- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.361
kizlar hamileliginizde soslu makarna türleri, Ceviz. Findik yiyormusunuz ceviz cok faydali diyorlar
ama ben iki tane ceviz yiyorum hergun..
tabi tabi bende aynı fikirdeyim
hiçbişeyi abartmamamız gerektiği gibi hamileliğide abartmamalıyız
yaa ben hiç yiyemezdim şimdi en acılarından yiyorum hemde 1 tabak yemekle 30-40 tane
anem falan şaşıyo babamlar sevdikleri halde bir iki tane yerler
ama kocacım dalga geçiyo yeme aşamasından sonraki aşamalarıda düşün diye
ooooooooo okadar cok makarna yiyorum ki esim bana kiziyo hep makarna yemen iyi mi diyo cok sik yiyosun esim icin agir yemekler yaparim ama kendim hic yemem gidip kendime makarna yerim esimde bana saskin saskin bakip duru r
şimdi bende gidip makarna yapıcam
kizlar hamileliginizde soslu makarna türleri, Ceviz. Findik yiyormusunuz ceviz cok faydali diyorlar
ama ben iki tane ceviz yiyorum hergun..
ooooooooo okadar cok makarna yiyorum ki esim bana kiziyo hep makarna yemen iyi mi diyo cok sik yiyosun esim icin agir yemekler yaparim ama kendim hic yemem gidip kendime makarna yerim esimde bana saskin saskin bakip duru r
ben daha hiç ceviz yemedim.tecrübeliler yanına al günde 2-3 tane ilaç gibi ye diyo..aksatma diyo ama..daha başlayamdım.. beyin gelişimine faydası varmış.hele bide balık yiyemiyorsan kesin ceviz lazım..bugun alıyım bariii :18::18::18:
ben daha hiç ceviz yemedim.tecrübeliler yanına al günde 2-3 tane ilaç gibi ye diyo..aksatma diyo ama..daha başlayamdım.. beyin gelişimine faydası varmış.hele bide balık yiyemiyorsan kesin ceviz lazım..bugun alıyım bariii :18::18::18:
cokmu yiyorsun makarnayiiSAGLIKLI BESlenmemeiz lazim cnm makarnanin yainda ZebSede yiyormusun :)))bebis icin
pipimizin resmi
Eki Görüntüle 563006 Eki Görüntüle 563009
eve girer girmez pc başına geldim eşim ee yemek dedi dur bı işimi bitireyim deondan sonra
doktoruma gırdım konuştuk yedıgım içtiğimden hala kılo almadıgım ıcın pek memnun oldu
ultrasona geçtik her sferinde yuregm agzımda kalp atısına bakıodum baktım yok kalp atısına gorunmuo bısı , kalbı dedim doktora sırtını donmuş dedi
tek tek gösterdı benım sıpam 2 haftada 180 derece donmuş resmen azıcıkta yukarı cıkmışkollarını bacaklarını her yerını gösterdı bacaklarını toplamıştı önce sonra actı kolları hıc durmuyordu bıze dogru dondu falan cinsiyeti dedim bak bu pipisi dedi resim istiom babası için o kız istiodu dedım
ölçümlerini yaptı yalnız mıdesini falan da gösterdi yoksa ben mi yanlış anladımanlayamadım minicik bebede mide mi olurmuş dogum tarıhım 23 mayısa kaydı 5gun onden gidince beyzadem
kime benzemesı konusuna gelince 2 erkek kardeşiminde bebeklikleri cok güzeldi buyuk esmer beyaz tenlı tombul bişi, kucuk olanda(istediğim)sarısındı (küçüğün karakteri daha sağlam birde) oglan dayıya cekecekse ıns kucuğe benzercok ama cokk mutlu oldum doktor gösterdikçe dua ettim şükrettim muhteşem bir mucıze birde artık göruntuye sıgmıyo aynı anda her yerını göremıyorum gövdesını gösterırken araya kollar gırıyo kayıyo falan pek şımarık olacak ele avuca gelmeyecek gibi
hala rüyada gibiyim
rabbim inş hepimize hayırlı haberlerle cıkmayı nasıp eder doktor odasındannn
dün gece 11de domates soslu makarna yapıp bi koca tabak yedimyemesem uyuyamazdım vallahi
fena bir kaynana olacağım söylendi az önce bakalım ıns rabbım o gunlerı de gösterirhadi hayirli olsun kesinlesti esine yazik valla sen tipik bir erkek annesisin ya:))masallah bebegine yenidogan kiyafetlerini fazla alma tosuncuk olacak annesi erkek bebekler daha agir oluyor
tşk ederim canımoh mis gibi yemeğimi yaptım geldim
sdrkyn canım oğluşun hayırlı olsun
amın canım cümlemizinkinimaşallah koca pipili :) Allah nazarlardan korusun paşayı
ya bu makarna yeme hastalık gibiazönce koca bi tencere makarna yedim bol salcalı bu arada bu zamana kadar hiç canım çekmemişdi ama buğün çok fena turşu istiyor canım salatalık oooooooooooooooo akşam olsada kocam getirse
bu arada bişi dicem bazen karnımda böle 3 kere art arta pıt pıt diye birşey oluyor ne diye merakdan ölüyodum tecrübelilerin dediklerine göre tekmeciklermişsizlerde de oluyorsa bilginize bi dikkat edin bakem
hayirlisi tekmeleri yeni mi hissediyosun
iyi akşamlar kızlar...okuldan geldim evde hiç yemek yok yapacak halim de yok eşimin iki saatte yapmasını bekleyecek halim de yok...bizde pizza söledik ama..içim hiç rahat değil..midemi bozar mı zararlı mıdır diye düşünüp duruyom ya...napcam ben akıl verin bana..
Aminnn bir ömür boyu rabbim ağız tadımızı bozmasın
Yanii yaa bize yaa babasına benziceklerr
Artık ne cıkarsa bahtımıza
İlk tekmede aynaya bakarsan anneyee
Babaya bakarsan babaya çeker derler
Siz yakaladınız mı acaba ilk tekemede şuna bakıyordum diyee
Buarada evlatlarınız güzel,uzun ve sağlıklı ömürler dilerimm
Sorma canım ..Benı Anlayabılıyorsun sanırım sen :)) ilk'inde Sizler gibi sonucta ılk cocugum kız erkek fark etmez dıyordum.. ikinci Kaza sonucu oldu :) tabiki beklentım kız idi ama Emre'mi kucagıma aldım...Ve bu 3. ıstıyerek hamile kaldım heyecan ve merak son Safada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?