- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.261
kızlar bana dua edin daha yeni kontrolden geldik doktor kasılman var dikkat et dedi bebişime bişi olmasın kokuyorum sizde böle bi durumla karşılaşan oldu mu daha önce bu arada cinsiyeti belli oldu oğlum olacak mı pekbicici tahminin tuttu. dua edin nolur.
kizlar hep belirtilerden bahsetmissiniz peki cinsiyeti ogrenmeden ruya gorenler var mi yada biz ogrenemeyenler ruya goren var mi?ornek;erkek bebeklerde annem altin bilezik ve bicak gormus.ben gecen cok sayida toplu igne gordum buyuktu ve kiza yorumlaniyor igne
kızlar bana dua edin daha yeni kontrolden geldik doktor kasılman var dikkat et dedi bebişime bişi olmasın kokuyorum sizde böle bi durumla karşılaşan oldu mu daha önce bu arada cinsiyeti belli oldu oğlum olacak mı pekbicici tahminin tuttu. dua edin nolur.
Benim virüs programı izin vermiyor açamadım
4 lu test sonuclarim cikmis esim gitti almaya ,heyecan basti beni insallah iyidir:18:
Hiç duymamıştım gördüğüm rüyalarıda anımsayamam ki bundan sonra dikkat edicem bakalım ne çıkacak
kasılmaları ben hissetmiyorum canım ultrasonda görüldüGeçmiş olsun üzmeyin kendinizi bişey olmaz Allah'ın izniyle siz kasılmaları hissediyormusunuz?
rahim duvarlarındaki kasılma canım açılma var falan demedi sadece rahim duvarında kasılma var dedi dinlen öyle tekrar bakalım dedikasılma derken ne kasılması rahimmi? yani açılmamı varmış onumu demek istedi ?? geçmiş olsun cnm
pekbicicburda bi dönüş yapmış olabilirsin
Hiç korkup endişelim dahada kasma bebişini canım
Allahın izniyle sağlıkla alacağız bebeişleri kucaklarımıza
Kasılma neden oluyormuş peki? Streslimisin çalışıyormusun ?
Düz mü tuttu ters mi tuttu
Stres ve yorgunluktan olabilir dedi canım bende kafama takmayım diyorum ama işim stresli geçen haftalarda da okuldan mezuniyet işlerim vardı o zaman kendimi çok kastım stres yaptım inşallah geçer.
canım bayıldım aldıklarına
güle güle giysin kızın
karpuzlu olan kıyafatine bayıldım yerim ben o karpuzu
tabi kızının totoşu falanda kaynar gider aradaama napim elimde değil
Hiç takma, rahatla hemen şimdi strese girip daha cok arttırma kasılmalarıı
Bide bitki ve baharatlara dikkat et onlarda kasılmaları tetikliyor biliyorsunn
Sen olumlu oll vucudunuda kendinide serbest bırakk hiç bişeyide kendine stres yapmaa
Bebişinde hayırlı uğurlu olsun canımm, sağlıkla zamanında kucağına almak nasip olsun
Ters mi tuttu düz mü tuttuu onu merak ettim:26:
bu arada pekbicici düz tuttu oğlan demiştin zaten:)
iclal'cim
doktorun sana böyle söyleyip istirahat yazmadı mı
ayaklarını uzatıp birkaç gün dinlensen, çok iyi olur
Allah hayırlısıyla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin
bu arada pekbicici düz tuttu oğlan demiştin zaten:)
amin canım sağlıkla sıhhatle giydirinşallahiclal'cim
çok teşekkür ederiz teyzesi, Inşallah kızımın karpuzlu tulumu giymiş şekilde resmini de gösteririm size
yiyebilirsin totoşunuteyzelere serbest
iclal'cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?