- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.221
korkma canım yaa bişey olmaz inşallah o kadarcıklardan boş yere strese sokma kendinioffffff çok salağım ben yaaaaaakucucuk böcekten korkuyorum bı lokma nerden geldıyse pc nın ustunde gordum bı fırladım kokudan karnıma kramp gırdı cok korkuyorummm ani hareket yapmamam lazmdı
Ben deli gibi tatlı seven biriyken hamilelikle birlikte tatlı yiyemez oldum. Önceden eşim kendine sigara alırken bana da çikolata alırdı ve istisnasız her gece yerdim bayıla bayıla hamilelikte çekmecede birikmeye başladılar, gözümün önündeyken bile yiyemiyorum yani.
Ekşiyi severek yiyorum bu kız belirtisi olarak kocakarıları doğruluyor.
Sadece 1 kilo aldım ama belim odun gibi kalınlaştı ve karın çevresindeki simitim çook belirginleşti. hatta popom bile büyüdü. göbeğim hala belirgin değil. tüm bunlar kız belirtisi diye duymuştum.
12. haftamda dr kız dedi. Eğer bebeğimin cinsiyeti gerçekten kızsa kocakarılar bende tutturdu :)))
Benim kadar şu belirti işine, koca karı benzetmelerine gıcık olan biri yoktur hatta ffee bu konudaki tavrım ve bilimsel yaklaşımlarımla dalga geçiyordu. Sırf ben inanmıyorum diye tuttu sanki :)))
Benim bide kızım olursaa yazık babası taşıdı sanacak kendini, senin ki yine erkek
Cinsiyetleri öğrenenler anlatıyor şu tuttu bu tuttu diyee, kızlar bencede biz öğrenemeyenler içinde fikir verin ve anlatın
Ne sevdiniz ne sevmediniz, kocakarı tezlerimi tutuyor, takvimler mii? Kendi terslerimi söylemiyor zaten
Mesela şuan okuduğum kadarıyla kızada giriyorum erkeğedee
Yok benim bebem cok inatcıı hiç acık vermiyor :18::18:
Hem bekliyorum hem korkuyorum offf bilemiyorum.Bir filmde vardı kadın hapşiriyordu aynı zamanda da doğum yapıyordu.Öyle kolay olsun inşallah bizimkiler de :) Oğlum için doğuma gittiğimde 12:30da hastaneye girmiştim 20:30'da doğum yapmıştım :) Eşim "bu sefer sezeryan ol olmazsa" diyor ama ne biliyim Allah nasip kısmet ederse normal doğum yapmak istiyorum.Eve geldiğimde gelen misafirleri ben karşılamıştım çaylarını ben ikram etmiştim hiç yatmamıştım yani çabuk toparlamıştım kendimi.Siz doğum konusunda neler düşünüyorsunuz kızlar?
Benim bide kızım olursaa yazık babası taşıdı sanacak kendini, senin ki yine erkek
Cinsiyetleri öğrenenler anlatıyor şu tuttu bu tuttu diyee, kızlar bencede biz öğrenemeyenler içinde fikir verin ve anlatın
Ne sevdiniz ne sevmediniz, kocakarı tezlerimi tutuyor, takvimler mii? Kendi terslerimi söylemiyor zaten
offffff çok salağım ben yaaaaaakucucuk böcekten korkuyorum bı lokma nerden geldıyse pc nın ustunde gordum bı fırladım kokudan karnıma kramp gırdı cok korkuyorummm ani hareket yapmamam lazmdı
başlarda bulantıdan hiç değil ama çok tatlı bişe yiyemiyodum mesela ben herkes gb çiğ köfte turşu iyi gidiyodu ama bu herkeste böle oluyo bence ilk dönemlerde bulantısı olanların özellikle...
çayı çok severim çay içemiyodum bi yudum bile neyseki şimdi içebiliyorum zaten açık ,çok değil...
et balık yiyemiyodumm şimdi yiyorum çok ağır geliyodu
hımm ama yumuşak şeker yiyodum bak arada severek
meyve çok tüketiyodum rahatlatıyodu midemi çorba yiyebiliyodum hafif geliyodu dier yemeklere göre
eskiden yiyipte şimdi yiyemediğim bişey yok galiba:44: biraz tavuktan tiksindim haşlanmış dışındakilerden
arada bi midem kötü oluyo ağırlaşıyo ama ekşiyide tatlıyıda yiyorum canımbenden bu kadar
cnm ben de izmirliyim neresindesin hangi doktora gidiyosun?.
Güle güle gidin güle güle gelin canımm
Güzel haberlerini bekliyoruz
Korkma annesi bişey olmazz
Dünde ben boş bulunup bir hapşırdımm koltuğa zor attım kendimi sancıdan hemen uzandım biraz ayaklarımı bükdüm filan kendime geldimm
Sanırım bebişim uyuyodu ve cok korktuu dün hiç hareketini hissetmedim meselaa
Ama bugün yine kayıp duruyor kaydırağında pıtırcann
Okadarrr coookk güldümm kiii ne yazacağımı bilemiyorummm
Rabbim senide güldürsün heepp inşAllahh
korkma canım yaa bişey olmaz inşallah o kadarcıklardan boş yere strese sokma kendini
taktı bana yaa iyiki bişe dedik söleyip duruyo
hamileliğin başından beri her ani sesten, karşıma çıkan insandan korkar oldum. hani normalde de korkarız böyle şeylerden ama kalbim fırlıyor sanki ve karnıma sancı giriyor. işyerindeyken filan olursa hemen oturuyorum, evdeysem uzanıyorum, kalp atışımızı yavaşlatmamız gerekiyor çünkü. en iyisi bir süre herşeye ara verip dinlenmek... endişe etme sakın, durumundan haber ver, geçmiş olsun.
benim bununla birlikte iki oglum olucak insallah
ikisinde de hemen hemen ayni. en belirgin ozelliklerim,
ben hamileyken kan muhakkak gorurum, makarna hastasi oluyorum,
yolculukta mide bulantim cok oluyo
sigara kokusundan tiksiniyorum
kahvaltida sadece peynir ve zeytin yiyorum cok seviyorum
tavuk et balik hic seevmiyorum ama hamsi canim cok istiyo daha yemedim belki ondan
canim biseyi cok isterken yedikten sonra oseyi bidaha yiyemiyorum
kiymali yemekleri yiyorum kofte karniyarik sarma o tur
yuzumde baslarda sivilce oldu ama simdi azaldi temiz oldu
uykuyu ve uzanmayi seviyorum ama aklim temizlikte oldugu icin rahat uzanamiyorum
canım tetanoz aşını soruyorsan dr bana 20 haftalarda yapacaz dedi
sağlık ocağı 17 haftalıkkken dedi
dr hayır erken olur 20. haftalarda dedi :)
kendıme bu huyuma sınır oluyorum cocouk gıbıyım herseyden korkuyorumhalbukı kucucuk ne yapabılır ama offffffff nıye ben boyleyım ya sureklı bı panık halındeyım ve bu hamıleleıgımde daha da cok arttı en ufak bır seyı kafama takar oldum..sanırım benım bı psıkıyatr ye gıtmem lazım
kendıme bu huyuma sınır oluyorum cocouk gıbıyım herseyden korkuyorumhalbukı kucucuk ne yapabılır ama offffffff nıye ben boyleyım ya sureklı bı panık halındeyım ve bu hamıleleıgımde daha da cok arttı en ufak bır seyı kafama takar oldum..sanırım benım bı psıkıyatr ye gıtmem lazım
benim bebeğim hem rus takviminde hemde çin takviminde kız çıkıyordu.
Hamilelikten önce tatlıya çıldıran ben,bir anda tatlıdan soğudum ekşi ve acı manyağı birşey oldum.durup dururken çiğ köfte olsada yesem modundaydım :)mandalina manyaklığımı anlatmıyorum bile.
Aşermelerim ileri boyutta değildi.akşamları özellikle iştahsızlık yaşadım.ama hiç aç kalacak duruma gelmedim.kusmadım.oğlum olacağı fikrini bu durum düşündürttü bana.
Ama genel belirtilerde kızım olacağı fikri ağır başıyordu.
Ve benim oğluşum bize hurafelere inanmamak gerektiğini gösterdi.anne ne çini ne rusu sen normal takvime bak mayısta ben geliyorum dedi
Karnım çıkmaya başladı tabi.ama kalçadanda kilo almaya devam ediyorum.
Işin özeti her bebek ve her hamilelik kişiye özel bir durum sergiliyor bence.kuzucuklarımız yeter ki sağlıklı olsunlar.cinsiyet bnim adıma gerçekten önemli değil.
Sonuç erkekti senin dimii
Hem ekşi yiyebildin hem tatlı yanii
Ozaman ekşide ayşe, tatlıda hakkı yalan oluyor
1. tez kocakarı hurafeleri herkeste tutmuyor ozaman
Bazı maddelerinde aaa bende de oldu dedimm
Ama peyniri oldum olası sevmedim halada sevmiyorum
Tavuk et balık bayıla bayıla yiyorum
Yüzümde başlarda sivilce çıktı ama şuan tertemiz
Makarna sadece ve sadece spagetti yiyebiliyorum ki bu hamile değilkende böyleydii
Ve kan muhakkak görürüm derken rüyanda mı yoksa ilk zamanlardaki lekelenme mi :26:
Rüyada yanlış olmasın gördüm ama ilk zaman ki lekelenmeler hiç olmadı bende
demekki aynı belirtiler bu erkeklerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?