2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

vallahi ara ara canım istediğinde pizza da yiyorum hamburgerde bunların yanında kola da içiyorum. bi kaç haftada bir falan. bişi olmaz bence o kadar abartmamak gerek diye düşünüyorum

Seksenler ne müthişş dizi yaa
Reklam arasında kaçtım kızlar
Cinsiyet tahminlerinde başarılı biri varmışş kimmişş ona sorayım barii benim sıpa ne olacak

seksenler süper :) çok eğleniyorum bende izlerken

biraz konunun dışına çıkmış bulundum ama tığ işi örgüden anlayan var mı birşey sormam lazım
ben anlıyorum cnm ne sorcaktın??

maşallah kuzuna hayırlısıyla kavuşursun inş bizim senle doğum tarihlerimiz aynı ama benimki hep 4 gün geri çıkıyo senin ki ilerde çıkıyo bende değiştirdim tarihi senin göbiş çıktı bende hiçbişey yok sen yavrunu hissediyosun ben hissetmiyorum tam zıttız birbirimize bakalım benimkinin cinsiyeti ne olucak??

kızlar bu arada ben hiç vitamin kullanmama rağmen acayip karnım açıkıyo yemek çok yemiyorum ama 1 saat sonra karnım acıkıyo meyve yiyiom bu sefer daha çok acıkıyo bu gidişle 100 kilo olucam

Tsk ederız teyzesı her bebek farklı telden calıyor ıste en basından berı bana erkekse erken gelısır erken canlanır ve hareketlerını hıssedersın demıslerdı o yuzden sanırım bır de ben hamıle oldugumu o hafta hıssettım adet gecıkmesı beklemedım bıle cınsıyetını ogrendın mı hatırlayamadım ama belkı senın kı de kızdır annesı :) hanımlar nazlı olunca gerıden gelıyorlar saglıkla dogsunlarda ıstedıklerı zaman gelsınler belkı sende hıssetmeye basladın da anlamıyor olabılırmısın ? Dun doktorum ılk gebelıklerde anne anlayamıyo genelde dedı ıstah ve yemek konusuna gelınce 2 saatte bır acıkıyorum ve 5e dogru uyandırıldım bısıler yedım oyle yatakta donup duruyorum uykum tekrarda gelmedı 14.haftam bıtıyo ama daha kılo almadım 2kıloya yakın verdım tatlı yıyemeyınce hep eksı ve acımsı seyler canım ıstıyoo

günAydın bacımmm......kız aynen bendee halaaa hiçbişi hissetmiyom...meraktan ölüyom ya acep içerde napıyooo hiç sesi solugu yokkk pipirikleniyom halbuki doktor erkek demişti cinsiyetini ama işteeee...............kuzucum galikk bi ses verseeee ahhh ahhh

anam benim 16 bitti ses yok
bekliyorum iki tıklatsın diye
erkek benimki de

Kızlar bugün 18. haftasına girdi miniğim, benim gibi 17. haftasını dolduran, göbeği bebek göbeği gibi gerginleşmemiş ve hareketlerini hissetmeyenler var mı?

6 aylık hamile bir arkadaşımla konuştuk dün, daha 14. haftasında hissetmeye başlamış, ince belli göbeksiz zayıftı hamilelik öncesi, şimdi göbeği büyümüş ve gerginleşmiş, doktor karnındaki yağ dokusu ince olduğu için erken hissetmeye başlamışsındır demiş. Bir de erkekler daha erken geliştiğinden kasları güçlü oluyormuş ve hareketleri daha erken hissediliyomuş onun doktorunun dediğine göre. Sizin yorumlarınız ne bu konuda???

Teyzelerı gorunen o kı benım pıpılı ıcerde kıpır kıpır dısarda dunyayı dar edecek bana :26: esım zafer bızım ıkımız bır olup sana neler edecez dedı yavas gel ıkınızınde hakkından gelırım dedım

sen zayifsin heralde daha cabuk anlaman lazim
benim ikinci oglum geliyo insallah. ikisinide cok erken hissettim
ve adet gunumden 5 gun oncede testte cikmisti
arti hafif gobisimde vardi onceden

evet cnm bencede onun ıcın ugrasıodur kadın.. daha neleeer neler yasadımda aklma getrp uzlmk ıstemıyorum

amiin amin inşallah yaa duzelır ınsallah yrn gne gun vr sanırm bakalm nolck :/ :26:
anneme gtsemde esım kalma dıyo ole dynce bısey dıyemıyorum kalmama nedn ızn vermıo noluosa sankı oda annesyle otrsn.

Buarada günaydınnnnnnnnnnnnnnn....
esm hastalndı ona bakıodum ıkı gndr gıremedm yıne foruma sabaha kdr uyumayp başını beklıorm hıc mı yaranamıorm anlamadmkı cok halsızım bugn ayaklarmn altı agrıyo eklemlerm fln cok halsızm kırılıyorm sankı khvltıda edemedm esmle k.v zor hazırladm mıdem bulandı onlar yedı ben yemedm yıyemedm

Son düzenleme:

valla ben de en yakın 8 aralıkta sorabilirim..benim doktor çok yoğun randevu günü bile saatlerce bekliyoz...ah biri sorsa da biz de sebeplensek...

Gunaydın guzel anneler oglusum bugunde 5te uyandırdı bır dahada uyuyamadım ıns dogunca da boyel yapmaz :26: hepınıze guzel bır gun dılıyorum

Günaydınn anneleerr
Yine yatakta döne döne uyayamadımm
Bana ne zaman gelecek bu uyku halleri Yarabbimm :44:

kızlar bende yazdım şimdi nisan annesindeki hanıma iişallah bizede bakar:)

Bende merak ettim
Gelipte söyleyecek kadarsa vardır bir hissiyatı diyorum
Ama kimsede beni söylememişş Onlar bize gelsin ben tutturayım
Şaka biyana bende sormak istiyorm Bakalım kendisine ne hissedecek bu konudaa
Ben nisan annelerine gider

hımm evt bende beğenmiştim banada geldi ama sanki daha özenli biraz daha uzun olabilirdi diye düşündüm reklamı daha abartılı bi beklentiye sokuyo çünkü insanı yinede güzel bişey

ben ilk 6. ayına giren bir arkadaşımın mektubunu görmüştüm, o çok hoştu. belki haftadan haftaya değişiyordur..

sen zayifsin heralde daha cabuk anlaman lazim
benim ikinci oglum geliyo insallah. ikisinide cok erken hissettim
ve adet gunumden 5 gun oncede testte cikmisti
arti hafif gobisimde vardi onceden

pek zayıf sayılmam, göbeğim hep vardı. gerginleşmemesi hissetmememin sebebi mi acaba yaa??

pekbicicim biz senin reklamını haziran topiğinde yapalım :) nisandakiler zaten öğrenmiş :)))))
ben gittim bile, cevap yok henüz ama rahatsız olan tipler var. bunun için ayrı topic açın diolar..

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlar,
dün kurutma makinesi aldık, Bosch ve Siemens'te %40 indirim var bir ara burada da konuşulmuştu almayı düşünenlere duyurulur.
Bizim de uzun süredir aklımızdaydı indirimi görünce kaçırmayalım dedik hem bebiş gelince de çamaşır yükümüz artacak işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum

günaydınlar

dün akşam eşimle saat 10 da bir yattık yatış o yatış
ben sadece 2 kez wc ye kalktım ve bıraktığım yerden uykuma devam ettim

bir ara uykusuzluk vardı şimdi yine uyku halleri başladı

darısı başına pekbicici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…