- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.961
yok canım süper zekalı kocam söylememiş hasta olduğumu bide kalacaklar cuma akşamdan gelir pazar akşam giderler en basitinden nasıl yatıcam onlar evdeyken mecburen dolanıp durcam evde düşündükçe sinirleniyorum
kızlar biraz alakasız olacak ama kocacık akşam dayanamayıp ayak ısıtıcısı aldı
ne güzle bi aletmiş anlatamam
çok ratım normalde şimdiye ayaklarımdan başlayan buz karnıma çıkardı
işyerinde veya evinde üşüyen varsa tavsiye ederim
Conception de annemin Yaş
Ayı
Anlayışı 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Ocak G B G B G B B G B G B G B B B G B
Şubat B G B G B B G B G B G B G G B G B
Mart G B G G B G B B B G B G G B B B B
Nisan B G B G G B B G G B G G G G G B G
Mayıs B G B G B B G G G G G B G G G G G
Haziran B B B G G G B B B G G B G G G G B
Temmuz B B B G G B B G G B B B G G G G G
Ağustos B B B G B G G B B B B B G G G B G
Eylül B B B G G B G B G B B B G G G G G
Ekim B B G G G B G B G B B G G G G G G
Kasım B G B G G B G B G G G G B G G G B
Aralık B G B G G G G B G B G G B B B B B
Bide baby2see de var değişik bir cinsiyet hesaplayıcı
Anne yaşı (Your age) ve hamile kaldığı ayı (month) yazıyorsunuz yeni bir eğlence tahmini çıkıyor
Baby Gender Prediction - boy or girl - Chinese Lunar Calendar Gender Prediction Chart old wives tales needle wedding ring heart rate high low bump zodiac Baby2see
tutmadı cnm kız diyo
yada belkim tuttu kim bilir
ohh canım evin mis gibi olmuştur..bu arada ben hamile kaldığımdan beri hiç elime süpürge almadım sanki elektrik süpürgesi beni zorlayacak gibi geliyor..acaba süpürsemmi evi artık bilemedim..
kizlar en iyisi ben kocamin aklina uyayim hic ogrenmiyeyim bebegin cinsiyetini,oyle ya da boyle dogumda surpriz cikma sansi yuksek
kızlar biraz alakasız olacak ama kocacık akşam dayanamayıp ayak ısıtıcısı aldı
ne güzle bi aletmiş anlatamam
çok ratım normalde şimdiye ayaklarımdan başlayan buz karnıma çıkardı
işyerinde veya evinde üşüyen varsa tavsiye ederim
Grafik bozuluyor yaa :44: [url=http://pregnancy.about.com/od/boyorgirl/l/blchinesegenderchart.htm]Ancient Chinese Gender Chart - Girl or boy?[/URL] tablo bu sitede
Buda aynı tablo ama otomatik
Yine yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı giriyorsunuz
[url=http://www.fortunebaby.com/chinesegenderpredictionchart.html?action=Y&age=18&month=8]Chinese Gender Chart - Boy or Girl pregnancy calendar predictor[/URL]
Bide baby2see de var değişik bir cinsiyet hesaplayıcı
Anne yaşı (Your age) ve hamile kaldığı ayı (month) yazıyorsunuz yeni bir eğlence tahmini çıkıyor
[url=http://www.baby2see.com/gender/prediction.html]Baby Gender Prediction - boy or girl - Chinese Lunar Calendar Gender Prediction Chart old wives tales needle wedding ring heart rate high low bump zodiac Baby2see[/URL]
yeni bir eğlence bunlarda
Hangisi tutmadı ki sende canım :44:
Grafik tablosu muu
aşağıdaki mii?
Senin yaşla hamile kaldığın ay neydi?
Kızlaaaaar biz geldik oğluşum geliyormuş.
Dr bakarken bana pipi gördüm gibi geldi ama kendisi birşey söylemeyince kordon filandır herhalde dedim aynı şeyi eşim de düşünmüş bu arada. Sonra oğlunuz olacak dedi anaaam dedik biz nedense hep kıza odaklanmıştık dedim valla işte burada dedi gayet açık bir şekilde gösteriyor. Bizimki ne tarafa dönense gösterdi pipiyi iyiki bi pipisi var
Neyse ölçümleri filan iyi çıktı ben her şekilde sevinecektim ama öğrenince bir başka oluyormuş artık oğlum diye sevebileceğim, ona göre kıyafet alabileceğim
Pekbicici bana kz demiştin hatta arkasından da ben kız diyorsam sen sünnetliği hazırla demiştin
Tersten tutturma başarın hala devam ediyor yani
Bende bunların hepsi doğru çıktı
kızlar sizinde vücudunuz elleriniz falan kupkuru oldu mu? ben acayip kurudum..bi de 16-18 haftalar arasında alfa feto testi gibi bişey var onu yaptıracağız sanırım dimi??
hosgeldın canımkızlar merhaba bende geldim :) biraz geç oldu ama bugün gördüm sayfaları :) bende mayıs annesi olucam Allah nasip ederse. çoğunuz cinsiyetleri öğrenmişsiniz bende bu akşam gidicem kontrole :) öyle heycanlıyım ki inş. bugün öğrenirim bende bebişimin ne ayak olduğunu da ona göre artık alışverişlerimi hızlandırırım
şok şok şokkk
ayy bunların hepsı bugune mı sözleşti yaraamzlarınn:))))
banada sonradan oğlan derse çok gülerimm ehehehhe
onun ıcın ayrıntılıusg yi beklıorum ben bişeyler almak için
hayrolsun bakalımm kıslarrr
valla şaşrdımm:)))
Kızlaaaaar biz geldik oğluşum geliyormuş.
Dr bakarken bana pipi gördüm gibi geldi ama kendisi birşey söylemeyince kordon filandır herhalde dedim aynı şeyi eşim de düşünmüş bu arada. Sonra oğlunuz olacak dedi anaaam dedik biz nedense hep kıza odaklanmıştık dedim valla işte burada dedi gayet açık bir şekilde gösteriyor. Bizimki ne tarafa dönense gösterdi pipiyi iyiki bi pipisi var
Neyse ölçümleri filan iyi çıktı ben her şekilde sevinecektim ama öğrenince bir başka oluyormuş artık oğlum diye sevebileceğim, ona göre kıyafet alabileceğim
Pekbicici bana kz demiştin hatta arkasından da ben kız diyorsam sen sünnetliği hazırla demiştin
Tersten tutturma başarın hala devam ediyor yani
kızlar sizinde vücudunuz elleriniz falan kupkuru oldu mu? ben acayip kurudum..bi de 16-18 haftalar arasında alfa feto testi gibi bişey var onu yaptıracağız sanırım dimi??
bende kuruluk yok canım
doktor bahsettıgn testten hıc bahsetmedı nıcın bu test ?
grafik tuttu cnm aşağıdaki tutmadı
yaş 29
ağustos
teşekkür ederim güzelim
Musab nası musab bin umeyr den aklıma geldi çok yakışıklı bi sahabeymiş, hatta galiba uhudda peygamber efendimiz(sav) zannedilip şehit etmişler,çokda zenginmiş Müslüman olunca hepsini bırakıyoay içimi ferahlat ya:) doktorum emın olmadan kımseye cınsıyet demem dedı gorudugm ruyalar
doktoru pıpısını gostermesı ne bılım ama ancak bıdahakı randevuda rahat edıcem :)
esad cihad muhamed bu ısımlerı cok severım benım koyucagımı bıle bıle esad ısmını koydu benı pek sevmıyen uvey kaynım
evet canım ıkı anneden ama bunlar cocuk delısı abısınde suan rekor 7 dıgerlerı 5 4 gıdıyor her yıl bırı doguruyor
yenı ısımlerden bı kaynım degıısk koydu batın bana tuhaf gelıyor ısmı :)
tuylenme ıkı tane gobegımın ustunde var oyle goze batıcak tuylenme yasamadım canım
bu arada hem temızlık yapıp hem buraya bakıyorum mutfak banyo tamam toz alıyorum sonra supurme paspas fınısh yapıcam
hava cok guzel temızlıgı keske yarın yapaydım bugun kendımı dısarı ataydım
sinirlerim öyle bozuk ki kızlar acaip hastayım evde raporlu yatıyorum benim kocam da kayınvalidemler hafta sonu gelicez deyince hasta olduğumu söyleyememiş ayıp olur demez mi bide iyice sinir oldum valla ağlıcam şimdi bu nasıl bir bencillik inanın aklım almıyor ev berbat onu mu temizliyim yemek desen hiç yok onu mu yapıyım ne yapcam ben şimdi hasta olmasam neyse yemin ederim bunlarda zerre kadar acıma yok yaaa(((
ya size birşey danışayım,,ben hamileliğimden beri 2.defadır ciğer yiyorum..hem de kendim kesip pişiriyorum,demin netten baktım da zararlıymış ve kesinlikle yememek gerekiyormuş,,siz hiç yediniz mi,sizce bişey olur mu?içinde fazla miktarda A vitamini varmış.
ohh canım evin mis gibi olmuştur..bu arada ben hamile kaldığımdan beri hiç elime süpürge almadım sanki elektrik süpürgesi beni zorlayacak gibi geliyor..acaba süpürsemmi evi artık bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?