2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayy vallaa aynısı
goruntu karanlıkmısta ne bılcekmıste kendı oldugunu
net goruntu ıstıyo bıde haspam
kız bılıyolarda ıste uyuzluk olcak ya

set kurup ısık ekıbı getırtelım bı dahakı sefere
oldu olcak kısa metrajlı fılm cekerız

Eki Görüntüle 564790
eşim bulmuş bunu bi yerden...süper fikir diye tutturdu...aslında mantıklıymış yaawww

Canım bende aynı modelinin değişini gördüm ve cok istiyorum
Hem portatif katlanabiliyor hemde kullanmadığında yanını kapatıp tek yatırıyorsun
Hemde boyu 6 aylık bebeğe kadar oluyormuş ama fiyatı pahalı iştee
Benim baktığım 850 tl

canım forumda park yatak kullanmış ve memnun olan baya insan vardı. bebekler 2-3 yaşına kadar yatabiliyomuş park yatakta. tekerlekli beşik de alıcam ben çok kullanışlıymış onu da duymuştum.
Canımm benimm hayırlı uğurlu olsun pipicanın
Rabbimm sağlıkla kucağına aldırsın

pekbicicim çok teşekkürler canım iyi dileklerin için

neymıs oyle ya fıyata bak
sankı cok buyuk bı ıcatmıs gıbı
bıde kullanım suresı azıcık yanı
marangoza yaptırrız kız en kotu ıhtımal

Aynıı aynııı ne dürtmeler itmeler tekmelemelerr
Fabrika hatalıı anaamm bunlarr
Geniz mii gırtlak mı bilemedim bunda olanıı
Cocuğu yatıramazsın kii bununla aynı odadaa
Sabaha kadar uyanık kalır yeminle

Ben ona bir kısa metrajlı film cekeceğim
Ben yaptım oldu olacakk
Youtubeyede liseli kızın mini etekli videosu diye koyacağımm arkasına gangnam styleyi yapıştıracağımm
tatammm başrol figüranı karşınızda hooooooooooorrrrrr hoooooooorrrrrrrr söylenir artık
Ayyy ne güzell olur yaa yapsam mı acaba

neymıs oyle ya fıyata bak
sankı cok buyuk bı ıcatmıs gıbı
bıde kullanım suresı azıcık yanı
marangoza yaptırrız kız en kotu ıhtımal

Bende öyle düşündümm
Hatta ben odasını almıcam yaptıracağımdaa
Bu portatif yaa marangozcu yapabilir mii o mekanizmayı onu düşünüyorum :44::44:

Ayy allahımm ne güzel
Ben artık yastığı alıp gideceğim ama koltuktada uyuyamıyorum ki
Bide inanmıyor kiii horladığına aslanımm
Sen kendin horluyorsun diyor bana bidee
Benoımkı de sen kendı horlamana bak dıyor 2kısıyım ben dıyorum o koca cusseyle cıkardıgı sesler normal aslında

Onu bende yapım goruntu ve ses. Vardı ama kabul etmedı beyfendı sagolsun gıdıo kanepeye hamıleyım dıye kıyamıo

Benım kocanın burnu 2 kez kırıldı o yuzden gumburdeye gumburdye uyuyor doktora zorla goturdum amelıyat dedı ama ıyılesme surecı sancılı olacagından benım burnumdan getırır cok horladıgı zaman baska odaya gıdınce rahat edıyorum ama sımdıden tuturdu cocuk bızım odada yatacak dıye de uykusu agır olan ben bıle uyanıyorsam onun sesıne kucucuk yavrucak nasıl uyuyacak merakla beklıyorum face de bır arkadasım anlatmıstı baba ne zaman horlasa cocuk korkarak cıglık cıglıga uyanıyormus cozumu adamı salona atmakla cozmusler

benim kocacımın horlama sorunu yok da çok değişik dönüyo yatakta..her seferinde uyanıyorum..hele istanbuldayken kaç defa deprem oluyo diye kalkmıştım..

Kızlar mart annelerine bakıyordumm
Onlarda ne kadar az kişinin cinsiyeti belli olmuşş
Acaba yazmamışlar mı :44:
Bide göbişlerine bakıyorum

evet evet bende de göbeğimin üstünde tüylenme var ve meme uçlarım erken haftalarda karardı ,bebişimiz de erkek inşallah,inşallah diyorum nolcağı belli olmaz artık kendimi pek kaptıramıyorum valla :44:

yaa bu beşik konusunda ben de çok kararsızım bambu beşikler acayip hoşuma gitti cibinlikli süslü püslü ama 6-7 aya kadar kullanılıyomuş park yatakta çok tipsiz görünüşü iğrenç hiç hoşuma gitmiyo oda da almayı düşünüyoruz biz ama bambu beşikle park yatak arasında çok kaldım napıcaz bilmiyorummm ne zor işler

Çookk çoook geçmiş olsun canımm
Rabbimm şifasıyla çıkmayı nasip etsin hastaneden
Önemli bir operasyon değildir umarım, sende stres olupta bebişi üzme annesii
amin canım benim sağol, safra kesesini alacaklar ama alınması ilerisi için çok daha iyi olacakmış çok ani çıktı bu ameliyat, rabbim beterinden saklasın çaresiz dert vermesin ama yinede insan korkuyor tabi...düşünmemeye çalışıyorum olmucakmış gibi düşünüyorum hep..yoksa insan farketmeden stres yapıyor..
canım cok gecmıs olsun
rabbım sıfasını versın ıns tez zamanda.
amin canım çok sağol..
çok geçmiş olsun. iyi haberlerini tez zamanda alırsın inş.
Bnce de gitmesen daha iyi malum hastane ortamı insanı olumsuz etkilio böle durumlarda
sağol tatlım, evet orda insan daha da kötü oluyor ameliyat önlüğü baygın hali falan.. inşallah çok iyi geçer atlatırız bugünü..
Mıyase1 canım cok gecmıs olsun ıns tez zamanda ıyılesır

sağol tatlım amin inşallah..

iyiki varsınız kızlar, desteğiniz için sağolun.rabbim tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın, bizi onlarla sınav etmesin..amin...

Merhaba arkadaşlar, Cumanız mübarek olsun. Benim bebişim abisinin beşiğinde yatacak şu mobilya tipi beşikler var ya sonradan yatağa dönüşüyor. Abisine de genç odası alırız artık. Bence yeriniz varsa bu tip beşiklerden düşünün cekmecesi ve dolabıyla çok kullanışlı oluyor üstelik bebek büyüyünce yatağa çevirip, çıkan parçayı da masa olarak kullanabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…