- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.141
3 yıl denedıler once arada tedavıler derken 4. yılında hamıle kaldı
abımın karısı 2 3 haftası kaldı dogumuna ah bı yegenım olsa kucagıma alsa cennet kokulumu :)
ıstedıklerı gıbı baskı yapsınlar zatı ben ılkı buyumeden ıkıncıde olsun ıstıyorum beraber buyurler ama 2 den sonra
3. bıle zor Rabbım aratmasında ..
esım aılesı soz konusu olunca haklı dahı olsam konusup hakkımı aramaz görmezden gelmemı ıster
yada kendı cogu sey gormez canım boyle olmasa bukadar kalbımı kıramazlardı zatı
ınsanı es rezıl eder es vezır ben eısme laf dedıttırmem haklı ıse esım aılem dahı olsa ezıdrmemde ıstee
maras dondurma dıyarı :) hamıle olmasam fecı canım cekerdı kesın :)
Kızlarr esımın az once kurdugu hayalı anlatayım sızeozel hastanede dogum yapacakmısım , hastane masraflarını odemeyecekmıs benı rehın alacakmıs hastane oglunu alıp gıdecekmıs eve benı de arada gormeye geleceklermıs dedım manyak mısın adam sen
Merhaba arkadaşlar, Cumanız mübarek olsun. Benim bebişim abisinin beşiğinde yatacak şu mobilya tipi beşikler var ya sonradan yatağa dönüşüyor. Abisine de genç odası alırız artık. Bence yeriniz varsa bu tip beşiklerden düşünün cekmecesi ve dolabıyla çok kullanışlı oluyor üstelik bebek büyüyünce yatağa çevirip, çıkan parçayı da masa olarak kullanabiliyorsunuz.
benim kocacımın horlama sorunu yok da çok değişik dönüyo yatakta..her seferinde uyanıyorum..hele istanbuldayken kaç defa deprem oluyo diye kalkmıştım..
sen bilirsin canim testestreron hormonundan oluyormus galiba dogru mu?hep hayatimizin her yerinde insallah canim ne olacagimiz belli degil pipisini gordun mu?:))evet evet bende de göbeğimin üstünde tüylenme var ve meme uçlarım erken haftalarda karardı ,bebişimiz de erkek inşallah,inşallah diyorum nolcağı belli olmaz artık kendimi pek kaptıramıyorum valla :44:
Rabbim acil sifalar versin canim hamilelikten once de sikintin var miydi safra kesesinden?iyiki varsınız kızlar, desteğiniz için sağolun.rabbim tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın, bizi onlarla sınav etmesin..amin...
canım benım doktor 10 kg almama izin verdi asarsam dıyetısyene yollucak kı dedım her turlu baskıyı yap almıyım :)
ılk 4 5 ay cıdden kg almaya gerek yok 5. aydan sonra hem hareket zorlanıcak yedıgımızı yakmamız hem bebısler buyucek
asıl kglar ozman alınıyor bu yuzden doktorun haklı canım kg alma hakkımızı o doneme saklamak gerek ..
senın boyun kactı canım ?
:)
kızlar size komik birşey anlatayım. biz malatyadan manisaya 17 saatte geliyoruz.birgün otobüste gece herkes uyuyo, ışıklar kapalı, benimki de uyumaya başladı.hem de ne uyumak.horuldaya horuldaya, millet uyanmaya başladı. sarstım ama öyle yorgun ki uyanmıyo. en sonunda muavin uyarıcı bir bakış attı. ben bağırdım sonunda,uyandırdım. kıyamam, elinde değil onun da naapsın:)
2 haftaıcındekı gelısımıne ınanamayacaksın dedı doktorum sımdı bır ıskelete benzıyor zamanla ıyıce buyuyecek
dün görsel sanatlar dersinde öğrencilerime istedikleri konuda resim yapabileceklerini söyledim..en iyi çizdiğiniz şeyi çizin panomuzu bi renklendirelim dedim..çok güzel resimler çıktı ortaya..bir tane öğrencim bi araba çizmiş yarış arabası gibi bişey yani o öle olduğunu anlatıyor..baktığımda benzetemesem bile 10 dk o resmi nasıl çizdiğini anlatışını dinledim..çççok güzel olmuş dedim..astım da hatta..anneliğin bizim mesleğe nasıl da yakın olduğunu farkettim..bir gün bebişlerimiz doğacak büyüyecekler mesela ağaca benzemeyen ağaçlar eve benzemeyen evler çizecekler..işte biz o zaman bi şahasere bakıyormuş gibi yapacağız...buna benzer olayları hergün yaşıyorum ama kendi çocuğumuzda sanki daha farklı olacak ....ne dersiniz kızlar
Eki Görüntüle 565055
Canım bizimiki böyle birşey yandaki çekmeceler kapaklı dolap şeklinde ben çok rahat ettim, bebeğin eşyalarını da buna yerleştirebiliyorsun uyku setiyle çok şirin duruyor çocuk 10 yaşına hkadar bile kullanabilir yanları ve beşik kısmı çıkıyor, tek kişilik bir yatak büyüklüğünde yan kısmını etejer beşik kısmını masa olarak kullanabiliyorsun, tavsiye ederim
BENİMDE ALACAĞIM YATAK BU KIZLAR
BİDE GARDOLAP VE DİVAN TARSINDA TEK KİŞİL YATAK YAPTIRCAM
gunaydinnn,sabah sabah guldurdun beni ,bizden daha cok tuhaflasiyo baba adaylari sanirim
bana da ne zaman gitsem kilo almamdigmi soyleyip duruyor,canimi sikiyor diyetisyene gondercem diyor,kendi hamile zamaniyla kiyasliyor benimkini galibatartisi bozuk hatunun 1 kilo eksik tartiyor halbuki ben toplamda 2,5 kilo aldim,ben de takintiliyim iste bu konu da ama tam tersi,milletin dr u kilo alma der benim ki habire almamissin diye tovbe tovbe
dün görsel sanatlar dersinde öğrencilerime istedikleri konuda resim yapabileceklerini söyledim..en iyi çizdiğiniz şeyi çizin panomuzu bi renklendirelim dedim..çok güzel resimler çıktı ortaya..bir tane öğrencim bi araba çizmiş yarış arabası gibi bişey yani o öle olduğunu anlatıyor..baktığımda benzetemesem bile 10 dk o resmi nasıl çizdiğini anlatışını dinledim..çççok güzel olmuş dedim..astım da hatta..anneliğin bizim mesleğe nasıl da yakın olduğunu farkettim..bir gün bebişlerimiz doğacak büyüyecekler mesela ağaca benzemeyen ağaçlar eve benzemeyen evler çizecekler..işte biz o zaman bi şahasere bakıyormuş gibi yapacağız...buna benzer olayları hergün yaşıyorum ama kendi çocuğumuzda sanki daha farklı olacak ....ne dersiniz kızlar
canım ben de böyle bişey düşündüm en başta ama çocuk ayaklanınca bundan düşer mi diye de düşünüyorum:26: kolunu bacağını sıkıştırırı mı aralara? ne bilyim. bir de sallanıyo dimi bu. teyzem bana çocuk büyüyünce bazalı bişey alırsın demişti. kafam çok karışıkEki Görüntüle 565055
Canım bizimiki böyle birşey yandaki çekmeceler kapaklı dolap şeklinde ben çok rahat ettim, bebeğin eşyalarını da buna yerleştirebiliyorsun uyku setiyle çok şirin duruyor çocuk 10 yaşına hkadar bile kullanabilir yanları ve beşik kısmı çıkıyor, tek kişilik bir yatak büyüklüğünde yan kısmını etejer beşik kısmını masa olarak kullanabiliyorsun, tavsiye ederim
70x180 ebatında canım genç odası yatağı ebadında eşim kolaylıkla söküp takıyor, biz de çok taşıdık bu beşiği önce yatak odasındaydı sonra çocuk odasına aldık.daha neler neler gorecegiz ama sinif ogretmeni olmak daha farkli gozlemledigim kadariyla.bende lisede kimyaciyim 9lara gorsel sanatlar dersim var bir gun cizin dedim arkadaslarini kopek ve havliyor olarak cizdiler:s
canim olcusu ne besiginin.bende istiyorum ama sigar mi supheliyim bide bozulup yapilmasi kolay mi acaba bizim esyalar alisti tasinmaya:))
Eki Görüntüle 565055
70x180 ebatında canım genç odası yatağı ebadında eşim kolaylıkla söküp takıyor, biz de çok taşıdık bu beşiği önce yatak odasındaydı sonra çocuk odasına aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?