- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.901
sizin bu heyecanlı bekleyişlerinize hayranım ben bu heyecanı kv yüzünden yaşayamıyorum
kendisi hiç sormaz gelebilir miyim diye her randevuda kuyruk gibi peşimizde sık sık sorar kontrole ne zaman GİDİYORUZ diye
gelmesini istemiyorum her defasında ben böyle olaylara şahit olamadım der durur benim kursağıma cümleler oturur benim annem hiç birşeyime şahit olamadı
kara kara gelmemesi için bir çıkış yolu düşünüyorum
yapmadın canım sanırsam ama yapma hakkın halen devam ediyor yüzde yüz demendi:)
kızlarrr benim oğlan kız çıktı :)))))))) valla kafam karıştı ben bir aydır çoçuğun psikolojiisini bozdum oğlum diye severek... bu kızı doğduğu psikoloğa götürüp tedavi ettirmem gerekecek yoksa kendini erkek sanıyor:))
banada göstermişler pipisi diye de Allah bilir kızımın neyini gösterdiler:) 12 hafta 15 hafta ve son olarak 19 haftada değişti:)
canım 2000 tl ye yakın maaş alıyorm,ama kiracı olunca yetmyor,kıt kanaat geçiniyorsun tek maaşla..neyse cevaplar için herkes teşekkür ederim,ben durumumu iş yerime bildirir,maaşa devam etmesi için ısrar edip durumumu anlatırım..
kızlarrr benim oğlan kız çıktı :)))))))) valla kafam karıştı ben bir aydır çoçuğun psikolojiisini bozdum oğlum diye severek... bu kızı doğduğu psikoloğa götürüp tedavi ettirmem gerekecek yoksa kendini erkek sanıyor:))
Canım allah bır kapıyı kapatıp dıgerını acıyorcanım benim birimim başka yerde,iş arkadaşlarım biliyor tabi,ama kurum bilmyor..maaş alınmıyor demiş pekbicicm,daha sonra işe dönünce alıyorsun sanırım..ya çok kötüyümsırf bu yüzden bebeği istememiştim ve öğrendiğimde dünyam yıklmıştı,sonra toparlandım,allah bir kapı daha açar diye..
kızlar eşimi gece yolladım 4 de geldı cekyatı cektırmeyı unutmustum onuda cektı arkasını sılıcem:)
sımdı ben temızlıyım dedı kuzum benım yaaa
yolladım sonra ucaga bınene kadar bır vesvese sureklı uyandım ınıncede duramadım sesını duyana kadar
bakalım cabucak gelsın inşallah zatı uykumu alamadım bıde ust komsu tadılatta ınanın 2 3 yıldır tum yaz tadılat seslerı uyuyamıyoruz evde
esım sanslı tam zamanında gıttı seslerden uyuyamdım berbat haldeyım kendıme geleyımde temızlıge baslıcam
sizin bu heyecanlı bekleyişlerinize hayranım ben bu heyecanı kv yüzünden yaşayamıyorum
kendisi hiç sormaz gelebilir miyim diye her randevuda kuyruk gibi peşimizde sık sık sorar kontrole ne zaman GİDİYORUZ diye
gelmesini istemiyorum her defasında ben böyle olaylara şahit olamadım der durur benim kursağıma cümleler oturur benim annem hiç birşeyime şahit olamadı
Sabahtan beri şok üstüne şok yaşıyoruz :) Ben 2 yanılmadan sonra randevumu 10 aralıktan cumartesiye aldım, senden sonra acaba bugün mü gitseydim varsa bir pipi oluşma durumu bugün öğrenseydik diye düşünmeye başladım :)))
Birde aklıma takıldı dsd, niye hala kesin değil ki? bu zamandan sonra pipi mi oluşacak yavrucakta?? ben 17+4 olcam cumartesi, artık kesinleşsin diye karın ağrıları içindeyim..
ben bugün topikten çıkamicam galiba kızlar
şok üstüne şok süpriz üstüne süpriz
yerim ben bu minnoşları süprizlerle dolular
canım kızın hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun Inşallah
ahaaa bi şok da dsde den geldi....
dsde canım hayırlı olsun kızçen... belki de oğluşundur ay bilemedim doktorlar karıştırmış biz ne desek yalan....
kızlarrr,bunun ruyasını gordum,doktor yanıma geldı ve bana ruyamda tahlıller yanlıs cıkmıs oglun oluyor dedı
cıdden oyle sok oldum asla beklemıyorduk boyle bırsey
esım durdu kaldı
doktor ozellıkle gosterdı erkenden soylenmez kı 12.hafta cok erken dedı
net grduk oglusumun pıpısını
sımdı oglumdan ozur dılıyorum kızım dıye sevdık
eksı delısı tatlıdan nefret eden benımmmm ve oglusss gelıyorrrrr
bu arada 3 ucak yolculugu yaptık cok yorulduk sormayın hala kendıme gelemıyorum ıflasvucut ama usgde sorun cıkmadı cok sukur,sadece kasılmalarım oluyor cok zor gectı yolculuk. ıykı bebısımızın ılk kıyafetını almamısız. kızlar benım gıbı erken ogrendıysenız kaptırmayın cok dıycem ne olur ne olmaz,
hıc onemlı degıl bızım bebısımız canımız oooo kız ya da erkek mutluyuzzzzzzzz
darısı başımıza canım
Maşallahh subhanAllahh cok sevindim canımm ne güzel haber
ooo daha ne olsun ne guzel kuzeni de erkekmis giyer onlari zaten iki uc defa giyip buyuyorlar.bizim bebekler kisin emeklemeye de baslayacaklari icin hirka patik lazim bol bol.burda yerler de kalebodur bebisim nasil emekler bilmiyorum.isim dusundunuz mu?ben yillar once oglum olursa mustafa koyacagim diyordum kayinpederimin adi da mustafa.erkekse mustafam olacak:))yok canım ben cıdden kotuyum bu konuda zatı annem suana kadar 5 tane hırka almıs dahada gelıcek emınım patık falan
ablamla bı gun oturup kıyafet ayıklıcaz oda benım gıbı yaz annesı oldu oglunun esyalarından alıcam eltımde verıcek
oda mayıs ve agustos annesı :) sonrası bakıcam ne eksık ona gore hazır alırım artık
teşekkür ederim güzelim
evet 3. değişiklik... 11 haftalıkken kkıza benziyor denılmıstı 15 haftada %99 erkek denildi dün de%99 kız denildi gelde karar ver bakalım bu çoçuğun cinsiyetine:) çok fazla birsey almamıştım ama aldıklarım var yine de:)) lila rengi almıştım Allahtan çok fark etmeycek
yapışkan şey seni :9 benmde kursağımda kalacak eşimle başbaşa gidemedik hiç diyeceksin kalacak öyle tövbe tövbe:)))))))randevun atıyorum yarınsa dryi ara işim var bugün mutlaka gelmem gerekiyor de kayınvalidenede beni aradılar gittim dersin .başka kaçışın yok gibi.
Canımm benim kıyamam sana
Döverşm ben o kvni
Sende de kii anne bu sefer özel birşeyler konuşmak istiyorum senin yanında soramıyorum bu hafta affetsen bizide
Yadaa nee geleceksiiinnn beeee oturr aşşağıyaa hepp yanımızda mı olacaksınnde-me tabii
Doktorla konuşsan eş harici artık muayene almıyor desee oda dışarda beklesee
Yada cok mu bencilim ilk torunu belkide kadının görmek istiyordur minik kuşumm yaa
Yapmaa boşverr gelsinn amann nolcakk baktığınıda anlıyor mu kii
Benim hissim sende hala erkekten yana
Ama bu ters olayına bakmayınnn
Buaralarr tersler tutmuyor dümdüz gidiyorum tutturmada
Allah kavuştursun canım en kısa zamanda.. bende eşim bi yere gittiğinde hiç rahat edemem uyuyamam seni çok iyi anlıyorum. hemencecik kavuşun inşallah :)
öyle şeymi olur yaasinir şey ne işi varmış?? hadi çok merak ediyosa bi kere gelsin görsün ne bu her zaman birlikte senin anneciğin benim ki de öyle yukarlarda bi yerlerde mutlaka görüyolar bizi torunlarını ben öyle inanıyorum o zaman mutlu oluyorum anca..
Kızlar bende bian randevumu haftaiçine çekmek istedim
Çok zeki call centerın bana cevabıı
En erken 10 Aralıka verebilirim randevuyu
Bende herhalde ekranızda gözükmüyor benim randevum 8aralık zaten ben erkene almak istiyorum dedimm
kiiihh kiiihh güldüü,
neye güldü merak ettim :44:
pofff
Kaldım yine 8 Aralıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?