2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
inş. canım ya bende almam diye tahmin ediyordum elimde olmadan alnıyo anlamadım hiç intte hep araştırıyorum bu haftaya kadar 5 kilo normal yazıyo ama ben yürüyüşe devam edicem

canım benım doktor 10 kg almama izin verdi asarsam dıyetısyene yollucak kı dedım her turlu baskıyı yap almıyım :)
ılk 4 5 ay cıdden kg almaya gerek yok 5. aydan sonra hem hareket zorlanıcak yedıgımızı yakmamız hem bebısler buyucek
asıl kglar ozman alınıyor bu yuzden doktorun haklı canım kg alma hakkımızı o doneme saklamak gerek ..
senın boyun kactı canım ?

boyunu tahmını ölçmüştü gram olarak demıstı kgsunu ama cınsıyetı ogrenınce hepsı gıttı aklımdan :)

gunaydinnn,sabah sabah guldurdun beni ,bizden daha cok tuhaflasiyo baba adaylari sanirim

bana da ne zaman gitsem kilo almamdigmi soyleyip duruyor,canimi sikiyor diyetisyene gondercem diyor,kendi hamile zamaniyla kiyasliyor benimkini galibatartisi bozuk hatunun 1 kilo eksik tartiyor halbuki ben toplamda 2,5 kilo aldim,ben de takintiliyim iste bu konu da ama tam tersi,milletin dr u kilo alma der benim ki habire almamissin diye tovbe tovbe

günaydınlar,
herkese hayırlı cumalar,

bugün ofise erken geldim, haftaya çok yoğun olacağımız için bugünden birçok şeyi bitireyim dedim
zaten aklımda işle uyuyup sabah 5.10 da işle uyandım sonra dedim hazır trafik yokken gideyim atladım arabaya geldim
akşamda biraz erken çıkarım cuma trafiğine kalmamak için.....

dün başka cinsiyet değiştiren bebiş olmadı dimi kızlar

günaydın millet
bu sabah hiç uyumamış gibi yorgun kalktım
akşam eve git yemek hazırla mutfağı topla evi toparla süpür derken saati 10 yaptım
sonraad eşimle tv karşısında uyuyakalmışız ama belim melim kopuyo :/
neysem açılırım birazdan
sizler nasılsınız bebişler hala aynı mı

günaydın kızlar..hayırlı cumalar..Rabbim bu gün dualarımızı kabul eder, inşallah hepimizin hayırlı,sağlıklı ve salih çocukları olur..aminn...
bugün biraz içim buruk, ablam öğleden sonra ameliyat olacak ben de işyerinde meraktan çatlıcam..çıkışta direkt gidicem ama orda olmak beni daha kötü etkiler diye çıkışına gideyim diyorum Rabbim tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın..amin..

gunaydın kızlarrrrrr
hepımıze hayırlı cumalar olsun ınsallah
bugun dr randevumuz var ve heyecandan uyuyamıyoruz
su tırnak yıyen smıleyı koymak ıstıyorum suraya
telden koyamıyorumda nosunu bılmek lazım sız anlayın artık
o moddayımmmm
halbukı daha oglende randevuuu
bu arada cınsıyet degısme olayı meksıka dalgası gıbı yayıldı zannımcca
e halıyle bu konudakı hevesımde kactı
sımdı doktor bısey dese ınanamıycam kı

Günaydınn yavrukuşlaaarr
Bir haftanın sonunada gelmiş bulunmaktayızz
Ne mutlu ne mutluu
Amann kazasız belasız sağ salim su gibiii akıp geçsin inşAllahh
Cinsiyet değişen olmamışş sanırım ama melmth cinsiyetini öğrenmiş galibaa
Hayırlı olsun yavrun canımm, vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat olsun
Sağlıkla dünyaya Merhaba desin İnşAllahh

Günaydın güzel annecikler, uykum var ve bugün çooook uzun bir gün olacak

Aynı cümleleri kurmadan " " (den den) yapıyorum canlar
Dayak yemiş gibi yorgunumm, yeni doğmuş bebek gibi başım ordan oraya düşüyor
Kocam 2 gündürr aslan parçası olduu holduurr holduurr horluyorr deli ediyor benii
Birde bu burun tıkanıklığıı beni bitiriyor
Rabbim iyi ki hem ağızdan hem burundan nefes alarak yaratmış bizleri yoksa halimm niceydi :18::18:

Sorma bende doktordan noter tasdikli cinsiyet tahmini isteyeceğim
Yoksaa yakarım çırasınıı
Bebek eşyalarıı ucuz sanıyor bunlar
Neyse işin şakaa sağlıklı olsunlarda meleklerimizz mavisi pembesii hepsii alınır hepsi giydirilirr
Sende güzell haberlerle gel canım inşAllahh
Ben sana erkek demiştim, sen kız diye gitte
Doktor şaşar ben şaşmam

canım geçmiş olsun, ablanın ameliyatı kolayca geçsin Inşallah
Rabbim şifa versin

Gunaydın dun gece ınat ettım uyumadım 12ye kadar ama uyandıgımda dayak yemıs gıbıyım
Iyı yapmıssın canım ıns haftaya ısyukun azalmıs olur

Hh ahh ben o horuldaklı kocayla evlıyım hıc susumuyo sabaha kadar o yuzden cogu kez ayrı odalarda yatıyoruz bebgımde emınım babası yuzunden uyuyamayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…