- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.541
günaydın arkadaşlar
snowflake; maşallah canım bebiş baya belli olmuş, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Inşallah
arkadaşlar ben bugün iyi değilim maalesef
dünden beri kasıklarım çok ağrıyordu gazdır sanıyordum ama
sabah ofise geldiğimde tuvalet kağıdında herzamankinden daha koyu bir leke gördüm
baya tedirginim
hemen progestan içtim bitane ama hala ağrım var
Rabbim bebeğimi bize bağışlar Inşallah Inşallah ona bişey olmaz
eğer kendimi daha kötü hissedersem hemen doktora gideceğim
kesınlıkle gıt canım bende cok korkuyorum kasık agrılarından hep wcde leke gorucekmıyım dıye bakıyorum
doktor rahım genıslıyor kan akısı oraya yogunlastıgı ıcın normal dedı
koyu akıntı acaba üşüttünde ondan mı olabılır ?
merhaba anne adayları bende hamileyim benide eklermisiniz listeye yaşım:32 sat:6 ağustos 2.bebeğim doğum tarihi:14 mayıs 2013
maaşallah canım yaa çok sevindim darısı başımıza ben daha keseyi bile göremedim ilk defa cuma gideceğim.
süt içtim koca bir bardak hiçbir şey yiyesim yok.
evet folik asit ve B12 birlikte... merak ettiğim doktorların demir, vitamin vs bu aylarda verip vermediği, doktorum ilk 3 ay vermiyoruz bebekte toksik etkilere neden oluyor, ilk 3 ay doğal yolla alıcaksın sonraki aylarda kullanıcaz dedi...
Ultrason randevumuza son 6 saat!!! Dün gece hiç uyuyamadım neredeyse heyecandan :)))
gunaydın hamişler:) benımde tahmini dogum tarihim 13 mayıs,adetim 10 gun geçti ne zaman doktora gitsem acaba?
kızlar bende sizi gibiyim ay düşücekmi sunu yapmıyım rahat oluyum dıye
oysa daha tatılde hamıleydım yuzdum saatlerce sallandım hatta düştüm
hala dızın agrıyor yanı gelıcek olan dunyaya ne yaparsak gelırde bızdekı evhamlar bı bıtse:)
bu arada aranızda benım gıbı cok kasık agrıları ceken var mı ?
hosgeldın aramıza rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahmerhaba anne adayları bende hamileyim benide eklermisiniz listeye yaşım:32 sat:6 ağustos 2.bebeğim doğum tarihi:14 mayıs 2013
Slm kizlar azda olsa kan geliyor sanirim gidecek biran once bitsede calismalara baslasam korunma sureside olmayak insAllah hadi bana kolay gelsin
Kizlar stres yapmayin kendinize nasipte yoksa ne ederseniz edin durmuyor((
Allahima emanetsiniz hepinizi ayri ayri opt
Bende bugün doktora gidiyorum, 4+3üm bakalım doktor kapıdan naşş naş yapacak mıkeseyi görsem yeter bana Güzel güzel haberlerle gelirim inşAllahhh
Yine kırgınlık çöktü üzerimee hastalık yoklayıp yoklayıp duruyorrr, ayaklarım üşüyorrr :2:
guzel haberlerini bekliyoruz
ilk haftalarimda ben de cok usudum tiriyordum resmen
ve hafif bir grip gecirdim, nefes alirken bile zorlaniyordum
degisen hormonlarin etkisiyle vucudunun verdigi bir tepkiymis bugecmis olsun
Bende bugün doktora gidiyorum, 4+3üm bakalım doktor kapıdan naşş naş yapacak mıkeseyi görsem yeter bana Güzel güzel haberlerle gelirim inşAllahhh
Yine kırgınlık çöktü üzerimee hastalık yoklayıp yoklayıp duruyorrr, ayaklarım üşüyorrr :2:
kizlar 10 dkdir falan degisik birsye oluyor
daha once olmuyordu
vajinama dogru alttan bir agri mi desme kramp mi ara ara birsey vuruyor
bacak kismindan yukari dogru ice dogru
cok siddetli degil ama rahatsiz edici surekli
nedir acaba ya bu:44:gerildim
aynısı bendede oluyor canım o vücudun bebekle verdiği bi nevi savaş bide regl olamadık kolaymı vücudumuz aynı anda bişeylere alısmaya calısıo :benım genelde çok üşütünce daha agrılı oluyor seninde öylemi
Selam arkadaşlar nasılsınız?
mec bende anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışıyorum.. hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun? nerde oturuyorsun?
cunku dogum sonrasında kı asamalar aynı yas gruplarıyla oyun grubuna alıstırma oluyor bebelerı :)
ınsallah o gunlerı de goruruz.
hamile olmadigim aylardan birinde oyle sey yasamistim asagidan vuran bir agri ve zonklama gibi birseyler oluyordu'
usutmekten oluyormus
ama simdi cok dikkat ediyorum kendime kat kat giyiniyorum
yine oyle birsye oldu
demek sende de var
degisik geldi her zamanki yasadigimdan o yuzden sorayim size dedim alttan alttan birseyler oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?