- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.441
salam varmış onu ayırdım yedim valla dayanamadım...hatta kola bile içtim şimdi suçluluk hissediyorum:26:
salamları yemedim ama pizza kızartma yedim bi de kola içtim..şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum...:26:
Seksenler ne müthişş dizi yaa
Reklam arasında kaçtım kızlar
Cinsiyet tahminlerinde başarılı biri varmışş kimmişş ona sorayım barii benim sıpa ne olacak
ben anlıyorum cnm ne sorcaktın??biraz konunun dışına çıkmış bulundum ama tığ işi örgüden anlayan var mı birşey sormam lazım
maşallah kuzuna hayırlısıyla kavuşursun inş bizim senle doğum tarihlerimiz aynı ama benimki hep 4 gün geri çıkıyo senin ki ilerde çıkıyo bende değiştirdim tarihi senin göbiş çıktı bende hiçbişey yok sen yavrunu hissediyosun ben hissetmiyorum tam zıttız birbirimize bakalım benimkinin cinsiyeti ne olucak??pipimizin resmi
Eki Görüntüle 563006 Eki Görüntüle 563009
eve girer girmez pc başına geldim eşim ee yemek dedi dur bı işimi bitireyim deondan sonra
doktoruma gırdım konuştuk yedıgım içtiğimden hala kılo almadıgım ıcın pek memnun oldu
ultrasona geçtik her sferinde yuregm agzımda kalp atısına bakıodum baktım yok kalp atısına gorunmuo bısı , kalbı dedim doktora sırtını donmuş dedi
tek tek gösterdı benım sıpam 2 haftada 180 derece donmuş resmen azıcıkta yukarı cıkmışkollarını bacaklarını her yerını gösterdı bacaklarını toplamıştı önce sonra actı kolları hıc durmuyordu bıze dogru dondu falan cinsiyeti dedim bak bu pipisi dedi resim istiom babası için o kız istiodu dedım
ölçümlerini yaptı yalnız mıdesini falan da gösterdi yoksa ben mi yanlış anladımanlayamadım minicik bebede mide mi olurmuş dogum tarıhım 23 mayısa kaydı 5gun onden gidince beyzadem
kime benzemesı konusuna gelince 2 erkek kardeşiminde bebeklikleri cok güzeldi buyuk esmer beyaz tenlı tombul bişi, kucuk olanda(istediğim)sarısındı (küçüğün karakteri daha sağlam birde) oglan dayıya cekecekse ıns kucuğe benzercok ama cokk mutlu oldum doktor gösterdikçe dua ettim şükrettim muhteşem bir mucıze birde artık göruntuye sıgmıyo aynı anda her yerını göremıyorum gövdesını gösterırken araya kollar gırıyo kayıyo falan pek şımarık olacak ele avuca gelmeyecek gibi
hala rüyada gibiyim
rabbim inş hepimize hayırlı haberlerle cıkmayı nasıp eder doktor odasındannn
ben anlıyorum cnm ne sorcaktın??
maşallah kuzuna hayırlısıyla kavuşursun inş bizim senle doğum tarihlerimiz aynı ama benimki hep 4 gün geri çıkıyo senin ki ilerde çıkıyo bende değiştirdim tarihi senin göbiş çıktı bende hiçbişey yok sen yavrunu hissediyosun ben hissetmiyorum tam zıttız birbirimize bakalım benimkinin cinsiyeti ne olucak??
kızlar bu arada ben hiç vitamin kullanmama rağmen acayip karnım açıkıyo yemek çok yemiyorum ama 1 saat sonra karnım acıkıyo meyve yiyiom bu sefer daha çok acıkıyo bu gidişle 100 kilo olucam
Tsk ederız teyzesıher bebek farklı telden calıyor ıste en basından berı bana erkekse erken gelısır erken canlanır ve hareketlerını hıssedersın demıslerdı o yuzden sanırım bır de ben hamıle oldugumu o hafta hıssettım adet gecıkmesı beklemedım bıle cınsıyetını ogrendın mı hatırlayamadım ama belkı senın kı de kızdır annesı :) hanımlar nazlı olunca gerıden gelıyorlar saglıkla dogsunlarda ıstedıklerı zaman gelsınler belkı sende hıssetmeye basladın da anlamıyor olabılırmısın ? Dun doktorum ılk gebelıklerde anne anlayamıyo genelde dedı ıstah ve yemek konusuna gelınce 2 saatte bır acıkıyorum ve 5e dogru uyandırıldım bısıler yedım oyle yatakta donup duruyorum uykum tekrarda gelmedı 14.haftam bıtıyo ama daha kılo almadım 2kıloya yakın verdım tatlı yıyemeyınce hep eksı ve acımsı seyler canım ıstıyoo
günAydın bacımmm......kız aynen bendee halaaa hiçbişi hissetmiyom...meraktan ölüyom ya acep içerde napıyooo hiç sesi solugu yokkk pipirikleniyom halbuki doktor erkek demişti cinsiyetini ama işteeee...............kuzucum galikk bi ses verseeee ahhh ahhh
anam benim 16 bitti ses yok
bekliyorum iki tıklatsın diye
erkek benimki de
günAydın bacımmm......kız aynen bendee halaaa hiçbişi hissetmiyom...meraktan ölüyom ya acep içerde napıyooo hiç sesi solugu yokkk pipirikleniyom halbuki doktor erkek demişti cinsiyetini ama işteeee...............kuzucum galikk bi ses verseeee ahhh ahhh
Kızlar bugün 18. haftasına girdi miniğim, benim gibi 17. haftasını dolduran, göbeği bebek göbeği gibi gerginleşmemiş ve hareketlerini hissetmeyenler var mı?
6 aylık hamile bir arkadaşımla konuştuk dün, daha 14. haftasında hissetmeye başlamış, ince belli göbeksiz zayıftı hamilelik öncesi, şimdi göbeği büyümüş ve gerginleşmiş, doktor karnındaki yağ dokusu ince olduğu için erken hissetmeye başlamışsındır demiş. Bir de erkekler daha erken geliştiğinden kasları güçlü oluyormuş ve hareketleri daha erken hissediliyomuş onun doktorunun dediğine göre. Sizin yorumlarınız ne bu konuda???
evet cnm bencede onun ıcın ugrasıodur kadın.. daha neleeer neler yasadımda aklma getrp uzlmk ıstemıyorumcanım sakın olmak zorundasın artık tek kişilik yaşamıyoruz içimizde allahın emanetleri var, eşine teklif etsen bir sure kendı annende kalsanne bileyim yaşında küçük kayınvalıde şimdiden istedğim gibi mi egiteyim diyor anlamadım ki neyın derdinde:26:
hayırlı olsun canım
canım olurmu anlatkı rahatlıyasın sakın cekınme gerekırse ozel mesat at dertleselım
kaynanana esıne Rabbım ıyılık guzellık nasıp etsın sende elınden geldıgınce olumsuzluklarını gorme canım
annene gıtme ıhtımalın varsa bıraz orda kal sabret canım suan en hassas donemın
aferım ayırmıssın :) canımızı cektırmeden ıyıce konuyu esc yapalım
merakla beklıyorum kıme benzıcek erkek yegenım dogdugunda benım bebeklıgım kopyasıydı
buyudukce babasının tarafına cektı aynı amcasının oğlunun kopyası oldu
oglum esımın bazı huyları varkı onları almasını ısterım ve yuzu ona benzesın cok mutlu olurum
bılıyorumkı esım bundan cok mutlu olur benım bı parcam olması zatı bana yeterbakalım 6 ay sonra ögrenıcez:)
ben herseferınde 100 tl verıyorum doktoruma ayrıyyeten 4d goruntu ıcın para vermıyorum
ıcımımı okudun ya:) dun aksam aklıma geldı kullandıgımız jeller normaldede zararlı aslında sımdı acaba zararı varmı
doktora gıdenler sorup ögrense cok ıyı olur ..
ben doktoruma okadar soru sordumkı not defterımı acıp guluyor artık daha arayıp soramam :)
kızlar bende yazdım şimdi nisan annesindeki hanıma iişallah bizede bakar:)
hımm evt bende beğenmiştimbanada geldi ama sanki daha özenli biraz daha uzun olabilirdi diye düşündüm reklamı daha abartılı bi beklentiye sokuyo çünkü insanı yinede güzel bişey
sen zayifsin heralde daha cabuk anlaman lazim
benim ikinci oglum geliyo insallah. ikisinide cok erken hissettim
ve adet gunumden 5 gun oncede testte cikmisti
arti hafif gobisimde vardi onceden
Günaydınn anneleerr
Yine yatakta döne döne uyayamadımm
Bana ne zaman gelecek bu uyku halleri Yarabbimm :44:
Bende merak ettim
Gelipte söyleyecek kadarsa vardır bir hissiyatı diyorum
Ama kimsede beni söylememişşOnlar bize gelsin ben tutturayım
Şaka biyana bende sormak istiyormBakalım kendisine ne hissedecek bu konudaa
Ben nisan annelerine gider
ben gittim bile, cevap yok henüz ama rahatsız olan tipler var. bunun için ayrı topic açın diolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?