- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.041
kizlar hamile kaldiktan sonra pedikur manikur yaptirdiniz mi?ben korkumdan yaptirmadim ama haftaya dugun var napsam evde kendim mi yapsam acaba?simdi kuafore gidipte mikrop kaparsam bir de ??
hulumulu kardeş ölee beğenmekle olmaz gelinde shbet edelim ayoool, starda film var onumu izlesem, kanald de kayıpşhirmi:)
Eki Görüntüle 564790
eşim bulmuş bunu bi yerden...süper fikir diye tutturdu...aslında mantıklıymış yaawww
Kızlar biz geldik veee cinsiyeti de öğrendik. Bizim de oğlumuz oluyor.Dr a sordum cinsiyet belli olur mu bugün diye, gösterirse olur dedi drum. Usgye girdik ve şak diye popo ve pipiyi ekrana dayadı bizim oğlan alın size cinsiyet diye :26:. Sonra secdeye bir kapandı çocuğum bir daha hiç kalmadı 15dk. Doktorum şaşırdı ilk defa böyle bir şey görüyorum, ailede hacı, hoca çok mu dedi. Bu arada kızlar ben kocama burdaki cinsiyet değişikliklerini anlatmıştım sabah, adamın içine dert olmuş, doktor bebeğiniz erkek deyince, sonradan değişmez dimi doktor bey diye sordu. Doktorumda yok canım değişmez %100 erkek dedi. Saf kocam benim , Usgde kahkahayla güldürdü beni
Takvimlere gelince ne çin ne de rusikisi de kız diyodu tutmadı. Ben normalde de tatlıyı sevmezdim hala da öyle sadece adet dönemlerim yaklaşınca canım istiyo. Ama hamileliğin başından beri çok acı yedim ama onu da önceden severdim. Bu da tutmadı yani. Bir tek erkek bebekte anne güzelleşirmiş o tutmuş, onu da oğlu olan bir arkadaşım dedi hamileliğimin ilk ayında sen bi güzelleştin bak gör senin oğlun olcak diye. Benden bu kadar. Bide Snow'a bilgilerimi verip listeye ekleneyim tamamdır.
canim disarda yaptirma bence hamıleyken ne olur ne olmaz mıkrop kaparsın
ama eger kendı manıkur setın varsa problem degil goturursun oyle yaptırırsın
ya eşim evdeyken sürekli net başında oturamıyorumki....tv de izlemiyorum...bugün arkadaşım bi kitap getirdi bana onu okumaya başlayayım diyorum...''bebeğim aşkım'' kitabın adı...
ay yuzde yuz emın dımı doktor
esın haklı bence:) bıdahakı doktor kontrolumde doktorumun basının etını yıcem :)
hayırlı olsun canım secde eder gıbı ha yerım ben onu yaa :)
Bılmıs annem ne kadar akıntın olursa o kkadar ıyı olur bebek saglıklı olur dedıbenim de hamile olmadan önceki gibi oluyo..normalde hafif sarımsı ya da beyaz..ayağımı filan üşütünce daha sıvı..aynı öle oluyo da ne bilim tırsıyom ben de pimpirikliyiim sen gibi ..açılma var mı diye vajinal yoldan bakılıyo demi..
2gun once ısıme boyle bırsey tarıf etmıstım nerede ne kadarmısEki Görüntüle 564790
eşim bulmuş bunu bi yerden...süper fikir diye tutturdu...aslında mantıklıymış yaawww
canim disarda yaptirma bence hamıleyken ne olur ne olmaz mıkrop kaparsın
ama eger kendı manıkur setın varsa problem degil goturursun oyle yaptırırsın
Valla canım %100 dedi drum ama Allah'tan başka kimse bilemez %100. Ben hep hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum, Rabbim eksikliğini göstermesin. Cinsiyet değişse de değişmese de başımın üstünde yeri var
Ama benim eşim de bi sevindirik oldu erkek deyince dr. Demekki içten içe erkek istiyormuş.
Bılmıs annem ne kadar akıntın olursa o kkadar ıyı olur bebek saglıklı olur dedıher seye de cevabı var yok canım karından baktı alt kısma yaklastırdı bak rahım kapalı dedı cok da anlarım ya
2gun once ısıme boyle bırsey tarıf etmıstım nerede ne kadarmıs
Kızlarr esımın az once kurdugu hayalı anlatayım sızeozel hastanede dogum yapacakmısım , hastane masraflarını odemeyecekmıs benı rehın alacakmıs hastane oglunu alıp gıdecekmıs eve benı de arada gormeye geleceklermıs dedım manyak mısın adam sen
Valla canım %100 dedi drum ama Allah'tan başka kimse bilemez %100. Ben hep hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum, Rabbim eksikliğini göstermesin. Cinsiyet değişse de değişmese de başımın üstünde yeri var
Ama benim eşim de bi sevindirik oldu erkek deyince dr. Demekki içten içe erkek istiyormuş.
Kızlarr esımın az once kurdugu hayalı anlatayım sızeozel hastanede dogum yapacakmısım , hastane masraflarını odemeyecekmıs benı rehın alacakmıs hastane oglunu alıp gıdecekmıs eve benı de arada gormeye geleceklermıs dedım manyak mısın adam sen
anneler ne diyorsa doğru çıkıo valla..ben de 8 aralıkta gidince hatırlatayım bari doktoruma..en azından aklımda soru işareti kalmaz..teşekkür ederim canım
ay gulmekten öldümsen ona dekı hastane esını rehın alcak odesın dıye sen yavrunla evınde keyıf yapıcaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?