2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım magnezyum vermedi henüz perşembe günü bi daha bakacak duruma göre ilaç verecek inşallah ilaca gerek kalmaz geçer o zamana kadar.

bende bunu sonradan ogrenmıstım ılk tekmemde yanımda eşim annem ve kardeşim vardı üçünden birine baktım ama hangısı hatırlamıyorumolsun ucu de yabancı degıl ucu de cnaımm ucune de benzesın

sıkma cnm bunun ıcın kendını ama cmları acık tut hemen kokuları gıtsın

ne bilim cnm ya korktum bi an evet camasir deterjani cnm bildigimiz beyaaz Tordan yani :)

3. gebelıgı yaşayan bırı olarak sanırım siz kadar ürkek değilim :) Tabiki tedbiri elden bırakmamak gerek ... öncelerden temızlık hastası bırıydım tuvaleti temızlıyım derken dozu fazla kacırmısım ... camasır suyu, tuz ruhu, ve cif'i aynı anda doktum bogulacak gibiydim son anda balkona kostum temız hava aldım ...8 aylık gebeydım...:)o benım ıcın bır ders olmustu ...:)

anliyorum evet tedbiri elden birakmamak gerek bir tanidigimiz bebegini 7 aylikken kaybetmisdi o da tuvalet temizliyormus domestozla
Böyle ne zaman ilaclar kullansam korkuyorum en iyisi uzak durmak :) bu arada gecmis olsun baya karistirmisisn ilaclari :)))
Allahim korusun bebisleri yaa.

evet cnm Anne olmak böyle bir duygu sanirimm:)

sen yine ii atlatmışsın ben hastanelik oldum
annemlerin evi müstekil büyükçene bi banyo camı var
istediğimi yapardım orda alışmışım
evlendikten sonra bi temzilik yaptım kocacık dövecekti beni
o geldiğinde olay olalı bi kaç saat olmasına ramen öksürmekten boğazlarım patlıyo
acile hemn 2 tane yarımsar saatlik oksijen norale döndüm

benim gibi derin derin solumayın bide karıştırmayın hiiiç bişi olmaz hamileyiz de
hasta değiliz diyoruz ya hep buda bunun bi parçası

aaay gecmis olsun cnm daha da Dikkatli olmaliyiz bence.. .. Temizlik yapcaz diye kendimizden geciyoruuz

Canım ya cok gecmıs olsun :) Ya tabıkı bırsey olmaz dıye tedbırı elden bırakmıyoruz ama ama genel temızlıgımı yapıyorum herhalukarda... :)

dogru soyluyosun belki zararlidir yeter zaten on tane yedim kaldirdim onumden daha yemiyim diye

Ben o kucuk bıberlerden yemıstım ılk hamıle kaldıgımda acısını 2 gun cektım.. daha sonrasında eşim onları dolaptan attı zaten :) şu zamanlarda acıdan uzak durmaya calısıyorum cunku ne zamankı acı yesem o gun bana işkence gibi geciyor...

Maşallah pek iştahlısın canım benım ... Gecende yazdıgın sutlac hala aklımın bır ucunda Yapmayada üşenıyorum acıkcası:)

hamileligimin basindan simdiye kadar ilk defa tatli yedim trden baklava cesitleri gonderdiler kac kere hic yiyemedim ki ben cok severim ama gorunce tiksinirdim ama cikolata ilk haftalarimdan simdiye cayla birlikte yemeyi cok seviyorum benim istahimda yeni yeni acildi simdiye kadar 600gr aldim

biraz yandi ve gecti simdi iyi ayaklarim buz gibi useniyorum gidip patik giyinmeye

kizlar hamileliginizde soslu makarna türleri, Ceviz. Findik yiyormusunuz ceviz cok faydali diyorlar
ama ben iki tane ceviz yiyorum hergun..

kizlar simdi kendime spagetti yaptim yaninada aci tursu biberi kucuk ve ince olanlardan yaniyorum ama kendimi durduramiyorum ya cok seviyorum
bende bende yaa acı değil ama turşu bulursam yani çıkarırsam fena yiyorum yani fena dediğim belki bi salatalık fln anca ama suyunuda çok seviyorum ama fazla tabiki şişirmeye yeticek şeyler:18::18:

Canım ya cok gecmıs olsun :) Ya tabıkı bırsey olmaz dıye tedbırı elden bırakmıyoruz ama ama genel temızlıgımı yapıyorum herhalukarda... :)

tabi tabi bende aynı fikirdeyim
hiçbişeyi abartmamamız gerektiği gibi hamileliğide abartmamalıyız

yaa ben hiç yiyemezdim şimdi en acılarından yiyorum hemde 1 tabak yemekle 30-40 tane
anem falan şaşıyo babamlar sevdikleri halde bir iki tane yerler
ama kocacım dalga geçiyo yeme aşamasından sonraki aşamalarıda düşün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…