- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.801
Kızlarrrrrrr
bebisim pipisini gosterdiiii
sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim kız da bugün pipilendi oğlan oldu:)
Kızlarrrrrrr
kızlar sakın ütüden dertlenmeyin beni görseniz halime acırsınız eşim satış temsicisi hergün birde çok titiz hergün 1 pantolon 1 gömlek 6 günde 6 ile çarpın birde hafta sonu düğün varsa bizimki horona meraklı gömlek sayısına en az 3 tane daha ekle pazartesi ütü yaparken miğdem bulanıyor artık birde dolap yüksek bu uzun boyla bile yetişemiyorum garibim halime acıyıp birkaç sefer denedi ama birinde canım gömleği yakmış birindede buruşuk halinden daha beter hale getirmiş son aylarda napıcam bilmiyorum hiçbir işten erinmiyorum şu ütü bu halimle bezdiriyor beni :26::26::26:
gerçekten de enteresan bi sabah
erkek deyipte kız olmasına daha alışkın insanda
hani kordon parmak olayı falan tersi komik oldu
neyse cnm sağlıkları yerinde ya sorun yok
hayırlı olsun kızlar yeni bebkleriniz
Bızde ultrasona gırmeden once sohbet edıyoruz o ara aklıma gelenlerı soruyorumultrasona alınca da bebegım ıyıyse soru sormaya devam ıns guzel hahberlerle gelırsın bırden kucuk hanım sıze surprız yapmaz dıyecek oldum hadı hayırlısı canım
günaydın kızlar dün biraz dinlendim bugün doktorda kontrolüm var kasılmalar için inşallah geçmiştir. dua edin bana nolur psikopat oldum takmayım diyorum aklımdan çıkmıyor.
günaydın tatlı anneler,
bugün hiç canım okula gelmek istemedi yaaa. dün gece 9da yattım.hala uykum var.bu ne biçim iştir. zaten sabah sabah diş fırçalarken, midem kötü oldu.bütün kahvaltıyı çıkardım.karnım da aç şimdi( benim için diş fırçalamak işkence oldu artık. sizde de var mı bu olay???
Geçmiş olsun cnm Ben kaçırmışım sanırım kasılman mı var? Sen de hissediyor muydun yoksa dr mu söyledi?
cnm eğer azalma başladıysa yakın zamanda geçecektir.acaba bulantı tekrar olur mu diye düşünüp yememezlik yapma
kusmaların devam edebilir biraz dahayemek yerken sakın sıvı tüketme ve mideni çok doldurma bunlar daha çok kusturuyo yani bende öyle yapıyodu. benim 6. hafta başladı 12-13. haftada hafifledi şimdi biraz daha iyiyim arada yine bulantı ve kusmalarım oluyo
ben hissetmiyorum canım doktor salı günü rutin kontrolümüz vardı o zaman söyledi korkuyorum ya bebişime bişi olursa diye simdi de sabah kalktım sol böbreğimin orda bir ağrı var üşüttüm mü acaba off ooff
Kasılma yüzünden birşey olmaz herhalde yaa ne dedi drun?
doktorum dediki bikaç gün takip edelim eğer devam ederse ilaç vereceğim dedi sorun olur başımıza erken doğuma sebep olabilir dediAllah korusun
günaydın tatlı anneler,
bugün hiç canım okula gelmek istemedi yaaa. dün gece 9da yattım.hala uykum var.bu ne biçim iştir. zaten sabah sabah diş fırçalarken, midem kötü oldu.bütün kahvaltıyı çıkardım.karnım da aç şimdi( benim için diş fırçalamak işkence oldu artık. sizde de var mı bu olay???
bende senin gibiyim hatta bu sabah kalktığımda istifra ettim,macunsuz fırçalıyorum dişlerimi bembeyaz dişlerim sarardı valla
ayyy bu cinsiyetlere bende şok oldum valla bizede 13.haftada 2 doktor %90 erkek dedi gerçi pipişini gördük, oğluşuma 1 sürü hediye geldi valla hepsi mavili ayy değişirse çook kötü olur insan herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı pipişleriniz hayırlı olsun ama gerçekten bu sene erkek bebiş senesi
diş fırçalamak benim içinde işkence mutlaka her sabah ve akşam dişimi fırçalarken çıkarıyorum
birde benim diş eti kanamam var orta sertlik bişey yesem veya ne zaman dişimi fırçalasam kan içinde diş etlerim
yok canım sadece bır kere ıkili testte kiz denıldi ama benım doktor hıc yorum yapmadıcanm sana bişey sorcam doktor sana bikeremi kız dedi yoksa her gidişinde kızın olduğunu tekrarladımı
bir tek rus teyze yanılmadı o zaman
evet canım aynen oyle sen demıstın erken dıye :)))Ben sana ne dedim ERKEK dedim degilmi bide haftasi kucuktu
Nasil bildi dedim sende iyi ultrasonla bakti dedin
Yanilmiyos senin ultrasal resmine bakip erkek demistim
canım arada gırerım tabı artıkbugunku ıkıncı sok thesun dada cınsıyet yanlıs tahmın edılmıs bu yuzden erken ogrenmeye ve hemen alısverıse karsıyım ıste
15. haftana kadar sabredıp oyle ogrendım ama yınede suphem var yaa
hayırlısı canım umarım bıdaha degısmez cınsıyetı :)
buarada hosgeldın canım haberını aldık cok sevındım artık bol bol aşerıp ıstedıgnı yıyebılırsın :)
nete rahat gırebılcekmısın muhabbettını ozletme bıze:)
kızlarrrrrrr
Sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimki 48di, dr büyük ihtimalle kız dedi. o büyük bir saçmalık, hatta topic açılmıştı sadece bu konuya, herkes çürütmek için yazmışta yazmış.. istersen bul oku..kızlar merhaba..biz bişeyi merak ediyorum cevap verir:seniz seviniriz..ikili testte kan degeri 50nin üstündeyse kız altındaysa erkek diye bir kanı var...siz söylermisiniz kan degerlerinizle cinsiyet tutarlı çıktımı:52
Kızlarrrrrrr
kızlarrr,bunun ruyasını gordum,doktor yanıma geldı ve bana ruyamda tahlıller yanlıs cıkmıs oglun oluyor dedı
cıdden oyle sok oldum asla beklemıyorduk boyle bırsey
esım durdu kaldı
doktor ozellıkle gosterdı erkenden soylenmez kı 12.hafta cok erken dedı
net grduk oglusumun pıpısını
sımdı oglumdan ozur dılıyorum kızım dıye sevdık
eksı delısı tatlıdan nefret eden benımmmm ve oglusss gelıyorrrrr
bu arada 3 ucak yolculugu yaptık cok yorulduk sormayın hala kendıme gelemıyorum ıflasvucut ama usgde sorun cıkmadı cok sukur,sadece kasılmalarım oluyor cok zor gectı yolculuk. ıykı bebısımızın ılk kıyafetını almamısız. kızlar benım gıbı erken ogrendıysenız kaptırmayın cok dıycem ne olur ne olmaz,
hıc onemlı degıl bızım bebısımız canımız oooo kız ya da erkek mutluyuzzzzzzzz
benim kız da bugün pipilendi oğlan oldu:)
Hakikaten şoooooooooooooooookkkkk oldum yaaa, inanamıyorum. Kız ya da erkek önemli olan hayırlı, sağlıklı evlat olsun. O zaman paşamız hayırlı olsun Şimdi erken öğrenenlerin çoğu şüphe edecekler.
gerçekten de enteresan bi sabah
erkek deyipte kız olmasına daha alışkın insanda
hani kordon parmak olayı falan tersi komik oldu
neyse cnm sağlıkları yerinde ya sorun yok
hayırlı olsun kızlar yeni bebkleriniz
günaydınlar,
sayenizde sabah mahmurluğundan hemencik çıktım every ve thesun
Inanamıyorum ya kızlar pipilenmiş paşa olmuş
yerim ben onları sağlıkla gelsinler de biz başka bişey istemeyiz
ama korktum benim doktorum iki kere kız dedi ama bende şimdi şüpheye düştüm:18:
aldıklarımı naparım
öpüyorum herkesi bundan sonra kimsenin bebeği cinsiyet değiştirmesin lütfen kızlar daha fazla şoku kaldıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?