- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.461
Evet okudum oyüzden yazmadım canım bendee
özel yazsaydın sende canım :44:
günaydınlar
dün akşam eşimle saat 10 da bir yattık yatış o yatış
ben sadece 2 kez wc ye kalktım ve bıraktığım yerden uykuma devam ettim
bir ara uykusuzluk vardı şimdi yine uyku halleri başladı
darısı başına pekbicici
oy masallah 11 aylık oglun varken yenıden anne olucaksın cok yakın zamanda
bılerekmı oldu canım bıde normal dogumdu dımı ılk dogumun ıkız gıbı buyucekler masallah :)
kızlar herkes nerde topık cok sessız
İnşallahh inşAllahh canımm
Zombi zombi dolanıyorum ortalıklardaa
Wcye uyan acıktım uyan, uyandım uyuyamama :18: Şu günlerin değerini bilmem lazımda benim sıpa şimdiden hazırlık yaptırıyor kendine herhaldee alış alış diyeYoksa ben uyku aşığı biriyimdir 24 saat uyanmazdım Eşim hep derdi uykuyu benden çok seviyorsun diye hıııı şimdide uyuyamıyorum nazar değdirdi
Kızlar bugün 18. haftasına girdi miniğim, benim gibi 17. haftasını dolduran, göbeği bebek göbeği gibi gerginleşmemiş ve hareketlerini hissetmeyenler var mı?
canım su içmiş dolmuş şiş göbek gibi bir göbeğe sahibim oda akşamları gündüz pek bişi yok ama tabiki düm düz değil karnım ama hamıle oldguumu tam hıssettıymıyr cıkıntı var bakalım sanırım ıc karnımz genıs
kimileri 3 ayda cıkarmıs benım 5 ayda tık yokama varlıgını hıssedeyırmm o yeter bana
6 aylık hamile bir arkadaşımla konuştuk dün, daha 14. haftasında hissetmeye başlamış, ince belli göbeksiz zayıftı hamilelik öncesi, şimdi göbeği büyümüş ve gerginleşmiş, doktor karnındaki yağ dokusu ince olduğu için erken hissetmeye başlamışsındır demiş. Bir de erkekler daha erken geliştiğinden kasları güçlü oluyormuş ve hareketleri daha erken hissediliyomuş onun doktorunun dediğine göre. Sizin yorumlarınız ne bu konuda???
philips avent'in bi uygulamasına üye olmuştum, az önce mailimde bebeğimden bana bir mektup vardı :))) çoook heyecanlandım :) sizinle de paylaşmak istedim miniğimin mektubunu :)))
Eki Görüntüle 563118
Selam kızlar, ben de ilk defa az önce içimde sanki bişeyin takla attığını hissettim. Sanırım ben de hissetmeye başladım koca kafalı çocuğumu. Bu arada kıpırtıyı hissedince yanımda sadece babacık olduğu için otomatik olarak ona baktım . Zaten kaç gündür karnımda bir baskı hissediyordum, bebeğim karnıma dayanıyor, sanki çıkmak için zorluyordu. Ama ilk defa bugün hareket hissettim. Neyse ben gidiyorum, dizim başlıyo cnbc-e de. Hepinize iyi geceler şimdiden.
Ben de senin gibiyim yaa şimdiden uyuyamamaya başladım sanki hiç dinlenemiyorum. Normalde gündüz uykularını çok severim ben şimdi ne kadar uykum olursa olsun gündüz uyuyamıyorum bazen inat ediyorum kapatıyorum gzlerimi uyumaya çalışıyorum ama yok yok bu sefer de sinirlerim bozuluyor ne yapıcaz bilmiyorum yaaaaa
kızlar ben bişeyi merak ediyorum nisan mayıs haziran annelerinin hepsindede annleri yazıyo neden????
Ne yazıyor :44::44:
Bende diğer topikler sabit konu olmuş, bizim ki değil diye gördüm :44:
Karnımız şişdikce iyice uyuyamıcazz :18:
Ayran içip yatsam, kase kase yogurt yesem
Belki uyuruz kızlar :44:
Ben normalde yemek yediğim zaman gözlerim kapanırdıı, şimdi gözlerim kapansın diye dua eder oldum :18:
İnşallahh düzeliriz canım inşAllah
Benim de süt, yoğurt fena halde uykumu getirir içip de yatıyorum zaten uykum geliyor, esniyorum filan ama derin bir uyku yok birşey beni dürtüyor sanki
Selam kızlar, ben de ilk defa az önce içimde sanki bişeyin takla attığını hissettim. Sanırım ben de hissetmeye başladım koca kafalı çocuğumu. Bu arada kıpırtıyı hissedince yanımda sadece babacık olduğu için otomatik olarak ona baktım . Zaten kaç gündür karnımda bir baskı hissediyordum, bebeğim karnıma dayanıyor, sanki çıkmak için zorluyordu. Ama ilk defa bugün hareket hissettim. Neyse ben gidiyorum, dizim başlıyo cnbc-e de. Hepinize iyi geceler şimdiden.
ben begenmıstım de uzun zamandır hotmaılımı acmıyorum bı bakayımönce philips avent i beğeniyorsun, sonra o uygulamaya tıkladığında çıkan forma hangi mail adresini yazarsan oraya geliyor canım.
anneleri değilde annleri yazıyo imla hatası yaniama takıldım neden hepsindede var diye
kızlar bu aralar uyuyabildiğiniz kadar uyuyun
2 haftalık bebeği olan arkadaşımla konuştum dün, kız diyo ki 2 saat uyusam kendimi şanslı hissediyorum
kızı baya gazlıymış sürekli ağlıyormuş ve uyumuyormuş
emziriyorum devamlı ve yediğim herşeye dikkat ediyorum diyor, hamileliği özledim ne kadar rahatmışım meğer dedi
sonra da korkma seninki de böyle olacak diye bi kaide yok dediama ben korktum bi kere
eşime dedim uyuduğum zaman bana hiç dokunma
aç susuz kalayım ama uykusuz kalmayayım
bu arada kızlar, dün eşim kızımıza patik almış... özür dilerim karıcım düşündüm de senin gibi hassas birine ve bebeği için kendinden vazgeçen birine onu kaybetme olasılığını hatırlatmam çok yanlıştı
Allah korusun bebeğimizi dedi
bende duygusallığın dibine vurdumağladım biraz sonra kendime geldim
çok şükür bu günlerimize
ben begenmıstım de uzun zamandır hotmaılımı acmıyorum bı bakayım
cnm bu konuları kazen acıp devredıyor ya kopyala yapıstır yapıyo heralde
Merhaba arkadaşlar hepinize günaydın hepinizee sevgi dolu bir gün diliyorummmm
Ailen Ankarada biliyorsunuzdur bilmeyenler :) de öğrendi
Malum onlar Prensesimizi öğrenince hazırlıklaraa ufaktan başladılar telefonda anlata anlata bitiremiyorlardı bende meraktan çatlıyordum derken dün her iki ailemdelede internetten görüşüp bebeişimize aldıklarını gördüm.
Allahım maşallah subhanallah :) nekadar şeker şeylerdi onlar
annesi henüz deli gibi isteyip birşey alamasada onlara bakmak görmek bayıldım manyaktı benim meleğim mi olucak içinde diye heveslendim :)
Kayınvalidemin aldıkları
çıt çıtlı badiler
zıbınlar
ağız silme mendili
badiler
alt pijamaları
iki adet battanaye
haklarım adlı zıbınlar
annem alarm lı zıbınlar
hastane çıkışı
annemin aldıkları
atlet
ağız silme mendiki
minnak çoraplar
tulum
çıt çıtlı badiler
zıbınlar
alt pijamaları
alt üst penye takımı
sarı beyaz yelek
aman yarabbim hepsi nasılda güzeldi bir fırsat bulursam kayınvalidemin aldıklarını resmini istedim çekip verdi büşra ondan ekleyebileceğim
ben hepsine bayıldım
babamlarn bluetotları olmadıgı ıcın onlardan alamadım
onlara kavuşmak için sabırsızlanıyorum ben :) aamaa daha birikip öyle gelicek inşallah
çok mutlu oldum kızlar neredeyse arkamı yaslayıp izleyeceğim maşlalh benim iki hatun çok zevkle hallediyorlar
Maşallah maşallah diyelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?