2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydınlar,

sayenizde sabah mahmurluğundan hemencik çıktım every ve thesun
Inanamıyorum ya kızlar pipilenmiş paşa olmuş
yerim ben onları sağlıkla gelsinler de biz başka bişey istemeyiz
ama korktum benim doktorum iki kere kız dedi ama bende şimdi şüpheye düştüm:18:
aldıklarımı naparım

öpüyorum herkesi bundan sonra kimsenin bebeği cinsiyet değiştirmesin lütfen kızlar daha fazla şoku kaldıramam

Günaydııınn Kızlarrr
Haftasonuna 1 kala güpgüzel bir sabaha uyanmanın tadı ve mutluluğuylaa hepinizii kocamaann öpüyoruzz teyzeler
Yanıyorum yanıyorum doğalgazımı acık bırakıp geldiğime yanıyorum bu sıcak havada
Geçen sene doğalgazda rekorum en yüksek faturam 168 tl de Yooo yooo cimri değilim kesinlikle

Kızlarrrrrrr

bebisim pipisini gosterdiiii
sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim kız da bugün pipilendi oğlan oldu:)

Şoookk şoookk şoookkk
Rabbim sağlıkla sıhatle kucaklarınıza almak nasip olsun kızlarr
İnşallah bundan sonra değişmez paşalarınız
Ama sanki every senin içine doğmuştu bahsediyordun rusyadan gelmeden öncee bi bakmışın benim kız erkek oluyormuş ne şaşırım demiştim
Avatarındaki kız resminide kaldır canım paşa daha fazla alınmasın artık

Son düzenleme:
günaydın tatlı anneler,
bugün hiç canım okula gelmek istemedi yaaa. dün gece 9da yattım.hala uykum var.bu ne biçim iştir. zaten sabah sabah diş fırçalarken, midem kötü oldu.bütün kahvaltıyı çıkardım.karnım da aç şimdi( benim için diş fırçalamak işkence oldu artık. sizde de var mı bu olay???

günaydın kızlar dün biraz dinlendim bugün doktorda kontrolüm var kasılmalar için inşallah geçmiştir. dua edin bana nolur psikopat oldum takmayım diyorum aklımdan çıkmıyor.

Şok şok üstüne wala kızlar :)))
Bu sene kesin erkek senesi biz dün dolaştık biraz bi yere girdik hastane çıkışı sordum direk erkek bebek için yok kalmadı diyo erkekler için çeşidimiz sadece 2tane kaldı dedi gerçi kız biraz gıcıktı uğraşası yoktu ama hakikaten genel bi yargı oluşmuş gibiydi çok satıldı şeklinde sorucaktım da unuttum kısmet hiç Bişey belli olmuyo işte kamerayla bakamıyoruz sonuçta

Aman kızlara bak sen :) ya bizde bi doktor 12. Haftada erkek olabilir demişti. Benimde 11 aylık bir ogluşum var Buda kız olsun istiyordum ama hayırlısı dedik tabi. Sonra kendi doktorum 14. Haftada %80 kız dedi bende çok sevinmiştim. Bak şimdi benimde kafam karıştı ama yaa offf:26: daha 8 gün var kontrole çatlicimmmm

Kızlarrrrrrr

hayırlısı olsun canım çoook sevindimdarısı başımızaa

evet canım yaa seni görünce halime şükrettim..
sadece gömlek ütüleyen kuru temizlemeciler var.anlaşıyosun gömlek başına 1 tl falana alıyo.bankada çalıştıgım için biliyorum.bazı arkadaslar kullanıylar..

bizim şube de bi arkadasa da kızım olcak demişler.3 hafta sonra gittiklerine erkeğe dönmüş..her an herşey olabiliyor yanii
süprizlere hazırlıklı oallım.7.ayda bile değişen var...:18::18:

Bize dr hiç yorum yapmadı cinsiyet konusunda daha erken demişti ama biz en başından beri kız gibi hissettik eşimle etrafımdakiler de kızın olacak dedi o yüzden kıza alıştırdık kendimizi eğer erkek derse dr biz de kısa bir şok yaşayacağız

günaydın kızlar dün biraz dinlendim bugün doktorda kontrolüm var kasılmalar için inşallah geçmiştir. dua edin bana nolur psikopat oldum takmayım diyorum aklımdan çıkmıyor.

Geçmiş olsun cnm Ben kaçırmışım sanırım kasılman mı var? Sen de hissediyor muydun yoksa dr mu söyledi?

arkadaşlar bugün aç karınına tartıldım 51 kilo çıktım geçn hafta 50.400 çıkıyordum bir haftada neden bu kadar farkediyo çok moralim bozuldu bir haftadır en sevdiğim şeyleri yemiyorum kilo almıyım diye çikolata tatlı vs. et ye diyorlar onu yiyorum her gün yürüyüş bandında yürüyorum neden böyle oluyor. doktora da geçen hafta gittim şimdiye kadar 2.5 kilo alman gerkiyor dedi dün gittim 1.5 kiloya indi o da moralimi bozuyor ben 48 dim hamilelilkten önce

diş fırçalamak benim içinde işkence mutlaka her sabah ve akşam dişimi fırçalarken çıkarıyorum
birde benim diş eti kanamam var orta sertlik bişey yesem veya ne zaman dişimi fırçalasam kan içinde diş etlerim

Geçmiş olsun cnm Ben kaçırmışım sanırım kasılman mı var? Sen de hissediyor muydun yoksa dr mu söyledi?

ben hissetmiyorum canım doktor salı günü rutin kontrolümüz vardı o zaman söyledi korkuyorum ya bebişime bişi olursa diye simdi de sabah kalktım sol böbreğimin orda bir ağrı var üşüttüm mü acaba off ooff

inşallah canım ya..sabır taşı oldum resmen..sabahları kabus oldu benim için..canımın istediği gibi yemek yemek istiyorum..kilo da alamıyorum..bebeğimi yeterince besleyemiyorum diye korkuyorum :2:
senin bulantılar da tamamen kesilir inşallah..

Kasılma yüzünden birşey olmaz herhalde yaa ne dedi drun?

doktorum dediki bikaç gün takip edelim eğer devam ederse ilaç vereceğim dedi sorun olur başımıza erken doğuma sebep olabilir dedi Allah korusun

Allah korusun geçer inş en kısa zamanda sen de rahat olmaya çalış ben de az gerginlik yapsam kasığıma ağrı giriyor

bende senin gibiyim hatta bu sabah kalktığımda istifra ettim,macunsuz fırçalıyorum dişlerimi bembeyaz dişlerim sarardı valla

ayyy bu cinsiyetlere bende şok oldum valla bizede 13.haftada 2 doktor %90 erkek dedi gerçi pipişini gördük, oğluşuma 1 sürü hediye geldi valla hepsi mavili ayy değişirse çook kötü olur insan herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı pipişleriniz hayırlı olsun ama gerçekten bu sene erkek bebiş senesi

aman ne zor şeymiş bu kusma işi yaa.bir de benim mide bulantısı hiç olmadı,derken bir aydır böyleyiz.her diş fırçalama sonrası kabus gibi...( hamilelikte bir diş gidermiş.ben toptan dişsiz kalcam herhelde...

canm sana bişey sorcam doktor sana bikeremi kız dedi yoksa her gidişinde kızın olduğunu tekrarladımı
yok canım sadece bır kere ıkili testte kiz denıldi ama benım doktor hıc yorum yapmadı
sadece yola cıkmadan once dedı erkek de olabılır kız da dıye
sanırım gordu bırseyler
sonra ben dedım benım kız oglan olmasın ama sakasına dusunmedım hıc
pıpıyı gosterınce doktor amcası cıdden suprız esım kalakaldı oylece :)))))
bir tek rus teyze yanılmadı o zaman

Ben sana ne dedim ERKEK dedim degilmi bide haftasi kucuktu
Nasil bildi dedim sende iyi ultrasonla bakti dedin
Yanilmiyos senin ultrasal resmine bakip erkek demistim
evet canım aynen oyle sen demıstın erken dıye :)))
canım arada gırerım tabı artık
ben de ozluyorum sızı
ıstah acıldı burda guzel guzel yemek yıyıroum
kv super seyler yapyor sagolsun
el bebek gul bebek haldeyım masallah :))

kızlar herkesten alinti yapamadim sagolsun ıyı dilekleriniz icin

kızlarrrrrrr

Sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

every canım öncelikle memlekete hoşgeldiniz

Gerçekten çok büyük sürpriz oldu

Biz bile bu kadar şaşırdık sizi düşünemiyorum

Hayırlı olsun inşallah oğluşun

Tek hamileliklte 2 duyguyuda yaşadın

Bende kızım diye sevmiyim o zaman yavrum diyim

benimki 48di, dr büyük ihtimalle kız dedi. o büyük bir saçmalık, hatta topic açılmıştı sadece bu konuya, herkes çürütmek için yazmışta yazmış.. istersen bul oku..

Kızlarrrrrrr

benim kız da bugün pipilendi oğlan oldu:)

işte ben tam da onlardan biriyim :))) kesin değil daha diye söyleyip durdum ama hissettiğim de hep kız diye inanmaya gönüllüydüm sanki :) bakalım bir şokta bizimkinden gelecek mi :)))

Ben gerçekten tereddütlüyüm canım, bir sürpriz de benden gelebilir :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…