- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.481
anneleri değilde annleri yazıyo imla hatası yaniama takıldım neden hepsindede var diye
Benim de süt, yoğurt fena halde uykumu getirir içip de yatıyorum zaten uykum geliyor, esniyorum filan ama derin bir uyku yok birşey beni dürtüyor sanki
evet cnm admınkazen kim yönetici fln mı aaa çok ayıııp
tmm bakıcam bı ara oglum bana ne yazmıs gorelım:)nilay canım gereksizlerde gizleniyor o mail genelde
herkese günaydın kızlar,
bugün çok mutluyum şükürler olsun. dün doktora gittik.gitmeden babamız çikolata yedirttiğinden, minikim kıpır kıpırdı.delirtti çocuğu. en sonunda uyudu kaldı. doktor hah uyudu kaldı. yoruldu tabi, dedi. kuzumun dört boyutlu resmi aynı benim küçüklüğüm. bu kadar olmaz yaa. o kadar mı benzer? anneme telefonda benim mavi kadife tulumlu fotoğrafım gibi diyorum. annem de başladı duygu seli...:))) parmaklarını bile tek tek gördük. ağzını falan açtı kapattı yavrum.çoook tatlı. ben artık çok sabırsızlanıyorum. babamız, ben daha şimdiden özledim diyor:))) sonra da 3lü test için kan verdik.haftaya belli olcak. doktor elevit yanında bir de kan hapı verdi. şükürler olsun herşey yolunda.şimdi herkes bi maşallah desin nolur:)))
Merhaba arkadaşlar hepinize günaydın hepinizee sevgi dolu bir gün diliyorummmm
Ailen Ankarada biliyorsunuzdur bilmeyenler :) de öğrendi
Malum onlar Prensesimizi öğrenince hazırlıklaraa ufaktan başladılar telefonda anlata anlata bitiremiyorlardı bende meraktan çatlıyordum derken dün her iki ailemdelede internetten görüşüp bebeişimize aldıklarını gördüm.
Allahım maşallah subhanallah :) nekadar şeker şeylerdi onlar
annesi henüz deli gibi isteyip birşey alamasada onlara bakmak görmek bayıldım manyaktı benim meleğim mi olucak içinde diye heveslendim :)
Kayınvalidemin aldıkları
çıt çıtlı badiler
zıbınlar
ağız silme mendili
badiler
alt pijamaları
iki adet battanaye
haklarım adlı zıbınlar
annem alarm lı zıbınlar
hastane çıkışı
annemin aldıkları
atlet
ağız silme mendiki
minnak çoraplar
tulum
çıt çıtlı badiler
zıbınlar
alt pijamaları
alt üst penye takımı
sarı beyaz yelek
aman yarabbim hepsi nasılda güzeldi bir fırsat bulursam kayınvalidemin aldıklarını resmini istedim çekip verdi büşra ondan ekleyebileceğim
ben hepsine bayıldım
babamlarn bluetotları olmadıgı ıcın onlardan alamadım
onlara kavuşmak için sabırsızlanıyorum ben :) aamaa daha birikip öyle gelicek inşallah
çok mutlu oldum kızlar neredeyse arkamı yaslayıp izleyeceğim maşlalh benim iki hatun çok zevkle hallediyorlar
Maşallah maşallah diyelim inşallah.
Annem eğer kız olursa evde hazır bir sürü yelek filan var dedi, kayınvalidem de bana soruyor örgü örmeyi biliyor musun diye eltim çocuklarına hiçbir şey örmemiş bana onu anlatıyor. Aslında kendisi güzel de örer ama o da benden bekliyor
Yarın randevum var bir öğrensek cinsiyetini ben de başlayacağım artık azar azar
herkese günaydın kızlar,
bugün çok mutluyum şükürler olsun. dün doktora gittik.gitmeden babamız çikolata yedirttiğinden, minikim kıpır kıpırdı.delirtti çocuğu. en sonunda uyudu kaldı. doktor hah uyudu kaldı. yoruldu tabi, dedi. kuzumun dört boyutlu resmi aynı benim küçüklüğüm. bu kadar olmaz yaa. o kadar mı benzer? anneme telefonda benim mavi kadife tulumlu fotoğrafım gibi diyorum. annem de başladı duygu seli...:))) parmaklarını bile tek tek gördük. ağzını falan açtı kapattı yavrum.çoook tatlı. ben artık çok sabırsızlanıyorum. babamız, ben daha şimdiden özledim diyor:))) sonra da 3lü test için kan verdik.haftaya belli olcak. doktor elevit yanında bir de kan hapı verdi. şükürler olsun herşey yolunda.şimdi herkes bi maşallah desin nolur:)))
Okurken gözlerim doldu, çokk sevindim eşinin hatasını çabucak farketmesine ve kendini harika bir şekilde affettirmesine.. Olumsuzlukların düşüncesi bile bizden ve meleklerimizden uzak olsun..
herkese günaydın kızlar,
Bana hiç bir şey işlemiyor şimdii
Dediğin gibi derin bir uyku yok hep tetikteyimm
Sanki bebişim doğmuştaa ağlıcakda duymıcam gibi şöylee yayıla yayıla uyuyamıyorumm
İnşAllahh büyüdükce geceleri tepiklemezz ozaman hiç uyunmuyormuş
herkese günaydın kızlar,
Kızlar bugün 18. haftasına girdi miniğim, benim gibi 17. haftasını dolduran, göbeği bebek göbeği gibi gerginleşmemiş ve hareketlerini hissetmeyenler var mı?
6 aylık hamile bir arkadaşımla konuştuk dün, daha 14. haftasında hissetmeye başlamış, ince belli göbeksiz zayıftı hamilelik öncesi, şimdi göbeği büyümüş ve gerginleşmiş, doktor karnındaki yağ dokusu ince olduğu için erken hissetmeye başlamışsındır demiş. Bir de erkekler daha erken geliştiğinden kasları güçlü oluyormuş ve hareketleri daha erken hissediliyomuş onun doktorunun dediğine göre. Sizin yorumlarınız ne bu konuda???
evet cnm bencede onun ıcın ugrasıodur kadın.. daha neleeer neler yasadımda aklma getrp uzlmk ıstemıyorum
amiin amin inşallah yaa duzelır ınsallah yrn gne gun vr sanırm bakalm nolck :/ :26:
anneme gtsemde esım kalma dıyo ole dynce bısey dıyemıyorum kalmama nedn ızn vermıo noluosa sankı oda annesyle otrsn.
Buarada günaydınnnnnnnnnnnnnnn....
esm hastalndı ona bakıodum ıkı gndr gıremedm yıne foruma sabaha kdr uyumayp başını beklıorm hıc mı yaranamıorm anlamadmkı cok halsızım bugn ayaklarmn altı agrıyo eklemlerm fln cok halsızm kırılıyorm sankı khvltıda edemedm esmle k.v zor hazırladm mıdem bulandı onlar yedı ben yemedm yıyemedm
ah kendı evım olsa ve yerım olsa bende ıstıyorum .. gule gule kullan canım ..Herkese günaydın kızlar,
dün kurutma makinesi aldık, Bosch ve Siemens'te %40 indirim var bir ara burada da konuşulmuştu almayı düşünenlere duyurulur.
Bizim de uzun süredir aklımızdaydı indirimi görünce kaçırmayalım dedik hem bebiş gelince de çamaşır yükümüz artacak işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum
gunaydıınnnn teyzoşlarrr:)
aman düz yatmiim ya sağa tercihen sola diye uykularım bölünüyor artık
halbuki doktorum hiç uyarmadı bile
aaa dun soylemeyi unutmusum serviks boyunada baktırdım
doktoruma söyledim 12. haftada bakılması gerekıomus baktınızmı dedim bakalım dedi
iyi cıktı ama biz mi hatırlatıcaz bunları onların dusunmesı gerekmıo
cok gecmıs olsun Rabbım kolaylık versın canım hayırlısıyla kucagına AL iNŞALLAH saglıklaGulsevdam kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. Uzaklığın peşinde koymaktadır vakit bulamıyorum. Birde faceten burdan Aralık 2011 annelerini takip et derken yetişemiyorum hızınıza :) hayır canım spiral varken hamile kaldım ilk başta çok üzüldüm çünkü oğlumu emziriyordum daha10 ay emzirebildim şimdi kestik artık neysemi oda bende alıştık bu duruma. Ama dogunda nasıl baş edicem bi fikrim yok :) bu arada trombofili hastası oldugum için hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum bu nedenle epidural sezeryan oldum Buda öyle olacak Allah izin verirse
kızlar bu aralar uyuyabildiğiniz kadar uyuyun
2 haftalık bebeği olan arkadaşımla konuştum dün, kız diyo ki 2 saat uyusam kendimi şanslı hissediyorum
kızı baya gazlıymış sürekli ağlıyormuş ve uyumuyormuş
emziriyorum devamlı ve yediğim herşeye dikkat ediyorum diyor, hamileliği özledim ne kadar rahatmışım meğer dedi
sonra da korkma seninki de böyle olacak diye bi kaide yok dediama ben korktum bi kere
eşime dedim uyuduğum zaman bana hiç dokunma
aç susuz kalayım ama uykusuz kalmayayım
bu arada kızlar, dün eşim kızımıza patik almış... özür dilerim karıcım düşündüm de senin gibi hassas birine ve bebeği için kendinden vazgeçen birine onu kaybetme olasılığını hatırlatmam çok yanlıştı
Allah korusun bebeğimizi dedi
bende duygusallığın dibine vurdumağladım biraz sonra kendime geldim
çok şükür bu günlerimize
kazen kim yönetici fln mı aaa çok ayıııp
Merhaba arkadaşlar hepinize günaydın hepinizee sevgi dolu bir gün diliyorummmm
Ailen Ankarada biliyorsunuzdur bilmeyenler :) de öğrendi
Malum onlar Prensesimizi öğrenince hazırlıklaraa ufaktan başladılar telefonda anlata anlata bitiremiyorlardı bende meraktan çatlıyordum derken dün her iki ailemdelede internetten görüşüp bebeişimize aldıklarını gördüm.
Allahım maşallah subhanallah :) nekadar şeker şeylerdi onlar
annesi henüz deli gibi isteyip birşey alamasada onlara bakmak görmek bayıldım manyaktı benim meleğim mi olucak içinde diye heveslendim :)
Kayınvalidemin aldıkları
çıt çıtlı badiler
zıbınlar
ağız silme mendili
badiler
alt pijamaları
iki adet battanaye
haklarım adlı zıbınlar
annem alarm lı zıbınlar
hastane çıkışı
annemin aldıkları
atlet
ağız silme mendiki
minnak çoraplar
tulum
çıt çıtlı badiler
zıbınlar
alt pijamaları
alt üst penye takımı
sarı beyaz yelek
aman yarabbim hepsi nasılda güzeldi bir fırsat bulursam kayınvalidemin aldıklarını resmini istedim çekip verdi büşra ondan ekleyebileceğim
ben hepsine bayıldım
babamlarn bluetotları olmadıgı ıcın onlardan alamadım
onlara kavuşmak için sabırsızlanıyorum ben :) aamaa daha birikip öyle gelicek inşallah
çok mutlu oldum kızlar neredeyse arkamı yaslayıp izleyeceğim maşlalh benim iki hatun çok zevkle hallediyorlar
Maşallah maşallah diyelim inşallah.
Maşallahh subhanAllahh meleğine canımm
Bende çok ama çokk özledim pıtırcığımı
Maşallah canım, çok hoş hazırlıklar bunlar, liste yapmışsın ya aklıma geldi yanlarına da hangi aylarda giyilebileceğini ve adetlerini yazarak liste yapmak alısverişte gereksiz şeyleri ayırt etmeyi kolaylaştırabilir ya da alınmamışları fark edip eksikleri tamamlayabilirsin.
Benim annem de hamile olduğumu öğrendiğim hafta alt açma, tulum, çıtçıtlı badiler falan almıştı. Kayınvalidemde hala tık yok, doktor kız dedi ama kesin değil diye o erkek umuduyla bekliyor sanırım. Cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun yavrum başka bişey istemem ama bu düşüncede biri olması beni sinir ettiğinden kız olsun da sevinmesin istiyorum içten içe.. çok mu kötüyüm ki ben yaa
Annem eğer kız olursa evde hazır bir sürü yelek filan var dedi, kayınvalidem de bana soruyor örgü örmeyi biliyor musun diye eltim çocuklarına hiçbir şey örmemiş bana onu anlatıyor. Aslında kendisi güzel de örer ama o da benden bekliyor
Yarın randevum var bir öğrensek cinsiyetini ben de başlayacağım artık azar azar
Maşallah canım, çok hoş hazırlıklar bunlar, liste yapmışsın ya aklıma geldi yanlarına da hangi aylarda giyilebileceğini ve adetlerini yazarak liste yapmak alısverişte gereksiz şeyleri ayırt etmeyi kolaylaştırabilir ya da alınmamışları fark edip eksikleri tamamlayabilirsin.
Benim annem de hamile olduğumu öğrendiğim hafta alt açma, tulum, çıtçıtlı badiler falan almıştı. Kayınvalidemde hala tık yok, doktor kız dedi ama kesin değil diye o erkek umuduyla bekliyor sanırım. Cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun yavrum başka bişey istemem ama bu düşüncede biri olması beni sinir ettiğinden kız olsun da sevinmesin istiyorum içten içe.. çok mu kötüyüm ki ben yaa
canım ben kalp atısı için gittiğimde 2 hafta gerıdeydı yavrum cok erken kalp atısını duymakı ıcn ama yag tabakan az oldugu ıcın duyabıldık demıstı
belkı bu yuzdendır bende 14. haftada hıssettım kı benım hesaba gore 12. hafta ve erkek cocukları kesınlıkle daha erken hareket eder
yengem dogurmak uzere kızı cok hareket etmedıgını soyluyor
eşine cok gecmıs olsun dıkkat et canım sana gcmesın ve ıstemesende ye dun mıdem yanıyordu arkadasa gıttıgımde ıkı buklum halde yedım ac kalmasın yavrularımız ..
ah kendı evım olsa ve yerım olsa bende ıstıyorum .. gule gule kullan canım ..
benıde ben sorunca uyardı sımdı ıyıce uykum bolundu ya sırt ustu uyucam dıye korkuyorum
doktorum sureklı bırseyın boyunu olctu bızımke konusurken ama servıks boyumuydu bılmıyorum tepkınde haklısın bızımmı hatırlatmamız gerek ..
cok gecmıs olsun Rabbım kolaylık versın canım hayırlısıyla kucagına AL iNŞALLAH saglıkla
bak ne guzel gonlunu almıs eşin bız bu ara cok duygusalız herseye alınıyoruz :)
sıtenın sahıbı ve erkek canım oda tup bebekle zamanında baba oldu bu yuzden anne adaylarına sagolsun cok deger verıyor ..
herkese günaydın kızlar,
bence sende 8 aralığı bekleme canım o kadar özledin bak
hem bizde meraktan kurtuluruz beraber
herkese günaydın kızlar,
ah kendı evım olsa ve yerım olsa bende ıstıyorum .. gule gule kullan canım ..
QUOTE]
Sağol cnm benim de evim küçük hatta 7-8 ay sonra taşınacağız ben aslında o zaman almayı düşünüyordum ama eşim çok ısrar etti, fiyatı da iyi geldiği için alalım dedik zaten çamaşır makinesinin üzerine monte ettireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?