2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

merak etme yalnız değilsin, benim de kendime göre endişe kaynaklarım var. hamilelikten önce vardı ama arttı. sebebi şu "gebe halimle falanca sorunla karşılaşırsam ne yaparım?". yani sorunun kendi varlığı yetmiyor bir de hamile hamile ben bu sorunu nasıl çözerim kaygısı başlıyor. mesele sende veya korktuğun şeylerde değil, hepimizde var ve yine hepimizin aklındaki konu bebeğimize zarar gelmemesi, Allah korusun. o yüzden küçücük canlıdan korkman ve sancılanmanın sebebi anneliğin canım, içini ferahlatacak şeylerle uğraş kafana bunları sakın takma. olur geçer...... mum dibine ışık veriyor mu bari dersen, ben de senden az farklı değilim :)

oyyy kıyamam
ama snow'cum bende öyle oldum maalesef
dün eve giderken yanımdan geçen herkesten korktum sıçradım kenara

sürekli dua da okuyorum Allah'ım içime ferahlık ver korkularımdan arındır diyorum ama sanırım psikolojik

Rabbim hakkımızda neyi hayırlı kıldıysa o bizim nasibimiz oluyor elbett
Bende de çin rus kız diyor
Tatlıda ekşide aynı düzeyde ne çıldırdım nede hiç yememezlik yapmadım
Ama acıya çıldırıyorumm katır kutur yemek istiyorum ama hamile olmadan öncede bu böyle
Hiç kusmadım bikaç kere öğürdüm :26:
Herkes kız olacağını söylüyor göbişimde yusyuvarlak
Ama bel veya kalçadan kilo almadım
Tabiikide sağlıklı olması herşey ama herşeyden önce geliyor ama günler geçiyor ve biz öğrenemeyenleri merak sarıyor :26:

Benim oğlumda kocakarıların bütün dedikleri tuttu tabi ilk haftada yediğim 2 kilo turşuyu saymazsak
tatlıyı çok sevdim çok yedim top gibi bi karnım vardı belim yada herhangi bi yerimden kilo almadım
erkek bebekler solda seyirirmiş ilk haftalarda oda oldu bazıları burda sağ demiş ama biz hep sol erkek diye biliriz
rüyamda hep erkek bebek gördüm
oğlumda hiç bişeyden midem bulanmadı tiksinmedim yumuatıcı kokusu hariç

Gelelim şimdi ki bebeğimize ekşiyi(limon mandalina) ilk zamanlar yedim ama bulantımı kestiği için ama turşudan çiğ köfteden midem bulandı
tatlıyı daha bulantım başlamadan deli gibi yedim şuan canım tatlıda ekşide tuzluda hiç bişey istemiyor aşeremedim gitti :)
son zamanlarda kilo almıştım göbeğim zaten vardı şuan sivri duruyor ama hamile olduğumu ben hala karnımdan anlayamadım
şimdi benim bu bebişimin cinsiyeti ne olacak ilk zamanlar iki doktorda erkeğe benziyor dedi benimde hep oğlum olacak gibi geliyordu
kız ihtimali aklımın ucundan bile geçmiyordu hatta eşime garanti erkek diyordum rüyalarımda erkek bebek görüyordum
ama şimdi kızda olabilir diye aklımdan geçiyor
bu hamileliğimde herşeyden tiksindim sudan bile dönerden lahmacundan çok ilginçtir pizzadan ketçaplı mayanozeli ekmek arası ne varsa değil görmeye duymaya bile tahammülüm yoktu
bugün randevumuz iptal oldu bu kadar karışık bi gebelik belirtisinde neyim olacak çok merak ediyorum :S

hişşş sakin ol canım aslında en iyi psikiyatr kendin olursun kendine Allaha emanet et yavrunu da kendini de
tabiki endişeler olucak kafanı dağıtmaya çalış insanın anı anını tutmuyo ama Allahın izniyle güçlü olduğunu alt edebiliceğini düşün ve dua et en iyisi en rahatlatanı gerçekten o sanki Rabbimle konuşuyomuş gb aracı yok çünkü arada ne istiyosan ne düşünüyosan söyle yanlış bişey istemektende düşünmektende haddimi aşmaktan da sana sığınırım Allahım diyerek ne aklına geliyosa söyle iste çünkü isteyin diyo Rabbim herşeyi iki cihandada
banada noluyosa böyle geldiler bi baktım yazmışım bunları
yinede sen bilirsin tabi faydası olucağına inanıyosan olabilirde belki bi git
yani yanlış anlaşılmasın psikiyatra gitmenin faydası yok demiyorum gerekiyosa gidilmelidirde

ay millet öğle yemeğini yedi geldi ben hala geçmişin bataklığından kurtulamadım neyseki bitti herkese selamlar sevgileeeerrrr

sağol canım darısı başına tahminin karşısında saygıyla eğiliyorum
canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin paşa

canım hayırlı olsun kızın rabbim sağlık sıhhaat versin inşallah

Bu arada oğlumda çin takvimi de tuttu bunda kız çıkıyor
rus takvimi de mi varmış nerden bulucam burdaki link açılmıyor

kızlar benim bebiş yukarıya mı çıkıyor napıyor acaba
karnımdaki tüm kasları hissediyorum ve hepsi ağrıyor
arkadaşım söyledi gözlerini kısıyorsun sürekli canın mı acıyor dedi
bugün nedense böyle oldu, Inşallah kötü bişey değildir

Sonuç erkekti senin dimii
Hem ekşi yiyebildin hem tatlı yanii
Ozaman ekşide ayşe, tatlıda hakkı yalan oluyor
1. tez kocakarı hurafeleri herkeste tutmuyor ozaman

cnm benimde ekşiyi gözüm görmek istemedi
salatalara bile limon koyamadım zaten önceden de ekşi fazla yemezdim ama salatalarda falan yiyebilirdim
tatlı yedim paso tatlıdan tiksinmedim belim 2 katı genişledi totoş daha da büyüdü gögüsler ilk zamandan şişti ve karardı
ama dr kız diye söyledi kesin olmamakla beraber

Göbişim, bebişim ve kıllarım muhteşem üçlüm onlar benimm
Teşekkür ederim canım tutturmaya devam ama kendim için yorumum doktorun demesiyle alakalı
O bana kız olabilir dedi oyüzden kız diyorum yoksa doktorumda mı tersten tutturan cinsden olmasın

Benimde solumdaymış bebişim
Midem bulanmadı genel olarak
Hala yemeğimide yaparım temizliğimide
Bende mandalina manyağıyı oldum cıktım ama mantık aynı midemi rahatlattığı içindii
Göbeğim yusyuvarlak duruyr

Bende merak ettim şimdi kii melekin cinsiyetini bakk
Ama içimden kız geçtii sende haber ver oğlun mu oluyormuş

Bu arada oğlumda çin takvimi de tuttu bunda kız çıkıyor
rus takvimi de mi varmış nerden bulucam burdaki link açılmıyor

Ben dün paylaşmıştım canım
Bulursam bir daha atayım

Ne kadar değişik dimii :44:
Tarifine göre erkek olması gerek gel gör kız diyorlar
Gerçi ben sana dedim erkek bir keree , sen pembişleri hazırla kuzum

Bu linkten rus takvimine bakabiliyorsunuz

kizlar hep belirtilerden bahsetmissiniz peki cinsiyeti ogrenmeden ruya gorenler var mi yada biz ogrenemeyenler ruya goren var mi?ornek;erkek bebeklerde annem altin bilezik ve bicak gormus.ben gecen cok sayida toplu igne gordum buyuktu ve kiza yorumlaniyor igne

kızlar bana dua edin daha yeni kontrolden geldik doktor kasılman var dikkat et dedi bebişime bişi olmasın kokuyorum sizde böle bi durumla karşılaşan oldu mu daha önce bu arada cinsiyeti belli oldu oğlum olacak mı pekbicici tahminin tuttu. dua edin nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…