- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.821
aman ne zor şeymiş bu kusma işi yaa.bir de benim mide bulantısı hiç olmadı,derken bir aydır böyleyiz.her diş fırçalama sonrası kabus gibi...( hamilelikte bir diş gidermiş.ben toptan dişsiz kalcam herhelde...
Kızlar bende bian randevumu haftaiçine çekmek istedim
Çok zeki call centerın bana cevabıı
En erken 10 Aralıka verebilirim randevuyu
Bende herhalde ekranızda gözükmüyor benim randevum 8aralık zaten ben erkene almak istiyorum dedimm
kiiihh kiiihh güldüü,
neye güldü merak ettim :44:
pofff
Kaldım yine 8 Aralıka
walla benimde diş etlerim çok kanıyo.ağzımda çürük oldu hemde 20lik dişimde..her sabah uyandıgımda kan tükürüyorum..
diş taşlarını temizlettim,şimdide gargara kullanıyorum.bir de misvak aldım ona da bugun başlıcam..her yolu deniyorum yanii caaanım dişlerim gitmesin diee:18::18::18:
canim ben yemek yemedigim zaman dr bebek mamasina benzer birsey tavsiye etti,sut veya su ile karistirp onu iciyorum bazen,gerci bulantim kalmadi ama arada yapiyoruminşallah canım ya..sabır taşı oldum resmen..sabahları kabus oldu benim için..canımın istediği gibi yemek yemek istiyorum..kilo da alamıyorum..bebeğimi yeterince besleyemiyorum diye korkuyorum :2:
senin bulantılar da tamamen kesilir inşallah..
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
off iş yapasım yok oglen arakadasımla dısarı cıkıcaz gezıcez bıraz hava da guzel
walla benimde diş etlerim çok kanıyo.ağzımda çürük oldu hemde 20lik dişimde..her sabah uyandıgımda kan tükürüyorum..
diş taşlarını temizlettim,şimdide gargara kullanıyorum.bir de misvak aldım ona da bugun başlıcam..her yolu deniyorum yanii caaanım dişlerim gitmesin diee:18::18::18:
yok canım sadece bır kere ıkili testte kiz denıldi ama benım doktor hıc yorum yapmadı
sadece yola cıkmadan once dedı erkek de olabılır kız da dıye
sanırım gordu bırseyler
sonra ben dedım benım kız oglan olmasın ama sakasına dusunmedım hıc
pıpıyı gosterınce doktor amcası cıdden suprız esım kalakaldı oylece :)))))
evet canım aynen oyle sen demıstın erken dıye :)))
canım arada gırerım tabı artık
ben de ozluyorum sızı
ıstah acıldı burda guzel guzel yemek yıyıroum
kv super seyler yapyor sagolsun
el bebek gul bebek haldeyım masallah :))
kızlar herkesten alinti yapamadim sagolsun ıyı dilekleriniz icin
Şunun şurasında ne kalmış ki 8 aralık'a sabret annesi hem o zamana kadar daha da büyümüş olur cinsiyetini de kesin olarak öğrenmiş olursun
doktora sordum o da misvak kullan dedi. nerden bulcam ben misvak.nerde satılır ki??
Öyle de iştee :26:
Hem özlem hem merak teyzesii bizimkisi
Zaten yarına alsaydım eşimde kızardıı ne acelen var diyee
Böylesi hayırlıymışş
durmak yok beklemeye devam 8 aralıkı
Öyle de iştee :26:
Hem özlem hem merak teyzesii bizimkisi
Zaten yarına alsaydım eşimde kızardıı ne acelen var diyee
Böylesi hayırlıymışş
durmak yok beklemeye devam 8 aralıkı
Benım kontrolde o haftaydı ama bekleyemedım salı gıttık doktora da anlasalım 4 hafta da gelmek cok uzun 2 haftada geleyımm dedım o da cok erken 3 haftada bır gel sen dedı
Kızlar bende bian randevumu haftaiçine çekmek istedim
Çok zeki call centerın bana cevabıı
En erken 10 Aralıka verebilirim randevuyu
Bende herhalde ekranızda gözükmüyor benim randevum 8aralık zaten ben erkene almak istiyorum dedimm
kiiihh kiiihh güldüü,
neye güldü merak ettim :44:
pofff
Kaldım yine 8 Aralıka
şehriban cnm bi daha deneyim bakim... Ne bilim bizimkilerde genelde avuç içine tutarlar alyansı... Ama ben göbekte te denedim olmamıştı bi daha denerim...
Bak benim bir ay oldu bugün büyük gün hem özledim görmek istiyorum hem de tırsıyorum şu bebelerin kuvvetli tekmelerini hissetmeye bir başlasak
beni de sonraki randevuma doktor 10 aralıkta çağırmıştı, o zaman 19. haftam içinde olucam,
aradım sordum o zaman detajlı ultrosonla bakacak mısınız diye,
20-21. haftada gel ayrıntılı için dedi.
şimdi bu merakla, o arada kaynayan randevum yerine doktora gitmeye karar verdim.
cumartesi 9:30 a aldım randevumu :)))
Eşimi arayıp söyledim, o kadar kararlı bir sesle söylemişim ki, hiç sorgulamadı bile :)
kapatırken iyi oldu yaa ben de özlemiştim dedi :)
zaten hepatit testi için gitmem gerekiyordu :) al sana bir bahane daha :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?