- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.341
Geçmiş olsun canım doktor kasılmalar için magnezyum verdi mi? benim ilk gebeliğimde 8. ayda başladı kasılmalar doktor magnezyumu artır demişti. Tabi sitrese de bağlı böyle durumlar keşke rapor alsaydın biraz dinlenmek iyi gelirdi. İnşallah geçici bir durumdur. Oğluşun da hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bende bunu sonradan ogrenmıstım ılk tekmemde yanımda eşim annem ve kardeşim vardı üçünden birine baktım ama hangısı hatırlamıyorumvalla benim ilk tekmemde esimin bi arkadasi bizdeydi o sirada tam karsimdaydi sanki onlar hissediyomus gibi direk ona sonra etrafima baktim kimse bana bakiyomu diye o adamda cok cirkindi allahim sen affet ama oyle iste. bende donup esime sonra ogluma baktim insallah ikisinden birine benzer ama gozler bana
evt cnm simdi sanki biraz daha rahatladim yok camasur suyu degil cnm sadece beyaaz TOz olarak kullaniyorum bende
zaten öbur ilaclarla lavboyu silmeye korktugum icin biraz tursil atip silmisdim cnm o biraz korkuttu sanki
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
ne bilim cnm ya korktum bi an evet camasir deterjani cnm bildigimiz beyaaz Tordan yani :)
3. gebelıgı yaşayan bırı olarak sanırım siz kadar ürkek değilim :) Tabiki tedbiri elden bırakmamak gerek ... öncelerden temızlık hastası bırıydım tuvaleti temızlıyım derken dozu fazla kacırmısım ... camasır suyu, tuz ruhu, ve cif'i aynı anda doktum bogulacak gibiydim son anda balkona kostum temız hava aldım ...8 aylık gebeydım...:)o benım ıcın bır ders olmustu ...:)
bende bunu sonradan ogrenmıstım ılk tekmemde yanımda eşim annem ve kardeşim vardı üçünden birine baktım ama hangısı hatırlamıyorumolsun ucu de yabancı degıl ucu de cnaımm ucune de benzesın
sıkma cnm bunun ıcın kendını ama cmları acık tut hemen kokuları gıtsın
kizlar simdi kendime spagetti yaptim yaninada aci tursu biberi kucuk ve ince olanlardan yaniyorum ama kendimi durduramiyorum ya cok seviyorum
kizlar simdi kendime spagetti yaptim yaninada aci tursu biberi kucuk ve ince olanlardan yaniyorum ama kendimi durduramiyorum ya cok seviyorum
3. gebelıgı yaşayan bırı olarak sanırım siz kadar ürkek değilim :) Tabiki tedbiri elden bırakmamak gerek ... öncelerden temızlık hastası bırıydım tuvaleti temızlıyım derken dozu fazla kacırmısım ... camasır suyu, tuz ruhu, ve cif'i aynı anda doktum bogulacak gibiydim son anda balkona kostum temız hava aldım ...8 aylık gebeydım...:)o benım ıcın bır ders olmustu ...:)
canım cok yeme zararı olmasın
sen yine ii atlatmışsın ben hastanelik oldum
annemlerin evi müstekil büyükçene bi banyo camı var
istediğimi yapardım orda alışmışım
evlendikten sonra bi temzilik yaptım kocacık dövecekti beni
o geldiğinde olay olalı bi kaç saat olmasına ramen öksürmekten boğazlarım patlıyo
acile hemn 2 tane yarımsar saatlik oksijen norale döndüm
benim gibi derin derin solumayın bide karıştırmayın hiiiç bişi olmaz hamileyiz de
hasta değiliz diyoruz ya hep buda bunun bi parçası
sen yine ii atlatmışsın ben hastanelik oldum
annemlerin evi müstekil büyükçene bi banyo camı var
istediğimi yapardım orda alışmışım
evlendikten sonra bi temzilik yaptım kocacık dövecekti beni
o geldiğinde olay olalı bi kaç saat olmasına ramen öksürmekten boğazlarım patlıyo
acile hemn 2 tane yarımsar saatlik oksijen norale döndüm
benim gibi derin derin solumayın bide karıştırmayın hiiiç bişi olmaz hamileyiz de
hasta değiliz diyoruz ya hep buda bunun bi parçası
dogru soyluyosun belki zararlidir yeter zaten on tane yedim kaldirdim onumden daha yemiyim diye
Maşallah pek iştahlısın canım benım ... Gecende yazdıgın sutlac hala aklımın bır ucundaYapmayada üşenıyorum acıkcası:)
Ben o kucuk bıberlerden yemıstım ılk hamıle kaldıgımda acısını 2 gun cektım.. daha sonrasında eşim onları dolaptan attı zaten :) şu zamanlarda acıdan uzak durmaya calısıyorum cunku ne zamankı acı yesem o gun bana işkence gibi geciyor...
Benim kuzenimde başına geldiii
Göztepe kadın doğumda hemde
Pazar günü doğum yaptı saat 9a gelirken görev değişimi yapacağız diye içini temizlemeden cart currt dikip yolladılar kızı
Eve geldi 2. günü ne cocuğu tutabilir nede kolunu başınıı
Hastane hastane götrüdükk kimisi soğuk su içmişin üşütmüşün dedii yeşil kusmaya başladı buarada
Kimisiii midende suyu kalmış olabilir ateş halsizlik yapabilir diyip iğneyi basıp yolladı
Ve bunlarıda hep ayrı hastaneler diyorr
Eeee hasta senin olunca zaten aklın başında değil de bir doktorda demedi ki kızım sen doğum yapmışın bi usgye alayım bakayım yada bir kadın doğumcuya gözük diyee
Rahmetli dedeciğim dedi dee bunun sorunu başka siz bunu kadın doğum hastanesine götürün diyede öyle akıl edip götürdükk ve son anda götürmüşüzz
Kürtaja aldılar direk ve plansentayı çıkardılarr, ve neticesinde 1 gün cocuğunu almadan 2 hafta hastanelerde kaldı
Bağırsakları düğümlendi araştırma araştırma sevk ettiler falan filann...Çok zor günlerdii
Ve korka korka 2.ye hamile kaldı bu seferde özelde yaptı doğum ve doktorlar doğumu gerçekleştirdiler ve kuzenimi tekrar kürtaja aldılar
Ama hemen aldılarr devletteki gibi cuval gibi dikip yollamadılar
Meğerse genetik olarak plesentası yapışıkmış kuzenimin ve kendiliğinden düşmüyormuş düşse yapışık parça çekince kopup içerde kalıyormuşş
oyüzden kürtaj yaptılar
Yani 2 doğum 2 kürtajı var kuzenimin
bende bende yaa acı değil ama turşu bulursam yani çıkarırsam fena yiyorum yani fena dediğim belki bi salatalık fln anca ama suyunuda çok seviyorum ama fazla tabiki şişirmeye yeticek şeyler:18::18:kizlar simdi kendime spagetti yaptim yaninada aci tursu biberi kucuk ve ince olanlardan yaniyorum ama kendimi durduramiyorum ya cok seviyorum
Canım ya cok gecmıs olsun :) Ya tabıkı bırsey olmaz dıye tedbırı elden bırakmıyoruz ama ama genel temızlıgımı yapıyorum herhalukarda... :)
Ben o kucuk bıberlerden yemıstım ılk hamıle kaldıgımda acısını 2 gun cektım.. daha sonrasında eşim onları dolaptan attı zaten :) şu zamanlarda acıdan uzak durmaya calısıyorum cunku ne
zamankı acı yesem o gun bana işkence gibi geciyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?