2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar birşey sorucam dün belime birşey oldu sağ ayağımla yere basınca belime acayip sancı giriyor belimin ortasından aşağıya doğru sizde de böyle şeyler oluyor mu?
Rahım genısledıgı ıcın normalmıs canım az once doktordan cıktım sordum ona da :)
Gecmıs olsun canım bol bol dınlen olmadı gıdıp rapor yazdır
4 lu test sonuclarim cikmis esim gitti almaya ,heyecan basti beni insallah iyidir:18:
Iyı cıkar annesı ıns :)

Acılın kızlar bır pıpılı annesı daha geldı esımden once sıze haber verıyorum bebegım cok sukur ıyıyımıs 100gr olmus 14±4 uz sgun onden gıdıooglusum usg goruntusunde pıpımızde var aksam eve gecınce yuklerım babaya da haber verelım garıbım bır umut kızdır belkı dıyordu

Maşallah canım ..hamılelık gunlugune baktıgımda 45. gram gorunuyor ama bizim paşa 100 gram olmus ... Hayırlı olsun canım ... İnş Güzelliği Y.Emre'ye benzer

merabalar

ben rüyamda kız bebek görmüştüm kucağımdaydı ama oğlum olucak
o bebek ruyalarinin tersi oluyormus ama kizsa erkek erkekse kiz:)) onun disinda birsey gordun mu?
KayınValıdem Ruyasında gormus.. eltıme ve gorumce toplu ıgne verıyormuş onların 3. cocukları kız.. Birisinide bana ayırmıs.. yorumlanana gore kız bebegıymıs..:)

hadi hayirlisi bakalim annemde igne kiz diyor yarin ogrenirsin insallah.guzel haberlerini aliriz:))

Ciddi ciddii kız hissettim sende canımm
:

ne cikacak bakalim bir ters bir duzden hangisi tutacak bana:)) gitmeden onceki sonuca bakacagim ters mi duz mu:))saka bir yana evlenmeden once hep oglum olacak gibi gelirdi ama simdi hic oyle hissetmiyorum.veledime kiziyorum.erkeksen niye gostermedin,senin popona popona vururum diyorum:))

Sagol canım .. Yarın ogrenemezssem mecbur 14 aralıgı beklıyecegım ...:) ( buyuk ihtimal ognemıyecegım gibi gelıyor) :)

hadi hayirli olsun kesinlesti esine yazik valla sen tipik bir erkek annesisin ya:))masallah bebegine yenidogan kiyafetlerini fazla alma tosuncuk olacak annesi erkek bebekler daha agir oluyor

Sagol canım .. Yarın ogrenemezssem mecbur 14 aralıgı beklıyecegım ...:) ( buyuk ihtimal ognemıyecegım gibi gelıyor) :)

benim velet gibi bacaklarini kapamazsa gorursun canim ultrasonda spor yapiyordu resmen bacaklarini ac kapa ac kapa:)) ogrenirsin insallah daha heyecanli senin icin iki oglandan sonra

Maşallah canım ..hamılelık gunlugune baktıgımda 45. gram gorunuyor ama bizim paşa 100 gram olmus ... Hayırlı olsun canım ... İnş Güzelliği Y.Emre'ye benzer

Ayyy ıns allah soyletıyordur sarı kafalı oglum olsun yaaa kesın cok sımarık olcak benım sıpa emınım 2 tarafında ılk torunu yandım kı ne yandım :26:

selam kizlar nasilsiniz bugun ..

Sizlere bir sorum olacakti az önce temizlik yapiyordum lavboyu tursile sildim biraz korktum
Tursilden birde camasir makineye koydum tursilli sizce Tursil bebege zarar vere bilirmi arkadaslar??
cevaplariniz icin simdiden tsk ettim....!!!!!!

Pekbicici tahmin için ne söylemem gerek senle doğum tarihlerimiz aynı bir de çok bulantılı bir hamilelik geçirdim yeni yeni iştahım açılıyor... tahminini bekliyorum canım:)

K.pederı aradım mujde vereyım dıye baba gozun aydın erkek torunun oluyormus dedım dırek saglıklı mı hersey yolunda mı dedı saglıklı dedım o zaman cınsıyetı onemlı degıl 2nızde saglıklı olunda kız erkek fark etmıyor bıze dedı

Geçmiş olsun canım doktor kasılmalar için magnezyum verdi mi? benim ilk gebeliğimde 8. ayda başladı kasılmalar doktor magnezyumu artır demişti. Tabi sitrese de bağlı böyle durumlar keşke rapor alsaydın biraz dinlenmek iyi gelirdi. İnşallah geçici bir durumdur. Oğluşun da hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Canım öyle zarar vereceğini düşünmüyorum ama bu dönemde kimyasallara dikkat çok fazla kullanmamamız kullansak da o ortamdan uzaklaşmamız gerekiyor.

Tüylerim diken diken olduu
İşte baba ve insan dedimm
Kp tebrik ediyorum canım
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin pipicanınıı
Sen sarışın istiyorsun sanırım, Bende renkli gözlü olmasını istiyorum o açıdan eşime çeksin ama geri kalanı bana çeksin Çok mu bencilce acaba

hay maşallah tam BABA
allah ağzınızın tadını bozmasın

yok yok değil bende yapıyom arada öyle
ama kociş duymasın yazık üzülür falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…