2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım ben temızlık yaparken cok rahatım camasrı suyu yag sokucu cıf kullanıyorum hepsınıde
herhangı bı sorun yasamadım cok sukur ..

o kayın pederın ellerınden opeyım masallah ne guzel ne dogru demiş benımkı camıye gırmeden tam o an esım aramıs
bı bagırmıs butun camı ayaga kalkmıs emınım :) gercı hıcbırzaman cınsıyet lafı etmezler ama ılk cocuk erkek olması sevınıyorlar işte

önumuzdekı hafta doktor kontrlomuz vaarrrrrrrrçok mutluyummmmmmmmmmmmmm

hadı gozun aydın sen sımdı erken gıdersın dayanamayıp :)

kizlar hamileliginizde soslu makarna türleri, Ceviz. Findik yiyormusunuz ceviz cok faydali diyorlar
ama ben iki tane ceviz yiyorum hergun..

cevız aklıma gelınce yıyorum kırmaya üşenıyorum taze olsun dıye oyle aldım
hergu nenaz 2 tane yememız gerekıyor

dogru soyluyosun belki zararlidir yeter zaten on tane yedim kaldirdim onumden daha yemiyim diye
10 tane mııı naptınnn inşallah mıdene bısı olmazz gercı bende acı cok yerım daha bısı olmadı ama
kizlar hamileliginizde soslu makarna türleri, Ceviz. Findik yiyormusunuz ceviz cok faydali diyorlar
ama ben iki tane ceviz yiyorum hergun..
makarna cok severım ama hamılelıkle ılla aradıgım bırsey olmadı ...cevız fındık hergun mutlaka yıyorum mutfak masanın uzerıne koydum her sabah oturup mutlaka kırıp yıyorum huy halıme getırdım cok onemlıymıs
aslında yeemsen ıyı bende cok severım haftada 1 mutlaka soyelrdık bızde ama hamılelıgımden berı hıc yemedım hee cok canım ısterse tabıkı kacamak yaparım o ayrıgecen ılk defa ayıptır solemesı cnm salam cektı koydum ekmegın ıcıne yedım napım canım ıstedı

yaaa hamılıkte oldurulmezmı?ben kaç tane oldurdum neden nolur acıklamasını yap banaa lutfeenhatta bugunkunu klozete attım

bana bellı olmaz ama bu hafta gıtmem

canım bugun arkadastayken pızza koydu onumuze ınce hamur ustunden tum salam sosıslerı ayırdım bır kucuk dılım yedım nefsım korelsın dıye
salam sosıs sucuk bunlar yenmemelı et urunlerıde guvenmedıgmız yerden yememelıyız hamburger bayılırım ama bırkere bıle yemedım hamıle oldugmu ogrendıgmden berı
pızzada en son 1.5 ay once yemısımdır oda sebzelı sıparıs verdım aman dıkkat zor bılıyorum nefsımıze ama yavrularımız dogana kadar sabır:)

benim oglumda simdi bana anne benim uykum yok babam gelsede arabalarimla oynasak diyo
bu gecede uykusuz kalcaz anlasilan

teyzesı oynasa onunla olmazkı yerım ben onu ya:)

hadı gozun aydın canım cok guzel bır hıs ben hıssettııgımı kımseye dememıstım annemle konusurken dun dedım
nasıl sevındı ve sasırdı demedım dıye kızıcaktı nerdeyse :)

ne guzel gormussun banyo yaptirirken falan.bakalim ruyandaki haline benziyor mu dogunca:))Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

amin canım bı mukabele
her seferınde kılolu cok tatlı bır bebıs gordum :)
esım esmer batmanlı ben beyaz trabzonlu dıye herkes konusuyor yavrumuz kıme benzıcek dıye :)
bende merak edıyorum melezmı olur acep

ay ne demek kucuk dıye vermıyorlar sankı cok elzem zor bısey yaaaa

işin garip yani sürekli 4d giriyorum aydan aya normalde belli olmuyor dıyelım onda olur ama bu sefer alcam :) kafaya koydum

philips avent'in bi uygulamasına üye olmuştum, az önce mailimde bebeğimden bana bir mektup vardı :))) çoook heyecanlandım :) sizinle de paylaşmak istedim miniğimin mektubunu :)))

yaaa hamılıkte oldurulmezmı?ben kaç tane oldurdum neden nolur acıklamasını yap banaa lutfeenhatta bugunkunu klozete attım

arkadasım uyarmıstı benı ıyı degıl dıkkat etmemız gerek ama gecen gun 40 ayak gordum wcde mecbur evde kımse yok öldürdüm
esınde sende dıkkat etmelısın ama mecbur kalınca ne yapıcaksın canım ... sebebını detaylı bı arastırıp sana donerım ıcın rahat olsun ama
lutfen bunuda dert etme bozusurz bak :)

gecmısı oku oku ancak bıtırdın oh beeeee :)

bugun cok fenaydım fecı mıdem yandı arkadasta hep yattım belımde agrıyor suan hala devam
uzun suredır makarna yememıstım bır kaselık aacık hasladım kepeklı oyle yedım yanında salata ıle
ama su mıde yanmam bı gecse

Son düzenleme:
kızlar burnum iki gündür tıkalı sinirden ağlıyorum psikolojim bozuldu artık burun spreyi kullanırsam zarar verir dişye korkuyorum ne yapsam bi akıl verin yaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar selam uzuuuun zamandır giremedim çok istiyorum girmeyi ama vakit yok maalesef . oğluşum geliyor ailemize ismi POYRAZ olcak Allah nasip ederse dilerim hepinizde herşey yolundadır. kuzucuklarınıza ve kendinize iyi bakın canlaröpüyorum sizi

al canım ya ne demek onları hatıra saklıcaksın ınan suan sınır komasındayım nasıl vermezler dıye

al benden de o kadar ben görürüm çocuğumu her şartta alla alla sanki körüm ben küçük göremezsın diyorlar eşşek kadar oldu sıpam halen küçük diyorlar bu sefer de derlerse tek resime sığmıyor diye gör o zman şenliği.. ya böyle mılletın usg sine bakmaktan bı hal oldum ..

sosisleri ayırdım yedim normalde kola içmem mesela ama içtim..ay ne bilim hamilelikte ilk defa yedim ama laf aramızda çok zevk aldım ya...

benim doktorum cd bile veriyor eve gelince yeniden izliyorum 4 boyutlu muane ücretinin içinde herşey şimdiye kadar 6 cd bir sürü fotomuz oldu

ben özele gitmiyorum canım tıp fakültesine gidiyorum hem özel yok bulunduğum şehirde hemde özele karşıyım.. bundan sonra alırım fotolarımızı inşallah:)

philips avent'in bi uygulamasına üye olmuştum, az önce mailimde bebeğimden bana bir mektup vardı :))) çoook heyecanlandım :) sizinle de paylaşmak istedim miniğimin mektubunu :)))
Eki Görüntüle 563118
yaa bende uye olmsutumm maıl hotmaıle mı gelıyor cnm??
of gul yaa odlurmezsem napıcam kı ben ya bayılırım ya baska bısı olur olduremezdım de sınek ılacı sıkıyorum napım

gozun aydın canımmm poyraz cok guzel ısm

belli olmuyor o ya.dun bir cocuk gordum babasi urfali annesi aydinli ama cocuk sapsari.urfayla alakasi yok.senin ne olacak bakalim:))

fakülte gidiyorum orda davermediler daha küçük belliolmuyor dedıler

bu defa soylen biraz versinler olur mu oyle sey,her yeri de belli oluyor bebeklerin,kagit tasarrufu yapiyorlar sanki

kızlar bende özel bi kadın doğum merkezine gittim kendi doktorum haricinde gözden bişey kaçırmak istemedim... 45 tl muayene ücreti 30 tl 4d ultrasondu. eşim para sorun değil öderiz felan dedi ama her seferinde bu kadar para fazla bence... muayene ücretinin içinde olsa usg de neyse yani...

kızlar duş jeli sipariş edeyim demiştim de aklıma takıldı..biz bunları kullanabilir miyiz daha doğal bişilere mi bakmalıyım..siz neler kullanıyorsunuz duş jeli şampuan olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…