- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.241
kendıme bu huyuma sınır oluyorum cocouk gıbıyım herseyden korkuyorumhalbukı kucucuk ne yapabılır ama offffffff nıye ben boyleyım ya sureklı bı panık halındeyım ve bu hamıleleıgımde daha da cok arttı en ufak bır seyı kafama takar oldum..sanırım benım bı psıkıyatr ye gıtmem lazım
kendıme bu huyuma sınır oluyorum cocouk gıbıyım herseyden korkuyorumhalbukı kucucuk ne yapabılır ama offffffff nıye ben boyleyım ya sureklı bı panık halındeyım ve bu hamıleleıgımde daha da cok arttı en ufak bır seyı kafama takar oldum..sanırım benım bı psıkıyatr ye gıtmem lazım
Benim bebeğim hem Rus takviminde hemde Çin takviminde kız çıkıyordu.
Hamilelikten önce tatlıya çıldıran ben,bir anda tatlıdan soğudum ekşi ve acı manyağı birşey oldum.Durup dururken çiğ köfte olsada yesem modundaydım :)Mandalina manyaklığımı anlatmıyorum bile.
Aşermelerim ileri boyutta değildi.Akşamları özellikle iştahsızlık yaşadım.Ama hiç aç kalacak duruma gelmedim.Kusmadım.Oğlum olacağı fikrini bu durum düşündürttü bana.
Ama genel belirtilerde kızım olacağı fikri ağır başıyordu.
Ve benim oğluşum bize hurafelere inanmamak gerektiğini gösterdi.Anne Ne çini Ne rusu sen normal takvime bak Mayısta ben geliyorum dedi
Karnım çıkmaya başladı tabi.Ama kalçadanda kilo almaya devam ediyorum.
İşin özeti her bebek ve her hamilelik kişiye özel bir durum sergiliyor bence.Kuzucuklarımız yeter ki sağlıklı olsunlar.Cinsiyet bnim adıma gerçekten önemli değil.
hee heee PekCİcCİ'nin aksıne Gülsevdam haricinde tahmın ettıgım herkeste tahmınlerım tuttuGulsevda cım sen bence doktora bırdaha gorun bı terslık var bu işte ​Bu arada melek'cım kızın hayırlı olsun..Darısı biz cınsıyetını ogrenemıyenlerın basına ...:)
canım hayırlı olsun oğluşunEki Görüntüle 561358 Eki Görüntüle 561359
teyzeleri bakın beyzadem size el sallıyor
dr.dan geliyoruz..herşey yolundaymış Allaha şükür...
3lü taramayı benim isteğime bıraktı çünkü 2li gayet iyi dedi..ben de istemedim..ne gerek var durduk yerde kafa karıştırmaya? zaten ultrasonda herşey yolunda görünüyor...
bi de tekmeleri hissetsek artık
neyse....gördünüz potansiyel damadınızı..
bu arada ben yokkren şu kv.delerin erkek düşkünlüğünden bahsedilmiş galiba...bu tarz kv.lerin cevabını vermekten sakın çekinmeyin sonra daha da başınıza üşüşürler..ama cevap verirken de onların çoookkkk sevdiğiniz kocacıklarınızı doğuran analar olduğunu unutmadan hareket etmek lazım...sadece bu yüzden bile saygı göstermek lazım...yani biraz saygılı davranarak azarlayın ..pardon...ağızlarının payını verin diyorum
canım hayırlı olsun kızın rabbim sağlık sıhhaat versin inşallahkıslarr biz geldikk teyzoşlar:))))))
dun burnum cok kötü tıkandı nefes zor aldım
onun ıcın bugun gittik dra hoş bahane arıorum gitmeyede:))
bu doktorumuzda kız dediii:))))))
ama nasıl hareketlıydı teyzeelri bı gorsenız
eşim agzını açmış izlıodu:)
resmen bağdaş kurmus gibi oturdu epey bi açmadı bacakları
sonra araladı bı ara:)ıkı ayrı dr kız demiş oldu
bence kızımız geliyor:)
kendimi zor tutuorum şirin şirin elbişler almamak için:)
Sonuç erkekti senin dimii
Hem ekşi yiyebildin hem tatlı yanii
Ozaman ekşide ayşe, tatlıda hakkı yalan oluyor
1. tez kocakarı hurafeleri herkeste tutmuyor ozaman
merhaba kızlar....kıskanıyorum sizi yaa..benim fırsatım olmuyor artık,ne okumaya,ne yazmayasiz takılın öyle,ben de üvey evlat gibi bakarım size..neyse herkes iyidir umarım..yazdıklarınızdan anladığım tek şey pekbicicinin kariyerine devam etmesi ve kıl sorunu..kıllı olanlar dokunmayın onlara,geçicidir o tüylenme,,sürekli alıp başınıza dert etmeyin..pekbicici sana da helal valla..kendin için kız diyorsun ya,,erkektir o erkek..kesin erkek :)
Benim oğlumda kocakarıların bütün dedikleri tuttu tabi ilk haftada yediğim 2 kilo turşuyu saymazsak
tatlıyı çok sevdim çok yedim top gibi bi karnım vardı belim yada herhangi bi yerimden kilo almadım
erkek bebekler solda seyirirmiş ilk haftalarda oda oldu bazıları burda sağ demiş ama biz hep sol erkek diye biliriz
rüyamda hep erkek bebek gördüm
oğlumda hiç bişeyden midem bulanmadı tiksinmedim yumuatıcı kokusu hariç
Gelelim şimdi ki bebeğimize ekşiyi(limon mandalina) ilk zamanlar yedim ama bulantımı kestiği için ama turşudan çiğ köfteden midem bulandı
tatlıyı daha bulantım başlamadan deli gibi yedim şuan canım tatlıda ekşide tuzluda hiç bişey istemiyor aşeremedim gitti :)
son zamanlarda kilo almıştım göbeğim zaten vardı şuan sivri duruyor ama hamile olduğumu ben hala karnımdan anlayamadım
şimdi benim bu bebişimin cinsiyeti ne olacak ilk zamanlar iki doktorda erkeğe benziyor dedi benimde hep oğlum olacak gibi geliyordu
kız ihtimali aklımın ucundan bile geçmiyordu hatta eşime garanti erkek diyordum rüyalarımda erkek bebek görüyordum
ama şimdi kızda olabilir diye aklımdan geçiyor
bu hamileliğimde herşeyden tiksindim sudan bile dönerden lahmacundan çok ilginçtir pizzadan ketçaplı mayanozeli ekmek arası ne varsa değil görmeye duymaya bile tahammülüm yoktu
bugün randevumuz iptal oldu bu kadar karışık bi gebelik belirtisinde neyim olacak çok merak ediyorum :S
Bu arada oğlumda çin takvimi de tuttu bunda kız çıkıyor
rus takvimi de mi varmış nerden bulucam burdaki link açılmıyor
cnm benimde ekşiyi gözüm görmek istemedi
salatalara bile limon koyamadım zaten önceden de ekşi fazla yemezdim ama salatalarda falan yiyebilirdim
tatlı yedim paso tatlıdan tiksinmedim belim 2 katı genişledi totoş daha da büyüdügögüsler ilk zamandan şişti ve karardı
ama dr kız diye söyledi kesin olmamakla beraber
Google Translate
Bu linkten yapabiliyorsun canım pe ile başlayan yere tıklıyorsun maynk erkek, aboyka kız demekmiş
Birde atıyorum doğum tarihin 03 veya doğum günün 03 diye başlıyorsa sıfırı koymuyorsun direk 3 olarak yazıyorsun
Bak bakalım onda ne diyorr
Gerçi bunlar eğlence doğruyu ve gerçeği yalnız ve yalnız Rabbim bilir ....
Bu linkten rus takvimine bakabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?