- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.921
ooo daha ne olsun ne guzel kuzeni de erkekmis giyer onlari zaten iki uc defa giyip buyuyorlar.bizim bebekler kisin emeklemeye de baslayacaklari icin hirka patik lazim bol bol.burda yerler de kalebodur bebisim nasil emekler bilmiyorum.isim dusundunuz mu?ben yillar once oglum olursa mustafa koyacagim diyordum kayinpederimin adi da mustafa.erkekse mustafam olacak:))
Ya kızlar 3 kişinin cinsiyeti değişmiş,,,bugün benim de kontrolüm var ve tereddütlüyüm şimdi,değişmiş midir benim de kızım?????????bugün şok günü ya,,neyse hayırlısı olsun,bizim 11 haftalıkken erkekti,3 defadır da kıza benziyor,en son yüzde 90 dı..eğer pipilenirse en çok babası sevinecek..adam erkek çocuk hastası,bir oğlu var,yine oğlan istyordu..ama değiişmesin kızım inşallah ya,,hem abisi sevyor şimdiden onu yıldız diye(yıldız ismini kendi koymuş.. :)
sabah ki şoku atlatamadan 1 şok daha noldu bu pipişlerle kukuşlara
10 aralıkta randevum var ayy napsam erken mi gitsem ya bizim pipişin içinden de kukuş çıkarsa
ya daha gelecek ay randevum 1 ay var en ıyısı burda başka doktora muayenesı uygun olan bırıne arada goruneyım kafam allak bullak oldu valla:)
bu sayede pekbicici yuzde 99 yanılmamıso luyor dımı bundada kafam karıstı :)
Ben bugun okuduklarımdan sonra daha gec gıtmeyı düşündüm
yüreğimiz kaldırmayabilir canım, değiştiyse bile yarın sabah yaz olur mu :)))
ben aynı gazla randevumu cumartesiye aldım, sabah ilk randevusu iptal olmuş şansıma :))
mucahit cok guzel bir isim anlami da guzel.ismi de yansiyinca cok dikkatli olmak lazim.salih ismini de cok severim.insallah isimleriyle yasarlar ve hasrolunurlar.aile ismi de birden fazla olmasi sacma kotu oluyor.esimin kuzenlerinin cocuklari oldu iki kardes haci ahmet koymuslar.bari ahmetin yanina isim koysalarmis dedim.sulalede hep ayni isimler var.bir tane yetmiyor.ayni sizinki gibi.karisiklik da oluyor.babam da da oldu oyle karisiklik baska isim yok sanki.ama peygamberinizin ismi diye cok istiyordum istegim olmasaydi da yine koyardim baski yapmadiklari surece isim cok guzel cunku.bide kayinpederim hakediyor.ama demediler erkek olursa koyarsin diye.zaten kayinvalidemle gorumcem kiz istiyorlar:))ılk zamanlar dedıgın gıbı hemen buyuyorlar yengemde kızı olucak ablasının ıkı kızı var bır suru sey yolladı
sadece 4 5 parca sey aldı cok ıyı oluyor boyle bırbırıne vermek
kısın içinde dedıgım gıbı annem sagolsun bohca gıbı hazırlar geregını alır :)
ısım ben mücahid istedım cınsıyetı bılmedende hep duam Allah yolunda gıdıcek salih mücahid yada mücahide yetiştirebileyimdi
bu yuzden cok istiyorum mücahid olmasını ama arastırma aşamasındayız esım asırı titiz hıc bıseyı yakıstıramıyor ogluna:)
mustafa cok guzel bir isim benımde kayınpeder ve babamın ısmı aynı ama ben aıle ısmı koyulmasına karsıyım
kayınpederımle aynı ısmı soyadı tasıyan ıkı torunu var zatı
babamında amca ogluyla adı soyadı bır
bıgun aradılar kaza yapmıs amca oglu bızı aradılar elımız ayagımız bumbuz babam sandık
mustafa guzel bır ısım canım ısmı gıbı olur inşallah yavrularımızn bızım uzerımızde hakkı isim
anlamı ne ıse huyu oyle olurmus yoksa emir isminide cok begendıkte sonra cok buyurgan olur aman :)
şoook şook arkadaşım facebookta kızım olucak demişti geçen hafta erkekmiş dedi,bir sürü kız kıyafeti almıştı değişti onları erkek aldı şimdi de kızmış doktor yanılmış diyoo abbooww
şoook şook arkadaşım facebookta kızım olucak demişti geçen hafta erkekmiş dedi,bir sürü kız kıyafeti almıştı değişti onları erkek aldı şimdi de kızmış doktor yanılmış diyoo abbooww
o ne kadarlık hamileydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?