2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydıınnnn teyzoşlarrr:)
aman düz yatmiim ya sağa tercihen sola diye uykularım bölünüyor artık
halbuki doktorum hiç uyarmadı bile
aaa dun soylemeyi unutmusum serviks boyunada baktırdım
doktoruma söyledim 12. haftada bakılması gerekıomus baktınızmı dedim bakalım dedi
iyi cıktı ama biz mi hatırlatıcaz bunları onların dusunmesı gerekmıo

İnşallahh inşAllahh canımm
Zombi zombi dolanıyorum ortalıklardaa
Wcye uyan acıktım uyan, uyandım uyuyamama :18: Şu günlerin değerini bilmem lazımda benim sıpa şimdiden hazırlık yaptırıyor kendine herhaldee alış alış diye Yoksa ben uyku aşığı biriyimdir 24 saat uyanmazdım Eşim hep derdi uykuyu benden çok seviyorsun diye hıııı şimdide uyuyamıyorum nazar değdirdi

Gulsevdam kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. Uzaklığın peşinde koymaktadır vakit bulamıyorum. Birde faceten burdan Aralık 2011 annelerini takip et derken yetişemiyorum hızınıza :) hayır canım spiral varken hamile kaldım ilk başta çok üzüldüm çünkü oğlumu emziriyordum daha 10 ay emzirebildim şimdi kestik artık neysemi oda bende alıştık bu duruma. Ama dogunda nasıl baş edicem bi fikrim yok :) bu arada trombofili hastası oldugum için hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum bu nedenle epidural sezeryan oldum Buda öyle olacak Allah izin verirse

Ben de senin gibiyim yaa şimdiden uyuyamamaya başladım sanki hiç dinlenemiyorum. Normalde gündüz uykularını çok severim ben şimdi ne kadar uykum olursa olsun gündüz uyuyamıyorum bazen inat ediyorum kapatıyorum gzlerimi uyumaya çalışıyorum ama yok yok bu sefer de sinirlerim bozuluyor ne yapıcaz bilmiyorum yaaaaa

canım valla ben 17 haftada net hıssetmeye basladım yaklasık 1 haftadı yanı ondan once bısıler vardıysada bukadar net degldı sımdı bıldıgın karnımı bısıler ıttırıyor gıbı hıs var evet ben nette arastırmıstım zayıflar daha erken hıssedebılıyormus ama valla forumda cok karısık 14 haftada bıle hısseden var ben merak edıyordum nezaman dıye zayıf olmama rahmen bak 17 haftamı buldu degısyor sanırım

philips avent'in bi uygulamasına üye olmuştum, az önce mailimde bebeğimden bana bir mektup vardı :))) çoook heyecanlandım :) sizinle de paylaşmak istedim miniğimin mektubunu :)))
Eki Görüntüle 563118

evet bende epeydir alıyorum o maili çok keyıflı oluyor vede saklıyorummm sızlere de tavsıye ederım

canım benim mükemmel bişi değilmi onu hissettin an yaptıgın herseyı bırakıp elını karnına koyup dınleyeceksın bak gorursun ben öyleyım muhakkak elımın bırı karnımda gezer oldum bır haftadır masallah bebısınee

Karnımız şişdikce iyice uyuyamıcazz :18:
Ayran içip yatsam, kase kase yogurt yesem
Belki uyuruz kızlar :44:
Ben normalde yemek yediğim zaman gözlerim kapanırdıı, şimdi gözlerim kapansın diye dua eder oldum :18:
İnşallahh düzeliriz canım inşAllah

kızlar bu aralar uyuyabildiğiniz kadar uyuyun
2 haftalık bebeği olan arkadaşımla konuştum dün, kız diyo ki 2 saat uyusam kendimi şanslı hissediyorum
kızı baya gazlıymış sürekli ağlıyormuş ve uyumuyormuş
emziriyorum devamlı ve yediğim herşeye dikkat ediyorum diyor, hamileliği özledim ne kadar rahatmışım meğer dedi

sonra da korkma seninki de böyle olacak diye bi kaide yok dedi ama ben korktum bi kere
eşime dedim uyuduğum zaman bana hiç dokunma
aç susuz kalayım ama uykusuz kalmayayım

bu arada kızlar, dün eşim kızımıza patik almış... özür dilerim karıcım düşündüm de senin gibi hassas birine ve bebeği için kendinden vazgeçen birine onu kaybetme olasılığını hatırlatmam çok yanlıştı
Allah korusun bebeğimizi dedi

bende duygusallığın dibine vurdum ağladım biraz sonra kendime geldim
çok şükür bu günlerimize

Benim de süt, yoğurt fena halde uykumu getirir içip de yatıyorum zaten uykum geliyor, esniyorum filan ama derin bir uyku yok birşey beni dürtüyor sanki

Benim de süt, yoğurt fena halde uykumu getirir içip de yatıyorum zaten uykum geliyor, esniyorum filan ama derin bir uyku yok birşey beni dürtüyor sanki

evet yaa bende artık wc açısından rahatladım gb ilk aylara göre ama gece uyanıyorum dönüyorum dönüyorum sonra wcye girip bi abdest alınca rahatlayıp uyuyorum ama yani sıkışma fln olmamasına rağmen şimdiden alışmak için galiba ki ben eskdien gece hiiiç uyanmazdım wc için zaten sabah uyandımmıda bi daha uyyuyamıyorum herkes banada diyo sonra çok ararsın pişman olursun fırsatım varken uyu ama napim zatn eskdende gündüz uyandımmı uyuyamazdım uyumadan da yatmayı sevmiyorum aman napim hepsi gelir geçer inşallah Allahın izniyle
tabi böyle konuş sonra yaşarken :18::18bu laf kendimeydi)

Merhaba arkadaşlar hepinize günaydın hepinizee sevgi dolu bir gün diliyorummmm

Ailen Ankarada biliyorsunuzdur bilmeyenler :) de öğrendi

Malum onlar Prensesimizi öğrenince hazırlıklaraa ufaktan başladılar telefonda anlata anlata bitiremiyorlardı bende meraktan çatlıyordum derken dün her iki ailemdelede internetten görüşüp bebeişimize aldıklarını gördüm.

Allahım maşallah subhanallah :) nekadar şeker şeylerdi onlar
annesi henüz deli gibi isteyip birşey alamasada onlara bakmak görmek bayıldım manyaktı benim meleğim mi olucak içinde diye heveslendim :)

Kayınvalidemin aldıkları

çıt çıtlı badiler
zıbınlar
ağız silme mendili
badiler
alt pijamaları
iki adet battanaye
haklarım adlı zıbınlar
annem alarm lı zıbınlar
hastane çıkışı

annemin aldıkları

atlet
ağız silme mendiki
minnak çoraplar
tulum
çıt çıtlı badiler
zıbınlar
alt pijamaları
alt üst penye takımı
sarı beyaz yelek

aman yarabbim hepsi nasılda güzeldi bir fırsat bulursam kayınvalidemin aldıklarını resmini istedim çekip verdi büşra ondan ekleyebileceğim
ben hepsine bayıldım
babamlarn bluetotları olmadıgı ıcın onlardan alamadım
onlara kavuşmak için sabırsızlanıyorum ben :) aamaa daha birikip öyle gelicek inşallah
çok mutlu oldum kızlar neredeyse arkamı yaslayıp izleyeceğim maşlalh benim iki hatun çok zevkle hallediyorlar

Maşallah maşallah diyelim inşallah.

bende cep telefonuma adriana lima ve kıvanç tatlıtuğ'un fotografını koyıyım diyorum..bebek tekemeattığında hemen çıkarıp onlara bakıyım :)))
bu arada hala tekme hissetmedim ben..uyudu kaldı galiba içerde bebişimmm :18::18:

önce philips avent i beğeniyorsun, sonra o uygulamaya tıkladığında çıkan forma hangi mail adresini yazarsan oraya geliyor canım.
ben begenmıstım de uzun zamandır hotmaılımı acmıyorum bı bakayım
anneleri değilde annleri yazıyo imla hatası yani ama takıldım neden hepsindede var diye

cnm bu konuları kazen acıp devredıyor ya kopyala yapıstır yapıyo heralde

Okurken gözlerim doldu, çokk sevindim eşinin hatasını çabucak farketmesine ve kendini harika bir şekilde affettirmesine.. Olumsuzlukların düşüncesi bile bizden ve meleklerimizden uzak olsun..

Annem eğer kız olursa evde hazır bir sürü yelek filan var dedi, kayınvalidem de bana soruyor örgü örmeyi biliyor musun diye eltim çocuklarına hiçbir şey örmemiş bana onu anlatıyor. Aslında kendisi güzel de örer ama o da benden bekliyor
Yarın randevum var bir öğrensek cinsiyetini ben de başlayacağım artık azar azar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…