2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm 20 ıle 22 haftalar arası oluo
bızde 20+ olan haftada gitcez ınsallah
sonrada bır ıkı cici alcam nefsımı körliim die:))))

bana hepsi de it's a boy dedi :) doktorum da öyle demişti zaten :) doğru çıkabilir yani :))

Pekbicici;benim üçündede kız çıkıyor :)Geçen gün yazmıştım Çin Ve rus takvimindede kız çıkıyordu AMAAAA benim bebeğim erkek :))

Amann tutt pipişii düşmesin canımm
Burda heran herşey değişiyor
Sağlıkla gelsin pipilin canım

ilk ikisi erkek diğeri kızbence seninkide erkek çıktı kız olsa söylerdin

Belkide kız çıktı diye söylemiyorum
Belkide erkek
8 aralıkta ultrasonda

bana hepsi de it's a boy dedi :) doktorum da öyle demişti zaten :) doğru çıkabilir yani :))

Eğlence maksatlı zaten canımm bunlar
Ama insan yinede hayal kuruyor hemen dimii
Rabbim sağlıkla bebişini kucağına aldırmayıda nasip etsin canım

kızlar fazla kaynatmayın
bu akşam anneme gidiyoruz
midemiz bayram edecek Inşallah

Öpüyorum sizleri kocaman, dikkat edin kendinize ve yeğenlerime

Bu arada dra kendimi çok enerjik hissettiğimi söyledim ilacına devam ediyormusun dedi evt dedim değerlerin iyidir o yüzden dedi kan ilacı vermedi zaten sağlık ocağında baktıklarında normaldi elevite devam, bir dahaki randevu 1 ay sonra o zaman detylı ultrason için randevu alırız dedi ondan sonra da şeker yüklemesi varmış az önce bahsedilen testi söylemedi o ne içinki acaba?

ay haklısınız kızlar baksanıza sürekli değişiyor minikler

ay ölücem heycandan akşam öğrenirim inş. ya

bende yaptım testleri ama 2 si kız biri erkek çıktı acep akşam ne çıkıcik

Belkide kız çıktı diye söylemiyorum
Belkide erkek
8 aralıkta ultrasonda

söyleme bakalım bir haftan kaldı o da geçerdoktor kıza benziyor derken bacaklarını açmış mıydı bebişin.Gerçi ben en çok dsde ye şaşırdım 15.haftada bile yanlış olabiliyormuş

ay haklısınız kızlar baksanıza sürekli değişiyor minikler

ay ölücem heycandan akşam öğrenirim inş. ya

bende yaptım testleri ama 2 si kız biri erkek çıktı acep akşam ne çıkıcik

Civciv çıkacak kuşş cıkacakk
Yeter kii civcivlide kuşluda sağlıklı olsun yeterr
Ama sanki erkek seninkii :26:

Son düzenleme:
kizlar hamile kaldiktan sonra pedikur manikur yaptirdiniz mi?ben korkumdan yaptirmadim ama haftaya dugun var napsam evde kendim mi yapsam acaba?simdi kuafore gidipte mikrop kaparsam bir de ??

Topikteki ard arda yaşanan şoklardan sonra oğluşa diyorum ''Sakın sende değişeyim deme''diye.Benim 12. haftada doktorum kız olabilir demişti.14. ve 16. haftada erkek dedi.O iki hafta arada bile kıza alıştırmışışız kendimizi toparlamak zor oldu kendimizi :))

Erken öğrenmek istiyoruz ama böylede sorunlar olabiliyor ne yazık ki.Birazcık sabırlı olabilsek ne güzel olacak aslında :)

Pekbicici çok sık yazmıyorum ama elimden geldiğince topiği takip ediyorum.Ve en başından beri bana senin oğlun olacak gbi geliyor.Ve sanırım 2013 Mayıs erkek bebeklerin ayı olacak :)

söyleme bakalım bir haftan kaldı o da geçerdoktor kıza benziyor derken bacaklarını açmış mıydı bebişin.Gerçi ben en çok dsde ye şaşırdım 15.haftada bile yanlış olabiliyormuş

Ne bacak açtı ne yüzünü döndü poposunu gösterip amuda kalktı benim yumurcak
Artık pazartesinden sonra zaman akmaz bana da
Sağsalim sağlıklı haberlerini duyayım sıpamın yeter

ha onlara kalsa kısır gelınım bu konuda cok uzduler ama Allah ıcın kayınpeder degıl kaynana zatı tebrıge bıle aramadı umrunda degılız
ozler umrunda onun neyse batın ısmını bende hıc svmedım o abımız goruslerı bıraz farklı bızden o yuzdende ısıde degısık oglunun :)
ısım onerın ıcın sagol canım ne hıkmetse mücahide takılı kaldım soyle 2 3 ay daha gecsın esıme oturup bı lıste yapıp kura cekerız artık
herkesın onerısını not alıyorum :)

cnm 20 ıle 22 haftalar arası oluo
bızde 20+ olan haftada gitcez ınsallah
sonrada bır ıkı cici alcam nefsımı körliim die:))))
ozaman gelecek randevum detaylı ultrason olcak doktor aralık sonu yada bı hafta sonra gel dedı 21. haftada olcam ocakta gıderım
tabı beklerken catlamazsak :)

Civciv çıkacak kuşş cıkacakk
Yeter kii civcivlide kuşluda sağlıklı olsun yeterr
Ama sanki erkek seninkii :26:

ay kuzenimde öyle diye tutturdu 1 ay önceden maviş patiklerimiz hazır bile sayesinde

bakalım akşam öğrenseydim rahatlıcaktım valla çikolata yiyince hareketli olurmuş bebişler acaba gitmeden çaklıt mı yesem

kizlar hamile kaldiktan sonra pedikur manikur yaptirdiniz mi?ben korkumdan yaptirmadim ama haftaya dugun var napsam evde kendim mi yapsam acaba?simdi kuafore gidipte mikrop kaparsam bir de ??

Canım kendi malzemelerin varsa al onları götür
Ozaman sıkıntı olmaz sanırım
Ama bildiğin bir yersee
Heryerde yapılmıyor ve kesinlikle kanatmaması lazımm
Amaannn Sür ojeyi cık boşver manikürüüü, pedikürde yaz değil ki corapta kim görcek :44:
Mikrop filann Allah korusunn :18:

Canım benimm teşekkür ederimm
Ama benim erkek olması tam Mayısın bombası olur
Herşey kıza çıkarken
Neyse çok konuşturmayın bakiiim benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…