- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.001
bende kuruluk yok canım
doktor bahsettıgn testten hıc bahsetmedı nıcın bu test ?
hosgeldın canım
bence hemen alısverıs yapma bak sureklı degısebılıyor cınsıyet azcık daha bekle dıcem ama sen bılırsın :)
ay sok dıyınce sendemı dıcektımyuregıme ındırdın :)
ayrıntılı ultrason kacıncı hafta oluyordu canım ?
kesınmı netmı yuzkere doktora soraydın
hayırlı olsun canım cınsıyet ogrenınce artık ona oglum yada kızım dıye rahatca hıtap edebılıyorsun cokguzel bır duygu bu
Grafik bozuluyor yaa :44: [url=http://pregnancy.about.com/od/boyorgirl/l/blchinesegenderchart.htm]Ancient Chinese Gender Chart - Girl or boy?[/URL] tablo bu sitede
Buda aynı tablo ama otomatik
Yine yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı giriyorsunuz
[url=http://www.fortunebaby.com/chinesegenderpredictionchart.html?action=Y&age=18&month=8]Chinese Gender Chart - Boy or Girl pregnancy calendar predictor[/URL]
Bide baby2see de var değişik bir cinsiyet hesaplayıcı
Anne yaşı (Your age) ve hamile kaldığı ayı (month) yazıyorsunuz yeni bir eğlence tahmini çıkıyor
[url=http://www.baby2see.com/gender/prediction.html]Baby Gender Prediction - boy or girl - Chinese Lunar Calendar Gender Prediction Chart old wives tales needle wedding ring heart rate high low bump zodiac Baby2see[/URL]
Pekbicici;benim üçündede kız çıkıyor :)Geçen gün yazmıştım Çin Ve rus takvimindede kız çıkıyordu AMAAAA benim bebeğim erkek :))
ilk ikisi erkek diğeri kızbence seninkide erkek çıktı kız olsa söylerdin
bana hepsi de it's a boy dedi :) doktorum da öyle demişti zaten :) doğru çıkabilir yani :))
Belkide kız çıktı diye söylemiyorum
Belkide erkek
8 aralıkta ultrasonda
ay haklısınız kızlar baksanıza sürekli değişiyor minikler
ay ölücem heycandan akşam öğrenirim inş. ya
bende yaptım testleri ama 2 si kız biri erkek çıktı acep akşam ne çıkıcik
söyleme bakalım bir haftan kaldı o da geçerdoktor kıza benziyor derken bacaklarını açmış mıydı bebişin.Gerçi ben en çok dsde ye şaşırdım 15.haftada bile yanlış olabiliyormuş
evet esat ismi çok güzel kardeşler de oluyor böyle şeyler galiba bide kardeş sayısı fazla olunca(sende daha güzel isimler bulursun.affan ismini duydun mu sahabe ismiymiş o da,anlamı da güzel.anlıyorum canım buraların insanlarının çocuk sayısı fazla şaşırmadım yani.Siz geri kalmışsınız ama:))batını duydum da hiç sevmedim anlamı da iyi değil herhalde hak ile batını ayırmak denir ya.bu tüylenme de erkek bebekte testesteron hormonndan oluyormuş olmaması daha iyi tabi:))
ozaman gelecek randevum detaylı ultrason olcak doktor aralık sonu yada bı hafta sonra gel dedı 21. haftada olcam ocakta gıderımcnm 20 ıle 22 haftalar arası oluo
bızde 20+ olan haftada gitcez ınsallah
sonrada bır ıkı cici alcam nefsımı körliim die:))))
Civciv çıkacak kuşş cıkacakk
Yeter kii civcivlide kuşluda sağlıklı olsun yeterr
Ama sanki erkek seninkii :26:
kizlar hamile kaldiktan sonra pedikur manikur yaptirdiniz mi?ben korkumdan yaptirmadim ama haftaya dugun var napsam evde kendim mi yapsam acaba?simdi kuafore gidipte mikrop kaparsam bir de ??
Topikteki ard arda yaşanan şoklardan sonra oğluşa diyorum ''Sakın sende değişeyim deme''diye.Benim 12. haftada doktorum kız olabilir demişti.14. ve 16. haftada erkek dedi.O iki hafta arada bile kıza alıştırmışışız kendimizi toparlamak zor oldu kendimizi :))
Erken öğrenmek istiyoruz ama böylede sorunlar olabiliyor ne yazık ki.Birazcık sabırlı olabilsek ne güzel olacak aslında :)
Pekbicici çok sık yazmıyorum ama elimden geldiğince topiği takip ediyorum.Ve en başından beri bana senin oğlun olacak gbi geliyor.Ve sanırım 2013 Mayıs erkek bebeklerin ayı olacak :)
Hindistanda ocuk nasl ykanr kizlar burada boyle yikiyolar bebeleri :))
Hindistanda ocuk nasl ykanr kizlar burada boyle yikiyolar bebeleri :))
gelenek görenek ve imkanlar işte
ama enteresan şekilde zekice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?