2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlar hamile kaldiktan sonra pedikur manikur yaptirdiniz mi?ben korkumdan yaptirmadim ama haftaya dugun var napsam evde kendim mi yapsam acaba?simdi kuafore gidipte mikrop kaparsam bir de ??

canim disarda yaptirma bence hamıleyken ne olur ne olmaz mıkrop kaparsın
ama eger kendı manıkur setın varsa problem degil goturursun oyle yaptırırsın

hulumulu kardeş ölee beğenmekle olmaz gelinde shbet edelim ayoool, starda film var onumu izlesem, kanald de kayıpşhirmi:)

hulumulu kardeş ölee beğenmekle olmaz gelinde shbet edelim ayoool, starda film var onumu izlesem, kanald de kayıpşhirmi:)

ya eşim evdeyken sürekli net başında oturamıyorumki....tv de izlemiyorum...bugün arkadaşım bi kitap getirdi bana onu okumaya başlayayım diyorum...''bebeğim aşkım'' kitabın adı...

ay yuzde yuz emın dımı doktor
esın haklı bence:) bıdahakı doktor kontrolumde doktorumun basının etını yıcem :)
hayırlı olsun canım secde eder gıbı ha yerım ben onu yaa :)

canim disarda yaptirma bence hamıleyken ne olur ne olmaz mıkrop kaparsın
ama eger kendı manıkur setın varsa problem degil goturursun oyle yaptırırsın

sagol canim evde yapicam galiba,esim de olmaz dedi kendin yap,oje felan da suremezssin hicbiryerine dedi,emir buyuk yerden sadece azcik makyaja izin varmis neyse o kadar da olsun!
sen neler yaptin vardin mi gidecegin yere nerde baktirdin detayli usg ye?ben sanirim burada baktirip oyle gidicem dr la konusayim da bir

ya eşim evdeyken sürekli net başında oturamıyorumki....tv de izlemiyorum...bugün arkadaşım bi kitap getirdi bana onu okumaya başlayayım diyorum...''bebeğim aşkım'' kitabın adı...

evet haklısın cnm benmde eşim evde değilde ondan bölee rahat takılıom, bende filmi izlemeye başladım, kitapta güzelse tavsiye edersin cnm bizde okuruz

ay yuzde yuz emın dımı doktor
esın haklı bence:) bıdahakı doktor kontrolumde doktorumun basının etını yıcem :)
hayırlı olsun canım secde eder gıbı ha yerım ben onu yaa :)

Valla canım %100 dedi drum ama Allah'tan başka kimse bilemez %100 . Ben hep hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum, Rabbim eksikliğini göstermesin. Cinsiyet değişse de değişmese de başımın üstünde yeri var
Ama benim eşim de bi sevindirik oldu erkek deyince dr. Demekki içten içe erkek istiyormuş.

Bılmıs annem ne kadar akıntın olursa o kkadar ıyı olur bebek saglıklı olur dedı her seye de cevabı var yok canım karından baktı alt kısma yaklastırdı bak rahım kapalı dedı cok da anlarım ya
Eki Görüntüle 564790
eşim bulmuş bunu bi yerden...süper fikir diye tutturdu...aslında mantıklıymış yaawww
2gun once ısıme boyle bırsey tarıf etmıstım nerede ne kadarmıs

Hayırlı olsun canım gule gule buyutmekte nasıp olur ınsallah

Kızlarr esımın az once kurdugu hayalı anlatayım sıze ozel hastanede dogum yapacakmısım , hastane masraflarını odemeyecekmıs benı rehın alacakmıs hastane oglunu alıp gıdecekmıs eve benı de arada gormeye geleceklermıs dedım manyak mısın adam sen

anneler ne diyorsa doğru çıkıo valla..ben de 8 aralıkta gidince hatırlatayım bari doktoruma..en azından aklımda soru işareti kalmaz..teşekkür ederim canım

değişik bi fantazi olmuş hahahahahha:):)

bu yuzden dıyorum ya esler erkekcıyse onlara yıkım oluyor yoksa anneler ıcın farkedermı hıc
benım doktorda Allah sasırtmasın emınım dedı esım kackere vıdeonun tekrarını ızledı doktor tam olaran ne dedı dıye :)
dedıgın gıbı hayırlı saglıklı olsunlar onlarla bızı İmtihan etmesın yeterkı Rabbim ...

ay gulmekten öldüm sen ona dekı hastane esını rehın alcak odesın dıye sen yavrunla evınde keyıf yapıcaksın :)

anneler ne diyorsa doğru çıkıo valla..ben de 8 aralıkta gidince hatırlatayım bari doktoruma..en azından aklımda soru işareti kalmaz..teşekkür ederim canım

Soylenınce 3 cocuk dogurdum ben senın gıbıde oram buram agrıyo dıye sızlanmadım dıyo akıntı hamılelıkte cok normalmıs canım doktur kuruluk olursa sıkıntı dıyor

ay gulmekten öldüm sen ona dekı hastane esını rehın alcak odesın dıye sen yavrunla evınde keyıf yapıcaksın :)

bende laf bıter mı dedım kı babam oder hastane parasını artık sen bıze arada oglunu gormeye gelırsın dedım mors oldu haspam pek heveslı ya benden heveslı boyle mutlu olması cok hosuma gıttı sureklı hayal kuruyo plan yapıo ıns yuzumuzun akıyla cıkarız bu bebek ısınden allah utandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…