 561358 Eki Görüntüle 561359
teyzeleri bakın beyzadem size el sallıyor
dr.dan geliyoruz..herşey yolundaymış Allaha şükür...
3lü taramayı benim isteğime bıraktı çünkü 2li gayet iyi dedi..ben de istemedim..ne gerek var durduk yerde kafa karıştırmaya? zaten ultrasonda herşey yolunda görünüyor...
bi de tekmeleri hissetsek artık
neyse....gördünüz potansiyel damadınızı..
bu arada ben yokkren şu kv.delerin erkek düşkünlüğünden bahsedilmiş galiba...bu tarz kv.lerin cevabını vermekten sakın çekinmeyin sonra daha da başınıza üşüşürler..ama cevap verirken de onların çoookkkk sevdiğiniz kocacıklarınızı doğuran analar olduğunu unutmadan hareket etmek lazım...sadece bu yüzden bile saygı göstermek lazım...yani biraz saygılı davranarak azarlayın ..pardon...ağızlarının payını verin diyorum
hayırlı olsun oglusun canımmmm sasırmamıssındır cıcının tahmınınden sonra
PEKBİCİCİ canım herhalde bi bana cinsiyet tahmininde bulunmadın. bana da bi tahmin yürütsene...
senin icinden ne geciyo :)
Hem bekliyorum hem korkuyorum offf bilemiyorum.Bir filmde vardı kadın hapşiriyordu aynı zamanda da doğum yapıyordu.Öyle kolay olsun inşallah bizimkiler de :) Oğlum için doğuma gittiğimde 12:30da hastaneye girmiştim 20:30'da doğum yapmıştım :) Eşim "bu sefer sezeryan ol olmazsa" diyor ama ne biliyim Allah nasip kısmet ederse normal doğum yapmak istiyorum.Eve geldiğimde gelen misafirleri ben karşılamıştım çaylarını ben ikram etmiştim hiç yatmamıştım yani çabuk toparlamıştım kendimi.Siz doğum konusunda neler düşünüyorsunuz kızlar?
kızlaaaaaaaaaaaaaaar oğluşum geliyomuş. bugün öğrendim. pekbicici mi tebrik ediyorum bana kız demiştiiiiiiiiiiiiiii:119:
Zaten canım doktorların dediklerine şaşırcak artık herkes
Ben şaşmadım buzamana kadar
Sana doktor kız demişti sanırım canımm
Doktor söyledikten sonra tahmin etme şansım azalıyor
Ben nubu görmedim ama erkek gibi geldi banada
Oyüzden kız dedimm
ben hamileliğimden önce de hamilelik başladıktan sonra da hep tuzlu ve ekşi yedim hala daha aynıyım ve kızım geliyor inşallah.kocakarı rivayetleri buraya kadar tutuyodu bende.ama şu söyleyeceklerim de erkek bebeğe hamileyken olması gerekenler:10. haftada göğüs uçlarım koyulaştı ve genişledi, aynı haftada göbeğim çıkmaya başladı ve şimdi hiçkimseden saklayamıyorumbide kız çocukta çok kilo alınır popo çıkar diyorlardı ama ben şu an ne kilo aldım ne de totom çıktı
teyzeleri, biz 3 buçukta doktora gideceğiz. geçenki gidişimizde pek kıpırdaktı, bakalım bu kez nolcak. bugün 3lü test yapcak galiba, dua edin bize. ya ben hala kıpırtılarını hissedemiyorum. ben çok hissizim heralde kızıyorum kendime...(
offffff çok salağım ben yaaaaaakucucuk böcekten korkuyorum bı lokma nerden geldıyse pc nın ustunde gordum bı fırladım kokudan karnıma kramp gırdı cok korkuyorummm ani hareket yapmamam lazmdı
hayirli olsun canim oglusun ben o kadar uzuluyodum ki bebegim cinsiyetini gostermiyo diye
halbu ki pekbicici bana kiz demisti. onun tersi erkek olacagi icin keske o kadar merak etmeseydim
uc cesit ultroson vardir
1. ultrason= ultrason aleti
2. ultrason= guvenlik gorevlilerinin elle bakip tahmin ettikleri
3. ultrason= pekbicicinin tersini tutturmasi
canım ben de uzandığım yerden kalkarken kalça kemiklerim ve belimde resmen tutulma oluyodu, iki büklüm kalkıp sonra düzeliyodum. dr um magnezyum verdi bugün. sen de dr una bahset bence durumundan.Kızlar birşey sorucam dün belime birşey oldu sağ ayağımla yere basınca belime acayip sancı giriyor belimin ortasından aşağıya doğru sizde de böyle şeyler oluyor mu?
cnm ben de izmirliyim neresindesin hangi doktora gidiyosun?güneşli ama soğuk bir izmir sabahından günaydınn kızlar hepinize...
hakkaten senin nerdeyse hepsi tutuyo, sanırım bu durmda ben ve kızım istisna oluyoruz.Ben deli gibi tatlı seven biriyken hamilelikle birlikte tatlı yiyemez oldum. Önceden eşim kendine sigara alırken bana da çikolata alırdı ve istisnasız her gece yerdim bayıla bayıla hamilelikte çekmecede birikmeye başladılar, gözümün önündeyken bile yiyemiyorum yani.
Ekşiyi severek yiyorum bu kız belirtisi olarak kocakarıları doğruluyor.
Sadece 1 kilo aldım ama belim odun gibi kalınlaştı ve karın çevresindeki simitim çook belirginleşti. hatta popom bile büyüdü. göbeğim hala belirgin değil. tüm bunlar kız belirtisi diye duymuştum.
12. haftamda dr kız dedi. Eğer bebeğimin cinsiyeti gerçekten kızsa kocakarılar bende tutturdu :)))
Benim kadar şu belirti işine, koca karı benzetmelerine gıcık olan biri yoktur hatta ffee bu konudaki tavrım ve bilimsel yaklaşımlarımla dalga geçiyordu. Sırf ben inanmıyorum diye tuttu sanki :)))
Ben deli gibi tatlı seven biriyken hamilelikle birlikte tatlı yiyemez oldum. Önceden eşim kendine sigara alırken bana da çikolata alırdı ve istisnasız her gece yerdim bayıla bayıla hamilelikte çekmecede birikmeye başladılar, gözümün önündeyken bile yiyemiyorum yani.
Sadece 1 kilo aldım ama belim odun gibi kalınlaştı ve karın çevresindeki simitim çook belirginleşti. hatta popom bile büyüdü. göbeğim hala belirgin değil. tüm bunlar kız belirtisi diye duymuştum.
12. haftamda dr kız dedi. Eğer bebeğimin cinsiyeti gerçekten kızsa kocakarılar bende tutturdu :)))
Benim kadar şu belirti işine, koca karı benzetmelerine gıcık olan biri yoktur hatta ffee bu konudaki tavrım ve bilimsel yaklaşımlarımla dalga geçiyordu. Sırf ben inanmıyorum diye tuttu sanki :)))
Ben deli gibi tatlı seven biriyken hamilelikle birlikte tatlı yiyemez oldum. Önceden eşim kendine sigara alırken bana da çikolata alırdı ve istisnasız her gece yerdim bayıla bayıla hamilelikte çekmecede birikmeye başladılar, gözümün önündeyken bile yiyemiyorum yani.
Kızlar sizler böyle cinsiyetleri öğrendikce beni iyice heyecan basıyorrr
Bende bir öğrenebilseydik sağlıkla inşAllahh
Bidee bişey soracağım benim göbiş cookk kıllandıı yemin olsun maymunun evrimini tamamlamamış hali gibiyimm
Alma diyorlar ama kocamda hemcinsi sanacak benii, adamda kıl nasılsa bende de öylee
Birlikte çizgili pijama giyip göbişleri acıp kaşıyacak kıvamdayız yanii
Sizlerde var mı böyle kıllanma ve varsa ne yapıyorsunuzz
ahhhh ahhhhhh aynı dertten muzzaribim... göbeğim göğsüm offff.. kocam diyor ki sende bizden oldun 3 erkek yaşıcaz dior,boğasım geliyor bacağımda tuyler bile arttı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?