2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ay kızlar valla bende şüphelendim şimdi kızımın adını bile koydum bende 3 buçuk aylıkken öğrendimnapalım biz şimdi yaaaaa

bir tek rus teyze yanılmadı o zaman

Kızlarrrrrrr

bebisim pipisini gosterdiiii
sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugunku ıkıncı sok thesun dada cınsıyet yanlıs tahmın edılmıs bu yuzden erken ogrenmeye ve hemen alısverıse karsıyım ıste
15. haftana kadar sabredıp oyle ogrendım ama yınede suphem var yaa
hayırlısı canım umarım bıdaha degısmez cınsıyetı :)
buarada hosgeldın canım haberını aldık cok sevındım artık bol bol aşerıp ıstedıgnı yıyebılırsın :)
nete rahat gırebılcekmısın muhabbettını ozletme bıze:)

evet bana da gereksiz geliyor. tabii ki allah bilir onu. kuzenlerimde doktorların sakat bu çocuk almalıyız dedikleri halde sağlıklı bebekleri oldu çok şükür. ben bu testlere de inanmıyorum o sebeple
Kızlarrrrrrr

hadi tebrik ederizz. :) gözün aydın canım
çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine canım. umarım senin bebiş gösterir benimki 16. haftada göstermedi haftaya gösterir diye umuyorum:)
benim kız da bugün pipilendi oğlan oldu:)

hihiih:) sağlıklı olsunlar da pipili pipisiz farketmez canım:)

evet yaa bayramdaaan bayrama...23 nisana kadar rahatız..

kızlar sakın ütüden dertlenmeyin beni görseniz halime acırsınız eşim satış temsicisi hergün birde çok titiz hergün 1 pantolon 1 gömlek 6 günde 6 ile çarpın birde hafta sonu düğün varsa bizimki horona meraklı gömlek sayısına en az 3 tane daha ekle pazartesi ütü yaparken miğdem bulanıyor artık birde dolap yüksek bu uzun boyla bile yetişemiyorum garibim halime acıyıp birkaç sefer denedi ama birinde canım gömleği yakmış birindede buruşuk halinden daha beter hale getirmiş son aylarda napıcam bilmiyorum hiçbir işten erinmiyorum şu ütü bu halimle bezdiriyor beni :26::26::26:

gunaydin !!sabah sabah sok oldum haberlerinizle kizlar!!benim ogrenmemem iyi olmus desenize 21.haftada ogrenicem kesin olur o zaman

ay ne guzel sımdı ayakları yere basmıyordur :) darısı basımızaa ben hıssedıyorumda
esımde bı hıssetse kaval kemıgımı bebegımız sanmıstı bıkeresınde koptum gulmekten
benim es uzman oldu ,bu gaz bu bebek diye ayirt ediyor artik
Kızlarrrrrrr

evet sok sok

günaydın hanımlar dun gece gene uyuyakaldım

Kızlarrrrrrr

şuan şoktayım hayırlısı olsun canım 2nizde sağsalım gelmişsiniz ne güzel tr ye artık bol bol istediklerini yeyip temız hava alablırsın, salı gunu doktor bana da yine erkek dedi pipiyi gösterdi de bakalım 3 hafta sonra ne diyecek

hayırlısı olsun annesi sağlıklı olsunlar da

günaydınnnnn guzel anneler allahtan ben uyurken 3 sayfa ilerlemiş ama şok üstüne şok yaşadım
2 bebeğimizinde cinsiyeti değişmiş
hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlarda cinsiyet farketmiyor bize

kahvaltımı yapıp barı bugun işe vaktınde gideyim diyorum
hepinizi öpüyorum
inş iş yeri yogun olmaz da telden bari sizi takip ederimmm

devlette eşleri pek almıyorlar... lina da eşler çok rahat görüşme odasına usgye girebiliyor. çünkü herkesin randevu saati var ona göre vakitleri var yani. ayrıntılıya girermiyim bilmiyorum doktor gerek görürse girerim ama kendim istemiyorum o gerek görürse girecem.

bu doktorun ismini çok duydum gittiğim iki doktorda bazı durumlarda Eyüp hocaya yönlendiriyorlar. fiyatı gerçekten pahalı ama herkes memnun gibi. (400 tl imiş geçen sene bi arkadaş gitmişti)

bu arada günaydın kızlar......

Sabah sabah şok üstüne şok
Ben de üzülyordum cinsiyetini öğrenemedim diye bakalım bugün gidiyoruz biz de umarım öğreniriz.
Yaa ben çok heyecanlıyım iyidir inş herhalde doğuma kadar böyle olacak kadının odasına psikopat gibi giriyorum her seferinde, ultrasonda görünce de saflaşıyorum dra hiçbir şey sormadan çıkıp geliyorum

Anam şokkk oldum haa geçmişi okuyunca....

every ve thesun cinsiyet değişikliği olmuş amanınnnnn.... dün eşimin dediği laf doğruluğunu ispatladı (boşver doktora bir hafta daha geç gidelim tam netleşsin diyordu da)

hayırlı olsun kızlar böylesi daha bi güzel olmuştur ha....

gerçekten de enteresan bi sabah
erkek deyipte kız olmasına daha alışkın insanda
hani kordon parmak olayı falan tersi komik oldu
neyse cnm sağlıkları yerinde ya sorun yok
hayırlı olsun kızlar yeni bebkleriniz

şimdi ne oğlum diyebiliyorum ne kızım diyebiliyorum.bakalım 2 hafta sonra gittiğimizde kesinleşir sanırım. doktor bana 11.haftada kız demişti.bu kadar erken söylediyse kesindir demiştik.şimdi pipi var dedi ama güvenemedik eşimle:) sanki yine değişecekmiş gibi geliyo.sağlıklı olsun da hiiç farketmez.
kızlar benden tavsiye erken alışveriş yapmayın.azcık sabredin:)

Bızde ultrasona gırmeden once sohbet edıyoruz o ara aklıma gelenlerı soruyorum ultrasona alınca da bebegım ıyıyse soru sormaya devam ıns guzel hahberlerle gelırsın bırden kucuk hanım sıze surprız yapmaz dıyecek oldum hadı hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…