2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:

Fıkrımı sorarsan hıcbırsey yapma kı bır dahakıne arayıp gelsınler senı sımdı evı temız yemegı de hazır gorurlerse gelın zaten ıyıymıs rahat gecıyo hamılelgı derler eger sorun olmayacaksa elını ıse surme otur oylece
Ohh gule gule ısın

tutmadı cnm kız diyo
yada belkim tuttu kim bilir

kızlar sizinde vücudunuz elleriniz falan kupkuru oldu mu? ben acayip kurudum..bi de 16-18 haftalar arasında alfa feto testi gibi bişey var onu yaptıracağız sanırım dimi??

kızlar merhaba bende geldim :) biraz geç oldu ama bugün gördüm sayfaları :) bende mayıs annesi olucam Allah nasip ederse. çoğunuz cinsiyetleri öğrenmişsiniz bende bu akşam gidicem kontrole :) öyle heycanlıyım ki inş. bugün öğrenirim bende bebişimin ne ayak olduğunu da ona göre artık alışverişlerimi hızlandırırım

şok şok şokkk
ayy bunların hepsı bugune mı sözleşti yaraamzlarınn:))))
banada sonradan oğlan derse çok gülerimm ehehehhe
onun ıcın ayrıntılıusg yi beklıorum ben bişeyler almak için
hayrolsun bakalımm kıslarrr
valla şaşrdımm:)))

Kızlaaaaar biz geldik oğluşum geliyormuş.
Dr bakarken bana pipi gördüm gibi geldi ama kendisi birşey söylemeyince kordon filandır herhalde dedim aynı şeyi eşim de düşünmüş bu arada. Sonra oğlunuz olacak dedi anaaam dedik biz nedense hep kıza odaklanmıştık dedim valla işte burada dedi gayet açık bir şekilde gösteriyor. Bizimki ne tarafa dönense gösterdi pipiyi iyiki bi pipisi var
Neyse ölçümleri filan iyi çıktı ben her şekilde sevinecektim ama öğrenince bir başka oluyormuş artık oğlum diye sevebileceğim, ona göre kıyafet alabileceğim
Pekbicici bana kz demiştin hatta arkasından da ben kız diyorsam sen sünnetliği hazırla demiştin
Tersten tutturma başarın hala devam ediyor yani

ohh canım evin mis gibi olmuştur..bu arada ben hamile kaldığımdan beri hiç elime süpürge almadım sanki elektrik süpürgesi beni zorlayacak gibi geliyor..acaba süpürsemmi evi artık bilemedim..

aslında cam pencere halı derken derın bır temızlık ıstıyorda ya doguma yakın yada dogumdan sonra yapıcam
canım ben hıc supurmeyı bırakmadım zorlamazkı okadar pımpırıklı olmuyalım rahat ol :)
ama dıkkat et mesela bne tum evı temızler 15 km kosar alısverıs yapıp usutne yemek yapardım
sımdı temızlıgıbıle ıkı gune boluyorum paspas yapcaktım yoruldum dınlenıyorum aksam yapıcam
yanı yormadan yavas yavas ıkı gune bolup yapabılırsın temızlıgını

kizlar en iyisi ben kocamin aklina uyayim hic ogrenmiyeyim bebegin cinsiyetini,oyle ya da boyle dogumda surpriz cikma sansi yuksek

en ıyısı buda dayanabılırsek :)

gule gule kullan canım :)

Bende bunların hepsi doğru çıktı

Sen kocaya deseydin ben cinsiyeti zaten önceden biliyorum diye
Canıııımm sağlıklaa al oğluşunuu, Rabbim tahtını bahtını güzel yapsınnn
Banada bi maşallah diin yaa nazar değiyor arada

Bende bunların hepsi doğru çıktı

It's a Boy mu çıkıyor hepsi
Bende de 3ü aynı cinsiyet çıktı :44:

Son düzenleme:
kızlar sizinde vücudunuz elleriniz falan kupkuru oldu mu? ben acayip kurudum..bi de 16-18 haftalar arasında alfa feto testi gibi bişey var onu yaptıracağız sanırım dimi??

bende kuruluk yok canım
doktor bahsettıgn testten hıc bahsetmedı nıcın bu test ?

hosgeldın canım
bence hemen alısverıs yapma bak sureklı degısebılıyor cınsıyet azcık daha bekle dıcem ama sen bılırsın :)

ay sok dıyınce sendemı dıcektım yuregıme ındırdın :)
ayrıntılı ultrason kacıncı hafta oluyordu canım ?

kesınmı netmı yuzkere doktora soraydın
hayırlı olsun canım cınsıyet ogrenınce artık ona oglum yada kızım dıye rahatca hıtap edebılıyorsun cokguzel bır duygu bu

Benimde 8 aralıkta muaynem aft testini drum banada yapacağını söyledi , aç tok farketmez dediler cnm .

bende kuruluk yok canım
doktor bahsettıgn testten hıc bahsetmedı nıcın bu test ?

canım ben doktora 24 kasımda gittim 8 aralıkta gel kanında bir teste bakacağız, 3lü test istemiyorum 2li yaptırdğın için dedi.ve yanlış hatırlamıyorsamda bu Alfa ile başlayan testten bahsetti..yine bebek anomalisi ile ilgili bir testmiş ben netten araştırdım..ama ben bu cumartesi kontrole gideceğim geçen cumartesi biraz su geldi ona baktırmak için, bu testi de bir daha soracağım sizinle paylaşırım yine..16-18 arasında yapılıyormuş..20. haftada da tetanoz aşımız var :18:

teşekkür ederim güzelim

Musab nası musab bin umeyr den aklıma geldi çok yakışıklı bi sahabeymiş, hatta galiba uhudda peygamber efendimiz(sav) zannedilip şehit etmişler,çokda zenginmiş Müslüman olunca hepsini bırakıyo

ayy yok artık valla önce bu kocaları dövmek lazım bence, sen kendin arayıp çok hastayım desen olurmu acaba, yada kızların dediği gibi hiç bişi yapma çok hastayım dersin birlkte yaparsınız hemde faydası olmuş olur

ben yemiştim cnm kurban bayramında sanmıorum zararı olcaanı oturup bi kilo yemion ya:)

ohh canım evin mis gibi olmuştur..bu arada ben hamile kaldığımdan beri hiç elime süpürge almadım sanki elektrik süpürgesi beni zorlayacak gibi geliyor..acaba süpürsemmi evi artık bilemedim..

bende yapmıodum cnm ama artık yavaş yavaş zorlamadan yapıorum, halılara falan yüklenmeden yap sende yavaş yavaş

ben o tesiti hiç duymadım ama yaptıran arkadaş var mı?

bende meraktan cumaya almıştım randevuyu ama kadının ameliyatı çıkmış haber verdiler sonrada dolu pazartesiye kaldı neysee vardır bir hayır dielim napalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…