2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Benim kuzenimde başına geldiii
Göztepe kadın doğumda hemde
Pazar günü doğum yaptı saat 9a gelirken görev değişimi yapacağız diye içini temizlemeden cart currt dikip yolladılar kızı
Eve geldi 2. günü ne cocuğu tutabilir nede kolunu başınıı
Hastane hastane götrüdükk kimisi soğuk su içmişin üşütmüşün dedii yeşil kusmaya başladı buarada
Kimisiii midende suyu kalmış olabilir ateş halsizlik yapabilir diyip iğneyi basıp yolladı
Ve bunlarıda hep ayrı hastaneler diyorr
Eeee hasta senin olunca zaten aklın başında değil de bir doktorda demedi ki kızım sen doğum yapmışın bi usgye alayım bakayım yada bir kadın doğumcuya gözük diyee
Rahmetli dedeciğim dedi dee bunun sorunu başka siz bunu kadın doğum hastanesine götürün diyede öyle akıl edip götürdükk ve son anda götürmüşüzz
Kürtaja aldılar direk ve plansentayı çıkardılarr, ve neticesinde 1 gün cocuğunu almadan 2 hafta hastanelerde kaldı
Bağırsakları düğümlendi araştırma araştırma sevk ettiler falan filann...Çok zor günlerdii
Ve korka korka 2.ye hamile kaldı bu seferde özelde yaptı doğum ve doktorlar doğumu gerçekleştirdiler ve kuzenimi tekrar kürtaja aldılar
Ama hemen aldılarr devletteki gibi cuval gibi dikip yollamadılar
Meğerse genetik olarak plesentası yapışıkmış kuzenimin ve kendiliğinden düşmüyormuş düşse yapışık parça çekince kopup içerde kalıyormuşş
oyüzden kürtaj yaptılar
Yani 2 doğum 2 kürtajı var kuzenimin

Son düzenleme:
Tarihe geçinn kızlarr
Bir düz bir ters her türlü tutturuyorumm
Sağlıkla kucağına al canım

Belirtilerin neydi buarada :26:

belirti fazla yoktu sadece göbeğim füze gibi sivri büyüyor ondan herkes oğlan diyordu bide normalde ekşiye çok düşkünüm tatlıyıda severimde ilk zamanlarda hiç tatlı ağzıma koymadım sadece ekşi yedim şimdi yavaş yavaş tatlı çekmeye başladı canım

Aşk olsun ne havam olduu :26::26:
Buda benim nazar boncuğum olduu
Hatta ters tutturduklarımdan daha cok mutlu oldum bir tane bildim şükür

merhaba kızlar nasılsınız bugünki iş yogunlugumda bitti çok şükür rahatladım ve sizlere bakayım dedim nasılsınız :) iyiisindir inşallah keyifler nasıl meleklerimiz nasıl

arkadaşlar benim karnım hiç yok yaaa aldığım 4 kilo dışında hiç bişiciğim yok anlıcanız halaa minick göbeğm.
acaba diyorum iç karnım geniş muhabbeti varya ondanmı benimki yada kız annesi olacağım için mi ? anlamadım

4.ayımız bitti çok şükür aranızda benim gibi daha hiç karnı çıkmayan varmı böylee
hafif bi resmimi atmıştım ya göbiş yoktu onun gibi küçük göbüş:)

offf ne hikayeler var... yeni doğum yapmış bir kadının sorununu anlamak için hiçbir doktorun ultrason önermemesi ne tuhaf. soğuk su içmişsin üşütmüşsün ha! Allah iyiliğini versin o doktorun, kötülüğünü görenler yanmış. Allah korumuş kuzenini, rahmetli deden eli öpülesi adammış, yine soğuk kanlıymış da tahmin etmiş asıl sorunu.

bunları okudukça doğum ve sonrasına dair ihtimaller silsilesi oluşuyor beynimde, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu sefer ben de kilo olayına taktım :) Oğlumda 18 kilo almıştım ve benimki de 3 kilo doğdu :) Demekki ilkinde çok alınca 2.de stres yapılıyor. Şimdilik 1 kilo aldım ama benim de iştah açıldı, tatlı yemeye de başladım, bakalım sonum ne olacak. Bir de ben kilo yapıyor diye vitamin de kullanmıyorum doktorumun izniyle. İlk hamileliğimde ilk 3 ay 1,5 kilo alıp vitamin kullanmaya başlayınca ayda 3 kilo almıştım

bende senin gibiyim canım,hiç karnım çıkmadı,3 kilo aldım bende hiç almıs gibi bı halım yok ama nerde bu kılo anlamadım,öncedende hiç karnım yoktu halada yok küçücük ewet içkarnımız geniştir,çünkü iç karnı geniş olmayanın hemen cıkıyor ve daha büyük oluyor bize göre göbekleri,bende kız annesi olacağım inşallah,tatlıdan ziyade gebeliğimin başından beri hep ekşi şeyler canım çekti özellikle bol limonlu salata senin nasıldı?

benım bıldıgım kadarıyle dogum baslıyor demelerı ıcın 4 cm yeterlı oluyor daha sonra sunı sancı ıle acılmalar devam edıyor ve 8 cm ıle seni çatala alabılıyorlar...

Allah iyi insanlarla karşılaştırıp iyi insanların ellerine emanet etsin bizi canımm
Sorma kabus dolu zamanlardııı bide yıl 2010 yanii 2 sene önce ki mevzuu
Ben cok şikayet etmek istedimde teyzemler kuzenim aman iyi olsun iyi olayımda Allaha havale ettik dedilerr
Senin canın yanmadı cok şükür ama kimbilir kaç kişi bu ihmallerin kurbanı oluyorr
Rahmetli dedeciğimde röntgenciydii bilirdi hastane işlerinii hemen dedii götürün bunu kadın doğumcuya diyee
Nurlar içinde yatsınn canım benimm
Bide bunu anlatırken kuzenimin dedeme cart diye dede ben hamileyim demesi aklıma geldii
Dedecimde şimdi ki gençlerde utanma arlanma kalmadıı demişti Kuzenim ozaman cok utanmıştıı şimdi hatırladıkca gözüm doluyor ama cokta gülüyorum
Ben anneme söylemiştim oda haliyle babama söylemiş 3 gün aradıda da babam utancıma açamamıştım

Son düzenleme:
merabalar herkesee :) günlerdir takip edemiyorum forumu ara ara girip son sayfalara bakmıştım şimdi okuldan gelip 5-10 sayfa falan okudum heralde :)

inşallah güzel haberlerle gelirsiniz :) ben 18. haftanın içindeyim hala hiç hissetmedim hissedenleri duydukça sinir oluyorum kendime ben niye hissetmiyorum die eşim de dalga geçiyo sonra tekmeleriyle mahvedicek oğlum seni diye

ablam bir buçuk gün ağrı çekti açılması çok azdı suyu gelmedi en sonunda kendisi dayanamadı alın artık bebeği diye sezeryana girdi. bende bundan korkuyorum inşallah kolay geçer doğumlarımız..

karnımda tuylenme bende de başladı sanki ya hiç yoktu eskiden şimdi belirmeye başladılar ama sakın almayın onları doğumla gidiyomuş alırsan çoğalıyoruş.
cinsiyet konusunda da benim bütün takvimler kız demişti gören arkadaşlar kızın olucak sanki diyolardı. ilk haftalarda hep turşu yedim sonra tatlıya dönmeye baaşladı şimdi maşallah herşeyi yiyorum hiç bulantı kusma yaşamadım çok şükür :) karnım sipsivri önde ve oğlum olucak

ben rüyamda kız bebek görmüştüm kucağımdaydı ama oğlum olucak

4 lu test sonuclarim cikmis esim gitti almaya ,heyecan basti beni insallah iyidir:18:

inşallah iyi haberler alırsınız..

bende 3 kilo aldım ve iştahım çok fena dün gece 11'de canım deli gibi makarna istedi ve eşimle yaptık yedik hadi ben hamileyim alıcam kiloyu da eşim benden beter olucak adamcağız

KayınValıdem Ruyasında gormus.. eltıme ve gorumce toplu ıgne verıyormuş onların 3. cocukları kız.. Birisinide bana ayırmıs.. yorumlanana gore kız bebegıymıs..:)

bir ay sonra doktora gorunmeden senin de bir yorumunu alacagim bakalim bende ne tutacak:))

Ciddi ciddii kız hissettim sende canımm

KayınValıdem Ruyasında gormus.. eltıme ve gorumce toplu ıgne verıyormuş onların 3. cocukları kız.. Birisinide bana ayırmıs.. yorumlanana gore kız bebegıymıs..:)

Canımm sende hem oğluşlarında hemde bundaki belirtileri, farklıları söylesenee :44:
Sen yine 28ine almışın randevu Hadi inşAllah busefer öğrenirsin

Son düzenleme:

Ciddi ciddii kız hissettim sende canımm

Canımm sende hem oğluşlarında hemde bundaki belirtileri, farklıları söylesenee :44:
Sen yine 28ine almışın randevu Hadi inşAllah busefer öğrenirsin

Ya sorma canım dunde soyledım .. Bu cınsıyet merakı benı pıskopata bagladı
Girmeyecem demıstım foruma cınsıyetını ogrenene dek ama yıne dayanamadım:)
Ben her ıkısındede aynı belırtılerı yasadım daha önce ne yedıysem hep aynı seylerı yedım sunu bunu yemem dıye bır soz sarf etmedım :) hiç mide bulantısı yaşamadım her ıkısındede cok rahat gebelık gecırdım :)
bunda erken mıde bulantıları basladı ,, önce ekşi yemek ısterdım sımdı tatlıya dadandım :) ha bide bel cevrem genısledı :) yarını sabırsızlıkle beklıyorum.. ogrenırsem tel acarım

Senden önce yoğun olmazsam ben arıcam hemen zaten
Ben 8 aralıkta teli kapatmayı düşünüyorumm
Foto çeksene senin belin nekadar kalınlaşmış merak ettim canım

benim belirtilerimde soyleydi hafif kanamam oldu tatlida yiyodum arkasindanda eksi et gordugum zaman tv de canim gidiyordu lahmacun ruyamda goruyodumsimdi yazarken bile canim cekiyor et manyagi oluyorum esim diyodu bence bu erkek ilk kizimda et ten midem bulanirdi gecen sene de bir dusuk yapmistim ondada et seviyodum ona da erkek demislerdi ha birde aciyi cok seviyorum bilmem artik vucudunmu ihtiyaci olan seylere as yeriyoruz yoksa :44:

ben de 8 aralıkta gideceğim doktora hem 4 lü tarama testi yapılacak hemde cinsiyeti öğrenirim herhalde ama çok merak ediyorum, ilk bebeğim 2 si de baş tacı ama yavaş yavaş hazırlıklara başlarız sanırım:) 4 lü test yaptıran var mı? nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…