- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.421
önce philips avent i beğeniyorsun, sonra o uygulamaya tıkladığında çıkan forma hangi mail adresini yazarsan oraya geliyor canım.
Merhaba arkadaslar iyi aksamlar, herkese hayirli gebelikler. Bebislerinin cinsiyetlerini ogrenmeyenler var mi?
Merhaba arkadaslar iyi aksamlar, herkese hayirli gebelikler. Bebislerinin cinsiyetlerini ogrenmeyenler var mi?
Ben de henuz tam anlamiyla hissetmiyorum henuz sadece bol bol segirme ve baloncuk hissediyorum. Bizim nisan anneleri grubumuzda bir arkadasimiz hatta ablamiz var ve herkesin cinsiyetini dogru tahmin etti, çakraları açık :) son bir arkadasimiz kaldi cinsiyetini ogrenemeyen merakla bekliyoruz onu da :) siz de sorup eglenmek gulumsemek isterseniz buyrun 2013 nisan annelerine, biz once sakalastik ticarete dokelim felan die hihihi simdi sadece dua istiyoruz arzu edenlerden. Kizlar deli mi ne bu gaci demeyin haSizin tahminler de tutarsa karismam
direkt mi tahmin ediyo?yoksa d.tarihi filan istiyo mu?
Biz uzun zamandir bir arada oldugumuz icin dtarihi soylemedik takvimlerimizde yaziyor, 20 ye yakiniz hicbirimizde yanilmadi, suan online degil ama girer birazdan
sen cinsiyetini öğrendin mi?
Evet tatlim oglum olacak ins dr dan once arkadasimdan ogrendim tabisi de :)
hadi bakalım hayırlısı canım..Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah..senin de ilk bebişin sanırım..
benim de ilk..yaşım 28,mat. öğretmeniyim..ankaradan..
Evet tatlim oglum olacak ins dr dan once arkadasimdan ogrendim tabisi de :)
Allah saglikla dogum yapmayi nasip etsin arkadasin adi ne?
sosisleri ayırdım yedim normalde kola içmem mesela ama içtim..ay ne bilim hamilelikte ilk defa yedim ama laf aramızda çok zevk aldım ya...
belli olmuyor o ya.dun bir cocuk gordum babasi urfali annesi aydinli ama cocuk sapsari.urfayla alakasi yok.senin ne olacak bakalim:))
kızlar bende özel bi kadın doğum merkezine gittim kendi doktorum haricinde gözden bişey kaçırmak istemedim... 45 tl muayene ücreti 30 tl 4d ultrasondu. eşim para sorun değil öderiz felan dedi ama her seferinde bu kadar para fazla bence... muayene ücretinin içinde olsa usg de neyse yani...
kızlar duş jeli sipariş edeyim demiştim de aklıma takıldı..biz bunları kullanabilir miyiz daha doğal bişilere mi bakmalıyım..siz neler kullanıyorsunuz duş jeli şampuan olarak
Amin canim tesekkur ederim. Hepimize nasip olsun ins. Adi yuksek voltaj canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?