2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ya kızlar 3 kişinin cinsiyeti değişmiş,,,bugün benim de kontrolüm var ve tereddütlüyüm şimdi,değişmiş midir benim de kızım?????????bugün şok günü ya,,neyse hayırlısı olsun,bizim 11 haftalıkken erkekti,3 defadır da kıza benziyor,en son yüzde 90 dı..eğer pipilenirse en çok babası sevinecek..adam erkek çocuk hastası,bir oğlu var,yine oğlan istyordu..ama değiişmesin kızım inşallah ya,,hem abisi sevyor şimdiden onu yıldız diye(yıldız ismini kendi koymuş.. :)

sabah ki şoku atlatamadan 1 şok daha noldu bu pipişlerle kukuşlara
10 aralıkta randevum var ayy napsam erken mi gitsem ya bizim pipişin içinden de kukuş çıkarsa

ılk zamanlar dedıgın gıbı hemen buyuyorlar yengemde kızı olucak ablasının ıkı kızı var bır suru sey yolladı
sadece 4 5 parca sey aldı cok ıyı oluyor boyle bırbırıne vermek
kısın içinde dedıgım gıbı annem sagolsun bohca gıbı hazırlar geregını alır :)

ısım ben mücahid istedım cınsıyetı bılmedende hep duam Allah yolunda gıdıcek salih mücahid yada mücahide yetiştirebileyimdi
bu yuzden cok istiyorum mücahid olmasını ama arastırma aşamasındayız esım asırı titiz hıc bıseyı yakıstıramıyor ogluna:)
mustafa cok guzel bir isim benımde kayınpeder ve babamın ısmı aynı ama ben aıle ısmı koyulmasına karsıyım
kayınpederımle aynı ısmı soyadı tasıyan ıkı torunu var zatı
babamında amca ogluyla adı soyadı bır
bıgun aradılar kaza yapmıs amca oglu bızı aradılar elımız ayagımız bumbuz babam sandık

mustafa guzel bır ısım canım ısmı gıbı olur inşallah yavrularımızn bızım uzerımızde hakkı isim
anlamı ne ıse huyu oyle olurmus yoksa emir isminide cok begendıkte sonra cok buyurgan olur aman :)

yüreğimiz kaldırmayabilir canım, değiştiyse bile yarın sabah yaz olur mu :)))

sabah ki şoku atlatamadan 1 şok daha noldu bu pipişlerle kukuşlara
10 aralıkta randevum var ayy napsam erken mi gitsem ya bizim pipişin içinden de kukuş çıkarsa

ben aynı gazla randevumu cumartesiye aldım, sabah ilk randevusu iptal olmuş şansıma :))

selamm kızlar..benim de içime doguyo sanki kıza döncek gibiii. cünkü 13 haftalıkken cinsiyet tahmini yapıldı vallahiii simdiden düzdüm diyebilirimm..ayyy cok güzel yaa bücürük kıyafetleri almak....saka gibiiii bizimde bebişimiz olcek inş....

Benim öylede böylede tutuyor ama canım
Senin bide 6 hafta sonra randevum ben olsam bende ara randevuya gitmiştimm
Allahtan bende sadece olabilir yüzdelik veremem dedii şok olmam en azından

Ben bugun okuduklarımdan sonra daha gec gıtmeyı düşündüm

Sormaa her şerde vardır bir hayır demek boşuna değilmiş canım
Geç olsun pipişi düşüp kız, kukuşu dikilip erkek olmasın
Bir kere öğrenelim tam öğrenelimm inşAllahh

selam kızlar..banada üçtür erkek diyorlar ama bi yerden sonra kız derlerse bende şok olurum..çünkü insan ne duyarsa kendini ona hazırlıyor..

yüreğimiz kaldırmayabilir canım, değiştiyse bile yarın sabah yaz olur mu :)))

ben aynı gazla randevumu cumartesiye aldım, sabah ilk randevusu iptal olmuş şansıma :))

bilemedim ya napsam diye bütün aile erkek olucak diye bayram havasında bizim taraftada eşimin tarafında da erkek kıtlığı var
yavruma bir sürü hediyeler alındı mavili mavili,süeterler yelekler örülüyo hepsi maviş tereddüt ettim şimdi ya bizim de değişirse diye kız erkek farketmez sağlıklı olsun ama ee 2 haftadır hep oğlumuz diyoruz ismini bile koyduk randevumu 4 gözle bekliycemm

Herkese merhaba. Geçmişi okuyup geldim, sürprizler dün geceden beri devam ediyor anlaşılan. Bugün 15.00 de benim de dr randevum var. Geçen kontrolde ben sormadım cinsiyeti drum da söylemedi. Bu kontrolde sorarım diyordum, ama bugün bana ne derse desin içimde bi şüphe olacak. Ama kknin diğer topiclerinde okumuştum sanırım, 27. haftadan sonra cinsiyetin yanlış olduğunu öğrenen anneler olmuş. Onun için ben de GÜLSEVDAM'a hak veriyorum, çok da erken alışveriş yapmamak lazım. Ufak tefek şeyler olabilir heves gidermek için ama büyük alışverişe pek girmemek lazım.

benim oğlum olacağını düşünsenize
aldığım bir sürü fırfırlı cicili bicili badi'ler tulumlar

eşime anlattım da öyle bişey olursa doktorunun ağzını burnunu dağıtırım diyo

mucahit cok guzel bir isim anlami da guzel.ismi de yansiyinca cok dikkatli olmak lazim.salih ismini de cok severim.insallah isimleriyle yasarlar ve hasrolunurlar.aile ismi de birden fazla olmasi sacma kotu oluyor.esimin kuzenlerinin cocuklari oldu iki kardes haci ahmet koymuslar.bari ahmetin yanina isim koysalarmis dedim.sulalede hep ayni isimler var.bir tane yetmiyor.ayni sizinki gibi.karisiklik da oluyor.babam da da oldu oyle karisiklik baska isim yok sanki.ama peygamberinizin ismi diye cok istiyordum istegim olmasaydi da yine koyardim baski yapmadiklari surece isim cok guzel cunku.bide kayinpederim hakediyor.ama demediler erkek olursa koyarsin diye.zaten kayinvalidemle gorumcem kiz istiyorlar:))
kiz olursa da sonra oglum olursa koyacagim yine de

şoook şook arkadaşım facebookta kızım olucak demişti geçen hafta erkekmiş dedi,bir sürü kız kıyafeti almıştı değişti onları erkek aldı şimdi de kızmış doktor yanılmış diyoo abbooww

amann ınanamadım:)
every-thesun-dsds ay kızlar yavrularınız tekrardan hayırlı olsun..amann bızde uuzluyoduk en sona kalıyoz dıye herhal en ıyııs bu..
ama dertya senı nasıl bılemedıler ya epey olmuştun sen.. bu doktorlar catlatırlar adamı

Artık listeye oğlumu ve adını ekleyebilirsin
mehmetali olacak yanına erk yada ışık gelecek ama
mehemtali (bitişik olarak) kesin onu yazabiliriz artık
Herhalde 12. Haftadan beri erkek gibi suan kesin erkek dediklerine göre değişmez
amaaan değişirse listedende değiştirirriz
Yeterki ii olsun

Bu kadar şok haberden sonra şüpheye düşmemek elde değil.
17 haftamda öğrenmeme rağmen acabamı diyorum.Bugün bişeyler almaya
gidecektim şimdi forumu okuyunca şaştım kaldım.En iyisi ortak renklerden
bi kombin yapayım ve kendimi fazla alıştırmadan ayrıntılı ultrasonu bekleyim:))

benım kuçuk kızada 14 de kesın erkek dedıler.16 da kesın kız oldu. o yuzden 16.haftayı beklemek daha ıyı ya:)

o ne kadarlık hamileydi

şu an 20 haftalık canım ilk gittiğinde 13-14 falandı kız demişlerdi sonra erkek şimdi yine kız o çok meraklı bu gebeliğinden önce 3 düşüğü oldu
her hafta farklı doktorlara gidip ultrasona giriyoo içime kuşku düştü şimdi benimde, mayıs bebişlerimiz kandırıkçı çıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…