- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.881
kızlarrr benim oğlan kız çıktı :)))))))) valla kafam karıştı ben bir aydır çoçuğun psikolojiisini bozdum oğlum diye severek... bu kızı doğduğu psikoloğa götürüp tedavi ettirmem gerekecek yoksa kendini erkek sanıyor:))
Nasıll yaniii
Tövbe estafurullaahhh
Mayıs bebişlerii ne fırıldak cıktı yaaff
Canım sağlıklaa al güzel kızınııı , Rabbim mutlulukla bir ömür ihsan etsinn
ama şu cümlene bağırarak güldüm resmen lokma kaldı boğazımda bu kızı doğduğu psikoloğa götürüp tedavi ettirmem gerekecek yoksa kendini erkek sanıyor:))
Kaç oranında kız dedi veya erkek demişti :44:
kızlarrr benim oğlan kız çıktı :)))))))) valla kafam karıştı ben bir aydır çoçuğun psikolojiisini bozdum oğlum diye severek... bu kızı doğduğu psikoloğa götürüp tedavi ettirmem gerekecek yoksa kendini erkek sanıyor:))
neeeeyyyyyyyyyy..............ya 1 gün girmedim bisürü cinsiyet değişmiş...nooliiiiiii burdaaaaa?????kimdi bu cinsiyet tahmin eden diğer topiklerde?yoksa pekbicicinin ahı mı tutuyor?ya benimki de değişirse???????Allahımmmmmmmmmmmm.........
neeeeyyyyyyyyyy..............ya 1 gün girmedim bisürü cinsiyet değişmiş...nooliiiiiii burdaaaaa?????kimdi bu cinsiyet tahmin eden diğer topiklerde?yoksa pekbicicinin ahı mı tutuyor?ya benimki de değişirse???????Allahımmmmmmmmmmmm.........
maaşını alıyorsun bazı iş verenler (benimkisi öyle)
çalışan raporlu olduğu sürece maaşını ödüyor işe dönünce iş görmezliği bildirip senin adına ssk dan ödeme yapılınca iş verene geri ödüyorsun aynı kapıya çıkıyor böylece çalışan da uğraşmamış oluyor iş veren de vergiden yırtıyor
bazı iş yeri de maaşını ödemeye devam etmeyip ssk dan almanı istiyor rapor bitiminde, o zamanda eline toplu para geçer.
lütfen yanlış anlama ama şartlarım iyi diyorsun o zaman bence şimdiden para biriktirebilirsin eşin de belki bu arada iş bulur sende rahat bir nefes alırsın
evde tekim sesli guluyorum:))senin bebis 3.cinsiyet degistiren galiba.annesi 16da kulaklari duymaya basliyormus 3 haftadan birsey olmaz herhalde.birseyler almis miydin kizina?hayirli olsun kizin
nasıl yanı ? doktorun kacıncı haftada tahmınde bulunmustu
bana net dıye defalarca dedı pıpıısını gosterdı ama suphedeyım sımdı ıyıce yaa
hayırlı olsun cnaım alısıp degıstırmek tuhafta dogumda olmasından ıyıdır :)
kizlarr 4lu test sonucum iyi cikmis ,allahim sana sukurler olsun
banada göstermişler pipisi diye de Allah bilir kızımın neyini gösterdiler:) 12 hafta 15 hafta ve son olarak 19 haftada değişti:)
umre ve hac malzemeleri satılan yerlerde olur canım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama
Öyle de iştee :26:
Hem özlem hem merak teyzesii bizimkisi
Zaten yarına alsaydım eşimde kızardıı ne acelen var diyee
Böylesi hayırlıymışş
durmak yok beklemeye devam 8 aralıkı
Pipi uçtu gitti kül olduu
Oyy yesinler onun kukuşunuu yaa cok yaramaz olacak bellii senin junior
Çin rus, koca karı kehanetleri filan neydi :44:
Ben tahmin yapmadım sana dimi
aaaaaaaaaa !!! başka var mı arttıran, randevusu bugün olan varsa yazsın. tüm şokları bir günde yaşayalım
hayırlı olsun dsde, sağlıkla kucağına al yavrunu
sıra kimde merak ettim...
sizin bu heyecanlı bekleyişlerinize hayranım ben bu heyecanı kv yüzünden yaşayamıyorum
kendisi hiç sormaz gelebilir miyim diye her randevuda kuyruk gibi peşimizde sık sık sorar kontrole ne zaman GİDİYORUZ diye
gelmesini istemiyorum her defasında ben böyle olaylara şahit olamadım der durur benim kursağıma cümleler oturur benim annem hiç birşeyime şahit olamadı
kara kara gelmemesi için bir çıkış yolu düşünüyorum
yapışkan şey seni :9 benmde kursağımda kalacak eşimle başbaşa gidemedik hiç diyeceksin kalacak öyle tövbe tövbe:)))))))randevun atıyorum yarınsa dryi ara işim var bugün mutlaka gelmem gerekiyor de kayınvalidenede beni aradılar gittim dersin .başka kaçışın yok gibi.sizin bu heyecanlı bekleyişlerinize hayranım ben bu heyecanı kv yüzünden yaşayamıyorum
kendisi hiç sormaz gelebilir miyim diye her randevuda kuyruk gibi peşimizde sık sık sorar kontrole ne zaman GİDİYORUZ diye
gelmesini istemiyorum her defasında ben böyle olaylara şahit olamadım der durur benim kursağıma cümleler oturur benim annem hiç birşeyime şahit olamadı
kara kara gelmemesi için bir çıkış yolu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?