2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kesınmı netmı yuzkere doktora soraydın
hayırlı olsun canım cınsıyet ogrenınce artık ona oglum yada kızım dıye rahatca hıtap edebılıyorsun cokguzel bır duygu bu

Pipisini gösterdi bayağı bir de drun verdiği ultrason çıktılarından birinde bacakları ve pipisi var sadece

walla sayfa sayfa yazmışsınız kızlar,okumaktan bişey yazamadım.
cinsiyeti değişenler olmuş..hayırlısı olsun...bakalım bende 4 aralıkta gidicem,doktor %90-95 kız dedi. ama eşim kalan ihtimal üzerinde yoğunlaşıyor tabikii
bakalım ne olcak kız olsun erkek olsun benim olsun

sende ne çıktı kıs

Musab nası musab bin umeyr den aklıma geldi çok yakışıklı bi sahabeymiş, hatta galiba uhudda peygamber efendimiz(sav) zannedilip şehit etmişler,çokda zenginmiş Müslüman olunca hepsini bırakıyo

cok guzel bır ısım ve sahabe ısımlerınede bı goz atayım ben sagol canım

Pipisini gösterdi bayağı bir de drun verdiği ultrason çıktılarından birinde bacakları ve pipisi var sadece

artık yuzde yuzde olsa ınanmıcak hale geldık :) teyzesı o pıpısını yesın yegenın :):)

ıkısı bırden olmasında :) doğana kadar

Göbeğime erkek göbeği demiştin bu arada eklemeden geçemeyeceğim.
Evet benim hepsinde it is a boy

kızlar ya daha yolu yarılamadan bugün meraktan bebeklerin son haftasında nasıl ters döndüğünü araştırdım dönmeyenler var, dönenler var..dönmesi için egzersizler var çok ilginç geldi..bi de ultrasonda bebeğim bana iskeletor gibi gelmişti ya , ona da biraz baktım hakikaten bebeklerde bu haftalarda doğrudürüst et yağ falan olmadığı için iskelet gibiler 150 gr.lık şeyde ne bekliyosam artık :97:

bende ilk ikisi kız
sonuncusu erkek çıkıyor

sende ne çıktı merak ettim

Hayırlı olsun canım pıpılın bır de sabah sana kızın mı olcak kı demıstım pıpılı ultrason benımde var salı aksamı yukkledıydım buraya

evet esat ismi çok güzel kardeşler de oluyor böyle şeyler galiba bide kardeş sayısı fazla olunca(sende daha güzel isimler bulursun.affan ismini duydun mu sahabe ismiymiş o da,anlamı da güzel.anlıyorum canım buraların insanlarının çocuk sayısı fazla şaşırmadım yani.Siz geri kalmışsınız ama:))batını duydum da hiç sevmedim anlamı da iyi değil herhalde hak ile batını ayırmak denir ya.bu tüylenme de erkek bebekte testesteron hormonndan oluyormuş olmaması daha iyi tabi:))

Uf hadi sen dayancan bizi ne kasıyon

Ama sizde beklemek durumundasınızz 8 Aralık hepimizin gerçekleri öğrendiği tarih olcak

hepsi erkek çıktı di miiii :) Ben de erkek hissediyorum senin için :)

Bilmem kii :26:
Acaba mıı
Ben temenninizin öyle olduğunu hissediyorum bakalım doğru çıkcak mı

Pekbicici;benim üçündede kız çıkıyor :)Geçen gün yazmıştım Çin Ve rus takvimindede kız çıkıyordu AMAAAA benim bebeğim erkek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…