- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.521
cok haklısın ama dusunmeden de edemıyorum inan yerden bırseyi alıp kaldırmakıstemıyorum sankıbırsey olucak ta kendımısuclu hıssedıcem gıbı gelıyor dun eşime de dedım içim hıc rahat degıl boyle dıye ama evi oyle dagınık gorunce dayanamıyorum yavas yavas yapıyorum ama su 3 ayı tamalasam hıc sorun degıl eşim ennemde kalmamı ıstıyor bı sure dınlen dıyor annem de sureklı gelıyo toarlıyo temızlıyo evımı alıp goturmek ıstıyo cok yakınız ama gıtmek te pek ıstmıyroum ama bu gıdısle belkı haftaya gıdıp 1 hafta fln kalayım dıye dusunuyorum
oyy buyumuss buyumusssmasalhhhh onaa..bende yarın gıdıcem kalp atıslarını dınlemeye allah nasıp ederse:)
aynen bana da böyle oluyor. hatta bazen öyle oluyorki yürümekten bile korkuyorum. ama everynin dediği gibi yiyecek ekmeği olan nasıl olursa olsun doğuyor ben öğrenciyken aclie bir hasta getirildmişti. 15-16 yaşlarında. erkek arkadaşıyla trafik kazası geçirmiş. erkek arkadaşı kazada ölmüş. kız da yoğun bakıma alınmıştı. kız meğersem erkek arkadaşından hamileymiş.ve duydumki o kız o bebeği doğurmuş. aklıma hep o geliyor. takla atan bir araba yoğun bakım olsa bile nasip olunca oluyormuş.
günaydın arkadaşlar
snowflake; maşallah canım bebiş baya belli olmuş, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Inşallah
arkadaşlar ben bugün iyi değilim maalesef
dünden beri kasıklarım çok ağrıyordu gazdır sanıyordum ama
sabah ofise geldiğimde tuvalet kağıdında herzamankinden daha koyu bir leke gördüm
baya tedirginim
hemen progestan içtim bitane ama hala ağrım var
Rabbim bebeğimi bize bağışlar Inşallah Inşallah ona bişey olmaz
eğer kendimi daha kötü hissedersem hemen doktora gideceğim
günaydın arkadaşlar
snowflake; maşallah canım bebiş baya belli olmuş, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Inşallah
sabah ofise geldiğimde tuvalet kağıdında herzamankinden daha koyu bir leke gördüm
baya tedirginim
arkadaslar bende mayis bebegi bekliyorum en bastaki listeye nasil dahil olabilirim ? Bilgisi olan yonlendirise sevinirim...Ayrica 2.bebegim bu ilki 2yasinda size tecrubelerimlerinden da bahsedip yardimci olabilirim....Hepimizin bebislerini saglikla kucagina almasini diliyorum...
Benim kan testim 259 çıktı 4 haftalık dedi dr. mayıs annesi olacağım bende
Maşallah duymuşsun bebişinin minnak kablini, bu arada listeye eklenmem için gerekli bilgilerim yaş 31, sat 9 ağustos, 2. gebelik ama ilk bebek olacak inşallah.
Arkadaşlar bu arada ilk bebeğimde olduğu gibi çok zor dönemlerden geçiyorum.evlenince izmire taşındım. memur olarak ist a atandım ailem istanbulda yaşıyor ama eşim izmirde ben ailemle kalıyorum onlarlada sıkıntılarım var her gün ağlıyorum, korkuyorum ilk bebeğim gibi dayanamayacak diye üzüntüden fazla beslenemiyorumda..Dua edin bana ne olur..
Çalıştığım için daha doktorada gidemedim henüz. folicode kullanıyorum ama günde 1 mi yoksa 2 mi alıcam bilmiyorum..Bir de çok üşüme tutuyor beni ne yapmak lazım acaba? ay ne çok dert yandım size kusura bakmayın..
Sağlıkla kalın..
kızlar beni de o tabloya ekleyin.. yas:30 sat:31 temmuz muhtemel doğum 8 mayıs ilk bebek...
hep genç anne olmak istmiştim ama yaş otuz oldu(( hayırlısı böyleymiş.. sağlıklı olurlar inşallahhh...
merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve bu benim ikinci bebişim 28 temmuz sat. 22 yasındayım... benide o tabloya eklerseniz sevinirim...
insallah hepimiz mayısta bebişlerimizi kucagımıza alıcaz sagsalim...
HOŞGELDİNİZ KIZLARR ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİ GÖRELİM İNŞALLAH.beni de ekleyin listeye yaşım 25 sat 17 temmuz beklenen doğum tarihi 1 mayıs ilk bebeğim :)ayy adımı listeye ekleyin dıyecceğim günleri de görecek mişim ne mutlu bizlere yaaa....
CANIM SEN KESEYİ GÖRMÜŞTÜN SANIRIM OHH MAŞALLAH MAŞALLAH.inşallah canımm sen ne yaptınn :))
O MİNİK MERCİMEĞİ YESİN TEYZESİİ
SAKIN KÖTÜ DÜŞÜNMEYİN CANLAR. POZİTİF OLMAK HER ZAMAN İYİ ŞEYLERİ GETİRİYOR.günaydın kızlaar. nasılsınız? ben biraz kaygılıyım sanırım. her sabah uyandığımda bebişim yerinde mi yaşıyor mu diye korkuyorum. neyseki gün içinde unutuyorum. daha önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. ondan ötürü bu gebelikte her şeyden korkuyorum. neyse güzel düşünelim güzel olsun di mi
BAK CANIM BENİM 2. BEBEĞİM İLKİNDE HAVUZA ATLAMIŞTIM. EVE GELDİM Bİ TON TEMİZLİK BAZAYI BİLE İTTİM DÜŞÜN. BUNDA DA GEMİDEN DENİZE ATLADIM. GENE TATİLDEN GELDİM TEMİZLİK YAPTIM BAZAYI İTTİM FALAN. NORMALDE RAHAT BİRİ DEĞİLİMDİR AMA TUHAFTIR HAMİLELİKLERİMDE BEBEKLERİME KARŞI ÇOK RAHAT OLDUM. HER ŞEYE ÜZÜLMEK BEBEĞİNE ZARAR VERİR.ben artik hep sunu soyluyorum kendi kendime
o bebegin bu dunyada yiyecek ekmegi varsa ben hoplasam ziplasam da birsey olmaz korkmamaliyim diye
tabiki tedbirimi hicbir zaman birakmiyorum ama beynimi rahatlatmaya calisiyorum
ozellikle yanlis birsey yaptigimda, hemen sucu uzerime almamaya calisiyorum unutuyorum o dusunceyi
hep de doguracagim gunun hayalini kuruyorum
ister istemez her annede oluyordur gerginlik ama rahat ol diye tavsiyelerde buluyor annem, zihnen rahat ol diye
insallah hareketlerini hissetmeye basladigimizda bebislerimizin daha rahat oluruz
CANIM BENCE GİT BİR GÖRÜN. ALLAH YARDIMCIN OLSUN.günaydın arkadaşlar
baya tedirginim
evt cnm yaa cok zor ama normalde ıstahlı bırıyımdr ama salcalı yaglı yemekelr dusunmek bıle ıstemıyrm yumrta cok sevrdım suan adını bıle yazarken mıdem kalkıor su bıle kokuyr ev kokuyr hersey kokuyr en sevdıgım parfumum bıle suan ıgrenc gelıor ..sadece meyve yıyorm kı normalde meyve hıc yemezdım ..ılk 3 ay bebek beslenmesı ıcın cok onemlı dıolar ozamn ben besleyemıorm bılmıorm nolck bole yemden hıc bıse ..he bıde hergun 3 cevız bıkac badem yıyorm cevız cok onemlı beyın gelısımı ıcın
cnm cuma gunu gormustuk ama ben gorememıstımbugun baska hastneye gıdıp kalp sesını duyduk 7 haftalık mısız cok tuhaftı ya tarıf bıle edemıyorum
bende ıste dun 115 e yukselmıs demıstım bugun doktora gıttım doguma gırmıs malesef görüsemedik yarın sabah erkenden gıdıcem ınsallah cok merak edıyorum ne dıycem 13.1 ken baska bı doktor ya regl olursun ya da hamılesındır dedı k.bakmayında bunu bende bılıyorum demıstımona gıtmıyorum artık cok uzmustum benı kaybettı ya ben bugun cok duygusal hıssedıyorum kendımı sürekli aglıyasım var kendıme cok güldüüm bugun :)
bende ıste dun 115 e yukselmıs demıstım bugun doktora gıttım doguma gırmıs malesef görüsemedik yarın sabah erkenden gıdıcem ınsallah cok merak edıyorum ne dıycem 13.1 ken baska bı doktor ya regl olursun ya da hamılesındır dedı k.bakmayında bunu bende bılıyorum demıstımona gıtmıyorum artık cok uzmustum benı kaybettı ya ben bugun cok duygusal hıssedıyorum kendımı sürekli aglıyasım var kendıme cok güldüüm bugun :)
gunaydın cnm bu folıdoce dedıgın folık asıt mı?
ben folık plus progestan ve corasprın kullanıyorum
cok haklısın ama dusunmeden de edemıyorum inan yerden bırseyi alıp kaldırmakıstemıyorum sankıbırsey olucak ta kendımısuclu hıssedıcem gıbı gelıyor dun eşime de dedım içim hıc rahat degıl boyle dıye ama evi oyle dagınık gorunce dayanamıyorum yavas yavas yapıyorum ama su 3 ayı tamalasam hıc sorun degıl eşim ennemde kalmamı ıstıyor bı sure dınlen dıyor annem de sureklı gelıyo toarlıyo temızlıyo evımı alıp goturmek ıstıyo cok yakınız ama gıtmek te pek ıstmıyroum ama bu gıdısle belkı haftaya gıdıp 1 hafta fln kalayım dıye dusunuyorum
Benim kan testim 259 çıktı 4 haftalık dedi dr. mayıs annesi olacağım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?