2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canımm benim kıyamam sana
Döverşm ben o kvni
Sende de kii anne bu sefer özel birşeyler konuşmak istiyorum senin yanında soramıyorum bu hafta affetsen bizi de
Yadaa nee geleceksiiinnn beeee oturr aşşağıyaa hepp yanımızda mı olacaksınn de-me tabii
Doktorla konuşsan eş harici artık muayene almıyor desee oda dışarda beklesee
Yada cok mu bencilim ilk torunu belkide kadının görmek istiyordur minik kuşumm yaa
Yapmaa boşverr gelsinn amann nolcakk baktığınıda anlıyor mu kii

yapmadın canım sanırsam ama yapma hakkın halen devam ediyor yüzde yüz demendi:)

Benim hissim sende hala erkekten yana
Ama bu ters olayına bakmayınnn
Buaralarr tersler tutmuyor dümdüz gidiyorum tutturmada

banada göstermişler pipisi diye de Allah bilir kızımın neyini gösterdiler:) 12 hafta 15 hafta ve son olarak 19 haftada değişti:)

Sabahtan beri şok üstüne şok yaşıyoruz :) Ben 2 yanılmadan sonra randevumu 10 aralıktan cumartesiye aldım, senden sonra acaba bugün mü gitseydim varsa bir pipi oluşma durumu bugün öğrenseydik diye düşünmeye başladım :)))

Birde aklıma takıldı dsd, niye hala kesin değil ki? bu zamandan sonra pipi mi oluşacak yavrucakta?? ben 17+4 olcam cumartesi, artık kesinleşsin diye karın ağrıları içindeyim..

canım durumunu okudum, ben de senden pek farklı değilim. eşim serbest çalışıyor ve işini oturtmakla meşgul, serbest iş düzensiz gelir demek ve şimdi işini büyütmeye uğraşıyor. bizim ev eşimin neyse ki kira derdimiz yok. ancak işyerinin ben izindeyken bana düzenli olarak maaşımı ödemesi lazım, yoksa geçinme konusunda canım sıkılacak. en azından gireceğim yığınla taksidi ödemem lazım. bu yüzden işyerime maaşımı ödemelerini, sgk'dan toplu ödeme yapıldığında kendilerine ileteceğimi söyleyeceğim. ücretsiz izin zaten hayal, ufacık bebeği kime emanet edeceğimi bile kestiremiyorum. anneme götür getir araba yok, taksi başımı yakar. en sonunda eşime "sen dışarda işin olmadığı müddetçe evde çalışıyorsun sana öğreteyim bebeğe sen bak, başın sıkışınca anneme götürürsün" dedim :) annemde zaten yeğenim var kadıncağızın başına bir torun daha yıkmak zorunda kalacağım... tanımadığım kadına zaten çocuğumu bırakamam, ayrıca bir de ona sigorta, maaş, yol ödeyemem, yemek filan hazırlayamam. işten çıkarılma endişesi yasalar gereği olmamalı ancak bir noktaya getirilip "ben gidiyorum" deme ihtimalim olursa sonrasında ne yaparım onu da bilmiyorum. kısacası tünelin sonunu göremiyorum, herşey bir şekilde yoluna girecektir diye kendimi teselli edip endişelerimi savmaya çalışıyorum........

ben bugün topikten çıkamicam galiba kızlar
şok üstüne şok süpriz üstüne süpriz

yerim ben bu minnoşları süprizlerle dolular

canım kızın hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun Inşallah

Canım allah bır kapıyı kapatıp dıgerını acıyor hıc bellı olmaz yavrun kısmetıyle gelır babası ıs bulur daha cok zaman var unumuz de ıllakı ıs bulacak esın omur boyu evde duramaz ya

Nedır bugun bu topıkte olanlar sok ustune sokkk hayırlısı olsun kızlar bebekler saglıklı olsunda yeter bıze

ahaaa bi şok da dsde den geldi....

dsde canım hayırlı olsun kızçen... belki de oğluşundur ay bilemedim doktorlar karıştırmış biz ne desek yalan....

Allah kavuştursun canım en kısa zamanda.. bende eşim bi yere gittiğinde hiç rahat edemem uyuyamam seni çok iyi anlıyorum. hemencecik kavuşun inşallah :)

öyle şeymi olur yaa sinir şey ne işi varmış?? hadi çok merak ediyosa bi kere gelsin görsün ne bu her zaman birlikte senin anneciğin benim ki de öyle yukarlarda bi yerlerde mutlaka görüyolar bizi torunlarını ben öyle inanıyorum o zaman mutlu oluyorum anca..

ne bilim %99 dediler demekki halen değişebilir net değil demek ki

saol canım valla şoklar üst üste hareketli bi topiğiz.. biz dursak bebişlerimiz durmuyor:)

ahaaa bi şok da dsde den geldi....

dsde canım hayırlı olsun kızçen... belki de oğluşundur ay bilemedim doktorlar karıştırmış biz ne desek yalan....

saol canım valla bende bilemedim bu çoçuk nedir rüya yatıcam çin rus maya balon oldu bırde rüya ya yatalım bakalım :)

selam kızlar bugün bende çok şaşkınım cinsiyetler değişmeye başladı daha dün düşünüyordum topikteki arkadaşların doktorları nekadar doğru tahmin etmiş diye..çünkü benim bebeğime 11 haftalık erkek 13 haftalık kız dedikleri için..bende meraktan çatlıyorum salı günü inşallah netleşir benimde..demekki erken dönemde baktırmamak lazım ama dayanamıyoruz işte napalım..hepimiz için hayırlısı:) sağlıkla gelsinlerde melekler

canım belkıde torununu gormek ıstıyor senın gıbı heyecanlı
ama tabı esınle tek gıtmeyıde ıstemen hakkın doktorla konus randevuyu haftayamı verdı sonrasında ara 1 gun oncye al gıt
annene doktor once cagırdı gıttık dersın yada ozel sorular sorucam tek olmam gerek gıbı bı bahane uydursan

İnanmıyuorum ya resmen şok oldum ... Zaten çok şaşırmıstım senın kız olupta erken öğrenmen pek normal degıldı ... senın erkenden ogrenmen bizide atağa gecırdı acıkcası ... buda biz cınsıyetlerını ogrenemeyenler ıcın bır ders olsun ... ( acele etmemek gerekmıs) :))) Hakkında hayırlısı ne ise RABBİM onu kılsın canım ... oglusun hayırlı olsun ...

Bu durumdan rahatsız olduğunu eşin biliyor mu canım? eğer biliyorsa ve seni anlayışla karşılayacak bir anlayışa sahipse, arkadaşların da dediği gibi dr un ameliyatı varmış, erkene aldılar, dışarıdaydım gittim hemen gibi bişeyler uyurabilirsin. çok fazla inanması için de çaba sarfetme ki, istenmediğini farketmesine fırsat vermiş olun :))

ooo daha ne olsun ne guzel kuzeni de erkekmis giyer onlari zaten iki uc defa giyip buyuyorlar.bizim bebekler kisin emeklemeye de baslayacaklari icin hirka patik lazim bol bol.burda yerler de kalebodur bebisim nasil emekler bilmiyorum.isim dusundunuz mu?ben yillar once oglum olursa mustafa koyacagim diyordum kayinpederimin adi da mustafa.erkekse mustafam olacak:))

teşekkür ederim güzelim

aktarlara da bakabilirsin

11.haftadaki bilmis demek ki.yalniz 15 de hic kucuk degil bundan sonra da degistirmesinler.biliyormus gibi lila almissin kizina cok yakisir:))

önceden randevular h.içine denk gelirdi eşimle gidebilmek için h.içine denk gelsede h.sonunu bekliyorum. evlilik yıldönümümüzde eşime sürpriz yapmak için tek başıma birgün gittim burnumdan geldi niye söylemedin beraber giderdik falan bende sürpriz yaptım eşime kimseye söylemedim dedim. doğursan haberimiz olmaz dedi

2. torun cnm kızı biraz uzak kaldı yetişemedi burdan 1 kere gördü onunkini şimdi bana takılıyo. görümcemde hoşlanmazdı peşine birileri takılsın genelde eşiyle gitti. bir gün laf arasında anne sık sık gitme kocasıyla gitsinler sen hep yanlarında olma dedi (içimi okudu sanki) ama ben daha önce böyle şeylere şahit olmadım ki hem gelmemden rahatsız değil ki döndü rahatsız mısın diye sordu bende çok kısık yooo dedim. görümcem anne kız nasıl rahatsızım desin gitme rahat bırak dedi ama nerdeee. cnm o gelince kötü oluyorum benim annem niye burda değil diyorum bide eşimle başbaşa heyecanımı yaşamak istiyorum

arada gelmesine bişi demem ama herzaman istemiyorum evet cnm izliyolar hissediyorum meleğim rüyalarıma da geliyo yalnız bırakmıyo

Ben bugun okuduklarımdan sonra daha gec gıtmeyı düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…