- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.941
şu an 20 haftalık canım ilk gittiğinde 13-14 falandı kız demişlerdi sonra erkek şimdi yine kız o çok meraklı bu gebeliğinden önce 3 düşüğü oldu
her hafta farklı doktorlara gidip ultrasona giriyoo içime kuşku düştü şimdi benimde, mayıs bebişlerimiz kandırıkçı çıktılar
sinirlerim öyle bozuk ki kızlar acaip hastayım evde raporlu yatıyorum benim kocam da kayınvalidemler hafta sonu gelicez deyince hasta olduğumu söyleyememiş ayıp olur demez mi bide iyice sinir oldum valla ağlıcam şimdi bu nasıl bir bencillik inanın aklım almıyor ev berbat onu mu temizliyim yemek desen hiç yok onu mu yapıyım ne yapcam ben şimdi hasta olmasam neyse yemin ederim bunlarda zerre kadar acıma yok yaaa(((
CıCılerınız pek guzeldı sayet oyle bırsey olursa ıkıncıye dıye saklarsınız artıkbenim oğlum olacağını düşünsenize
aldığım bir sürü fırfırlı cicili bicili badi'ler tulumlar
eşime anlattım da öyle bişey olursa doktorunun ağzını burnunu dağıtırım diyo
sinirlerim öyle bozuk ki kızlar acaip hastayım evde raporlu yatıyorum benim kocam da kayınvalidemler hafta sonu gelicez deyince hasta olduğumu söyleyememiş ayıp olur demez mi bide iyice sinir oldum valla ağlıcam şimdi bu nasıl bir bencillik inanın aklım almıyor ev berbat onu mu temizliyim yemek desen hiç yok onu mu yapıyım ne yapcam ben şimdi hasta olmasam neyse yemin ederim bunlarda zerre kadar acıma yok yaaa(((
sen evini temizle azcık canım, çok yorma ama kendini, üstten görünecek kadar süpür, dağınıklık topla, hatta sinirin geçsin diye eşine yaptır yorucu olanları.. alışveriş listesini de eşinin eline sıkıştır, kvlere de dersin, çok hastayım, hiç bişey yapamadım diye.. hamilesin sonuçta, gelsin birlikte yaparsınız.. Gerçi düşünceli insanlar olsalar eşine değil arayıp sana söylerlerdi, en sevmediğim hareket, sanki oğlu yapacak yemeği, önlerine koyacak!!
CıCılerınız pek guzeldı sayet oyle bırsey olursa ıkıncıye dıye saklarsınız artık
Ben olsam ne yaardım kı dıye dusundum de sanırım ne evı temızlerdım ne de yemek yapardımevde raporlu yatıyorsam hamıleysem doktor keyfı vermedı ya bana o raporu gelsınler kendılerı utansın derım :w7: belkı de yardıma gelıyorlardır canım
Benim öylede böylede tutuyor ama canım
Senin bide 6 hafta sonra randevum ben olsam bende ara randevuya gitmiştimm
Allahtan bende sadece olabilir yüzdelik veremem dedii şok olmam en azından
Herkese merhaba. Geçmişi okuyup geldim, sürprizler dün geceden beri devam ediyor anlaşılan. Bugün 15.00 de benim de dr randevum var. Geçen kontrolde ben sormadım cinsiyeti drum da söylemedi. Bu kontrolde sorarım diyordum, ama bugün bana ne derse desin içimde bi şüphe olacak. Ama kknin diğer topiclerinde okumuştum sanırım, 27. haftadan sonra cinsiyetin yanlış olduğunu öğrenen anneler olmuş. Onun için ben de GÜLSEVDAM'a hak veriyorum, çok da erken alışveriş yapmamak lazım. Ufak tefek şeyler olabilir heves gidermek için ama büyük alışverişe pek girmemek lazım.
mucahit cok guzel bir isim anlami da guzel.ismi de yansiyinca cok dikkatli olmak lazim.salih ismini de cok severim.insallah isimleriyle yasarlar ve hasrolunurlar.aile ismi de birden fazla olmasi sacma kotu oluyor.esimin kuzenlerinin cocuklari oldu iki kardes haci ahmet koymuslar.bari ahmetin yanina isim koysalarmis dedim.sulalede hep ayni isimler var.bir tane yetmiyor.ayni sizinki gibi.karisiklik da oluyor.babam da da oldu oyle karisiklik baska isim yok sanki.ama peygamberinizin ismi diye cok istiyordum istegim olmasaydi da yine koyardim baski yapmadiklari surece isim cok guzel cunku.bide kayinpederim hakediyor.ama demediler erkek olursa koyarsin diye.zaten kayinvalidemle gorumcem kiz istiyorlar:))
kiz olursa da sonra oglum olursa koyacagim yine de
şoook şook arkadaşım facebookta kızım olucak demişti geçen hafta erkekmiş dedi,bir sürü kız kıyafeti almıştı değişti onları erkek aldı şimdi de kızmış doktor yanılmış diyoo abbooww
bence 2-3 doktor aynı cınsıyetı soylerse bence dogru.tek doktorla kalmayın.bazıların gozunde ne var bılınmıyo:)
canım seninde belli olmadı herhalde nezaman gidiceksin seninle aynıyız
ya eşim oglu olcak dıye ayakları yere basmıyor
arayıp konustuk burdakı durumu anlattım baksa bı doktora gıdeyım1 hafta falan sonra
yok dıyo doktor dedı erkek olcak :) ama ben dururmuyum bı arastırıyım b yer var hıc begenmedıgım 12 tl muayene ucretı ssk anlasmalı
daha oncede gıtıtm ya sımdı gıtsem bısey dıyemez daha once nerdeydın dıye bakıyım o bıle erkek derse rahatlarım :)
daha cok var karar verirsiniz bide kiz olurmus dsde gibi:))canim sende tuylenme oldu mu erkek annelerinde oluyor galiba every de de ondan olmus galiba:))peygamber isimlerinden de soylenisi cok guzel isimler de var:))canim senin kayinvalide uveydi degil mi o kadar kardes iki anneden oluyor genelde buralarda:))yeni isimlerden de koymuslar mi kardesleri?sehmus muhammed ahmet kesin vardir degil mi:))esım ıkna olursa kı onunda ısmıne uyuyor bakalım 9. aya kadar bız karar veremıcez anlasılan .:)
kayınpederın hakedıyorsa bıde sevdıgın bır ısımse tabıkı olur aılede olmuyan ısım bulmak bızde co k zor 17 kardes ve enaz 3 5 cocuk hepsınden
herkes sevdıgımız ısımlerı kapmıs :)
Bugün de çok yoğunum geçmişi okuyamıyorum kimlerin cinsiyeti değişti kızlar?
Kuzumm değişmez artık senin diye düşünüyorumm
Yani normal cinsiyet gözükcek ayda gittinn
Erken öğrenenlerde var bu karışıklıkk :44:
Rabbim herkesin gönlüne göre veriyor biyerde dee
daha cok var karar verirsiniz bide kiz olurmus dsde gibi:))canim sende tuylenme oldu mu erkek annelerinde oluyor galiba every de de ondan olmus galiba:))peygamber isimlerinden de soylenisi cok guzel isimler de var:))canim senin kayinvalide uveydi degil mi o kadar kardes iki anneden oluyor genelde buralarda:))yeni isimlerden de koymuslar mi kardesleri?sehmus muhammed ahmet kesin vardir degil mi:))
ay içimi ferahlat ya:) doktorum emın olmadan kımseye cınsıyet demem dedı gorudugm ruyalar
doktoru pıpısını gostermesı ne bılım ama ancak bıdahakı randevuda rahat edıcem :)
esad cihad muhamed bu ısımlerı cok severım benım koyucagımı bıle bıle esad ısmını koydu benı pek sevmıyen uvey kaynım
evet canım ıkı anneden ama bunlar cocuk delısı abısınde suan rekor 7 dıgerlerı 5 4 gıdıyor her yıl bırı doguruyor
yenı ısımlerden bı kaynım degıısk koydu batın bana tuhaf gelıyor ısmı :)
tuylenme ıkı tane gobegımın ustunde var oyle goze batıcak tuylenme yasamadım canım
bu arada hem temızlık yapıp hem buraya bakıyorum mutfak banyo tamam toz alıyorum sonra supurme paspas fınısh yapıcam
hava cok guzel temızlıgı keske yarın yapaydım bugun kendımı dısarı ataydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?