- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.101
Sorma bende doktordan noter tasdikli cinsiyet tahmini isteyeceğim
Yoksaa yakarım çırasınıı
Bebek eşyalarıı ucuz sanıyor bunlar
Neyse işin şakaa sağlıklı olsunlarda meleklerimizz mavisi pembesii hepsii alınır hepsi giydirilirr
Sende güzell haberlerle gel canım inşAllahh
Ben sana erkek demiştim, sen kız diye gitte
Doktor şaşar ben şaşmam
günaydın kızlar..hayırlı cumalar..Rabbim bu gün dualarımızı kabul eder, inşallah hepimizin hayırlı,sağlıklı ve salih çocukları olur..aminn...
bugün biraz içim buruk, ablam öğleden sonra ameliyat olacak ben de işyerinde meraktan çatlıcam..çıkışta direkt gidicem ama orda olmak beni daha kötü etkiler diye çıkışına gideyim diyorumRabbim tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın..amin..
günaydın kızlar..hayırlı cumalar..Rabbim bu gün dualarımızı kabul eder, inşallah hepimizin hayırlı,sağlıklı ve salih çocukları olur..aminn...
bugün biraz içim buruk, ablam öğleden sonra ameliyat olacak ben de işyerinde meraktan çatlıcam..çıkışta direkt gidicem ama orda olmak beni daha kötü etkiler diye çıkışına gideyim diyorumRabbim tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın..amin..
Hh ahh ben o horuldaklı kocayla evlıyımhıc susumuyo sabaha kadar o yuzden cogu kez ayrı odalarda yatıyoruz bebgımde emınım babası yuzunden uyuyamayacak
Adam horlamıyor ki canımm bildiğin orkestra kurupp bağrım bağrım bağırıyorr
Cimdiriyor, kafasına vuruyor, burnunu sıkıyorum 2 sn susuyor hoppp tekrar kaldığı yerden aynı notayla başlıyorr
En son yalvarıyordumm noluurr horlama nolluurr horlama diyee
Cimdiriyor, kafasına vuruyor, burnunu sıkıyorum 2 sn susuyor hoppp tekrar kaldığı yerden aynı notayla başlıyorr
günaydınlar herkeslere. güzel dualarınıza amin diyorum. bugün herkes için güzel bi gün olur inşallah. yorgunlar açılır, uykusuzlar kendine gelir. biz de iyiyiz bebişimle. benim bebişim de erkekmiş. kendimiz gözümüzle gördüğümüz halde şüpheye düştük dün olanlardan sonraneyseki önümüzdeki ay ayrıntılı ultrason var. bu arada benim cinsiyeti öğrenişim 16+0 daydı. yanılma olacağını pek düşünmesem de içimde bi kurt yok değil hani :18: şaka bir yana alışverişe başlamadım henüz. yılbaşından sonra başlarım diye düşünüyorum. gerçi annem bebeğe bişey alma kendine al ne alıyosan dedi. bakalım ne yapcam. beşik konusunda hala kararsızım. park yatak mı alsam filan die düşünüyorum bakalım pöf karar vermek çok zormuş :44:
Benım kı ne turlu sesler cıkarıyo bır duysanılk zamanlar olduresım gelıyordu ama yapamadım gece uyandırırsam horluyorsun dıye sagolsun hıc yormuyo benı kanepesıne gıdıyo
canım ben de seninle aynı fikirdeyim. şu önce beşik olan sonra da yatak olan yataklardan alcaktım ama teyzem daha sonra baza alırsın çok daha kullanışlı oluyo dedi. baktım doğru söylüyo. karyoladan bebekler biraz büyüyünce düşüyolarmış. park yatakta öyle bişey yokmuş canım. kullanan arkadaşlar vardı çok da memnunlardı. daha çıkıp mağazalara bakmadım açıkçası ama park yatak mantıklı görünüyo. en azından atmıyosun katlayıp saklayabiliyosun. park yatak alıcam sanırm ben desaglıkla gelsın oglusun ıns canım
ya su besık konusu benıde cok dusunduruyo
ne yapıcamı bılemıyorum bı turlu
park yatakta ıyı guzel portatıf falan ama tıpı hosuma gıtmuyo hıc
oyle cocugu bı cukura bırakıyo gıbı :44:
bıde bnm bel fıtıgı X10 falan olur o kdr egılıp kalkmaya heralde
gercı bebekken kademesı yuksekmıs ama bıleemedım kıııı
odaya bambu besık alsak o da 1 sene snra hıc kullanılmıcak
poff sınır bı konu
kendı evıme cıksamda bıran once oda yapsam bebısıme
Ayy allahımm ne güzel
Ben artık yastığı alıp gideceğim ama koltuktada uyuyamıyorum ki
Bide inanmıyor kiii horladığına aslanımm
Sen kendin horluyorsun diyor bana bidee
Allah bilir horladığını da kabul etmiyordur
güüünaayyydınnnn bu aradaaa güzel hamişlerr......
canım ben de seninle aynı fikirdeyim. şu önce beşik olan sonra da yatak olan yataklardan alcaktım ama teyzem daha sonra baza alırsın çok daha kullanışlı oluyo dedi. baktım doğru söylüyo. karyoladan bebekler biraz büyüyünce düşüyolarmış. park yatakta öyle bişey yokmuş canım. kullanan arkadaşlar vardı çok da memnunlardı. daha çıkıp mağazalara bakmadım açıkçası ama park yatak mantıklı görünüyo. en azından atmıyosun katlayıp saklayabiliyosun. park yatak alıcam sanırm ben de
günaydınlar herkeslere. güzel dualarınıza amin diyorum. bugün herkes için güzel bi gün olur inşallah. yorgunlar açılır, uykusuzlar kendine gelir. biz de iyiyiz bebişimle. benim bebişim de erkekmiş. kendimiz gözümüzle gördüğümüz halde şüpheye düştük dün olanlardan sonraneyseki önümüzdeki ay ayrıntılı ultrason var. bu arada benim cinsiyeti öğrenişim 16+0 daydı. yanılma olacağını pek düşünmesem de içimde bi kurt yok değil hani :18: şaka bir yana alışverişe başlamadım henüz. yılbaşından sonra başlarım diye düşünüyorum. gerçi annem bebeğe bişey alma kendine al ne alıyosan dedi. bakalım ne yapcam. beşik konusunda hala kararsızım. park yatak mı alsam filan die düşünüyorum bakalım pöf karar vermek çok zormuş :44:
o asi modelden bende de var
gercı cıdden cok sık horlamaz sadece cok yorgunken fln
ama ozmnda soyledıgımde hayatta ınanmaz
ben kendı sesımı duyup uyanıyomusum bak bak olaya bak
bıgun naptım hıc usenmedım telefonu aldım elıme kameraya cektım
oturup ızletınce sıfatı pek komık oluyo deneyın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?