- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.321
haklısın canım onlarıhıc dusunmuyorum bı hamıle benım sankıYok be tatlım hepimizde var aynı sıkıntıı
Sanırsam içimizde bir canlı olması bizi bu denli panik ve telaşlı yapıyorr
Yoksa bizim yaptıklarımız devede kulak misalii
Annelerimiz,nenelerimiz ne temizlikler yapıp kaç eve bakmışlarr
Odunlar kaldırıp,kömürler indirip çıkarmışlar
Şimdi bize eşlerimiz yardım ediyor, ağır kaldırmıyoruz
Kendimizide pamuklara sarıyoruz
Allahın izniylede hiç bir şey olmaz
Sen yüreciğinii ferahh tutt
cnm pendıkte gıdıyorum ben eger yakınsa ozelden hastane ısmını yazarım sanacanım sen hangi hastaneye gidiyosun
ben hep boyleydım hayatım boyunca ama hamılelıkte arttı maalesefoyyy kıyamam
ama snow'cum bende öyle oldum maalesef
dün eve giderken yanımdan geçen herkesten korktum sıçradım kenara
sürekli dua da okuyorum Allah'ım içime ferahlık ver korkularımdan arındır diyorum ama sanırım psikolojik
cok guzel soylemıssın cnım ama artık kendımle baş edemıyorum herseyden korkuyorum camları acmaktan korkuyorum bocek gırecek dıye ve ben bunu abartıyorum kendımı yıpratıyorum hiiç eşime çekmemişimhişşş sakin ol canım aslında en iyi psikiyatr kendin olursun kendine Allaha emanet et yavrunu da kendini de
tabiki endişeler olucak kafanı dağıtmaya çalış insanın anı anını tutmuyo ama Allahın izniyle güçlü olduğunu alt edebiliceğini düşün ve dua et en iyisi en rahatlatanı gerçekten o sanki Rabbimle konuşuyomuş gb aracı yok çünkü arada ne istiyosan ne düşünüyosan söyle yanlış bişey istemektende düşünmektende haddimi aşmaktan da sana sığınırım Allahım diyerek ne aklına geliyosa söyle iste çünkü isteyin diyo Rabbim herşeyi iki cihandada
banada noluyosa böyle geldiler bi baktım yazmışım bunları
yinede sen bilirsin tabi faydası olucağına inanıyosan olabilirde belki bi git
yani yanlış anlaşılmasın psikiyatra gitmenin faydası yok demiyorum gerekiyosa gidilmelidirde
çok gecmıs olsun cnm oglusun da hayırlı olsnkızlar bana dua edin daha yeni kontrolden geldik doktor kasılman var dikkat et dedi bebişime bişi olmasın kokuyorum sizde böle bi durumla karşılaşan oldu mu daha önce bu arada cinsiyeti belli oldu oğlum olacak mı pekbicici tahminin tuttu. dua edin nolur.
ınsallah sonucların guzel cıkmıstır cnm hemen haber ver bıze4 lu test sonuclarim cikmis esim gitti almaya ,heyecan basti beni insallah iyidir:18:
K.pederı aradım mujde vereyım dıye baba gozun aydın erkek torunun oluyormus dedım dırek saglıklı mı hersey yolunda mı dedı saglıklı dedım o zaman cınsıyetı onemlı degıl 2nızde saglıklı olunda kız erkek fark etmıyor bıze dedı
Oğlum benim kopyam resmen, kızımın babasına benzemesini çok istiyorum, sarışın,yeşil gözlüGör bak ama tam tersi olacakk
Hınngg demiş burunlarından düşeceklerr
Bu zamanda bütün bebekler babalarına benziyorr
Anneler bukadar cok mu seviyor acaba
Gör bak ama tam tersi olacakk
Oğlum benim kopyam resmen, kızımın babasına benzemesini çok istiyorum, sarışın,yeşil gözlüGör bak ama tam tersi olacakk
amin canım en önemlisi sağlık Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Sen ne zaman öğrendin? bir de tarama testi yaptırdın mı hiç?
Acılın kızlarbır pıpılı annesı daha geldı esımden once sıze haber verıyorum bebegım cok sukur ıyıyımıs 100gr olmus 14±4 uz sgun onden gıdıooglusum usg goruntusunde pıpımızde var aksam eve gecınce yuklerım babaya da haber verelım garıbım bır umut kızdır belkı dıyordu
Öyle canımm en önemlisi sağlıkk
Rabbim kucaklarımıza sağlıkla versin bebeklerimizi
Bana doktor 11+6da kız olabilir dedii
Ozamandan sonrada daha görüşemedikk
Bu gittiğimize kesinleşcek herhaldee
2li Tarama testi yaptırdım benn
Oda iyi çıkınca çok şüküüürr başkada test istemedii doktorumm
herhalde baksana üzülmesinler diye duymasın diyoruz burda bile
allah başımızdan eksik etmesin ayrı düşürmesin inş
bebişlerde benzerse benzesin, babalarınıda böyle beğenmedikmi?
gerçi yinede azcık bizden de alsınlar ama
Oğlum benim kopyam resmen, kızımın babasına benzemesini çok istiyorum, sarışın,yeşil gözlü
Tüylerim diken diken olduu
İşte baba ve insan dedimm
Kp tebrik ediyorum canım
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin pipicanınıı
Sen sarışın istiyorsun sanırım, Bende renkli gözlü olmasını istiyorum o açıdan eşime çeksin ama geri kalanı bana çeksinÇok mu bencilce acaba
hay maşallah tam BABA
allah ağzınızın tadını bozmasın
yok yok değil bende yapıyom arada öyle
ama kociş duymasın yazık üzülür falan
hayirli olsun canim allah daha iyi etsin
bende dun hulumulunun usg fotosunu gorunce sok oldum
esime gosterdim esim sok oldu masallah diyo niye bizim dr oglumunkini cekmedi
bi dahaki gidiste o gorur bende oglum pipisinin fotosunu istiyorum dedi
ilerde ogluma gosteririm
KIZLAR BIRINIZ BANA bir Akil versin yaaaa !!!!!!!!!
noldukı cnm???????birseymıkacırdım*
benim velet gibi bacaklarini kapamazsa gorursun canim ultrasonda spor yapiyordu resmen bacaklarini ac kapa ac kapa:)) ogrenirsin insallah daha heyecanli senin icin iki oglandan sonra
YUkarda yazmisdim cnm ama tekrar yazayim o zaman:)) Lavboyu az önce Tursile silmisdim
ve camasir makinesinede biraz tursil attim Tursil bebege ZARAR vere bilirmi korktumda cnmm
??
Aminnn bir ömür boyu rabbim ağız tadımızı bozmasın
Yanii yaa bize yaa babasına benziceklerr
Artık ne cıkarsa bahtımıza
İlk tekmede aynaya bakarsan anneyee
Babaya bakarsan babaya çeker derler
Siz yakaladınız mı acaba ilk tekemede şuna bakıyordum diyee
Buarada evlatlarınız güzel,uzun ve sağlıklı ömürler dilerimm
cnm bu tursıl matık fln mı?yoksa camasır suyu gıbı bırseymı?
eger matık se sanmam zararı oldugunu ama camasır suyu ben mumkun oldugunca kullanmamaya calısıyorum...
YUkarda yazmisdim cnm ama tekrar yazayim o zaman:)) Lavboyu az önce Tursile silmisdim
ve camasir makinesinede biraz tursil attim Tursil bebege ZARAR vere bilirmi korktumda cnmm
??
Neden zarar versınkı .. Temızlık yaparken Benım elım sureklı camasır suyunda.. tursil dediğin Camaşır deterjanı sanırım ...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?