2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canım benim oğlum 3 yaşında 1 yaşındayken yatağa çevirdik, çıkan parçalardan yan taraflarına korunak yapabiliyorsun, daha hiç düşmedi, sallanıyor. Çok kullanışlı bence zaten çekmeceleri olduğu için baza tarzı bir beşik.

bilgiler için çok teşekkürler canım. inan çok faydalı oluyo bizim gibi ilk bebeğini bekleyenlere :) bu beşiğin özel bir adı var mı? netten ararken ne diye aratalım?

sen bilirsin canim testestreron hormonundan oluyormus galiba dogru mu?hep hayatimizin her yerinde insallah canim ne olacagimiz belli degil pipisini gordun mu?:))

evet canım hormonlardan oluyo hani erkek annesine de benziyorum güzelleştim falan ama kızların yazılarını okuyunca endişeye düştüm pipişinide gördük ikili test için gitmiştik önce kendi doktorum baktı %90 erkek dedi sonra usg için başka dr. baktı o da evet erkek dedi sırt üstü yatıyodu bacakları açıktı gördük oğlumun pipişini dünden beri çok taktım ya değişirse falan diye biz hiç 1 şe almadık bir sürü hediye geldi oğluşuma hepside çok güzeller alıştıkta erkek diye düşününce insan tuhaf oluyo gerçi kız olsa sonra erkeğe dönse yine tuhaf olur insan inşallah ne gördüysek öyle doğar evlatlarımız süprizleri kaldıramayız sanırım

bende böyle birşey düşünüyorum çünkü dolbınıda alıcam takım olsun isityorum bir daha yatağı uydurmak zor olur gibi geliyor haklımıyım
Haklısı canım ama ikinci bebeği hemen düşünüyorsan dolaba gerek yok bence ikinci doğunca bunu kullanırsın birinciye genç odası alırsın, tabi senin kararın.

şu an kaç kilosun peki ? göbeğin çıktıımı cnm

61 kiloyum iki ay once tartilmistim yine saglik ocaginda ayniydimbir kilo almisimdir diye dusunuyordum ama almamisim.gobegim sabah dumduz eskisi gibi gunduz de normaldeki gibi iki uc hafta once sis duruyordu ama indi simdi bol giydigim icin belli olmuyor dar giysem de normal gobek gibi duruyor yok hatta.bebegimin gelisimi de ayni hep iki gun kucuk sat a gore.bu arada hamurisi kizartma tatli da yiyorum

herkesinki degisecek diye birsey yok ya hem pipisini de gormussunuz kordona da benzemez o haftalarda.kiz olursa da giyinir artik mavisleri:))hayirlisi artik.bende sevindim simdi ogrenmedigime 17 18de gidince kesinlesir artik

ben 48 le hamile kaldım 51 oldum boyum 168 çok zayfım diyemi vucut depomı yapıyo acaba ya dikkat de ediyorum sporda yapıyorum çok moralim bozuk yemek bile yemek istemiyorum

cok zayifmissin zaten bunyen almaya elverisli degilse dogumdan sonra verirsin takma ben 20 kan ignesinden aldim 3 kilo o sabit kaldi mesela hic degismedi

Son düzenleme:
ben 48 le hamile kaldım 51 oldum boyum 168 çok zayfım diyemi vucut depomı yapıyo acaba ya dikkat de ediyorum sporda yapıyorum çok moralim bozuk yemek bile yemek istemiyorum

aslinda sadece 3 kilo almissin anlamadim neden dr un bastiriyor,zayif anne adaylarinin normalden fazla kilo aldigini okumustum ama senin haftana gore normal tatlim ben de o haftada 57 idim birden kilo aldim suan sabit gidiyorum,yemeginden kesme saglikli besleniyorsan ,bazen insanin elinde olmuyor vucut aliyor iste

Ne guzel ya kucuk cocuklara bayılıyorum hayal dunyaların cok genıs
bu arada hayirli sabahlar annecikler:))kilodan konusulmus ben hic almamisim iki aydan sonra tartildim bugun hala ayniyim(bulantim da olmadi.almam mi gerekiyordu acaba?
15. Haftamdayım daha almadım bende gobegım var ıste 5aya kadar bence sorun degıl nasılsabeslenmeme dıkkat edıyorum zaten son aylarda alacagım kadar alacagım

ben öyle şeyleri yemiyorum çok bulantımda oldu sanırım ideal kilonun altında olanlar daha çabuk alıyo ya doktor beni gördüğünde çok zayıfsın çok dedi serumlar taktı şimdide moralimi bozuyo saat kaç oldu kahvlatı yapmadım daha canım birşey istemiyo

herkese hayırlı cumalar çalışan annelere kolaylıklar diliyorum

horlamadan bahsedilmiş malesef bende geceleri bi traktörle yatıyorum

valla ben uyandırıyorum benim uyumamı bekle diyorum

oda bekliyo garibim ben uyuyunca oda uyuyor biraz insafsızca ama yapcak bişey yok allahtan uykum ağırdır tekrar uyanmıyorum

Traktör
İşte eşimin horlama karşılığı bu kelime kesinlikle traktörrr

kızlar berbat bır gece gecırdım
aksam tvde cıps gordum dayanamadım aldım yedım yemez olaydım o mu yaptı bılemıyorum
mıdem yanmaya basladı gece evde döndüm durdum cok korktum yavruma bısey olmasın dıye dua ettım
boyle bı agrı hıc yasamadım bı kac saat zar zor uyudum bıraz kendıme geleyım ablama gıdıcem kalmaya
ıkı yudum soguk sut ıctım ıyı gelır dıye yavrum ıyıdır inşallah

• morele çok ihityacım var gerçekten sağol canım ben hamilelikten önce depresyon geçirdim zaten ilaçlarımı bıraktım doktorda üsütme gelince bir kaç gündür başım ağrıyo bu yüzden çok sağlıklı besleniyorum normaldede öyleyimdir ilk zamanlar zayıfım diye serumlar taktı keton çıktı idrarımda vitaminler yıkıma geçmiş bende birde normal besleniyordum vucut hamileliğe yetmedi bence birden toparlanmak istedi bana öyle geliyo öyledir herhalde ? gidip kahvaltımı yapıyım ben en iyisi gelirim yine

Geçmiş olsun canım malesef bu miğde yanması bende de oluyor. Doktoruma sordum normal dedi bunun için şurup verdi yandıkça kullanıyorum yediklerime de dikkat ediyorum. Son aylar daha fazla yaşayacağız bu yanmaları. Bebişin iyidir annesi merak etme.

Gecmıs olsun canım dokundu demek kı hep saglıklı beslenınce dun bende yedm yatmadan da bısı olmadı

Günaydın kızlar..annelik dünyadaki en güzeeeelll duygu...oğlumu çoooooooookkk seviyorum..tabiki kızımı da..oğluşum gece benle uyumak istedi,,ve sabah ikimiz de sırılsıklam uyandık :) normalde ıslatmaz hiç altını..gece fazla su içmişti..uyandırıp lavaboya götürmeye de kıyamadım,neyse ben hala gülüyorum halimize..babası da oh olsun,gece beni yolladın,onu aldın iyi etti sana dedi..evet iyi etti,annelik her haliyle güzel,iyiki varlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…