2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

aynen bana da böyle oluyor. hatta bazen öyle oluyorki yürümekten bile korkuyorum. ama everynin dediği gibi yiyecek ekmeği olan nasıl olursa olsun doğuyor ben öğrenciyken aclie bir hasta getirildmişti. 15-16 yaşlarında. erkek arkadaşıyla trafik kazası geçirmiş. erkek arkadaşı kazada ölmüş. kız da yoğun bakıma alınmıştı. kız meğersem erkek arkadaşından hamileymiş.ve duydumki o kız o bebeği doğurmuş. aklıma hep o geliyor. takla atan bir araba yoğun bakım olsa bile nasip olunca oluyormuş.

oyy buyumuss buyumusss masalhhhh onaa..bende yarın gıdıcem kalp atıslarını dınlemeye allah nasıp ederse:)

ayy kameraya cekın sesı bana da arkadaslarım soyledı ama benım saskın esımle saskın kardesım heyecandan unuttular bende zaten o an akıl fln kalmadıguzel haberle gelırsınınsallah

günaydın arkadaşlar

snowflake; maşallah canım bebiş baya belli olmuş, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Inşallah

arkadaşlar ben bugün iyi değilim maalesef
dünden beri kasıklarım çok ağrıyordu gazdır sanıyordum ama
sabah ofise geldiğimde tuvalet kağıdında herzamankinden daha koyu bir leke gördüm
baya tedirginim
hemen progestan içtim bitane ama hala ağrım var
Rabbim bebeğimi bize bağışlar Inşallah Inşallah ona bişey olmaz

eğer kendimi daha kötü hissedersem hemen doktora gideceğim

annelık b0yle bırsey heralde ıcgudu derler ya ...

cnm bence mutlaka doktora bıldır ılac ıctıgını de soyle onemlı bırsey gorurse hemen cagırır saın ıhmal etme...

canım bence kötü hissetmeyi bekleme hemen git doktora.

Benim kan testim 259 çıktı 4 haftalık dedi dr. mayıs annesi olacağım bende

kızlar beni de o tabloya ekleyin.. yas:30 sat:31 temmuz muhtemel doğum 8 mayıs ilk bebek...
hep genç anne olmak istmiştim ama yaş otuz oldu (( hayırlısı böyleymiş.. sağlıklı olurlar inşallahhh...

merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve bu benim ikinci bebişim 28 temmuz sat. 22 yasındayım... benide o tabloya eklerseniz sevinirim...
insallah hepimiz mayısta bebişlerimizi kucagımıza alıcaz sagsalim...

beni de ekleyin listeye yaşım 25 sat 17 temmuz beklenen doğum tarihi 1 mayıs ilk bebeğim :)ayy adımı listeye ekleyin dıyecceğim günleri de görecek mişim ne mutlu bizlere yaaa....
HOŞGELDİNİZ KIZLARR ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİ GÖRELİM İNŞALLAH.

inşallah canımm sen ne yaptınn :))
CANIM SEN KESEYİ GÖRMÜŞTÜN SANIRIM OHH MAŞALLAH MAŞALLAH.
O MİNİK MERCİMEĞİ YESİN TEYZESİİ
SAKIN KÖTÜ DÜŞÜNMEYİN CANLAR. POZİTİF OLMAK HER ZAMAN İYİ ŞEYLERİ GETİRİYOR.
BAK CANIM BENİM 2. BEBEĞİM İLKİNDE HAVUZA ATLAMIŞTIM. EVE GELDİM Bİ TON TEMİZLİK BAZAYI BİLE İTTİM DÜŞÜN. BUNDA DA GEMİDEN DENİZE ATLADIM. GENE TATİLDEN GELDİM TEMİZLİK YAPTIM BAZAYI İTTİM FALAN. NORMALDE RAHAT BİRİ DEĞİLİMDİR AMA TUHAFTIR HAMİLELİKLERİMDE BEBEKLERİME KARŞI ÇOK RAHAT OLDUM. HER ŞEYE ÜZÜLMEK BEBEĞİNE ZARAR VERİR. RAHAT OLUN FISTIKLAR
CANIM BENCE GİT BİR GÖRÜN. ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

GÜNAYDIN KIZLAR,
OĞLUMU KREŞE GÖTÜRDÜM İLK GÜNÜ İÇERİ GİRDİ BEN KALAKALDIM KAPIDA.
AĞLIYCAKTIM NERDEYSE HEMEN EVE GELDİM Bİ FASIL AĞLADIM RAHATLADIM
ÇOOOK GÜZEL BİR DUYGU ÇOK. BÜYÜMÜŞTE PAŞAM KREŞE GİTMİŞŞŞ YESİN ANNESİ ONUU KURBAN OLURUM ONA.
BUGÜN 1DE TOPLANTI VAR O SAATE KADAR EVİ SÜPÜRÜP SİLERİM ARADA TAKILIRIM ÇOK KAYNATMAYIN HE.

iş yerim ve doktorumun arası o kadar uzak ki kızlar
iş yerim avrupa yakasında doktorum ve evim anadolu yakasında
şimdi bu saatte otobüse veya metrobüse falan binemem cok kalabalık
taksiye binsem 2 katı yazar

şimdi doktorumu aradım, sen ilacını artık sabah akşam iç ve sakın korkma dedi
eğer taze kan gelirse hemen gel dedi
yoksa akşam gel rapor yazayım sana dedi

canım hamileliğin her döneminde beslenmek çok onemlı ama mıde bulantısı olan arkadaslar ınan bana hiç bişey yıyemıyor zaten yakından sahıt oldugum kişiler var tek cubukla duran buda hamılelıgın getırdıgı birşey napalım,banada hersey kötü gelıyor aklıma getırdıgımde bıle mıdem bulanıyor yemeklerden zorla bıkac bısey yemeye calısıyorum ozellıkle kızarmıs ekmek yemeye calıs o mıdeyı bastırıyor ıyı gelıyor

cnm cuma gunu gormustuk ama ben gorememıstımbugun baska hastneye gıdıp kalp sesını duyduk 7 haftalık mısız cok tuhaftı ya tarıf bıle edemıyorum

maaşallah canım yaa çok sevindim darısı başımıza ben daha keseyi bile göremedim ilk defa cuma gideceğim.

delii evet o seni kaybetmişş yükselicek canım inan bana korkma hiç içini ferah tut dinlemene bak beni haberdar ettt mutlaka öpüyorum çokk

delii evet o seni kaybetmişş yükselicek canım inan bana korkma hiç içini ferah tut dinlemene bak beni haberdar ettt mutlaka öpüyorum çokk

gunaydın cnm bu folıdoce dedıgın folık asıt mı?
ben folık plus progestan ve corasprın kullanıyorum

evet folik asit ve B12 birlikte... merak ettiğim doktorların demir, vitamin vs bu aylarda verip vermediği, doktorum ilk 3 ay vermiyoruz bebekte toksik etkilere neden oluyor, ilk 3 ay doğal yolla alıcaksın sonraki aylarda kullanıcaz dedi...

ne güzel işte canım git annenin yanına,benım annem yanımda olsa gıderdım hiç düşünmeden ,ama malesef uzağız biz

kızlar bende sizi gibiyim ay düşücekmi sunu yapmıyım rahat oluyum dıye
oysa daha tatılde hamıleydım yuzdum saatlerce sallandım hatta düştüm
hala dızın agrıyor yanı gelıcek olan dunyaya ne yaparsak gelırde bızdekı evhamlar bı bıtse:)

bu arada aranızda benım gıbı cok kasık agrıları ceken var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…