2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım benim 4 ay maaş almama gibi bir lüksüm yok ki o arada ne yapıcam ben?bide kiracıyım ve dediğim gibi eşim de işsiz şuan..o izni kullanmama gibi bir hakkım olsa keşke..

canım benim birimim başka yerde,iş arkadaşlarım biliyor tabi,ama kurum bilmyor..maaş alınmıyor demiş pekbicicm,daha sonra işe dönünce alıyorsun sanırım..ya çok kötüyüm sırf bu yüzden bebeği istememiştim ve öğrendiğimde dünyam yıklmıştı,sonra toparlandım,allah bir kapı daha açar diye..

Kızlarrrrrrr

bebisim pipisini gosterdiiii
sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

şok valla, okurken gözlerime inanamadım :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım... biz bu kadar şaşırıyorsak sen ve eşin kim bilir nasılsınız

benim kız da bugün pipilendi oğlan oldu:)

hayırlı olsun thesun :) aslında hep acele mi ediyoruz ilk tahmine inanmak için, benim doktor çok emin konuşmuştu erkek diye şimdi ben bile şüpheye düştüm :44:

canım benim 4 ay maaş almama gibi bir lüksüm yok ki o arada ne yapıcam ben?bide kiracıyım ve dediğim gibi eşim de işsiz şuan..o izni kullanmama gibi bir hakkım olsa keşke..

canım sen şimdiden neden bu kadar içini karartıp kendini üzüyorsun ki?
her bebek kısmeti ile gelir bakarsın eşin bir işe girer o zamana kadar o zaman şimdiden kendini üzdüğünle kalırsın
Ayrıca iş verenin seni çalıştıramaz, sen mecbursun doğum yaptığını bildirmeye sonuçta bebişin de ssk kaydı olacak senin üzerinden muayene olucak
16 hafta işe gitmezsen olur ki? senin yerine o süre içinde diğer arkadaşların bakar
veya sen evden onlara destek verirsin. Amirinle bu konuyu konuş derim

ya kaç hafta öncesinden bildirmem gererkyor?bildirmedim henüz

maaşını alıyorsun bazı iş verenler (benimkisi öyle)
çalışan raporlu olduğu sürece maaşını ödüyor işe dönünce iş görmezliği bildirip senin adına ssk dan ödeme yapılınca iş verene geri ödüyorsun aynı kapıya çıkıyor böylece çalışan da uğraşmamış oluyor iş veren de vergiden yırtıyor

bazı iş yeri de maaşını ödemeye devam etmeyip ssk dan almanı istiyor rapor bitiminde, o zamanda eline toplu para geçer.
lütfen yanlış anlama ama şartlarım iyi diyorsun o zaman bence şimdiden para biriktirebilirsin eşin de belki bu arada iş bulur sende rahat bir nefes alırsın

Selam güzel annecikler ve tatlı mucizeleri:)

Ben de çalışıyorum maddi durumumuz ikimiz çalışırken allah'a şükür ama ben çalışamazsam veya o 4 aylık toplu alım sürecinde neler olur veya ya sonra çalışamassam falan diye düşünüce bende bazen stres yapıyorum bu konularla ilgili Yapan arkadaşları da çok iyi anlıyorum. Allah eşlerimize iş rastlığı sağlık versin inşallah. Ama detay düşünmektense dediğiniz gibi en güzeli Rabbimize havale etmek Allahım bize hayırlı kapılar açsın inşallah. Bebişlerimiz kısmetleriyle gelri buna inanmak lazım standartları düşürür gene onlara gül gibi bakarız:) ALLAH SAĞLIK HUZUR VERSİN İNŞALLAH

evim avcılarda işim mecidiyeköyde ev hanımı olan yada olabilen arkadaşlarımız da durumlarının gerçekten kıymetlerini bilsinler. Haftaiçi upuzun haftasonu pırt diye geçiyo:) Haftaiçi kayınvalide ve annlerde yemekteyiz genelde, bir de bulantılı bir hamilelik geçirdim Allah hepimizin yardımcısı olsun bu aralar seyrekleşti bulantılarım. Hepimize şifa versin Rabbim. Ben hep şükretmeye çalışıyorum çalışabildiğime çünkü duyuyorum sürekli yatmak zorunda kalıp hastanelerde geçirenler de var hamileliklerini serumlarla. Demek istediğim tabiki hepimiz takılıyoruz bazı şeylere ama bu süreç geçici bunu düşünüp sonuçtaki mucizesine odaklanmamız gerek:)

Gel 8 Aralık diyorum son olarak sağlıklı hareketli halini görmek cinsiyetini öğrenmek istiyorum yavrucağımın

hepinize öpücüklerrrrrrrrr

valla saglikli olsun da anneanne babaanne dayi halaya kadar yolu var benzemenin:))saglikli olsunlar da.danteli bende siki yaparim bu kolay ama vaktin varsa bir dene

Kızlarrrrrrr

bebisim pipisini gosterdiiii
sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende sok oldummmmm hatta senin bebisin fotografini gosteriyordum esime ne guzel cikmis kizmis diye.neyse annesi saglikli olsun.ogrenmedigime sevindim simdi

Kızlar işyerinizle konuşun size aylık maaşınızı vermeye devam etsinler
Siz 4 ay sonunda cektiğiniz toplu parayı işyerine verin
Kabul eden cok yer gördümm, benim arkadaşta yaptı öyle, neticesinden işden cıkarılamıyacağınız için onlardan eksi birşey olmayacak
Önemli olan sigortanız tam yatmasıı yada maaşınızı alacağınız paraya göre hesaplıyım 4 ay olarak eşit miktara bölsünler

kızlarrr benim oğlan kız çıktı :)))))))) valla kafam karıştı ben bir aydır çoçuğun psikolojiisini bozdum oğlum diye severek... bu kızı doğduğu psikoloğa götürüp tedavi ettirmem gerekecek yoksa kendini erkek sanıyor:))

daha şimdiden hiç işe gidesim yok hele perşembe cuma oldu mu sürünüyorum.gerçekten bazen ev hanımlarına özeniyom

canım bende suan cok dıkkat edıyorum kosu bandı yedıklerıme dıkkat
ama ıctıgım vıtamın kan demır hapı ve sabahları pekmez bunlarda kgda etkılı galıba
62.5 kgyum yanı hamılelıgım basından berı 2 kg aldım görünüyor ılk 4 ay hıc kg almak ıstemıyordum
ılersı inşAllah cok kılo almayız canım ..

bende tel var bılıyorsunuz kızlar bıde dısletlerım cok kotu hassasmıs doktorum dıs macunu mıde bulandırırsa su ıle fırcala demıstı ..

Bu arada üstteki anketin silinip yeniden açılması farz oldu :))))))
ah ah yonetıme ıkı kez yazdım ama hala dönüş olmadı bu konuda sızlerde dırek kazen ve muneye yazsanız ?
degısınce 20. haftamız dolmadan ısaretlemesek bızden harıc baskalarıda ısaretlemıs

valla saglikli olsun da anneanne babaanne dayi halaya kadar yolu var benzemenin:))saglikli olsunlar da.danteli bende siki yaparim bu kolay ama vaktin varsa bir dene

yok canım ben cıdden kotuyum bu konuda zatı annem suana kadar 5 tane hırka almıs dahada gelıcek emınım patık falan
ablamla bı gun oturup kıyafet ayıklıcaz oda benım gıbı yaz annesı oldu oglunun esyalarından alıcam eltımde verıcek
oda mayıs ve agustos annesı :) sonrası bakıcam ne eksık ona gore hazır alırım artık

Nasıll yaniii
Tövbe estafurullaahhh
Mayıs bebişlerii ne fırıldak cıktı yaaff
Canım sağlıklaa al güzel kızınııı , Rabbim mutlulukla bir ömür ihsan etsinn
ama şu cümlene bağırarak güldüm resmen lokma kaldı boğazımda bu kızı doğduğu psikoloğa götürüp tedavi ettirmem gerekecek yoksa kendini erkek sanıyor:))

Kaç oranında kız dedi veya erkek demişti :44:

Son düzenleme:
kızlar eşimi gece yolladım 4 de geldı cekyatı cektırmeyı unutmustum onuda cektı arkasını sılıcem:)
sımdı ben temızlıyım dedı kuzum benım yaaa
yolladım sonra ucaga bınene kadar bır vesvese sureklı uyandım ınıncede duramadım sesını duyana kadar
bakalım cabucak gelsın inşallah zatı uykumu alamadım bıde ust komsu tadılatta ınanın 2 3 yıldır tum yaz tadılat seslerı uyuyamıyoruz evde
esım sanslı tam zamanında gıttı seslerden uyuyamdım berbat haldeyım kendıme geleyımde temızlıge baslıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…