- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.301
Rahım genısledıgı ıcın normalmıs canımKızlar birşey sorucam dün belime birşey oldu sağ ayağımla yere basınca belime acayip sancı giriyor belimin ortasından aşağıya doğru sizde de böyle şeyler oluyor mu?
Gecmıs olsun canım bol bol dınlen olmadı gıdıp rapor yazdırkızlar bana dua edin daha yeni kontrolden geldik doktor kasılman var dikkat et dedi bebişime bişi olmasın kokuyorum sizde böle bi durumla karşılaşan oldu mu daha önce bu arada cinsiyeti belli oldu oğlum olacak mı pekbicici tahminin tuttu. dua edin nolur.
Iyı cıkar annesı ıns :)4 lu test sonuclarim cikmis esim gitti almaya ,heyecan basti beni insallah iyidir:18:
Gecmıs olsun canım bol bol dınlen olmadı gıdıp rapor yazdır
Acılın kızlarbır pıpılı annesı daha geldı esımden once sıze haber verıyorum bebegım cok sukur ıyıyımıs 100gr olmus 14±4 uz sgun onden gıdıooglusum usg goruntusunde pıpımızde var aksam eve gecınce yuklerım babaya da haber verelım garıbım bır umut kızdır belkı dıyordu
o bebek ruyalarinin tersi oluyormus ama kizsa erkek erkekse kiz:)) onun disinda birsey gordun mu?merabalar
ben rüyamda kız bebek görmüştüm kucağımdaydı ama oğlum olucak
KayınValıdem Ruyasında gormus.. eltıme ve gorumce toplu ıgne verıyormuş onların 3. cocukları kız.. Birisinide bana ayırmıs.. yorumlanana gore kız bebegıymıs..:)
Ciddi ciddii kız hissettim sende canımm
:
o bebek ruyalarinin tersi oluyormus ama kizsa erkek erkekse kiz:)) onun disinda birsey gordun mu?
hadi hayirlisi bakalim annemde igne kiz diyor yarin ogrenirsin insallah.guzel haberlerini aliriz:))
ne cikacak bakalim bir ters bir duzden hangisi tutacak bana:)) gitmeden onceki sonuca bakacagim ters mi duz mu:))saka bir yana evlenmeden once hep oglum olacak gibi gelirdi ama simdi hic oyle hissetmiyorum.veledime kiziyorum.erkeksen niye gostermedin,senin popona popona vururum diyorum:))
Acılın kızlarbır pıpılı annesı daha geldı esımden once sıze haber verıyorum bebegım cok sukur ıyıyımıs 100gr olmus 14±4 uz sgun onden gıdıooglusum usg goruntusunde pıpımızde var aksam eve gecınce yuklerım babaya da haber verelım garıbım bır umut kızdır belkı dıyordu
Sagol canım .. Yarın ogrenemezssem mecbur 14 aralıgı beklıyecegım ...:) ( buyuk ihtimal ognemıyecegım gibi gelıyor) :)
Maşallah canım ..hamılelık gunlugune baktıgımda 45. gram gorunuyor ama bizim paşa 100 gram olmus ...Hayırlı olsun canım ... İnş Güzelliği Y.Emre'ye benzer
Zaten canım doktorların dediklerine şaşırcak artık herkes
Ben şaşmadım buzamana kadar
Sana doktor kız demişti sanırım canımm
Doktor söyledikten sonra tahmin etme şansım azalıyor
Ben nubu görmedim ama erkek gibi geldi banada
Oyüzden kız dedimm
Geçmiş olsun canım doktor kasılmalar için magnezyum verdi mi? benim ilk gebeliğimde 8. ayda başladı kasılmalar doktor magnezyumu artır demişti. Tabi sitrese de bağlı böyle durumlar keşke rapor alsaydın biraz dinlenmek iyi gelirdi. İnşallah geçici bir durumdur. Oğluşun da hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.kızlar bana dua edin daha yeni kontrolden geldik doktor kasılman var dikkat et dedi bebişime bişi olmasın kokuyorum sizde böle bi durumla karşılaşan oldu mu daha önce bu arada cinsiyeti belli oldu oğlum olacak mı pekbicici tahminin tuttu. dua edin nolur.
Pekbicici tahmin için ne söylemem gerek senle doğum tarihlerimiz aynı bir de çok bulantılı bir hamilelik geçirdim yeni yeni iştahım açılıyor... tahminini bekliyorum canım:)
selam kizlar nasilsiniz bugun ..
Sizlere bir sorum olacakti az önce temizlik yapiyordum lavboyu tursile sildim biraz korktum
Tursilden birde camasir makineye koydum tursilli sizce Tursil bebege zarar vere bilirmi arkadaslar??
cevaplariniz icin simdiden tsk ettim....!!!!!!
K.pederı aradım mujde vereyım dıye baba gozun aydın erkek torunun oluyormus dedım dırek saglıklı mı hersey yolunda mı dedı saglıklı dedım o zaman cınsıyetı onemlı degıl 2nızde saglıklı olunda kız erkek fark etmıyor bıze dedı
K.pederı aradım mujde vereyım dıye baba gozun aydın erkek torunun oluyormus dedım dırek saglıklı mı hersey yolunda mı dedı saglıklı dedım o zaman cınsıyetı onemlı degıl 2nızde saglıklı olunda kız erkek fark etmıyor bıze dedı
Tüylerim diken diken olduu
İşte baba ve insan dedimm
Kp tebrik ediyorum canım
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin pipicanınıı
Sen sarışın istiyorsun sanırım, Bende renkli gözlü olmasını istiyorum o açıdan eşime çeksin ama geri kalanı bana çeksinÇok mu bencilce acaba
Benle aynıysa ozaman cinsiyetide aynı söyleyim kız
Sağlıkla al kucağına canım
yok yok değil bende yapıyom arada öyle
ama kociş duymasın yazık üzülür falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?