2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
önce philips avent i beğeniyorsun, sonra o uygulamaya tıkladığında çıkan forma hangi mail adresini yazarsan oraya geliyor canım.

hımm evt bende beğenmiştim banada geldi ama sanki daha özenli biraz daha uzun olabilirdi diye düşündüm reklamı daha abartılı bi beklentiye sokuyo çünkü insanı yinede güzel bişey

Ben de henuz tam anlamiyla hissetmiyorum henuz sadece bol bol segirme ve baloncuk hissediyorum. Bizim nisan anneleri grubumuzda bir arkadasimiz hatta ablamiz var ve herkesin cinsiyetini dogru tahmin etti, çakraları açık :) son bir arkadasimiz kaldi cinsiyetini ogrenemeyen merakla bekliyoruz onu da :) siz de sorup eglenmek gulumsemek isterseniz buyrun 2013 nisan annelerine, biz once sakalastik ticarete dokelim felan die hihihi simdi sadece dua istiyoruz arzu edenlerden. Kizlar deli mi ne bu gaci demeyin ha Sizin tahminler de tutarsa karismam

eşim benı vuracak daha adamın yanına gidemedik oturdum bebek kıyafetlerine bakıyorum, mutfak oylece duruyor
allahım allahım ne tembel oldummmmm

direkt mi tahmin ediyo?yoksa d.tarihi filan istiyo mu?

hadi bakalım hayırlısı canım..Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah..senin de ilk bebişin sanırım..
benim de ilk..yaşım 28,mat. öğretmeniyim..ankaradan..

Evet canim ilk bebisim, 25 yasindayim cocuk gelisim uzmaniyim, ankarada okudum bes yil, cok severim burnumda tutuyor

sosisleri ayırdım yedim normalde kola içmem mesela ama içtim..ay ne bilim hamilelikte ilk defa yedim ama laf aramızda çok zevk aldım ya...

aferım ayırmıssın :) canımızı cektırmeden ıyıce konuyu esc yapalım

belli olmuyor o ya.dun bir cocuk gordum babasi urfali annesi aydinli ama cocuk sapsari.urfayla alakasi yok.senin ne olacak bakalim:))

merakla beklıyorum kıme benzıcek erkek yegenım dogdugunda benım bebeklıgım kopyasıydı
buyudukce babasının tarafına cektı aynı amcasının oğlunun kopyası oldu
oglum esımın bazı huyları varkı onları almasını ısterım ve yuzu ona benzesın cok mutlu olurum
bılıyorumkı esım bundan cok mutlu olur benım bı parcam olması zatı bana yeter bakalım 6 ay sonra ögrenıcez:)

ben herseferınde 100 tl verıyorum doktoruma ayrıyyeten 4d goruntu ıcın para vermıyorum

kızlar duş jeli sipariş edeyim demiştim de aklıma takıldı..biz bunları kullanabilir miyiz daha doğal bişilere mi bakmalıyım..siz neler kullanıyorsunuz duş jeli şampuan olarak

ıcımımı okudun ya:) dun aksam aklıma geldı kullandıgımız jeller normaldede zararlı aslında sımdı acaba zararı varmı
doktora gıdenler sorup ögrense cok ıyı olur ..
ben doktoruma okadar soru sordumkı not defterımı acıp guluyor artık daha arayıp soramam :)

ayy bu ağda meselesi öldürecek beni.. 2saattir uğraşıyorum sanki bi tarafı alıyom bi taraftan ürüyor:) işknece yawwww.. yumurta totoma dayandı sabah sözde kuaföre gidecektim unuttum simdi de başıma kaldı((

Seksenler ne müthişş dizi yaa
Reklam arasında kaçtım kızlar
Cinsiyet tahminlerinde başarılı biri varmışş kimmişş ona sorayım barii benim sıpa ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…