2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

walla benimde diş etlerim çok kanıyo.ağzımda çürük oldu hemde 20lik dişimde..her sabah uyandıgımda kan tükürüyorum..
diş taşlarını temizlettim,şimdide gargara kullanıyorum.bir de misvak aldım ona da bugun başlıcam..her yolu deniyorum yanii caaanım dişlerim gitmesin diee:18::18::18:

Günaydın kızlar nasılsınız

morhipoda arnetta isimli kampaynda çok güzel pijamalAr var fiyatlarıda uygun

ayrıca lohusa pijamalarıda var

Son düzenleme:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

off iş yapasım yok oglen arakadasımla dısarı cıkıcaz gezıcez bıraz hava da guzel

Kızlar bende bian randevumu haftaiçine çekmek istedim
Çok zeki call centerın bana cevabıı
En erken 10 Aralıka verebilirim randevuyu
Bende herhalde ekranızda gözükmüyor benim randevum 8aralık zaten ben erkene almak istiyorum dedimm
kiiihh kiiihh güldüü,
neye güldü merak ettim :44:
pofff
Kaldım yine 8 Aralıka

Şunun şurasında ne kalmış ki 8 aralık'a sabret annesi hem o zamana kadar daha da büyümüş olur cinsiyetini de kesin olarak öğrenmiş olursun

günaydın kızlar.bu diş olayı iyi olmudş konusunun açılması.ben günde 2 kere fırçalrdım normalde.walla şimdi kokrkudan bazen sadece ağzımı çalkalayıp yatmak zorunda kalıyorum.inanaılmaz kanıyor diş etlerim.sanırım çürükte oluştu.sen yine iyi dişçiye gitmişssin canım.kanı durdumu yani.:)ben kanı durmaz ve ben orda kusarım da rezil olurum diye gidemiiyorum dişçiye.peki faydası oldumu taşların temizlenmesi.

canim ben yemek yemedigim zaman dr bebek mamasina benzer birsey tavsiye etti,sut veya su ile karistirp onu iciyorum bazen,gerci bulantim kalmadi ama arada yapiyorum
adi ensure eczaneden aldim,tabi dr una sor oncelikle sormadan kullanma

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

off iş yapasım yok oglen arakadasımla dısarı cıkıcaz gezıcez bıraz hava da guzel

bosver gez tadini cikar havanin,soguyacak iyice zaten ne zaman gezicen bir daha

doktora sordum o da misvak kullan dedi. nerden bulcam ben misvak.nerde satılır ki??

Iyı olamınıza cok sevındım. Ne guzel ıste kv bakıyor sıze keyfını cıkarın

Şunun şurasında ne kalmış ki 8 aralık'a sabret annesi hem o zamana kadar daha da büyümüş olur cinsiyetini de kesin olarak öğrenmiş olursun

Öyle de iştee :26:
Hem özlem hem merak teyzesii bizimkisi
Zaten yarına alsaydım eşimde kızardıı ne acelen var diyee
Böylesi hayırlıymışş
durmak yok beklemeye devam 8 aralıkı

Böylesi hayırlıymışş

Benım kontrolde o haftaydı ama bekleyemedım salı gıttık doktora da anlasalım 4 hafta da gelmek cok uzun 2 haftada geleyımm dedım o da cok erken 3 haftada bır gel sen dedı

Böylesi hayırlıymışş

Bak benim bir ay oldu bugün büyük gün hem özledim görmek istiyorum hem de tırsıyorum şu bebelerin kuvvetli tekmelerini hissetmeye bir başlasak

Benım kontrolde o haftaydı ama bekleyemedım salı gıttık doktora da anlasalım 4 hafta da gelmek cok uzun 2 haftada geleyımm dedım o da cok erken 3 haftada bır gel sen dedı

Ne güzel istediğin zaman gidebilmişin canımm
Benim doktor çook yoğunn bir türlü ulaşamıyorum
Haftasonu randevu bulmam bile mucize gibi artık
Okadar hafta bekledim beklicez artık 1 hafta daha

beni de sonraki randevuma doktor 10 aralıkta çağırmıştı, o zaman 19. haftam içinde olucam,
aradım sordum o zaman detajlı ultrosonla bakacak mısınız diye,
20-21. haftada gel ayrıntılı için dedi.
şimdi bu merakla, o arada kaynayan randevum yerine doktora gitmeye karar verdim.
cumartesi 9:30 a aldım randevumu :)))
Eşimi arayıp söyledim, o kadar kararlı bir sesle söylemişim ki, hiç sorgulamadı bile :)
kapatırken iyi oldu yaa ben de özlemiştim dedi :)
zaten hepatit testi için gitmem gerekiyordu :) al sana bir bahane daha :))))

Bak benim bir ay oldu bugün büyük gün hem özledim görmek istiyorum hem de tırsıyorum şu bebelerin kuvvetli tekmelerini hissetmeye bir başlasak

Ayy hadi güzel haberlerle gel canımm
Bende tırsıyorum acaba bişey oldu mu diye :18::18:
Hele o usgye alıyor yaa kalbim yerinden çıkcak gibi oluyor, dünya duruyor
Geçen ay bir cinsiyet söylemişmiydi sana :44:

Bu cumartesiye mi aldın :26: Ben haftasonundan da geçtim haftaiçine bile vermediler
İnşAllahh herşey yolunda ve güzeldirr
Bir gör yavrucağınııı nasıl olmuştur şimdii
Hepatit testini şimdi mi yaptırıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…