- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.861
canım benim 4 ay maaş almama gibi bir lüksüm yok kiSen neler kurmuşun kafanda öylee kıyamam
Bir kere işden cıkarılmak söz konusu değill
İsterse aynı işi yapan 10 kişi olunn 9 kişi çıkarılabilir ama sen hayır
Yaptırımı ve cezaları ağır bir kere
Ve izin senin en doğal hakkın ama maaşı 4 aylık izin süren bittiği zaman alabiliyorsun ne yazık ki
Toplu alacaksın ama
Yerine biri gelir veya biri yerine bakar bırak bunları işyeri düşünsünn
Benim yerime bakacak kimsede yokk ama benle konuşanda yokhenüz
Yaa sözleşmeli eleman alır yada başka birine baktırır yada böyle olmaz yollarımı ayıralım dersede paşalar gibi tazminatımı verir, işsizlik maaşımıda 10 ay alırım
Oda 580 tl gibi bi rakamm, akmaz ama damlar bebemin bezleri mamaları çıkar
Şimdiden karalar bağlayıp stres olma canım, herşey olacağına varacak şimdiden konuşmak cok erken
20 gün sana yeterde bebeğine yeter mi canım?? Annesine ihtiyacı var onunn
Biz 6 ay olsun istiyoruz 4 ay yetmez diye
canım yasal olarak iş yerin seni doğumdan 3 hafta öncesine ve 8 hafta sonrasına kadar çalıştıramaz
yasalar buna aykırı
toplamda 16 hafta iznin var, doğumdan önce 3 hafta kullanırsan doğumdan sonraya 5+8=13 hafta kalıyor
bunları da mecbur kullanıcaksın çünkü SSK dan rapor alıyorsun. Raporlu olduğun süre içindede maaşını almaya devam ediyorsun
iş yerin senin hamile olduğunu bilmiyor mu ben onu anlayamadım? koca göbüşünü son aylarda nasıl gizlemeyi düşünüyorsun?
Kızlarrrrrrr
bebisim pipisini gosterdiiii
sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim kız da bugün pipilendi oğlan oldu:)
canım benim 4 ay maaş almama gibi bir lüksüm yok kio arada ne yapıcam ben?bide kiracıyım ve dediğim gibi eşim de işsiz şuan..o izni kullanmama gibi bir hakkım olsa keşke..
canım sen şimdiden neden bu kadar içini karartıp kendini üzüyorsun ki?
her bebek kısmeti ile gelir bakarsın eşin bir işe girer o zamana kadar o zaman şimdiden kendini üzdüğünle kalırsın
Ayrıca iş verenin seni çalıştıramaz, sen mecbursun doğum yaptığını bildirmeye sonuçta bebişin de ssk kaydı olacak senin üzerinden muayene olucak
16 hafta işe gitmezsen olur ki? senin yerine o süre içinde diğer arkadaşların bakar
veya sen evden onlara destek verirsin. Amirinle bu konuyu konuş derim
canım benim birimim başka yerde,iş arkadaşlarım biliyor tabi,ama kurum bilmyor..maaş alınmıyor demiş pekbicicm,daha sonra işe dönünce alıyorsun sanırım..ya çok kötüyümsırf bu yüzden bebeği istememiştim ve öğrendiğimde dünyam yıklmıştı,sonra toparlandım,allah bir kapı daha açar diye..
ya kaç hafta öncesinden bildirmem gererkyor?bildirmedim henüz
sana benzesın dıyor bende sana dıyorum kavga edyoruz resmen hayırlısı canım yeterkı saglıklı olsunda
elımden gelse bende örerım ama bu konusa sıfırm elım cok sıkı dantelı bıle tersten ve cok sıkı yaptıgımdan
Kızlarrrrrrr
bebisim pipisini gosterdiiii
sok sok soooookkkkk oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim 4 ay maaş almama gibi bir lüksüm yok kio arada ne yapıcam ben?bide kiracıyım ve dediğim gibi eşim de işsiz şuan..o izni kullanmama gibi bir hakkım olsa keşke..
benim kız da bugün pipilendi oğlan oldu:)
kizlarr 4lu test sonucum iyi cikmis ,allahim sana sukurler olsun
arkadaşlar bugün aç karınına tartıldım 51 kilo çıktım geçn hafta 50.400 çıkıyordum bir haftada neden bu kadar farkediyo çok moralim bozuldu bir haftadır en sevdiğim şeyleri yemiyorum kilo almıyım diye çikolata tatlı vs. et ye diyorlar onu yiyorum her gün yürüyüş bandında yürüyorum neden böyle oluyor. doktora da geçen hafta gittim şimdiye kadar 2.5 kilo alman gerkiyor dedi dün gittim 1.5 kiloya indi o da moralimi bozuyor ben 48 dim hamilelilkten önce
diş fırçalamak benim içinde işkence mutlaka her sabah ve akşam dişimi fırçalarken çıkarıyorum
birde benim diş eti kanamam var orta sertlik bişey yesem veya ne zaman dişimi fırçalasam kan içinde diş etlerim
ah ah yonetıme ıkı kez yazdım ama hala dönüş olmadı bu konuda sızlerde dırek kazen ve muneye yazsanız ?Bu arada üstteki anketin silinip yeniden açılması farz oldu :))))))
valla saglikli olsun da anneanne babaanne dayi halaya kadar yolu var benzemenin:))saglikli olsunlar da.danteli bende siki yaparim bu kolay ama vaktin varsa bir dene
kızlarrr benim oğlan kız çıktı :)))))))) valla kafam karıştı ben bir aydır çoçuğun psikolojiisini bozdum oğlum diye severek... bu kızı doğduğu psikoloğa götürüp tedavi ettirmem gerekecek yoksa kendini erkek sanıyor:))
Benimki de 2 hafta önce erkekti.pipimiz düşmüş olmasın:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?