2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlar hamileliginizde soslu makarna türleri, Ceviz. Findik yiyormusunuz ceviz cok faydali diyorlar
ama ben iki tane ceviz yiyorum hergun..

ooooooooo okadar cok makarna yiyorum ki esim bana kiziyo hep makarna yemen iyi mi diyo cok sik yiyosun esim icin agir yemekler yaparim ama kendim hic yemem gidip kendime makarna yerim esimde bana saskin saskin bakip duru r

sonraki aşama şu: çok yanıyosun susuyosun ve içiyosun tabiki ve şişiyosun sonra yatarken nefes almakta zorlanıyosun bana tamda dün böyle oldu 30-40 tane yemedim ama suyu yarım çay bardağı etmiştir heralde sonuç böyle oluyo

kizlar hamileliginizde soslu makarna türleri, Ceviz. Findik yiyormusunuz ceviz cok faydali diyorlar
ama ben iki tane ceviz yiyorum hergun..

ben daha hiç ceviz yemedim.tecrübeliler yanına al günde 2-3 tane ilaç gibi ye diyo..aksatma diyo ama..daha başlayamdım.. beyin gelişimine faydası varmış.hele bide balık yiyemiyorsan kesin ceviz lazım..bugun alıyım bariii :18::18::18:

ooooooooo okadar cok makarna yiyorum ki esim bana kiziyo hep makarna yemen iyi mi diyo cok sik yiyosun esim icin agir yemekler yaparim ama kendim hic yemem gidip kendime makarna yerim esimde bana saskin saskin bakip duru r

cokmu yiyorsun makarnayii SAGLIKLI BESlenmemeiz lazim cnm makarnanin yainda ZebSede yiyormusun :)))bebis icin

aynen ilaç niyetine nedense bende cevizi tek başına zor yiyorum en taze bembeyaz halini severek yerim ama diğer türlü bişeylerin içinde yemeyi seviyorm ama tabi öyle olmadığı için her zaman unutmazsam günlük 3tane ilaç niyetine yemeye çalışıyorum ama unuttuğum çok oluyo

ewet cnm kesinlikle al ve ye abatmamak sartiyla :)) bebege cok iyi geliyormus bu dogru..baligi bende pek sevmiyorum arada sirada anca yiyorum cnm

pipimizin resmi

eve girer girmez pc başına geldim eşim ee yemek dedi dur bı işimi bitireyim deondan sonra
doktoruma gırdım konuştuk yedıgım içtiğimden hala kılo almadıgım ıcın pek memnun oldu
ultrasona geçtik her sferinde yuregm agzımda kalp atısına bakıodum baktım yok kalp atısına gorunmuo bısı , kalbı dedim doktora sırtını donmuş dedi
tek tek gösterdı benım sıpam 2 haftada 180 derece donmuş resmen azıcıkta yukarı cıkmış kollarını bacaklarını her yerını gösterdı bacaklarını toplamıştı önce sonra actı kolları hıc durmuyordu bıze dogru dondu falan cinsiyeti dedim bak bu pipisi dedi resim istiom babası için o kız istiodu dedım
ölçümlerini yaptı yalnız mıdesini falan da gösterdi yoksa ben mi yanlış anladım anlayamadım minicik bebede mide mi olurmuş dogum tarıhım 23 mayısa kaydı 5gun onden gidince beyzadem
kime benzemesı konusuna gelince 2 erkek kardeşiminde bebeklikleri cok güzeldi buyuk esmer beyaz tenlı tombul bişi, kucuk olanda(istediğim)sarısındı (küçüğün karakteri daha sağlam birde) oglan dayıya cekecekse ıns kucuğe benzer cok ama cokk mutlu oldum doktor gösterdikçe dua ettim şükrettim muhteşem bir mucıze birde artık göruntuye sıgmıyo aynı anda her yerını göremıyorum gövdesını gösterırken araya kollar gırıyo kayıyo falan pek şımarık olacak ele avuca gelmeyecek gibi
hala rüyada gibiyim

rabbim inş hepimize hayırlı haberlerle cıkmayı nasıp eder doktor odasındannn

cokmu yiyorsun makarnayii SAGLIKLI BESlenmemeiz lazim cnm makarnanin yainda ZebSede yiyormusun :)))bebis icin

iki ogun salata muhakkak yerim kahvalti arada salata yemek arada salata gecede meyve ben yemeklerin yaninda yiyemiyorum midem sisiyo ama ara ogun olarak cok seviyorum tabi 2 hafta oldu boyle yiyeli onceden yiyemiyodum kahvalti bile yapamiyodum dogru duzgun

maşallah koca pipili :) Allah nazarlardan korusun paşayı

dün gece 11de domates soslu makarna yapıp bi koca tabak yedim yemesem uyuyamazdım vallahi

dün gece 11de domates soslu makarna yapıp bi koca tabak yedim yemesem uyuyamazdım vallahi

ya bu makarna yeme hastalık gibi azönce koca bi tencere makarna yedim bol salcalı bu arada bu zamana kadar hiç canım çekmemişdi ama buğün çok fena turşu istiyor canım salatalık oooooooooooooooo akşam olsada kocam getirse

bu arada bişi dicem bazen karnımda böle 3 kere art arta pıt pıt diye birşey oluyor ne diye merakdan ölüyodum tecrübelilerin dediklerine göre tekmeciklermiş sizlerde de oluyorsa bilginize bi dikkat edin bakem

hadi hayirli olsun kesinlesti esine yazik valla sen tipik bir erkek annesisin ya:))masallah bebegine yenidogan kiyafetlerini fazla alma tosuncuk olacak annesi erkek bebekler daha agir oluyor
fena bir kaynana olacağım söylendi az önce bakalım ıns rabbım o gunlerı de gösterir
oh mis gibi yemeğimi yaptım geldim
sdrkyn canım oğluşun hayırlı olsun
tşk ederim canım

maşallah koca pipili :) Allah nazarlardan korusun paşayı
amın canım cümlemizinkini

hayirlisi tekmeleri yeni mi hissediyosun

iyi akşamlar kızlar...okuldan geldim evde hiç yemek yok yapacak halim de yok eşimin iki saatte yapmasını bekleyecek halim de yok...bizde pizza söledik ama..içim hiç rahat değil..midemi bozar mı zararlı mıdır diye düşünüp duruyom ya...napcam ben akıl verin bana..

bence bişey olmaz canım bikereden ben öle çok geçiştiriyorum çoğu zaman yaptığım yemeği yiyemediğimden tost makarna idare ediyorum hala içini rahat tut sürekli yeme yeter benim kendi fikrim tabi

eyvah eyvah bu gercekse yandik calisanlar yani ilk tekmeyi babalarinin yaninda atacak diye birsey yok ki.ogrencilerim arap benim biraz sarisin mavi gozlu de var ama esmerler de var.insallah babisinin yaninda atar tekmeyi annemin hayali gercek olur sarisin mavi gozlu:))

kendimi senin yerine koyunca daha rahat anliyorum.zaten ikincide hep birincinin hemcinsi olmasin istiyoruz ama ikinciden sonra daha heyecanli.kiz cocuk daha farkli ya.kiyafetleri,havalari bide ceneleri yok mu onlarin:))Allahim hayirli saglikli sihhatli bir kiz bebek nasip etsin sana.igneler tutacak mi bakalim:))he bide bizim bebekler kiz olursa ikizler olacaklarindan bayagi bir konuskan olacaklar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…