- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.761
annişlerr nasılsınız bakalımm
foxcrimede cinayet izleye izleye bunaldım bı hürrem arası vercem:)
varmı izleyen kızlarrr bu akşam çok helecanlı:)))))
buu arada bugun eşim çat kapı surprız yaptımm
oda gelmişken el doplerıyle bakalım dedı duyulcakmı ordan
duyuluo ve dakıkada kaç attığııda gösterıo
pımpırıklenen anneler varsa eve alıp dınleyebılır beebişin pıtpıtlarını:)
kızlar biliyorum bana kızacaksınız..bu elaal de bulantıdan başka bişi bilmiyo diceksiniz...ama yine de sormak istiyorum...bulantılar hiç tam olarak bitmicek mi...benim azaldı öncekine göre daha rahatım ama hiç bir yemeğimi bulantı olur mu acaba çıkar mı demeden yiyemiyorum..bugün de öleyim..rahat rahat sıvı tüketemiyorum..bunlar az da olsa hep devam mı edecek ya da sizin bittiyse kaçıncı haftada bitti...artık rahatça yemek yemek istiyorummm
esin uzaga mi gidiyo
annişlerr nasılsınız bakalımm
foxcrimede cinayet izleye izleye bunaldım bı hürrem arası vercem:)
varmı izleyen kızlarrr bu akşam çok helecanlı:)))))
buu arada bugun eşim çat kapı surprız yaptımm
oda gelmişken el doplerıyle bakalım dedı duyulcakmı ordan
duyuluo ve dakıkada kaç attığııda gösterıo
pımpırıklenen anneler varsa eve alıp dınleyebılır beebişin pıtpıtlarını:)
Biz çok heycanlıyız eşimle bugün kızımız olacağını öğrendik bi oğlumuz var ikincide hep erkek olur kız olmaz diye düşünüp hiç kendimizi heveslendirmedik
çok farklı bi duyguymuş kız evlat daha kucağımıza almadan bu kadar heycanlandık
şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bütün kız bebek kıyafetlerini alasım var heryer bana tozpembe :)
hadi bakalım sağlıkla huzurla mutlulukla kucagınıza alır ve buyutursunuz umarım. darısı benim gibi henuz cinsiyeti öğrenemeyenlerin basına:)
bugun doktorumu aradım ve 3 lü tarama için gidip gitmeyeceğimi sordum. yardımcısı 2 li taramada sorun tespit edilmediyse 3 lü tarama yapmıyoruz dedi. ayrıntılı ultrasına yonlendirip ordan cıkan sonucu değerlendiriyormus. ama ben 3 lü tarama yapılması zorunlu diye bliyordum.kızlarr sizlerde de 3 lü taramaya gerek duymadılar mı acaba?
hadi bakalım sağlıkla huzurla mutlulukla kucagınıza alır ve buyutursunuz umarım. darısı benim gibi henuz cinsiyeti öğrenemeyenlerin basına:)
bugun doktorumu aradım ve 3 lü tarama için gidip gitmeyeceğimi sordum. yardımcısı 2 li taramada sorun tespit edilmediyse 3 lü tarama yapmıyoruz dedi. ayrıntılı ultrasına yonlendirip ordan cıkan sonucu değerlendiriyormus. ama ben 3 lü tarama yapılması zorunlu diye bliyordum.kızlarr sizlerde de 3 lü taramaya gerek duymadılar mı acaba?
kızlar merhaba..biz bişeyi merak ediyorum cevap verir:seniz seviniriz..ikili testte kan degeri 50nin üstündeyse kız altındaysa erkek diye bir kanı var...siz söylermisiniz kan degerlerinizle cinsiyet tutarlı çıktımı:52
Biz çok heycanlıyız eşimle bugün kızımız olacağını öğrendik bi oğlumuz var ikincide hep erkek olur kız olmaz diye düşünüp hiç kendimizi heveslendirmedik
çok farklı bi duyguymuş kız evlat daha kucağımıza almadan bu kadar heycanlandık
şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bütün kız bebek kıyafetlerini alasım var heryer bana tozpembe :)
Kızlarrrrrrr
bebisim pipisini gosterdiiii
sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlarrrrrrr
Kızlarrrrrrr
şaka yapıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnayyy senın adına cok sevdındımmmmmmmm
inanmıyoruumgerçekten şok hayırlı olsun oğluşun o halde
kızlarrr,bunun ruyasını gordum,doktor yanıma geldı ve bana ruyamda tahlıller yanlıs cıkmıs oglun oluyor dedı
cıdden oyle sok oldum asla beklemıyorduk boyle bırsey
esım durdu kaldı
doktor ozellıkle gosterdı erkenden soylenmez kı 12.hafta cok erken dedı
net grduk oglusumun pıpısını
sımdı oglumdan ozur dılıyorum kızım dıye sevdık
eksı delısı tatlıdan nefret eden benımmmm ve oglusss gelıyorrrrr
bu arada 3 ucak yolculugu yaptık cok yorulduk sormayın hala kendıme gelemıyorum ıflasvucut ama usgde sorun cıkmadı cok sukur,sadece kasılmalarım oluyor cok zor gectı yolculuk. ıykı bebısımızın ılk kıyafetını almamısız. kızlar benım gıbı erken ogrendıysenız kaptırmayın cok dıycem ne olur ne olmaz,
hıc onemlı degıl bızım bebısımız canımız oooo kız ya da erkek mutluyuzzzzzzzz
nılaycımmmm
tabloda duzeltır mısın
yoooo doktorum soylemedı hıcbır zamanayy sen ama hep erkek ıstıyordun hayırlısı bak allah gonlune göre verdı...
doktorunu arayıp soleseydın
sagsaglım gelmıssın ya cnm yat dınlen kendıne gel brıaz oglusunla
ayyy kızlar voltaj cevap yazmış bana erkek hissettim dedi şok oldum ben hep içimden kız geçiriyordum ya onun dediği çıkarsa:) Allah tabiki sağlıklısını versin ama nebiliimmmmm, allahtan cuma gidiorum doktra bakalım gerçeklerle yüzleşçez:):):)
everthing cnm hayırlısı olsun şaşrıdım duyunca bende mi öle olcam neeee
yoooo doktorum soylemedı hıcbır zaman
ıkısı de olur erken dedı son gun
bana ıkılı testte sper otesı usg cıhazı olan doktor net demıstı
canım aslında sanırım 18.hafta ıdeal
oncesınde bılmem kı kız bıle erkege donustu dusun
hayırlısı olsun hakkımızda
hıc ama hıc farketmez ıkısı de ayrı guzel
ama ıste erken ogrenmenın dezavantajıymıs
ya ben neden eksı delısıyım pekırus takvımı cın takvimi yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?