- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.841
Ayy hadi güzel haberlerle gel canımm
Bende tırsıyorum acaba bişey oldu mu diye :18::18:
Hele o usgye alıyor yaa kalbim yerinden çıkcak gibi oluyor, dünya duruyor
Geçen ay bir cinsiyet söylemişmiydi sana :44:
günaydın kızlar.bu diş olayı iyi olmudş konusunun açılması.ben günde 2 kere fırçalrdım normalde.walla şimdi kokrkudan bazen sadece ağzımı çalkalayıp yatmak zorunda kalıyorum.inanaılmaz kanıyor diş etlerim.sanırım çürükte oluştu.sen yine iyi dişçiye gitmişssin canım.kanı durdumu yani.:)ben kanı durmaz ve ben orda kusarım da rezil olurum diye gidemiiyorum dişçiye.peki faydası oldumu taşların temizlenmesi.
kızlar ,bişi soracam..şimdi ben belediyede müteahit elemanı olarak çalışıyorum.ben şimdi doğum için kaç hafta izin alabiliyorum,maaşımı o süre içinde alabiliyor muyum?ya bide korkuyorum işten çıkarılırım diye,benim çalıştığım birimde 3 kişiyiz ve benim işimi yapabilecek biri yok,acaba diyorum ben iznimi kullanırken yerime başkasını alırlar mı,o 8 haftalık sürede gelen kişi benim işi yapabilecek kıvama gelir zaten.ya ben dönünce 'sana gerek kalmadı,hadi güle güle' derlerse..kafam sürekli bunlarda yaeşim de çalışmıyor bu aralar,işimi kaybetmeyi göze alamıyorum..bu arada sosyoloğum..işim de çok çok iyi,çalışma şartlarım da..iş yerim çıkarabilir mi ben,bu yasal değil,onu bilyoum,ama adam neden fazla eleman çalıştırsınki,ben de risk almayayım diyorum,izin falan kullanmayayım diyorum,iş yerine de doğumu bildirmesem olur mu,bana sadece 20 gün rapor yeter..iş yerimin yakınında ev bulur taşınırım,bebeği emzirmekte sıkıntı çekmem insanlar bebekleri için alışveriş yapmaya başlamış,ama ben konsantre olamıyorum,,sürekli işsiz kalma korkusu,stresteym sürekli,,ne yapayım akıl verin
kızlar ,bişi soracam..şimdi ben belediyede müteahit elemanı olarak çalışıyorum.ben şimdi doğum için kaç hafta izin alabiliyorum,maaşımı o süre içinde alabiliyor muyum?ya bide korkuyorum işten çıkarılırım diye,benim çalıştığım birimde 3 kişiyiz ve benim işimi yapabilecek biri yok,acaba diyorum ben iznimi kullanırken yerime başkasını alırlar mı,o 8 haftalık sürede gelen kişi benim işi yapabilecek kıvama gelir zaten.ya ben dönünce 'sana gerek kalmadı,hadi güle güle' derlerse..kafam sürekli bunlarda yaeşim de çalışmıyor bu aralar,işimi kaybetmeyi göze alamıyorum..bu arada sosyoloğum..işim de çok çok iyi,çalışma şartlarım da..iş yerim çıkarabilir mi ben,bu yasal değil,onu bilyoum,ama adam neden fazla eleman çalıştırsınki,ben de risk almayayım diyorum,izin falan kullanmayayım diyorum,iş yerine de doğumu bildirmesem olur mu,bana sadece 20 gün rapor yeter..iş yerimin yakınında ev bulur taşınırım,bebeği emzirmekte sıkıntı çekmem insanlar bebekleri için alışveriş yapmaya başlamış,ama ben konsantre olamıyorum,,sürekli işsiz kalma korkusu,stresteym sürekli,,ne yapayım akıl verin
Yogun benım doktorda salı aradım akıntım arttı bel agrımda var gelmek ıstıyorum dedım canım tum randevularım dolu ama dedı bende olsun gelırım beklerım bos kaldıgınız an alırsınız dedım tamam 4e dogru gel dedı 10 dakika bekledım aldı benı hemen sonra randevulu hastalara devam ettıNe güzel istediğin zaman gidebilmişin canımm
Benim doktor çook yoğunn bir türlü ulaşamıyorum
Haftasonu randevu bulmam bile mucize gibi artık
Okadar hafta bekledim beklicez artık 1 hafta daha
Bu cumartesiye mi aldın :26:Ben haftasonundan da geçtim haftaiçine bile vermediler
İnşAllahh herşey yolunda ve güzeldirr
Bir gör yavrucağınııı nasıl olmuştur şimdii
Hepatit testini şimdi mi yaptırıyorsun canım?
günaydın kızlar,
karman çormanın bugün. bugün sabahtan ikili test sonuçlarımı almaya gidecektim ama aklıma hiç kötü şeyler getirmiyordum. gece rüyamda Allah'ım hepimizi esirgesin kötü bir rüya gördüm ama rüyamda yavrucağımı da gördüm yuvarlak gözlü idi, uzun kirpikli güzel bir bebek ama nasıl ağlıyorum rüyamda sonra uyandım eşimin adını sayıklayarak ağlamaya başladım ama hıçkırarak bağırarak ağlıyorum duramıyorum eşim dua ediyor ben dua ediyorum çok kötüydü sabahı zor ettim, sabah erkenden gittim doktora sonuç göstermeye Allah'ıma bin şükür her şey yolundaymış ben çıkacaktım ki doktor "cinsiyeti görmemiştik dimi?"dedi "yok"dedim "gel bakalım" dedi, bizimki pek tembel teyzeleri bacakları kapatıp oturuyor, doktor "duruşu sıkıntılı, görmek zor ama kız gibi"dedi ben bir sevindim ama sağlıklı olmasına sevindim kıza erkeğe değil, "daha küçük ve duruşu sıkıntılı, bacaklar kapalı yanılabilirim ama öyle görünüyor" dedi odadan çıktığım gibi ağlamaya başladım sevinçten, şükrettim yine hastanedeki teyzeler bana bakıp, gülüp, Allah tamamına erdirsin dediler.
çok şaşkınım annelik bu muymuş?
Sen neler kurmuşun kafanda öylee kıyamam
Bir kere işden cıkarılmak söz konusu değill
İsterse aynı işi yapan 10 kişi olunn 9 kişi çıkarılabilir ama sen hayır
Yaptırımı ve cezaları ağır bir kere
Ve izin senin en doğal hakkın ama maaşı 4 aylık izin süren bittiği zaman alabiliyorsun ne yazık ki
Toplu alacaksın ama
Yerine biri gelir veya biri yerine bakar bırak bunları işyeri düşünsünn
Benim yerime bakacak kimsede yokk ama benle konuşanda yokhenüz
Yaa sözleşmeli eleman alır yada başka birine baktırır yada böyle olmaz yollarımı ayıralım dersede paşalar gibi tazminatımı verir, işsizlik maaşımıda 10 ay alırım
Oda 580 tl gibi bi rakamm, akmaz ama damlar bebemin bezleri mamaları çıkar
Şimdiden karalar bağlayıp stres olma canım, herşey olacağına varacak şimdiden konuşmak cok erken
20 gün sana yeterde bebeğine yeter mi canım?? Annesine ihtiyacı var onunn
Biz 6 ay olsun istiyoruz 4 ay yetmez diye
ben aile hekimliğinde yapılan testimin sonuçlarıyla gitmiştim 12. haftamda.
ikili testimi verdiğimde bütün kan tetkiklerimi doktorum inceledi, onun olmadığını farketti,
acelesi yok ama onu da yaptır dedi, ben de bu gidşimde yaptırmaya karar verdim.
abim hepatit taşıyıcısı çıkmıştı yıllar önce, öyle bir durum varsa geç kalmaktan korktum.
Ne olur, ne yapılır hiç bilmiyorum, pipiriklenmemek için araştırmadım, yaptırınca öğrenmeye karar verdim.
Hamileliğimin başından beri neyi çok araştırsam, çok şey bilsem hep kendi kendime stres yaptığımla kaldım,
kötü şeyler düşünmüyorum artık, doğum hikayeleri bile okumuyorum :)))) akıllandım teyzesi :)
ne kadar kötü şeyler dşünmediğini sansan da, bildiklerin, burda okudukların farkında olmadan bilinç altına depolanıyor. ben rüyanı sadece buna bağlıyorum. Gözün aydın, ne güzel iyi haberlerle dönmüşsün. sağlıklı olsunlar.. cinsiyet öğrenilir, bak öğrenip şüpheye düşenlerle dolu forum :)))
anladım canım ozaman gitmeme gerek yok.ben zaten böyle olacağını tahmin etmştim.gidecek dişler anlaşılan.aman kurtardığımız kadar diş bizimdir.walla canım dişçide öyle bi kanadı ki adam rahat temizleyemiyorum dedi..gargara verdi 1hafta kullan bi daha gel dedi..haftaya yine gidicem bi posta daha temizlicek...bakalım ondan sonra düzelcek mi ama zannetmiyorum..hiç geçicege benzemiyor...:18::18:
keşke 6 aya çıksa..hangi bakanlık ilgileniyo yazı falan yazalım.twit atalım..sürekli dürtelim de bize yetişsin...
Yogun benım doktorda salı aradım akıntım arttı bel agrımda var gelmek ıstıyorum dedım canım tum randevularım dolu ama dedı bende olsun gelırım beklerım bos kaldıgınız an alırsınız dedım tamam 4e dogru gel dedı 10 dakika bekledım aldı benı hemen sonra randevulu hastalara devam ettırahımde acılma var mı dıye baktı hemen zaten doktor her sey yolunda annesı bebegını rahat bırak dedı
ben aile hekimliğinde yapılan testimin sonuçlarıyla gitmiştim 12. haftamda.
ikili testimi verdiğimde bütün kan tetkiklerimi doktorum inceledi, onun olmadığını farketti,
acelesi yok ama onu da yaptır dedi, ben de bu gidşimde yaptırmaya karar verdim.
abim hepatit taşıyıcısı çıkmıştı yıllar önce, öyle bir durum varsa geç kalmaktan korktum.
Ne olur, ne yapılır hiç bilmiyorum, pipiriklenmemek için araştırmadım, yaptırınca öğrenmeye karar verdim.
Hamileliğimin başından beri neyi çok araştırsam, çok şey bilsem hep kendi kendime stres yaptığımla kaldım,
kötü şeyler düşünmüyorum artık, doğum hikayeleri bile okumuyorum :)))) akıllandım teyzesi :)
ne kadar kötü şeyler dşünmediğini sansan da, bildiklerin, burda okudukların farkında olmadan bilinç altına depolanıyor. ben rüyanı sadece buna bağlıyorum. Gözün aydın, ne güzel iyi haberlerle dönmüşsün. sağlıklı olsunlar.. cinsiyet öğrenilir, bak öğrenip şüpheye düşenlerle dolu forum :)))
hayirli olsun kizin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
bende cok merak ediyorum voltaj beni cok meraklandirdi
Aman kızlara bak sen :) ya bizde bi doktor 12. Haftada erkek olabilir demişti. Benimde 11 aylık bir ogluşum var Buda kız olsun istiyordum ama hayırlısı dedik tabi. Sonra kendi doktorum 14. Haftada %80 kız dedi bende çok sevinmiştim. Bak şimdi benimde kafam karıştı ama yaa offf:26: daha 8 gün var kontrole çatlicimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?