2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sinirlerim öyle bozuk ki kızlar acaip hastayım evde raporlu yatıyorum benim kocam da kayınvalidemler hafta sonu gelicez deyince hasta olduğumu söyleyememiş ayıp olur demez mi bide iyice sinir oldum valla ağlıcam şimdi bu nasıl bir bencillik inanın aklım almıyor ev berbat onu mu temizliyim yemek desen hiç yok onu mu yapıyım ne yapcam ben şimdi hasta olmasam neyse yemin ederim bunlarda zerre kadar acıma yok yaaa (((

bence 2-3 doktor aynı cınsıyetı soylerse bence dogru.tek doktorla kalmayın.bazıların gozunde ne var bılınmıyo:)

nedir bu şebeklik canım, bu kadar şakayı yüreğimiz kaldırmaz, hamile insanlarız biz.. Ben itiraz ediyorum, bebişlerimizin bi suçu yok, doktorlar pek fazla güveniyor kendilerine...!!

sen evini temizle azcık canım, çok yorma ama kendini, üstten görünecek kadar süpür, dağınıklık topla, hatta sinirin geçsin diye eşine yaptır yorucu olanları.. alışveriş listesini de eşinin eline sıkıştır, kvlere de dersin, çok hastayım, hiç bişey yapamadım diye.. hamilesin sonuçta, gelsin birlikte yaparsınız.. Gerçi düşünceli insanlar olsalar eşine değil arayıp sana söylerlerdi, en sevmediğim hareket, sanki oğlu yapacak yemeği, önlerine koyacak!!

su cinsiyeti degisen bebelerin totolarina vurasim geliyor valla,6.aya kadar birsey almiyoruz annecikler kordonlar kutuslar pipilet birbirine karisti valla:))

CıCılerınız pek guzeldı sayet oyle bırsey olursa ıkıncıye dıye saklarsınız artık

Ben olsam ne yaardım kı dıye dusundum de sanırım ne evı temızlerdım ne de yemek yapardım evde raporlu yatıyorsam hamıleysem doktor keyfı vermedı ya bana o raporu gelsınler kendılerı utansın derım :w7: belkı de yardıma gelıyorlardır canım

aynen insan hem arar bi hal hatır sorar bi sıkıntın var mı der yoksa o zaman bizde bu hafta sonu müsaitseniz gelmek istiyoruz der ,işleri ona yaptırırım ama eve saat 8den önce gelmiyor ki bide pişkin pişkin boşver onlar yabancı mı yapma temizlik diyo valla yapmıyorum hiç bişey ne halleri varsa görsünler ana oğul

yok canım süper zekalı kocam söylememiş hasta olduğumu bide kalacaklar cuma akşamdan gelir pazar akşam giderler en basitinden nasıl yatıcam onlar evdeyken mecburen dolanıp durcam evde düşündükçe sinirleniyorum

Benim öylede böylede tutuyor ama canım
Senin bide 6 hafta sonra randevum ben olsam bende ara randevuya gitmiştimm
Allahtan bende sadece olabilir yüzdelik veremem dedii şok olmam en azından

ya eşim oglu olcak dıye ayakları yere basmıyor
arayıp konustuk burdakı durumu anlattım baksa bı doktora gıdeyım1 hafta falan sonra
yok dıyo doktor dedı erkek olcak :) ama ben dururmuyum bı arastırıyım b yer var hıc begenmedıgım 12 tl muayene ucretı ssk anlasmalı
daha oncede gıtıtm ya sımdı gıtsem bısey dıyemez daha once nerdeydın dıye bakıyım o bıle erkek derse rahatlarım :)

canım nasıl tutuyorum kendımı bı bılsen 7. aya kadar ınadım inat almıcam kaba seyler besık bebek arabası gıbı nerden alıcagımı sadece sımdıden tespıt edıcem
karnım burnumda kısın sogugunda aramıyım dıye
bıde alnalara tavsıyem mor lıla gıbı ıkısının gıyebılcegı renkler alın ben doktor net de dese lıla tarzı dusunuyorum hem renk guzel hem ıkısınede yakısır

esım ıkna olursa kı onunda ısmıne uyuyor bakalım 9. aya kadar bız karar veremıcez anlasılan .:)
kayınpederın hakedıyorsa bıde sevdıgın bır ısımse tabıkı olur aılede olmuyan ısım bulmak bızde co k zor 17 kardes ve enaz 3 5 cocuk hepsınden
herkes sevdıgımız ısımlerı kapmıs :)

yaaaaaaaaaaaaaaaa
heo dıyordum erken dıye bu yuzden 15. haftama kadar sabredıp oyle gıttım doktora
randevuyu 2 hafta erteledım buna ragmen yanılırsa yaktım doktorumu :)

benımkıde ölse bısey dıyemez aılesıne senın bu durumunu ben okadar yasadım ki evı temızlemeye calıs onunde ıkı gun var yavas yavas canım
yemegıde yapamazsan geldıklerınde kaynana rıca eder beraber gırersınız mutfaga yardım etsın rahatsız oldugnuda anlasın..

Son düzenleme:

Kuzumm değişmez artık senin diye düşünüyorumm
Yani normal cinsiyet gözükcek ayda gittinn
Erken öğrenenlerde var bu karışıklıkk :44:
Rabbim herkesin gönlüne göre veriyor biyerde dee

daha cok var karar verirsiniz bide kiz olurmus dsde gibi:))canim sende tuylenme oldu mu erkek annelerinde oluyor galiba every de de ondan olmus galiba:))peygamber isimlerinden de soylenisi cok guzel isimler de var:))canim senin kayinvalide uveydi degil mi o kadar kardes iki anneden oluyor genelde buralarda:))yeni isimlerden de koymuslar mi kardesleri?sehmus muhammed ahmet kesin vardir degil mi:))

ya size birşey danışayım,,ben hamileliğimden beri 2.defadır ciğer yiyorum..hem de kendim kesip pişiriyorum,demin netten baktım da zararlıymış ve kesinlikle yememek gerekiyormuş,,siz hiç yediniz mi,sizce bişey olur mu?içinde fazla miktarda A vitamini varmış.

Kuzumm değişmez artık senin diye düşünüyorumm
Yani normal cinsiyet gözükcek ayda gittinn
Erken öğrenenlerde var bu karışıklıkk :44:
Rabbim herkesin gönlüne göre veriyor biyerde dee

ay içimi ferahlat ya:) doktorum emın olmadan kımseye cınsıyet demem dedı gorudugm ruyalar
doktoru pıpısını gostermesı ne bılım ama ancak bıdahakı randevuda rahat edıcem :)

esad cihad muhamed bu ısımlerı cok severım benım koyucagımı bıle bıle esad ısmını koydu benı pek sevmıyen uvey kaynım
evet canım ıkı anneden ama bunlar cocuk delısı abısınde suan rekor 7 dıgerlerı 5 4 gıdıyor her yıl bırı doguruyor
yenı ısımlerden bı kaynım degıısk koydu batın bana tuhaf gelıyor ısmı :)
tuylenme ıkı tane gobegımın ustunde var oyle goze batıcak tuylenme yasamadım canım

bu arada hem temızlık yapıp hem buraya bakıyorum mutfak banyo tamam toz alıyorum sonra supurme paspas fınısh yapıcam
hava cok guzel temızlıgı keske yarın yapaydım bugun kendımı dısarı ataydım

ohh canım evin mis gibi olmuştur..bu arada ben hamile kaldığımdan beri hiç elime süpürge almadım sanki elektrik süpürgesi beni zorlayacak gibi geliyor..acaba süpürsemmi evi artık bilemedim..

kızlar biraz alakasız olacak ama kocacık akşam dayanamayıp ayak ısıtıcısı aldı
ne güzle bi aletmiş anlatamam
çok ratım normalde şimdiye ayaklarımdan başlayan buz karnıma çıkardı
işyerinde veya evinde üşüyen varsa tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…