2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bence bişey olmaz canım bikereden ben öle çok geçiştiriyorum çoğu zaman yaptığım yemeği yiyemediğimden tost makarna idare ediyorum hala içini rahat tut sürekli yeme yeter benim kendi fikrim tabi

ben şimdiye kadar dışardan yemedim zaten yiyemiyordum bu haftaya kadar..ne bilim korktum..bi de bana çiğ et yasak ya..bu sucuklar pizzada iyi pişiyo mu ki yoksa Ayıklasam mı

Son düzenleme:

benim oglumda simdi bana anne benim uykum yok babam gelsede arabalarimla oynasak diyo
bu gecede uykusuz kalcaz anlasilan

Son düzenleme:

ilk cocugun tekme atarken kime bakmistin?:))

tosuncuk olacak o annesi masallah.babasi yaramaz miymis cocukken?

nasil yani domestisu kullandi diye bebegi mi olmus?sebep o mu yani?

gecmis olsun banyo tuvalet kapisini acik birakmak lazim.

ya ben de bugün otururken bikaç tekmeye benzer pıt pıt hisssettim...o şaşkınlıkla alık alık eşime baktım tekme miydi emin değilim ama eğer öyleyse benim oğlan babasının kopyası olacak demektir :18::18::18::18:

canım sadece içindeki salam sucuk tarzı şeyleri yemesen iyi olur dicem ama ben de dün hamburger yeddiiimmmm

eltim yanimdaydi onunla konusuyodum tekmeyi hissettigim an gorumcem cok guzel donup ona baktim
sonra gorumceme anlatinca cok gulmustu

eltim yanimdaydi onunla konusuyodum tekmeyi hissettigim an gorumcem cok guzel donup ona baktim
sonra gorumceme anlatinca cok gulmustu

hosuna gitmistir tabi:))benzedi mi gercekten?

kizlar hamileliginizde soslu makarna türleri, Ceviz. Findik yiyormusunuz ceviz cok faydali diyorlar
ama ben iki tane ceviz yiyorum hergun..

aksamlari esim kiriyor ben yiyorum:))5 ceviz yiyorumdur 8,10tane de findik makarna ve patatesi de evde karnim acken yiyorum

ben şimdiye kadar dışardan yemedim zaten yiyemiyordum bu haftaya kadar..ne bilim korktum..bi de bana çiğ et yasak ya..bu sucuklar pizzada iyi pişiyo mu ki yoksa Ayıklasam mı

abartmamak lazim ucundan bak tadina pismisse yersin.ben kendim yapiyorum pizzayi.sucugu da sahin alip pisirip yiyorum arada ama fazla degil.

salam varmış onu ayırdım yedim valla dayanamadım...hatta kola bile içtim şimdi suçluluk hissediyorum:26:

salamları yemedim ama pizza kızartma yedim bi de kola içtim..şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum...:26:

salam demicektim ya...sosis onlar...kafa iyice gitti...

bir kereden bişey olmaz canım ye afiyetle
tosuncuk olacak o annesi masallah.babasi yaramaz miymis cocukken?.
ıkımızde cok akıllıymışız ıns bıze benzer

bende 2 adet suan bellı oluyor :)

offffff çok salağım ben yaaaaaakucucuk böcekten korkuyorum bı lokma nerden geldıyse pc nın ustunde gordum bı fırladım kokudan karnıma kramp gırdı cok korkuyorummmani hareket yapmamam lazmdı

canım korkaklık olurmu bıranda gorunce irkilmişşin bende gobek salatası yıkıyordum bı baktım ıcınden orumcek gıbı bısey ama buyuk cıktı dokunamadım bıle esıme aldırdım
kı bocekten tırsan bırı degılım ama bu donemde hamıle ıken bızlerın canlı herhangı bırseyı öldürmememız gerekıyor
yavruna bısey olmamıstır oda annesı korkunca uzulmusdur canım

kesınlıkle normal dogum Rabbıme yalvarıyorum nolurr agrısız acısız sıkıntısız bır avazda normal dogum hepımıze nasıp etsın aynen boyle dua edıyorum hepımıze
kızlar sızde dua edın bırıbırımıze yaptıgımız dua kendımıze yaptıgımızdan daha makbul
15 dk suruyormus dogum yeterkı gereklı acılım olsun inşallah hepımızde..

bende tatlı hastası bırıydım eve 2 kutu buyuk bayram cıkolatası duruyor dokunmuyorum bıle
hemen kız dedıler belırtısı ama erkek cıktı :) kımınde tutuyor kımınde tutmuyor

Kızlar birşey sorucam dün belime birşey oldu sağ ayağımla yere basınca belime acayip sancı giriyor belimin ortasından aşağıya doğru sizde de böyle şeyler oluyor mu?

bende bugun cok kotuydum arkadasta hep yattım belım cok agrıyor mıdem yanıyor yınede surup almadım sabredıyorum
gobekler buyuudkce daha cok cekıcez bu agrıları

benmde popomda var bu ağrı.ilk bastığında çok ağrıyor topallıyorum falan sonra geçiyor.hamilelikte oluyormuş böyle.
pekbicici bu göbekte kıllanma bende de var :)))))))))Allahtan sarı sarı çıkıyorda pek bir belli olmuyor gibi.ama traş olsam olacam yani o derece :))))))ben guatr ilacı kullanıyorum decavit diye bir vitamin acaba bu ilaçlarmı yapıyor ki diye düşünüyordum.sende kıllanmışssın demekki hormonlarla ilgili :))))))

her zaman yemiyorsun ya birsey olmaz iki uc haftada bir bende iciyorum kola:))

bir kereden bişey olmaz canım ye afiyetle

ıkımızde cok akıllıymışız ıns bıze benzer

insallah yaramaz cocuk zor valla:s

burda kucuk sinekler var yiyeceklerin ustune geliyorlar marketlerde bile dolu.ist.da yoktu onlardan.okduruyorum onlari ben(cunku sonra kapliyorlar her yeri cogaliyorlar(

Selam kızlar, ben de ilk defa az önce içimde sanki bişeyin takla attığını hissettim. Sanırım ben de hissetmeye başladım koca kafalı çocuğumu . Bu arada kıpırtıyı hissedince yanımda sadece babacık olduğu için otomatik olarak ona baktım . Zaten kaç gündür karnımda bir baskı hissediyordum, bebeğim karnıma dayanıyor, sanki çıkmak için zorluyordu. Ama ilk defa bugün hareket hissettim. Neyse ben gidiyorum, dizim başlıyo cnbc-e de. Hepinize iyi geceler şimdiden.

Ayy kızlar bensiz nasıl kaynatmışsınız aşk olsun,hızınıza yetişilmiyor,bir de alışkın değilim yeniyim bana birşey yazılmış mı diye kaç sayfa okudum deminden beri:18:

canım ben de uzandığım yerden kalkarken kalça kemiklerim ve belimde resmen tutulma oluyodu, iki büklüm kalkıp sonra düzeliyodum. dr um magnezyum verdi bugün. sen de dr una bahset bence durumundan.

Ah keşke doğru düzgün bir doktor bulabilseydim.Oğlumda 25 kilo almıştım toplamda ama son zamanlarda bile bu kadar belimin ağrıdığını hatırlamıyorum cık cık cıkkkkk

Normal doğumun anne yada bebek için herhangi bir tehlikesi yoksa tabii herşey için çok daha yararlı olabileceğini biliyorum.Aslında doğum anı çok kısa ama işte o sancı ve 10 cm açılma süresi var,bir de o sürede ne biliyim acının yanında çok tuhaf şeyler de yaşanıyor,ıkınma refleksi falan devreye giriyor,sen istemesen de ıkınıyorsun doğum için...Ama sonrası çok büyük rahata kavuşuyor insan acayip huzur doluyor

ben dırek erkek cocugu gordum ılk zamanlar 2. ruyamda su dolu kuvet ıcınde ben oglum annemı beklıyoruz yıkıcz dıye yavrumu
üçüncğde doktora gıtmeden once ultrasonda gordum cınsıyetı kı aynısıda muayene esnasında oldu :)

cok gecmıs olsun canım Rabbım senıde yavrunuda korusun cınsıyette bellı olmus hayırlı olsun

doğum hikayeleri okuyum dedim biraz ya hep böle oluyorum ben daha sancılarım başladı diyo ben başlıyorum ağlamaya nedir bu durum yaa

bende aglıyorum okudukca gebelıgın duygusallıgı :)

inşallah canım bende kg almaktan korkuyorum 10 kg sınır koydum ust lımıt 12 kg:)

ablamda hamıle ıken fare gecmıstı bacak arasından korkudan zıpladı dusuk yasadı
kurtaja gıttı enıstemler beklıyor dısarda dıyorkı enıstem bırı bagırıyor sureklı ama kım yazık bılse ablam oldugnu
doktor karsısına oturmus keyıf yapıyor ıkı stajer kurtaj yapıyor denek gıbı doktor sunu yapın dıyor
ablam bısey dıyıncede altında yatarken ıyıydı gıbı kaba tabırler kı bu zeynep kamılede boyle azcık agla bagır lafı yapıstırıyorlar
velhasıl ensonunda armakları morarmaya basladı can ılk parmaklardan cıkar doktor telasla kalkıp stajerlerı ıtıyor ablamı kurtaj yapıyor
Allahından bulsun o pıslık boyle cahıller Allaha nasıl hesap verıcek !!

Tarihe geçinn kızlarr
Bir düz bir ters her türlü tutturuyorumm
Sağlıkla kucağına al canım

Belirtilerin neydi buarada :26:

okadar tahmınden bırıde tutsun nazar bozanın olsun canım :)

ne guzel ıc karın var benımde daha su ıcmezsem pek bellı olmuyor kı hep boyle olur ic karnım buyuk olur orda buyur inşallah :)
annem 7 aylıkken bıle bellı olmazmıs ..

vıtamın hapını oyle doktor ızın versede bende almasam korkuyorum kg yapar dıye ama doktor pasa pasa ıcıceksın dıyor bırakmak yok

kızlaaar merhabalar,
iişalah herkes iidir geçmişi okuyamadım, doktor kontr. cumaya aldım 2 günüm kaldı iişalah iidir bebiş ve kıçını dönmezse cinsiyetini görürüz, hepiniz sağlıcakla kalın ii akşamalar...

ne guzel gormussun banyo yaptirirken falan.bakalim ruyandaki haline benziyor mu dogunca:))Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

:) yarın ayrıntılı usg ye gircem dicem çocuğumun fotoları ver bana yoksa çığırtkanlık yaparım burda:) ya 20 hafta oldu halen foto vermedıler delı olcam yawww ama kafaya koydum alacam o fotografları her pozisyondan:))) ha birde karar verdim steteskop alıcam :) 7/24 kalp atışı dinlicem:)

Son düzenleme:

usg resimlerini mi vermediler canim niye ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…