2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Nisan annlerine bende yazdım buarada bakalım tahmin ne olacak x mi y mi

anneleri değilde annleri yazıyo imla hatası yani ama takıldım neden hepsindede var diye

Gördüm evet öyle yazıyor ama vardır bir sebebi
Hepsi ayrı zamanlarda aynı hatayı yapamaz sanırım

Benim de süt, yoğurt fena halde uykumu getirir içip de yatıyorum zaten uykum geliyor, esniyorum filan ama derin bir uyku yok birşey beni dürtüyor sanki

Bana hiç bir şey işlemiyor şimdii
Dediğin gibi derin bir uyku yok hep tetikteyimm
Sanki bebişim doğmuştaa ağlıcakda duymıcam gibi şöylee yayıla yayıla uyuyamıyorumm
İnşAllahh büyüdükce geceleri tepiklemezz ozaman hiç uyunmuyormuş

herkese günaydın kızlar,
bugün çok mutluyum şükürler olsun. dün doktora gittik.gitmeden babamız çikolata yedirttiğinden, minikim kıpır kıpırdı.delirtti çocuğu. en sonunda uyudu kaldı. doktor hah uyudu kaldı. yoruldu tabi, dedi. kuzumun dört boyutlu resmi aynı benim küçüklüğüm. bu kadar olmaz yaa. o kadar mı benzer? anneme telefonda benim mavi kadife tulumlu fotoğrafım gibi diyorum. annem de başladı duygu seli...:))) parmaklarını bile tek tek gördük. ağzını falan açtı kapattı yavrum.çoook tatlı. ben artık çok sabırsızlanıyorum. babamız, ben daha şimdiden özledim diyor:))) sonra da 3lü test için kan verdik.haftaya belli olcak. doktor elevit yanında bir de kan hapı verdi. şükürler olsun herşey yolunda.şimdi herkes bi maşallah desin nolur:)))

kazen kim yönetici fln mı aaa çok ayıııp
evet cnm admın
nilay canım gereksizlerde gizleniyor o mail genelde
tmm bakıcam bı ara oglum bana ne yazmıs gorelım:)

gunaydın canımmm once maşallahhh dıyeyımmmgozun aydın ınsallah sonucların da ıyı cıkar

Maşallah canım, çok hoş hazırlıklar bunlar, liste yapmışsın ya aklıma geldi yanlarına da hangi aylarda giyilebileceğini ve adetlerini yazarak liste yapmak alısverişte gereksiz şeyleri ayırt etmeyi kolaylaştırabilir ya da alınmamışları fark edip eksikleri tamamlayabilirsin.

Benim annem de hamile olduğumu öğrendiğim hafta alt açma, tulum, çıtçıtlı badiler falan almıştı. Kayınvalidemde hala tık yok, doktor kız dedi ama kesin değil diye o erkek umuduyla bekliyor sanırım. Cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun yavrum başka bişey istemem ama bu düşüncede biri olması beni sinir ettiğinden kız olsun da sevinmesin istiyorum içten içe.. çok mu kötüyüm ki ben yaa

yelek iyi gerçekten öneml, uyandıgında tak üstüne yeter canım

ama onun dışında ben pek örgü sevmiyorum açıkcası kayınvalıdemle konustuk kızım ormeyıde ordurmeyıde dusunmuyorum nedersın dedı ıyı dedım hatta sevındım bıle bana pamuklu şeyler daha iyi geliyor ve penye olması okadar şirin şeyler varki örgüler ilgimi çekmiyor :)
ama örgüde yelek çok önemliii uyandıgında dışarı kapının önune cıktıgında terlemesıne onlem
hayırlsııyla alırsın ınsallah canım guzel haberlerııı

Maşallahh subhanAllahh meleğine canımm
Bende çok ama çokk özledim pıtırcığımı

Okurken gözlerim doldu, çokk sevindim eşinin hatasını çabucak farketmesine ve kendini harika bir şekilde affettirmesine.. Olumsuzlukların düşüncesi bile bizden ve meleklerimizden uzak olsun..

kocaman bir Amin diyorum, bende sevindim canım
hamileliğim kocama yaradı

Maşallah canım, Inşallah test sonuçların da iyi çıkar sevincin 2 ye katlanır

Eşim de şimdiden alışıyorsun işte uykusuz kalmaya, boşuna cennet annelerin ayakları altında değil diyor.
Arkadaşımın 11 aylık bebeği var geçenlerde saat 10 gibi aramıştım onu sonra kusura bakma uyandırdım mı diye sordum. Cnm keşke uyandırsan o kadar uzun zaman oldu ki bu saatlerde uyanmayalı dedi

maşallah kuzucuğuna ve sana canım :)) fotoğrafını görmek çokk heyecan vericidir eminim, ben de bugün 18. haftama girdim. 4 boyutlu için 5. ayı beklemem gerektiğini sanıyordum, 18den itibaren yapıyorlar demek ki? ben de doktorumu arayıp bu haftasonu gitmek istediğimi söyleyim en iyisi :)))

canım ben kalp atısı için gittiğimde 2 hafta gerıdeydı yavrum cok erken kalp atısını duymakı ıcn ama yag tabakan az oldugu ıcın duyabıldık demıstı
belkı bu yuzdendır bende 14. haftada hıssettım kı benım hesaba gore 12. hafta ve erkek cocukları kesınlıkle daha erken hareket eder
yengem dogurmak uzere kızı cok hareket etmedıgını soyluyor

eşine cok gecmıs olsun dıkkat et canım sana gcmesın ve ıstemesende ye dun mıdem yanıyordu arkadasa gıttıgımde ıkı buklum halde yedım ac kalmasın yavrularımız ..

ah kendı evım olsa ve yerım olsa bende ıstıyorum .. gule gule kullan canım ..

benıde ben sorunca uyardı sımdı ıyıce uykum bolundu ya sırt ustu uyucam dıye korkuyorum
doktorum sureklı bırseyın boyunu olctu bızımke konusurken ama servıks boyumuydu bılmıyorum tepkınde haklısın bızımmı hatırlatmamız gerek ..

cok gecmıs olsun Rabbım kolaylık versın canım hayırlısıyla kucagına AL iNŞALLAH saglıkla

bak ne guzel gonlunu almıs eşin bız bu ara cok duygusalız herseye alınıyoruz :)

kazen kim yönetici fln mı aaa çok ayıııp

sıtenın sahıbı ve erkek canım oda tup bebekle zamanında baba oldu bu yuzden anne adaylarına sagolsun cok deger verıyor ..

ohh canm masallah ne gzl Allah bozmasn yaslan arkana ızle sana alıcak bısey kalmayacak :):)

aynı dşünce bende de vardı. kv den utansın böyle düşündürttüğü için. hayırlısı olsun.bak ben de aynen sen gibi kızım olsun derdim. oğluşum olcak rabbim hayırlısını versin. düğünümde ne yaptı da doğumumda yapcak.hediye falan yapmasın...

benm k.v ördüğü bikaç bavul örgu var ama benm cocuguma ozel ormedı yanı halbukı sımdı baslasa modellerı gosterse sevdıgımı orse fena mı olr buda senn bebişe cnm torunuma desee ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :):):)

canım bence hiç takma, herkes bu dünyada ne ekerse onu biçer
bence çocuklarımız da zaten onlara kimin daha çok değer verdiğini ve onları kimin daha çok sevdiğini hissedip anlayacaklar

o yüzden üzülmeye sinirlenmeye hiç değmez
yavrularımızı 3 kuruşluk insanlar için üzmeyelim

hımm demek sitenin sahibi erkek eşim duymasın benim giridğimi gördükçe bende üye olucam bakıcam napıyosunuz fln dyodu bende olmaz seni almazlar diyodum

maşallah canımm gozumn onunde canlandı o hallerı ayyy yerm ben onu yaa naslda kıpırkıpır oluyolr kucucukler yaa ayy nasıl duygulandm anlatamam :17 inşallah 3lü testin sonucuda temz ckar cnm

bence sende 8 aralığı bekleme canım o kadar özledin bak
hem bizde meraktan kurtuluruz beraber

Ama üstte üste girince zararlı olur diye gitmiyorum
Doktorum 8 Aralıka kadar müsait değill
Yoksa 10 kere gitmiştim şimdidenn
Bakalım yüksek voltajada yazdım o ne dicek

Darısı başıma ben de çok özledim yavrumu bir ay oldu kolay değil. Geçenlerde anneme ultrason fotolarımızı gösteriyordum 10. haftalık olanda anne baksana bana benziyor değil mi dedim evet ben de sana benzettim dedi. Bir de benimki normal ultrason neresini benzettiysek artık ana-kızama detaylıda çok belirgin bir şekilde görünüyormuş arkadaşım doğduğunda hiç şaşırmamıştık demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…