2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayy bendensin sende :) foxcrime çok izliyorum bende hele gündüzleri evdeysem saçma sapan programlar izliyceme csi izliyorum:) ama şu anda hürremi izliyorum bende
bu arada nerden almış eşin onu? ne kadar ki fiyatı??

kızlar merhaba..biz bişeyi merak ediyorum cevap verir:seniz seviniriz..ikili testte kan degeri 50nin üstündeyse kız altındaysa erkek diye bir kanı var...siz söylermisiniz kan degerlerinizle cinsiyet tutarlı çıktımı:52

Son düzenleme:

cnm eğer azalma başladıysa yakın zamanda geçecektir. acaba bulantı tekrar olur mu diye düşünüp yememezlik yapma
kusmaların devam edebilir biraz daha yemek yerken sakın sıvı tüketme ve mideni çok doldurma bunlar daha çok kusturuyo yani bende öyle yapıyodu. benim 6. hafta başladı 12-13. haftada hafifledi şimdi biraz daha iyiyim arada yine bulantı ve kusmalarım oluyo

esin uzaga mi gidiyo

evet canım ıstanbuldayız batmana gıdıyor ..

el doplerı ılkdefa duydum zararlı degıl dımı bebıslere nasıl bısey arastırayım bıde fıyatına bakayım :)
kız cınayet ne ızlıyorsun yavruna yazık canı sıkıldı içeride :)

ay n eguzel hem kız hem erkek anası olmak ah ahbende 2.de kız annesı olmayı cok ısterım ıkı duyguyu tatmak gıbısı yok
hayırlı olsun canım

ben gercı hıc bırını yaptırmadım ama burda okuduklarımdan
ıkılı test ıyı cıkmıssa 3lu testı ıstemıyor dıye bılıyorum doktorlar

sabah 40 dk aksam 40 dk toplam 6.5 km yurudum oh be spor gıbısı yok gercı zamanla bu tempo azalcak karın ıyıce sıstıkce:)
sımdı uzanıp bıraz tv keyfı yapayım opuldunuz anneler

benm dr de ikili testte sorun yok.birdaha geldiğinde üçlü test yapalım dedi.bende gerek varmıki dedim.onuda yapalım dursun dedi. ben yaptırmayı düşünmüyorum .test çıkana kadar telaşlı oluyorsun.rabbiim ne veririse şükür diyeceğiz.yani benm drde istedi.

benım 78 dı cnm ama oglusum gelıyor

hayirli olsun kizin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
bende cok merak ediyorum voltaj beni cok meraklandirdi

ya kızlar oku oku bitiremiyorum yaa ne kadar hızlısınız vallahi yazmaya vaktim kalmıo hiç okumaktan,,bnm geçen hafta bikere kanamam oldu bir haftadr evde raporluydm devam etmedi Allahtan, bakalım şimdide bişey yok kontrolümüzde ayın 10 unda daha merak ediyorum ama beklemek çokta sıkıcı.. bu arada bnde cinsiyetini hala öğrenmemiş olanlardanım,10 arlıkta gidince belli olur herhalde artık diorum aama bnde bi yorum alsam hiç fena olmaz,,sizde benm neyim olcak inşallah

şaka yapıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnayyy senın adına cok sevdındımmmmmmmm

inanmıyoruum gerçekten şok hayırlı olsun oğluşun o halde

kızlarrr,bunun ruyasını gordum,doktor yanıma geldı ve bana ruyamda tahlıller yanlıs cıkmıs oglun oluyor dedı
cıdden oyle sok oldum asla beklemıyorduk boyle bırsey
esım durdu kaldı
doktor ozellıkle gosterdı erkenden soylenmez kı 12.hafta cok erken dedı
net grduk oglusumun pıpısını
sımdı oglumdan ozur dılıyorum kızım dıye sevdık
eksı delısı tatlıdan nefret eden benımmmm ve oglusss gelıyorrrrr

bu arada 3 ucak yolculugu yaptık cok yorulduk sormayın hala kendıme gelemıyorum ıflasvucut ama usgde sorun cıkmadı cok sukur,sadece kasılmalarım oluyor cok zor gectı yolculuk. ıykı bebısımızın ılk kıyafetını almamısız. kızlar benım gıbı erken ogrendıysenız kaptırmayın cok dıycem ne olur ne olmaz,
hıc onemlı degıl bızım bebısımız canımız oooo kız ya da erkek mutluyuzzzzzzzz

ayy sen ama hep erkek ıstıyordun hayırlısı bak allah gonlune göre verdı...

doktorunu arayıp soleseydın

sagsaglım gelmıssın ya cnm yat dınlen kendıne gel brıaz oglusunla

ayyy kızlar voltaj cevap yazmış bana erkek hissettim dedi şok oldum ben hep içimden kız geçiriyordum ya onun dediği çıkarsa:) Allah tabiki sağlıklısını versin ama nebiliimmmmm, allahtan cuma gidiorum doktra bakalım gerçeklerle yüzleşçez:):):)

everthing cnm hayırlısı olsun şaşrıdım duyunca bende mi öle olcam neeee

ayy sen ama hep erkek ıstıyordun hayırlısı bak allah gonlune göre verdı...

doktorunu arayıp soleseydın

sagsaglım gelmıssın ya cnm yat dınlen kendıne gel brıaz oglusunla
yoooo doktorum soylemedı hıcbır zaman
ıkısı de olur erken dedı son gun
bana ıkılı testte sper otesı usg cıhazı olan doktor net demıstı

canım aslında sanırım 18.hafta ıdeal
oncesınde bılmem kı kız bıle erkege donustu dusun
hayırlısı olsun hakkımızda
hıc ama hıc farketmez ıkısı de ayrı guzel
ama ıste erken ogrenmenın dezavantajıymıs
ya ben neden eksı delısıyım pekı rus takvımı cın takvimi yalan oldu

hee ayy tmm tmm sımdı hatırladım cok pardonn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…