- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.381
bence bişey olmaz canım bikereden ben öle çok geçiştiriyorum çoğu zaman yaptığım yemeği yiyemediğimden tost makarna idare ediyorum hala içini rahat tut sürekli yeme yeter benim kendi fikrim tabi
valla benim ilk tekmemde esimin bi arkadasi bizdeydi o sirada tam karsimdaydi sanki onlar hissediyomus gibi direk ona sonra etrafima baktim kimse bana bakiyomu diye o adamda cok cirkindi allahim sen affet ama oyle iste. bende donup esime sonra ogluma baktim insallah ikisinden birine benzer ama gozler bana
Doktoruma sımdı ımkansız dıyeceksınız ama ben hareketlerını hıssedıyorum dedım o da yoo annesı her vucut farklıdır hıssedebılırsın dedıkuzum bıraz daha yukarı cıkmıs gobegım hemen asagısına cıkmıs bır dahakıne daha yukarıda olur gıbıme gelıyor
anliyorum evet tedbiri elden birakmamak gerek bir tanidigimiz bebegini 7 aylikken kaybetmisdi o da tuvalet temizliyormus domestozla
Böyle ne zaman ilaclar kullansam korkuyorum en iyisi uzak durmak :) bu arada gecmis olsun baya karistirmisisn ilaclari :)))
Allahim korusun bebisleri yaa.
sen yine ii atlatmışsın ben hastanelik oldum
annemlerin evi müstekil büyükçene bi banyo camı var
istediğimi yapardım orda alışmışım
evlendikten sonra bi temzilik yaptım kocacık dövecekti beni
o geldiğinde olay olalı bi kaç saat olmasına ramen öksürmekten boğazlarım patlıyo
acile hemn 2 tane yarımsar saatlik oksijen norale döndüm
benim gibi derin derin solumayın bide karıştırmayın hiiiç bişi olmaz hamileyiz de
hasta değiliz diyoruz ya hep buda bunun bi parçası
ya ben de bugün otururken bikaç tekmeye benzer pıt pıt hisssettim...o şaşkınlıkla alık alık eşime baktımAminnn bir ömür boyu rabbim ağız tadımızı bozmasın
Yanii yaa bize yaa babasına benziceklerr
Artık ne cıkarsa bahtımıza
amiiiiiiiiinnnnnnnnn....Allah sağlık huzur versin küçücük vücutlarına inşallah....
İlk tekmede aynaya bakarsan anneyee
Babaya bakarsan babaya çeker derler
Siz yakaladınız mı acaba ilk tekemede şuna bakıyordum diyee
Buarada evlatlarınız güzel,uzun ve sağlıklı ömürler dilerimm
pipimizin resmi
Eki Görüntüle 563006 Eki Görüntüle 563009
oyyyyyy yeriiiiimmmmmm :)
eve girer girmez pc başına geldim eşim ee yemek dedi dur bı işimi bitireyim deondan sonra
doktoruma gırdım konuştuk yedıgım içtiğimden hala kılo almadıgım ıcın pek memnun oldu
ultrasona geçtik her sferinde yuregm agzımda kalp atısına bakıodum baktım yok kalp atısına gorunmuo bısı , kalbı dedim doktora sırtını donmuş dedi
tek tek gösterdı benım sıpam 2 haftada 180 derece donmuş resmen azıcıkta yukarı cıkmışkollarını bacaklarını her yerını gösterdı bacaklarını toplamıştı önce sonra actı kolları hıc durmuyordu bıze dogru dondu falan cinsiyeti dedim bak bu pipisi dedi resim istiom babası için o kız istiodu dedım
ölçümlerini yaptı yalnız mıdesini falan da gösterdi yoksa ben mi yanlış anladımanlayamadım minicik bebede mide mi olurmuş dogum tarıhım 23 mayısa kaydı 5gun onden gidince beyzadem
kime benzemesı konusuna gelince 2 erkek kardeşiminde bebeklikleri cok güzeldi buyuk esmer beyaz tenlı tombul bişi, kucuk olanda(istediğim)sarısındı (küçüğün karakteri daha sağlam birde) oglan dayıya cekecekse ıns kucuğe benzercok ama cokk mutlu oldum doktor gösterdikçe dua ettim şükrettim muhteşem bir mucıze birde artık göruntuye sıgmıyo aynı anda her yerını göremıyorum gövdesını gösterırken araya kollar gırıyo kayıyo falan pek şımarık olacak ele avuca gelmeyecek gibi
hala rüyada gibiyim
rabbim inş hepimize hayırlı haberlerle cıkmayı nasıp eder doktor odasındannn
canım sadece içindeki salam sucuk tarzı şeyleri yemesen iyi olur dicem ama ben de dün hamburger yeddiiimmmmiyi akşamlar kızlar...okuldan geldim evde hiç yemek yok yapacak halim de yok eşimin iki saatte yapmasını bekleyecek halim de yok...bizde pizza söledik ama..içim hiç rahat değil..midemi bozar mı zararlı mıdır diye düşünüp duruyom ya...napcam ben akıl verin bana..
ilk cocugun tekme atarken kime bakmistin?:))
tosuncuk olacak o annesi masallah.babasi yaramaz miymis cocukken?
nasil yani domestisu kullandi diye bebegi mi olmus?sebep o mu yani?
gecmis olsun banyo tuvalet kapisini acik birakmak lazim.
eltim yanimdaydi onunla konusuyodum tekmeyi hissettigim an gorumcem cok guzel donup ona baktim
sonra gorumceme anlatinca cok gulmustu
kizlar hamileliginizde soslu makarna türleri, Ceviz. Findik yiyormusunuz ceviz cok faydali diyorlar
ama ben iki tane ceviz yiyorum hergun..
ben şimdiye kadar dışardan yemedim zaten yiyemiyordum bu haftaya kadar..ne bilim korktum..bi de bana çiğ et yasak ya..bu sucuklar pizzada iyi pişiyo mu ki yoksa Ayıklasam mı
ya ben de bugün otururken bikaç tekmeye benzer pıt pıt hisssettim...o şaşkınlıkla alık alık eşime baktımtekme miydi emin değilim ama eğer öyleyse benim oğlan babasının kopyası olacak demektir :18::18::18::18:
canım sadece içindeki salam sucuk tarzı şeyleri yemesen iyi olur dicem ama ben de dün hamburger yeddiiimmmm
hosuna gitmistir tabi:))benzedi mi gercekten?
aksamlari esim kiriyor ben yiyorum:))5 ceviz yiyorumdur 8,10tane de findik makarna ve patatesi de evde karnim acken yiyorum
abartmamak lazim ucundan bak tadina pismisse yersin.ben kendim yapiyorum pizzayi.sucugu da sahin alip pisirip yiyorum arada ama fazla degil.
salam varmış onu ayırdım yedim valla dayanamadım...hatta kola bile içtim şimdi suçluluk hissediyorum:26:
salamları yemedim ama pizza kızartma yedim bi de kola içtim..şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum...:26:
iyi akşamlar kızlar...okuldan geldim evde hiç yemek yok yapacak halim de yok eşimin iki saatte yapmasını bekleyecek halim de yok...bizde pizza söledik ama..içim hiç rahat değil..midemi bozar mı zararlı mıdır diye düşünüp duruyom ya...napcam ben akıl verin bana..
ıkımızde cok akıllıymışız ıns bıze benzertosuncuk olacak o annesi masallah.babasi yaramaz miymis cocukken?.
Kızlar sizler böyle cinsiyetleri öğrendikce beni iyice heyecan basıyorrr
Bende bir öğrenebilseydik sağlıkla inşAllahh
Bidee bişey soracağım benim göbiş cookk kıllandıı yemin olsun maymunun evrimini tamamlamamış hali gibiyimm
Alma diyorlar ama kocamda hemcinsi sanacak benii, adamda kıl nasılsa bende de öylee
Birlikte çizgili pijama giyip göbişleri acıp kaşıyacak kıvamdayız yanii
Sizlerde var mı böyle kıllanma ve varsa ne yapıyorsunuzz
offffff çok salağım ben yaaaaaakucucuk böcekten korkuyorum bı lokma nerden geldıyse pc nın ustunde gordum bı fırladım kokudan karnıma kramp gırdı cok korkuyorummm ani hareket yapmamam lazmdı
Hem bekliyorum hem korkuyorum offf bilemiyorum.Bir filmde vardı kadın hapşiriyordu aynı zamanda da doğum yapıyordu.Öyle kolay olsun inşallah bizimkiler de :) Oğlum için doğuma gittiğimde 12:30da hastaneye girmiştim 20:30'da doğum yapmıştım :) Eşim "bu sefer sezeryan ol olmazsa" diyor ama ne biliyim Allah nasip kısmet ederse normal doğum yapmak istiyorum.Eve geldiğimde gelen misafirleri ben karşılamıştım çaylarını ben ikram etmiştim hiç yatmamıştım yani çabuk toparlamıştım kendimi.Siz doğum konusunda neler düşünüyorsunuz kızlar?
Ben deli gibi tatlı seven biriyken hamilelikle birlikte tatlı yiyemez oldum. Önceden eşim kendine sigara alırken bana da çikolata alırdı ve istisnasız her gece yerdim bayıla bayıla hamilelikte çekmecede birikmeye başladılar, gözümün önündeyken bile yiyemiyorum yani.
Ekşiyi severek yiyorum bu kız belirtisi olarak kocakarıları doğruluyor.
Sadece 1 kilo aldım ama belim odun gibi kalınlaştı ve karın çevresindeki simitim çook belirginleşti. hatta popom bile büyüdü. göbeğim hala belirgin değil. tüm bunlar kız belirtisi diye duymuştum.
12. haftamda dr kız dedi. Eğer bebeğimin cinsiyeti gerçekten kızsa kocakarılar bende tutturdu :)))
Benim kadar şu belirti işine, koca karı benzetmelerine gıcık olan biri yoktur hatta ffee bu konudaki tavrım ve bilimsel yaklaşımlarımla dalga geçiyordu. Sırf ben inanmıyorum diye tuttu sanki :)))
Kızlar birşey sorucam dün belime birşey oldu sağ ayağımla yere basınca belime acayip sancı giriyor belimin ortasından aşağıya doğru sizde de böyle şeyler oluyor mu?
salam varmış onu ayırdım yedim valla dayanamadım...hatta kola bile içtim şimdi suçluluk hissediyorum:26:
salamları yemedim ama pizza kızartma yedim bi de kola içtim..şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum...:26:
bir kereden bişey olmaz canım ye afiyetle
ıkımızde cok akıllıymışız ıns bıze benzer
bende 2 adet suan bellı oluyor :)
canım korkaklık olurmu bıranda gorunce irkilmişşin bende gobek salatası yıkıyordum bı baktım ıcınden orumcek gıbı bısey ama buyuk cıktı dokunamadım bıle esıme aldırdım
kı bocekten tırsan bırı degılım ama bu donemde hamıle ıken bızlerın canlı herhangı bırseyı öldürmememız gerekıyor
yavruna bısey olmamıstır oda annesı korkunca uzulmusdur canım
canım ben de uzandığım yerden kalkarken kalça kemiklerim ve belimde resmen tutulma oluyodu, iki büklüm kalkıp sonra düzeliyodum. dr um magnezyum verdi bugün. sen de dr una bahset bence durumundan.
ben kesinlikle normal olmasını istiyorum.hem bebeğin sağlıgı için (bi yerde okumuştum.normal doğumla olan bebekler sezeryana göre daha az alerji oluyormuş,dünyaya yavaş yavaş geldikleri için sanırım..)
normal olması için evde sancıyı sonuna kadar cekmek lazım .erken gidersen hastaneye doktor dayanamıyo sezeryana alalım diyoo...
kizlar hep belirtilerden bahsetmissiniz peki cinsiyeti ogrenmeden ruya gorenler var mi yada biz ogrenemeyenler ruya goren var mi?ornek;erkek bebeklerde annem altin bilezik ve bicak gormus.ben gecen cok sayida toplu igne gordum buyuktu ve kiza yorumlaniyor igne
kızlar bana dua edin daha yeni kontrolden geldik doktor kasılman var dikkat et dedi baebişime bişi olmasın kokuyorum sizde böle bi durumla karşılaşan oldu mu daha önce bu arada cinsiyeti belli oldu oğlum olacak mı pekbicici tahminin tuttu. dua edin nolur.
doğum hikayeleri okuyum dedim biraz ya hep böle oluyorum ben daha sancılarım başladı diyo ben başlıyorum ağlamaya nedir bu durum yaa
selam güzel anneler :)
öncelikle hastalara geçmiş olsun,umarım herkes için herşey yolundadır.Ben bu aralar kilo konusuna taktımşu ana kadar 3 kilo aldım ama biliyorumki asıl kilo alma 5. aydan sonra başlıyor ve benim fena halde iştahım açılıyor..ilk oğlumda 20 kilo aldım doğuma kadar ve paşa 3 kilo doğdu umarım bu sefer 20 lere merdiven dayamam vermesi çok zor..
şoklardayım plasentanın %60ını unutmuşlar kadının içinde ya
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/574806-akli-bi-karis-havada-doktor.html
Tarihe geçinn kızlarr
Bir düz bir ters her türlü tutturuyorumm
Sağlıkla kucağına al canım
Belirtilerin neydi buarada :26:
merhaba kızlar nasılsınız bugünki iş yogunlugumda bitti çok şükür rahatladım ve sizlere bakayım dedim nasılsınız :) iyiisindir inşallah keyifler nasıl meleklerimiz nasıl
arkadaşlar benim karnım hiç yok yaaa aldığım 4 kilo dışında hiç bişiciğim yok anlıcanız halaa minick göbeğm.
acaba diyorum iç karnım geniş muhabbeti varya ondanmı benimki yada kız annesi olacağım için mi ? anlamadım
4.ayımız bitti çok şükür aranızda benim gibi daha hiç karnı çıkmayan varmı böylee
hafif bi resmimi atmıştım ya göbiş yoktu onun gibi küçük göbüş:)
Bu sefer ben de kilo olayına taktım :) Oğlumda 18 kilo almıştım ve benimki de 3 kilo doğdu :) Demekki ilkinde çok alınca 2.de stres yapılıyor. Şimdilik 1 kilo aldım ama benim de iştah açıldı, tatlı yemeye de başladım, bakalım sonum ne olacak. Bir de ben kilo yapıyor diye vitamin de kullanmıyorum doktorumun izniyle. İlk hamileliğimde ilk 3 ay 1,5 kilo alıp vitamin kullanmaya başlayınca ayda 3 kilo almıştım
:) yarın ayrıntılı usg ye gircem dicem çocuğumun fotoları ver bana yoksa çığırtkanlık yaparım burda:) ya 20 hafta oldu halen foto vermedıler delı olcam yawww ama kafaya koydum alacam o fotografları her pozisyondan:)))
usg resimlerini mi vermediler canim niye ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?