- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.781
Kızlarrrrrrr
bebisim pipisini gosterdiiii
sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hakikaten şoooooooooooooooookkkkk oldum yaaa, inanamıyorum. Kız ya da erkek önemli olan hayırlı, sağlıklı evlat olsun. O zaman paşamız hayırlı olsun Şimdi erken öğrenenlerin çoğu şüphe edecekler.
benim kız da bugün pipilendi oğlan oldu:)
Kızlarrrrrrr
yoooo doktorum soylemedı hıcbır zaman
ıkısı de olur erken dedı son gun
bana ıkılı testte sper otesı usg cıhazı olan doktor net demıstı
canım aslında sanırım 18.hafta ıdeal
oncesınde bılmem kı kız bıle erkege donustu dusun
hayırlısı olsun hakkımızda
hıc ama hıc farketmez ıkısı de ayrı guzel
ama ıste erken ogrenmenın dezavantajıymıs
ya ben neden eksı delısıyım pekırus takvımı cın takvimi yalan oldu
Kızlarrrrrrr
Kızlarrrrrrr
evet bana da gereksiz geliyor. tabii ki allah bilir onu. kuzenlerimde doktorların sakat bu çocuk almalıyız dedikleri halde sağlıklı bebekleri oldu çok şükür. ben bu testlere de inanmıyorum o sebeplebenm dr de ikili testte sorun yok.birdaha geldiğinde üçlü test yapalım dedi.bende gerek varmıki dedim.onuda yapalım dursun dedi. ben yaptırmayı düşünmüyorum .test çıkana kadar telaşlı oluyorsun.rabbiim ne veririse şükür diyeceğiz.yani benm drde istedi.
hadi tebrik ederizz. :) gözün aydın canımKızlarrrrrrr
çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine canım. umarım senin bebiş gösterir benimki 16. haftada göstermedi haftaya gösterir diye umuyorum:)ya kızlar oku oku bitiremiyorum yaa ne kadar hızlısınız vallahi yazmaya vaktim kalmıo hiç okumaktan,,bnm geçen hafta bikere kanamam oldu bir haftadr evde raporluydm devam etmedi Allahtan, bakalım şimdide bişey yok kontrolümüzde ayın 10 unda daha merak ediyorum ama beklemek çokta sıkıcı.. bu arada bnde cinsiyetini hala öğrenmemiş olanlardanım,10 arlıkta gidince belli olur herhalde artık diorum aama bnde bi yorum alsam hiç fena olmaz,,sizde benm neyim olcak inşallah
evet yaa bayramdaaan bayrama...23 nisana kadar rahatız..
benim es uzman oldu ,bu gaz bu bebek diye ayirt ediyor artikay ne guzel sımdı ayakları yere basmıyordur :) darısı basımızaa ben hıssedıyorumda
esımde bı hıssetse kaval kemıgımı bebegımız sanmıstı bıkeresınde koptum gulmekten
Kızlarrrrrrr
Kızlarrrrrrr
kızlarrr,bunun ruyasını gordum,doktor yanıma geldı ve bana ruyamda tahlıller yanlıs cıkmıs oglun oluyor dedı
cıdden oyle sok oldum asla beklemıyorduk boyle bırsey
esım durdu kaldı
doktor ozellıkle gosterdı erkenden soylenmez kı 12.hafta cok erken dedı
net grduk oglusumun pıpısını
sımdı oglumdan ozur dılıyorum kızım dıye sevdık
eksı delısı tatlıdan nefret eden benımmmm ve oglusss gelıyorrrrr
bu arada 3 ucak yolculugu yaptık cok yorulduk sormayın hala kendıme gelemıyorum ıflasvucut ama usgde sorun cıkmadı cok sukur,sadece kasılmalarım oluyor cok zor gectı yolculuk. ıykı bebısımızın ılk kıyafetını almamısız. kızlar benım gıbı erken ogrendıysenız kaptırmayın cok dıycem ne olur ne olmaz,
hıc onemlı degıl bızım bebısımız canımız oooo kız ya da erkek mutluyuzzzzzzzz
hayırlısı olsun annesibenim kız da bugün pipilendi oğlan oldu:)
devlette eşleri pek almıyorlar... lina da eşler çok rahat görüşme odasına usgye girebiliyor. çünkü herkesin randevu saati var ona göre vakitleri var yani. ayrıntılıya girermiyim bilmiyorum doktor gerek görürse girerim ama kendim istemiyorum o gerek görürse girecem.hmmm bir arkadaşım için o hastaneye gitmiştim. ayrıntılı ultrasonra öğrenicez bu gidişle bebeğin cinsiyetini. istediğim sağlıklı olup olmadığına baksınlar bir de cinsiyet merakımı gidersinler biraz da ilgili olsunlar yeter. devlet hastanesine gidicem en kolay ama devlette eşleri almıyorlar diye biliyorum. bir de çok ilgilenmezlerse üzülürüm boşa geçen zamana diye düşünüyorum. sen birdaha girecek misin ayrıntılı ultrasona?
bu doktorun ismini çok duydum gittiğim iki doktorda bazı durumlarda Eyüp hocaya yönlendiriyorlar. fiyatı gerçekten pahalı ama herkes memnun gibi. (400 tl imiş geçen sene bi arkadaş gitmişti)Canım ayrıntılı ultrason için Ankara'da en iyi hoca Eyüp ekici. Gitmek istersen bi araştır derim. Fiyatı biraz fazla ama şehir dışından bile çok fazla gelen var. Ben ilk bebeğimde HRS hastanesine gittiğim için orda bakmıştı radyolog ayrıntılı ultrasonada. Orada memnun kalmıştım
Bızde ultrasona gırmeden once sohbet edıyoruz o ara aklıma gelenlerı soruyorumSabah sabah şok üstüne şok
Ben de üzülyordum cinsiyetini öğrenemedim diye bakalım bugün gidiyoruz biz de umarım öğreniriz.
Yaa ben çok heyecanlıyım iyidir inş herhalde doğuma kadar böyle olacak kadının odasına psikopat gibi giriyorum her seferinde, ultrasonda görünce de saflaşıyorum dra hiçbir şey sormadan çıkıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?