- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.081
arkadaşlar doktorunuz kaç g olduğunu söylüyr mu bebişin? ben ağırlığı ne kadar diye sormuştum 8. hafta falandı heralde. doktor henüz ağırlığı ölçülemez demişti. en erken ne zaman söylüyorlar ağırlıkları?
benimki hep söylüyor 15+% 127 gramdı 16+5 te 155 olmuş
oh masallah buyusun saglıkla bebısın
boyunu da soyluyor mu
salı gunu soyledı ılk kez olcum yaptı 14+5 te 104gr mızarkadaşlar bebekleriniz kaç kilo benim 155 grm 16 + 5 ti dün
salı gunu soyledı ılk kez olcum yaptı 14+5 te 104gr mız
maşallah çok çabuk büyüyorlar bu zamanlarda :)
inş. canım ya bende almam diye tahmin ediyordum elimde olmadan alnıyo anlamadım hiç intte hep araştırıyorum bu haftaya kadar 5 kilo normal yazıyo ama ben yürüyüşe devam edicem
canım çok tatlı şeyler çekiyooooo ya yememeye çalışmak da çok zordoktorum sağolsun ona kalırsa somalilerdeki gibi hamile olucaz 15+5 te gittim 2.5 kilo alman lazımdı dedi bugüne kadar çok dedi moralimi bozdu çok kilo takıntım var zaten dün gittim 16+ 5 te şimdide bu zamana kadar 1.5 kilo alman lazımdı dedi ben 48 ten 51 çıktım bu ne dengezislik size doktorlarınız neler diyo normal olan ne ???
arkadaşlar doktorunuz kaç g olduğunu söylüyr mu bebişin? ben ağırlığı ne kadar diye sormuştum 8. hafta falandı heralde. doktor henüz ağırlığı ölçülemez demişti. en erken ne zaman söylüyorlar ağırlıkları?
Kızlarr esımın az once kurdugu hayalı anlatayım sızeozel hastanede dogum yapacakmısım , hastane masraflarını odemeyecekmıs benı rehın alacakmıs hastane oglunu alıp gıdecekmıs eve benı de arada gormeye geleceklermıs dedım manyak mısın adam sen
canım çok tatlı şeyler çekiyooooo ya yememeye çalışmak da çok zordoktorum sağolsun ona kalırsa somalilerdeki gibi hamile olucaz 15+5 te gittim 2.5 kilo alman lazımdı dedi bugüne kadar çok dedi moralimi bozdu çok kilo takıntım var zaten dün gittim 16+ 5 te şimdide bu zamana kadar 1.5 kilo alman lazımdı dedi ben 48 ten 51 çıktım bu ne dengezislik size doktorlarınız neler diyo normal olan ne ???
Günaydın güzel annecikler, uykum var ve bugün çooook uzun bir gün olacak
günaydın millet
bu sabah hiç uyumamış gibi yorgun kalktım
akşam eve git yemek hazırla mutfağı topla evi toparla süpür derken saati 10 yaptım
sonraad eşimle tv karşısında uyuyakalmışız ama belim melim kopuyo :/
neysem açılırım birazdan
sizler nasılsınız bebişler hala aynı mı
gunaydın kızlarrrrrr
hepımıze hayırlı cumalar olsun ınsallah
bugun dr randevumuz var ve heyecandan uyuyamıyoruz
su tırnak yıyen smıleyı koymak ıstıyorum suraya
telden koyamıyorumda nosunu bılmek lazım sız anlayın artık
o moddayımmmm
halbukı daha oglende randevuuu
bu arada cınsıyet degısme olayı meksıka dalgası gıbı yayıldı zannımcca
e halıyle bu konudakı hevesımde kactı
sımdı doktor bısey dese ınanamıycam kı
günaydın kızlar..hayırlı cumalar..Rabbim bu gün dualarımızı kabul eder, inşallah hepimizin hayırlı,sağlıklı ve salih çocukları olur..aminn...
bugün biraz içim buruk, ablam öğleden sonra ameliyat olacak ben de işyerinde meraktan çatlıcam..çıkışta direkt gidicem ama orda olmak beni daha kötü etkiler diye çıkışına gideyim diyorumRabbim tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın..amin..
Gunaydın dun gece ınat ettım uyumadım 12ye kadar ama uyandıgımda dayak yemıs gıbıyımgünaydın millet
bu sabah hiç uyumamış gibi yorgun kalktım
akşam eve git yemek hazırla mutfağı topla evi toparla süpür derken saati 10 yaptım
sonraad eşimle tv karşısında uyuyakalmışız ama belim melim kopuyo :/
neysem açılırım birazdan
sizler nasılsınız bebişler hala aynı mı
Iyı yapmıssın canım ıns haftaya ısyukun azalmıs olurgünaydınlar,
herkese hayırlı cumalar,
bugün ofise erken geldim, haftaya çok yoğun olacağımız için bugünden birçok şeyi bitireyim dedim
zaten aklımda işle uyuyup sabah 5.10 da işle uyandım sonra dedim hazır trafik yokken gideyim atladım arabaya geldim
akşamda biraz erken çıkarım cuma trafiğine kalmamak için.....
dün başka cinsiyet değiştiren bebiş olmadı dimi kızlar
Günaydınn yavrukuşlaaarr
Bir haftanın sonunada gelmiş bulunmaktayızz
Ne mutlu ne mutluu
Amann kazasız belasız sağ salim su gibiii akıp geçsin inşAllahh
Cinsiyet değişen olmamışş sanırım ama melmth cinsiyetini öğrenmiş galibaa
Hayırlı olsun yavrun canımm, vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat olsun
Sağlıkla dünyaya Merhaba desin İnşAllahh
Aynı cümleleri kurmadan " " (den den) yapıyorum canlar
Dayak yemiş gibi yorgunumm, yeni doğmuş bebek gibi başım ordan oraya düşüyor
Kocam 2 gündürr aslan parçası olduu holduurr holduurr horluyorr deli ediyor benii
Birde bu burun tıkanıklığıı beni bitiriyor
Rabbim iyi ki hem ağızdan hem burundan nefes alarak yaratmış bizleri yoksa halimm niceydi :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?