2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ay gulmekten öldüm sen ona dekı hastane esını rehın alcak odesın dıye sen yavrunla evınde keyıf yapıcaksın :)

bende laf bıter mı dedım kı babam oder hastane parasını artık sen bıze arada oglunu gormeye gelırsın dedım mors oldu haspam pek heveslı ya benden heveslı boyle mutlu olması cok hosuma gıttı sureklı hayal kuruyo plan yapıo ıns yuzumuzun akıyla cıkarız bu bebek ısınden allah utandırmasın

Allah iyiliğini versin yaa bu kocalar bi tuhaf, benimki de böyle ne fanteziler kuruyo, şaşıp kalıyorum. Bizim hormonlar bunların kafaya vuruyo heralde

Allah iyiliğini versin yaa bu kocalar bi tuhaf, benimki de böyle ne fanteziler kuruyo, şaşıp kalıyorum. Bizim hormonlar bunların kafaya vuruyo heralde

Gorsen ben degılde o hamıle canı habıre bırseyler ıster , ruh halı degısır, benım belım agrıyo dedım adam kıskandı belım dıye dıye bel fıtıgı cıkardı kendınde

aferım ıyı demıssın :) bız agrı sızı korku telası cekıyoruz onlar keyfınde :)
hayırlısıyla bı kucagımıza alalım inşallah bak daha ne hayaller gelıcek :)

aferım ıyı demıssın :) bız agrı sızı korku telası cekıyoruz onlar keyfınde :)
hayırlısıyla bı kucagımıza alalım inşallah bak daha ne hayaller gelıcek :)

Ins tatlım suan kı tek dılegım sag salım dogması annemı daha ıyı anlamaya basladım doktora bazen karnımın uzerıne cok duruyorum sıkısmaz degıl mı dedım de guldu kadın merak etme annesı sıkısmaz keyfı yerınde onun ahh ahh annelerımız doktprsuz 9ay nasıl durdular

Hayal güçleride pek gelişmiş bu erkeklerin :)

esım 2.cocugu en az 5yıl sonra ıstıyormus cok ezılıyormus bu cocukta yaptıgı da bana cay getırmek ayyy allahım ıns kocalarımızı basımızdan eksık etmez ıyıkı varlar o olmasa ben ne yaprdım

inş. canım ya bende almam diye tahmin ediyordum elimde olmadan alnıyo anlamadım hiç intte hep araştırıyorum bu haftaya kadar 5 kilo normal yazıyo ama ben yürüyüşe devam edicem

canım eşim sadece fotoyu görmüş herhangibir alışveriş sitesinde değil...ama ölçüsünü düzgün alırsa marangoz da buna benzer bişey yapabilir bence...basit bi olay aslında..gece sık sık kalkmak zorunda kalmazsın hem yataktan..

tipik hamile eşi hayali....bikaç arkadaşımın eşlerinin de buna benzer haylleri vardı ilahi kocişlerne onlarla ne de onlarsızz

SnowflakeNcım beni de listeye ekler misin? Yaş 30, Sat 3 Ağustos, Tahmini doğum 10 Mayıs, Erkek, İlk bebeğim. Özelden gönderemedim, mesaj sayım yeterli değilmiş.

bende korku filmi tadında rüyalar görüyorum
çocuk gb gözüküp çocuk olmayan canavarlar sihirli fasulyeler
hayal gücüm biraz saçmalıyo galiba
bendee dun gece bı ruya gormsuum uyandım korkudan tıtyorum aksıne cok ta komıktı sabah kalktım salak halıme guldum durdum
SnowflakeNcım beni de listeye ekler misin? Yaş 30, Sat 3 Ağustos, Tahmini doğum 10 Mayıs, Erkek, İlk bebeğim. Özelden gönderemedim, mesaj sayım yeterli değilmiş.

ekdlım cnm hayırlı olsun

selamlaarrrr gecmısı okuyamadım bugun cok yorgunum bayada bırıkmıs cenenız dusmesın emiiiiiiiiivarsa cınsıyet yazan fln tekrar yazarmı benım ıcınn kusuruma bakmayın bugun affedın benı

sayfaları oku oku bıtmedı valla ınternette okumustum bu cınsıyet konusunu dogana kadar kız demısler onlarda pembısler almıslar herseyını ve ılk aylarını cocuk pembelerle gecırmıs rabbım herkesın gonlundekını hayırlını versın ınsallah....rabbım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsin.......

arkadaşlar bebekleriniz kaç kilo benim 155 grm 16 + 5 ti dün

ben de sordum dun ama soylemedı doktor
yanıltıcı oluyor hıc gerek yok ogrenmene dedı
olcumler saglıklı degıl dedı
ben de tamam dedım
sadece omurgaya baktı ve saglıklı bebegın dedı
ıkılı test sonucunu gosterdım ucluye gerek yok dedı. yaptırmana gerek yok durmadan test gerekmez dedı tamam dedım
detaylı usg ıse 20. - 22. haftalar arası olacak dedı

canım çok tatlı şeyler çekiyooooo ya yememeye çalışmak da çok zor doktorum sağolsun ona kalırsa somalilerdeki gibi hamile olucaz 15+5 te gittim 2.5 kilo alman lazımdı dedi bugüne kadar çok dedi moralimi bozdu çok kilo takıntım var zaten dün gittim 16+ 5 te şimdide bu zamana kadar 1.5 kilo alman lazımdı dedi ben 48 ten 51 çıktım bu ne dengezislik size doktorlarınız neler diyo normal olan ne ???

benimki hep söylüyor 15+% 127 gramdı 16+5 te 155 olmuş

arkadaşlar bebekleriniz kaç kilo benim 155 grm 16 + 5 ti dün

arkadaşlar doktorunuz kaç g olduğunu söylüyr mu bebişin? ben ağırlığı ne kadar diye sormuştum 8. hafta falandı heralde. doktor henüz ağırlığı ölçülemez demişti. en erken ne zaman söylüyorlar ağırlıkları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…