2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar günayddııınnnn :)
çok sevinçliyim bugün haftanın son günü olduğu için
bu hafta beraber çalıştığım iş ortağım izindeydi yani 2 kat çalıştım ve çoook yoruldum diyebilirim pazartesi geldiğinde söyleyeceğim walla "bundan sonra doğuma kadar sana izin mizin yok" diye
herkese hayırlı cumalar ve sağlıklı günler dilerim..
Allah hastalara şifa versin.Amin.

mis gibi kokacak simdi:))sende bol bol prova yaparsin:))

1,5-2yasinda falan dusunuyorsun herhalde.herkes oyle diyor.kiz olursa da iyi anlasirlar:))benimde kardeslerimle iki ve dort yas farkimiz var ama kizkardesim 4 yas kucuk benden o kadar farkliyiz ki catlak 10 yasindaki kardesimle kavga eder hala:))bizde burdan giderken 2 yasinda oluyor bebegim gittikten sonra dusunebilirim guvenlik durumu zor buralarda(insanin kendi ailesine tarafsiz gozle bakmasi zor cogu durumlarda onu da oyle kabul edeceksin artik
ben maras dondurmasini marasta yemedim ama guzel dondurmayla cok aram olmafigi icin aramiyorum istanbul cocuguyum ben:))

senin kocan yanlis meslek secmis ya hayal gucu baya kuvvetli:))

galiba bizde oyle alicaz,yanlari cikan besik yatak ,3 -4 yasina kadar idare eder bence
Mothercare Addington Cot Bed - Antique Pine - cot beds - Mothercare

benim kocacımın horlama sorunu yok da çok değişik dönüyo yatakta..her seferinde uyanıyorum..hele istanbuldayken kaç defa deprem oluyo diye kalkmıştım..

kızlar size komik birşey anlatayım. biz malatyadan manisaya 17 saatte geliyoruz.birgün otobüste gece herkes uyuyo, ışıklar kapalı, benimki de uyumaya başladı.hem de ne uyumak.horuldaya horuldaya, millet uyanmaya başladı. sarstım ama öyle yorgun ki uyanmıyo. en sonunda muavin uyarıcı bir bakış attı. ben bağırdım sonunda,uyandırdım. kıyamam, elinde değil onun da naapsın:)

dün görsel sanatlar dersinde öğrencilerime istedikleri konuda resim yapabileceklerini söyledim..en iyi çizdiğiniz şeyi çizin panomuzu bi renklendirelim dedim..çok güzel resimler çıktı ortaya..bir tane öğrencim bi araba çizmiş yarış arabası gibi bişey yani o öle olduğunu anlatıyor..baktığımda benzetemesem bile 10 dk o resmi nasıl çizdiğini anlatışını dinledim..çççok güzel olmuş dedim..astım da hatta..anneliğin bizim mesleğe nasıl da yakın olduğunu farkettim..bir gün bebişlerimiz doğacak büyüyecekler mesela ağaca benzemeyen ağaçlar eve benzemeyen evler çizecekler..işte biz o zaman bi şahasere bakıyormuş gibi yapacağız...buna benzer olayları hergün yaşıyorum ama kendi çocuğumuzda sanki daha farklı olacak ....ne dersiniz kızlar

evet evet bende de göbeğimin üstünde tüylenme var ve meme uçlarım erken haftalarda karardı ,bebişimiz de erkek inşallah,inşallah diyorum nolcağı belli olmaz artık kendimi pek kaptıramıyorum valla :44:
sen bilirsin canim testestreron hormonundan oluyormus galiba dogru mu?hep hayatimizin her yerinde insallah canim ne olacagimiz belli degil pipisini gordun mu?:))

iyiki varsınız kızlar, desteğiniz için sağolun.rabbim tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın, bizi onlarla sınav etmesin..amin...
Rabbim acil sifalar versin canim hamilelikten once de sikintin var miydi safra kesesinden?

elimde olmadan alıyorum ki ya hiç kilo almazdım önceden birde doktor dikkat et dese azaltıcak birşeyimde yok abur cubur tatlı hiç pilav yemiyorum spor yapıyorum daha ne yapıyım zayıfım diye vucut kendinimi toparlıyo acaba ilk başlarda iki kere serum taktı bana doktor keton çıktı vitaminsiz kalmışın dedi halsizlikten yürüyemiyordum vucut böyle rahata ediyo sanırım zayıf bir insanım çünkü boyum 168 boyum benim hesaplara bakılınca vucut kitlem çok düşüklerde

benimkinin savunması çok güzel...ben dönerken neden bu yatak oynamıyo yerinden diyom..hanfendi ben senin nerdeyse iki katınım hem enine hem boyuna diyo..e haklı sayılır...

2 haftaıcındekı gelısımıne ınanamayacaksın dedı doktorum sımdı bır ıskelete benzıyor zamanla ıyıce buyuyecek

dimi ya iskelet gibi, ilk gördüğümde böyle düşündüğüm için kendime kızdım nasıl anneyim diye ama hakikaten benziyor yahu :) napsın zavallıcık 150 gramlık şeyde ne bekliyosak :)

Canım bizimiki böyle birşey yandaki çekmeceler kapaklı dolap şeklinde ben çok rahat ettim, bebeğin eşyalarını da buna yerleştirebiliyorsun uyku setiyle çok şirin duruyor çocuk 10 yaşına hkadar bile kullanabilir yanları ve beşik kısmı çıkıyor, tek kişilik bir yatak büyüklüğünde yan kısmını etejer beşik kısmını masa olarak kullanabiliyorsun, tavsiye ederim

daha neler neler gorecegiz ama sinif ogretmeni olmak daha farkli gozlemledigim kadariyla.bende lisede kimyaciyim 9lara gorsel sanatlar dersim var bir gun cizin dedim arkadaslarini kopek ve havliyor olarak cizdiler:s

canim olcusu ne besiginin.bende istiyorum ama sigar mi supheliyim bide bozulup yapilmasi kolay mi acaba bizim esyalar alisti tasinmaya:))

Son düzenleme:

şu an kaç kilosun peki cnm ?

bu arada hayirli sabahlar annecikler:))kilodan konusulmus ben hic almamisim iki aydan sonra tartildim bugun hala ayniyim(bulantim da olmadi.almam mi gerekiyordu acaba?

evet yaa..mesleğimi zaten çok severek yapıyorum bir de velilerim arayıp sizden mükemmel bi anne olacak dediklerinde daha da heyecanlanıyorum bebeğimle geçireceğim zamanlar için...çok tatlı olacaklar yaaa dimiii....
geçen gün arkadaşım 2 yaşındaki oğluyla resim yaparken bi çiçek çizmiş oğlu da resmi alıp koklamış...bunu öyle heyecenlı anlatıyorduki çookkk duygulandım...Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi............

canım ben de böyle bişey düşündüm en başta ama çocuk ayaklanınca bundan düşer mi diye de düşünüyorum:26: kolunu bacağını sıkıştırırı mı aralara? ne bilyim. bir de sallanıyo dimi bu. teyzem bana çocuk büyüyünce bazalı bişey alırsın demişti. kafam çok karışık

70x180 ebatında canım genç odası yatağı ebadında eşim kolaylıkla söküp takıyor, biz de çok taşıdık bu beşiği önce yatak odasındaydı sonra çocuk odasına aldık.

bende böyle birşey düşünüyorum çünkü dolbınıda alıcam takım olsun isityorum bir daha yatağı uydurmak zor olur gibi geliyor haklımıyım

70x180 ebatında canım genç odası yatağı ebadında eşim kolaylıkla söküp takıyor, biz de çok taşıdık bu beşiği önce yatak odasındaydı sonra çocuk odasına aldık.

biraz uzunmus ya ben bir olceyim olmazsa cekmecesiz olanindan almak istiyorum bakacagiz artik sokulup takilmasi iyiymis ilk cocugumuz olacak bizimde digerlerinde de kullaniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…