- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.061
ay gulmekten öldümsen ona dekı hastane esını rehın alcak odesın dıye sen yavrunla evınde keyıf yapıcaksın :)
Kızlarr esımın az once kurdugu hayalı anlatayım sızeozel hastanede dogum yapacakmısım , hastane masraflarını odemeyecekmıs benı rehın alacakmıs hastane oglunu alıp gıdecekmıs eve benı de arada gormeye geleceklermıs dedım manyak mısın adam sen
Allah iyiliğini versinyaa bu kocalar bi tuhaf, benimki de böyle ne fanteziler kuruyo, şaşıp kalıyorum. Bizim hormonlar bunların kafaya vuruyo heralde
bende laf bıter mı dedım kı babam oder hastane parasını artık sen bıze arada oglunu gormeye gelırsın dedım mors oldu haspam pek heveslı ya benden heveslı boyle mutlu olması cok hosuma gıttı sureklı hayal kuruyo plan yapıo ıns yuzumuzun akıyla cıkarız bu bebek ısınden allah utandırmasın
aferım ıyı demıssın :) bız agrı sızı korku telası cekıyoruz onlar keyfınde :)
hayırlısıyla bı kucagımıza alalım inşallah bak daha ne hayaller gelıcek :)
Kızlarr esımın az once kurdugu hayalı anlatayım sızeozel hastanede dogum yapacakmısım , hastane masraflarını odemeyecekmıs benı rehın alacakmıs hastane oglunu alıp gıdecekmıs eve benı de arada gormeye geleceklermıs dedım manyak mısın adam sen
canım bende suan cok dıkkat edıyorum kosu bandı yedıklerıme dıkkat
ama ıctıgım vıtamın kan demır hapı ve sabahları pekmez bunlarda kgda etkılı galıba
62.5 kgyum yanı hamılelıgım basından berı 2 kg aldım görünüyor ılk 4 ay hıc kg almak ıstemıyordum
ılersı inşAllah cok kılo almayız canım ..
canım eşim sadece fotoyu görmüş herhangibir alışveriş sitesinde değil...ama ölçüsünü düzgün alırsa marangoz da buna benzer bişey yapabilir bence...basit bi olay aslında..gece sık sık kalkmak zorunda kalmazsın hem yataktan..Bılmıs annem ne kadar akıntın olursa o kkadar ıyı olur bebek saglıklı olur dedıher seye de cevabı var yok canım karından baktı alt kısma yaklastırdı bak rahım kapalı dedı cok da anlarım ya
2gun once ısıme boyle bırsey tarıf etmıstım nerede ne kadarmıs
bende korku filmi tadında rüyalar görüyorum
çocuk gb gözüküp çocuk olmayan canavarlar sihirli fasulyeler
hayal gücüm biraz saçmalıyo galiba
SnowflakeNcım beni de listeye ekler misin? Yaş 30, Sat 3 Ağustos, Tahmini doğum 10 Mayıs, Erkek, İlk bebeğim. Özelden gönderemedim, mesaj sayım yeterli değilmiş.
arkadaşlar bebekleriniz kaç kilo benim 155 grm 16 + 5 ti dün
ben de sordum dun ama soylemedı doktor
yanıltıcı oluyor hıc gerek yok ogrenmene dedı
olcumler saglıklı degıl dedı
ben de tamam dedım
sadece omurgaya baktı ve saglıklı bebegın dedı
ıkılı test sonucunu gosterdım ucluye gerek yok dedı. yaptırmana gerek yok durmadan test gerekmez dedı tamam dedım
detaylı usg ıse 20. - 22. haftalar arası olacak dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?