- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.021
O cocuklar nasıl öyle koala gibi duruyorlarr
Sen bir tane türk bebesine yap bakalım kaç takla atıyor, kaç kere ısırıyor o ayağı
Ama dediğin gibi enterasannn denemk lazımm bir bebek üzerinde
eşşekler çok mutlularda ondan başka dururmu öyleO cocuklar nasıl öyle koala gibi duruyorlarrSen bir tane türk bebesine yap bakalım kaç takla atıyor, kaç kere ısırıyor o ayağıAma dediğin gibi enterasannn denemk lazımm bir bebek üzerinde
Ne bacak açtı ne yüzünü döndü poposunu gösterip amuda kalktı benim yumurcak
Artık pazartesinden sonra zaman akmaz bana da
Sağsalim sağlıklı haberlerini duyayım sıpamın yeter
ha onlara kalsa kısır gelınım bu konuda cok uzduler ama Allah ıcın kayınpeder degıl kaynana zatı tebrıge bıle aramadı umrunda degılız
ozler umrunda onun neyse batın ısmını bende hıc svmedım o abımız goruslerı bıraz farklı bızden o yuzdende ısıde degısık oglunun :)
ısım onerın ıcın sagol canım ne hıkmetse mücahide takılı kaldım soyle 2 3 ay daha gecsın esıme oturup bı lıste yapıp kura cekerız artık
herkesın onerısını not alıyorum :)
eşşekler çok mutlularda ondan
başka dururmu öyle
ahini aldilarsa bulurlar bir sekilde olmayabilirdi de bir sure Allahin takdiri,cahillik iste baska birsey degil sen esinle cocugunla mutlu ol da insallah hemde uzaklarmis zaten.mucahit guzel daha cok var baska bir isim icine sinmezse onu koyarsin
cok ağladım canım evlendıgımde hemen bebek dusunmedıgımı demıstım korunmayı bıraktıktan 15 gun sonra anne olucagımı ogrendım
gelde bunu anlat ne dıyeyım cok doluyum bu konuda anlatıp kımsenın basını şişirmek ıstemıyorum
2 sene oncesıne kadar burdaydılar sımdı batmana gıttıler ama sureklı gelıyorlar canım
gelsınler bas ustune ama kullanılmayı hıc sevmıyorum esım cok ıyı bırı ve sureklı kullanılıyoruz
orf adetler farklı bazen cok canımı yakıyorlar ama ozlerınde ıyıler kayınpederıde esımın buyuk abılerınıde severım yınede
napalım hersey 4 4 luk olsa dunya cennet olurdu:)
Allah hemen nasip etmis isteyince ne guzel:))bende bir sene bekledim kpss ye hazirlandim benim kayinvalidemden cok annem sordu surekli sonra alisti sustu kizinca,zordur eminim dua et canim.Allahtan uzaklasmislar esle degil aileyle evleniliyor malesef.annecigin yakindaymis iyiki.hangi cocuklarinin sesi cikmiyorsa ona yukleniyorlar.sen desen kotu olursun esin soylese ki soylemez karisinin sozunu dinlediAllah yardimcin olsun yoreleriniz cok farkli esin arap mi canim kürt mu
bızım gelınınde 4. yılda hamıle kaldı kendı babaannesı ne laflar dedı annem savundu hep
bız asla bebek yap nıye olmuyor demeyız onların ozelı onların dusuncesı
malesef esle degıl aıleyle evlenılıyor benımkı gıbı sıkı baglıysa bıde ...
esım arap canım coğu kotu seyı arkamda bıraktım artık bundan sonrası iyi olsun kalp kırgınlıgı olmadan
karsılıklı sevgı saygı ıle devam ederız dıye ümit ediyorum inşallah böyle olur
gelininiz kendi mi istememisti?belli olmuyor sozun kimden gelecegi.kayinvalideden sansli sizin gelin.evlenmeden once sorardim evkenenlere ne zaman dusunuyorsunuz diye artik sormuyorum:))insallah canim torunlari onlara bir sevdirir kendini insallah bide uzakta olunca daha kiymetli olur.benim etrafimdakiler de ogrencilerim de arap.araplar kurtler kadar cocuk yapmiyormus daha dogrusu burdakiler.ama bir arkadasim var anlattigin gibi hep esinden istiyorlar halbuki bir tane daha erkek kardesi var eltisi var ama onlara karisan yok dilli olmak lazim.ben sevdim araplari:))
selam kızlar ayy gelemedim kaç gündür iyisinizdir inşallah
benim bugün kasıklarımda ağrı var sankii bi baskı hissediyorum normalmi yaa:44:
canim ben yemek yemedigim zaman dr bebek mamasina benzer birsey tavsiye etti,sut veya su ile karistirp onu iciyorum bazen,gerci bulantim kalmadi ama arada yapiyorum
adi ensure eczaneden aldim,tabi dr una sor oncelikle sormadan kullanma
bosver gez tadini cikar havanin,soguyacak iyice zaten ne zaman gezicen bir daha
ılk sene karsılıklı ıstemedıler abımle sonra korunmayı bıraktılar olmadı
evlenmeden once hormon tedavısı gordugunu reglerın duzenlı olmadıgını bılıyorduk
ama bana 3 ay olmadım derken anneme gecen ay oldum dıyordu :) gormezden gelıyorduk
once ona tedavı verdı doktor sonra aslında sende degıl sorunda esıne acıdım onda oldugunu demedım demıs doktor guya :)
bıızm gelın ıyıdırde abartma huyu cokvardır hıc bıseyı net demez abartır malesef
sonra ıkısde tedavı oldu bırkac ay sonra hamıle kaldı ay bebek olsunda nasıl olursa olsun
agzımı acıp sormadım sormamda ..
bızımkıler kaynana mesela bıızmkıler kardes ıstemıs ıkı tane dogurdu buyuk kaynımın kızı kardes ıstedı
2 senede pespese ıkı kardes geldı ona yanı bana gore cok tuhaflar dogurayım bu sefer 2. ıcın baskı olcak
ha zerre destek varmı yok hala para ıstıyorlar suan esım orda aldıgı maas aynen onlara gıdıcek
bızde evlat para aracı degıl evlat görülür kıradayız borcla ev almayı duusnuyoruz bızı bıraz rahat bırakırlarsa ama zor bakalım
ama yınede dıyorum delıkanlı aılelerıne baglı vatansever ve en onemlısı ınanc yonunda yuzde yuz uyusuyoruz ozellıkle esımle
bu yuzden sabır sabır herzaman kadın ceker derler dogru Allahtan esım gercekten cok ıyı bırı
evladım huyunu ondan ve kayınpederımden alsın cok ısterım bıde annemden benım annemde cok cefakar
ay sıparıse basladım :):) buarada sen nerelısın ?
iyi akşamlar kızlar..
bu su gelmesi denen şey nasıl oluyor...benim bazen akıntı oluyor..sabahları özellikle ama tam olarak su gibi değil akıntıyla karışık gibi..bunu doktoruma danışmalı mıyım ağrım yok başka bi sıkıntm yok...
iyi yine birkac ayda hamile kalabilmis yillarca hormon tedavisi gorenler var bu senin bahsettigin yengem dedigin kisi degil mi beraber dogum yapacaksiniz yani:)) ne guzel
cok cocugu seviyorlar yani sana da birincisi buyumeden olsun ikisi beraber buyurler derler simdi annem de diyor. ama bir cocuktan sonra iki tane kotu olmus ustuste.Eve girerseniz insallah sesleri kesilir biraz bahaneniz olur hem.Allah gonlunuze gore bir ev nasip etsin:))dedigin gibi ailesine duskun ama seni ezmiyorsa cok sukur,kimisi ailesinr inanip esini takmiyor.iste esinle yuzde yuz uyussan bile puruzler cikiyor imtihan.huyunu da alir ya anneden ya babadan ama anneanneyi bilemeyecegim:))Allah diyor ya duaniz olmasa neye yararsiniz.simdiki cocuklar biraz degisik ama yetistirirken cok dikkat etmemiz lazim.
ben dogma buyume istanbul babam marasli gidip gezmisligim yok ama:))esim de nigdeli
Ben salı gunu akıntım su gıbı dıye gıttımnormalı hafıf sarımsı ve kucuk leke gıbıydı 3 gun su gıbı geldı. Normal dedı doktorum rahım agzı kendını temızlıomus kontrole gıttıgımde rahım agzımda acılma var mı dıye de baktı ben cok pınpırıklı davranınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?